PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Húha.Akkor mikettõnknek nagyon nem egyezik a véleménye ha ezekrõl a játékokról van szó,mert ha mondjuk valaki egy jó TPS lövöldét szeretne játszani akkor toronymagasan a Spec Ops:The Line-t mondom.Számomra a tavalyi év meglepetése legjobb háborús TPS-e.A sztorija,hangulata,atmoszférája lenyûgözõ.
Kevés olyan játék volt mostanában ami ennyire megérintett engem.

Mondasz nekem olyan játékot az elmúlt 1-2 évrõl,hogy mi az ami számodra kíváló játék.Csak kíváncsiságból kérdezem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Már Davidka irt is...😊
ezekszerint már nem, régen biztos az volt, mert láttam xboxon is...akkor have fun! 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na ez jó hír,köszi😊
Hát akkor majd kiderül hétfõn😊
Max ha kéri akkor végigjátszom SP,úgysincs semmi FPS-em ez meg szinte ingyen lesz😊
davidka003
Már nem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Moby
Nekem ez egy 1bites lélektelen coverlövölde, valami elképesztõen sekélyes és ostoba sztorival, ami sokkal többnek szeretne látszani. Egy az egyben ugyanaz a bajok terén, mint a specops the line.

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Szerintem tutkora...bár széljárás változik nemtudom lehet már ingyenesek az EA címek pass-jai.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BF3 igényel Online pass-t multihoz?
DarkSector
Van felirat is. 😄

The Protector
Pedig kvajó játék minden téren.Sztori,graf,minden rendben van és van benne egy játékvilági mérföldõ.Végre egyszer az életben el kell mennie szarni az egyik szereplõnek akció közben és dönthetsz,hogy megengeded-e vagy sem.Én elengedtem és jobban kedvelt vmint jobban is akciózott.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Moby
Azal nincs gond. Viszont falami olyasmit készülsz megvenni, amirõl láthatóan minimálinformációd sincs, úgymint miez-hogymûködik-mirejó, én meg fordítva mûködök: meglátom, megtetszik, megveszem. Szóval amíg nem tudok róla eleget, addig a mitvegyek kérdés biztos nem hangzik el.
Persze biztos lehet ígyis, énnemtudom 😊

Moby
Ugyanazt látod azzal is. Viszont csak addig játszol vele, amíg az elõfizetésed él. Ha megüjítod ismét elérhetõvé válik.

miért ?

Szeretem a cicákat

még egy kérdés....
amit a GS adott 14 napos próba kódot azzal én látok mindent? vagy csak korlátozottak a lehetõségek? ha elõfizuznák 3 hónapra milyen játékok lennének letölthetõk mer most csak néhány cím van... pl Dragon Dogma, uncharted 3 de a pcgurun olvastam hogy novemberben lesz pl binary domain is
Szabi84
Azért jöttem ide és kérdeztem meg mert nem vagyok képben és ez ps3 forum, ahol feltételeztem van olyan forumozó aki használ ilyet!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

davidka003
Én 90%-ban csak AAA 9-10 pontos játékokkal játszok. Így 7 pontos játék csak akkor jöhet ha nincs más.
De pl Darkness számomra 1 pontos játék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Moby
Tûrhetõen néz ki, és egy csõben kell lõni meg menni, mást meg nem kõ csináni.
Háhogyneteccene a tömegeknek? 😊

Moby
Érdkekes a skálád, amin pontozol. Ha 7 pont az, ami egynek elmegy, akkor ha nincs más, akkor mi kap 4 pontot?

És kettõt?

davidka003
Nem annyira gáz. Olyan 7 pontot adnék rá.
Bõven megfelelõ ha nincs más. Én élveztem azért.

arty
kamerához van ilyen tévétetejére tevéshez adapter, az nem árt (nekem nem volt, rémálom tv alá jól belõni)

Forza.

arty
érdekes amugy, mert viszonylag sokaknak tetszett... egyszer én is megnézném, de pénzt érte nem adok (elég lecke volt ilyesmire a Syndicate)

Forza.

Vadnokedli
Néha kell a füst gránát is.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

The Protector
Basszus.Erre nem is gondoltam,köszönöm.A paróka már megvan😊

Moby
Move helyett nem vehetsz pisztolyt, mert az csak egy mûanyag héj, amibe a moveot beleteszed. Totál nem vagy képben, miért nem nézel legalább kicsit utána, hogy mi is ez?

Kongy
dehogy kell állvány, rárakod a tv-re és kész XD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LeventeV
Szerintem EZ a legtutibb pack, ha move-ot akarsz venni. Nálunk lehet még kapni, kb 15 ezer forintért.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Moby
A nav a ds3-at vátlja ki akkor, ha move-ot használsz. Az egyik kezedben a fagyi, a másikban meg a ds3 VAGY nav, ha van, nyilván egykézzel fogni a navot sokkal kényelmesebb, mint a ds3-at.
Kamerához nem kell állvány, megáll a tv tetején.

Szabi84
Hogy érted hogy kényelmesebben? Ha Nav-om van akkor egyáltalán nem kell a DS3? Viszont ha Move-om akkor DS3-al kell a menüben lépegetni? Kamerához külön kell állvány is? Melyik az apakk amiben minden benne van? Hogyha van pl. csak kamerám, akkor a move helyett vehetek mondjuk pisztolyt is?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kongy
A Move kontroller kell, meg a kamera, a Nav csak opcionális, kényelmesebben tudod vele irányítani a játékokat, mert amúgy a DS3-at kell nyomkodni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Szabi84
Mi a különbség a navigation és a move kontroller között? Mit kell megvásárolni hogy tudjak játszani, mozgásérzékelõs játékkal?

Kongy
Ingyér' azért kipróbálom, ha szar is. Majd hálát adok az égnek, hogy nem adtam érte pénzt.

Moby
Ritka nagy határ szar az 😊

Kongy
Jön a Plus kínálatába a Binary Domain.. 😄 Anno meg akartam venni, de valahogy elmaradt. Majd most pótlom.

Vadnokedli
A túszokat úgy tudod megmenteni hogy azt a holografikus elterelést használot meg valameilyik elektronikus bénító gránátot. Persze meg kell venned az örök ammo parókát.

Most kezdtem bele MGR.-be hát igen tényleg remek a game ahogy írtátok.Azt hiszem egyelõre elég is a játék ami van😊
Én még Next-gen akartam venni de kezdek rájönni,hogy az még nagyon messze lesz,annyi játékot kell még végigjátszak Ps3-an..
The Protector
Pörög az MGR:Rising Hard stáblista,nem volt olyan nehéz kimaxolt main fegyverekkel,én a mellékfegyvereket nem is használtam,egyiket sem.Jöhet a Very Hard majd pedig a Revengeance fokozat,bár lehet h beírom a kódot és egybõl revengeance-n kezdem.El is kell kezdenem újra mert egy túszt sem sikerült soha megmentenem.Elérem a területet és elkezdem pásztázni aug-ban a terepet,hogy milyen sorrendben kapjam el õket,erre már ki is nyírják szerencsétlent.

Sziasztok
Afrika és Uncharted játéka nincs valakinek eladó?
The Protector
Injustice Ps3 valakinek cserére/eladásra?Félreérthtõ...én kínálom.

Szabi84
nem, nem ez lett😄

arty
+1

Forza.

arty
xbox, origin, steam....

Forza.

n000rbi
Mindezek után gondolom nem Szabi84 lett, vagy? 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Szabi84
Nekem fél napom a psn Id-vel ment el.

blackcalibra
Szerbusztok!
Érdekel valakit 14 napos psplus kód?
Gamestarhoz volt, de nekem boxom van, szóval ha kell valakinek szívesen odaadom.
A Gamestar oldalán kell aktiválni, gondolom kap egy másik kódot a beváltó, aztán hogy azzal mi van, azt már Ti jobban tudjátok.
De beválthatom én is a másik kódra, ha nem lenne ott regisztrált profil.
Kongy
Meglepett volna ha ezért nem gombolnának le pénzt a M$-nál.....

n000rbi
Egyébként ez nekem is tetszene, mostani fejjel már más PSN ID-t választanék 😊

The Protector
Igen.Az elsõ ingyenes,aztán 3000Ft körüli pénzbe kerül az átnevezés.

n000rbi
Boxon tudtommal lehet (pénzért).

Vadnokedli
Miért milyen account átnevezhetõ? Speciel.

arty
hacsak nem accostól vette a ps3at .... 😊

az a gáz, h psn juzer nem átnevezhetõ, ez akkora amatõrség sonytól, hogy 6 éve nem térek magamhoz 😞

Forza.