PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smuge
az igen jó ár! Pont most van tetõponton a forint is amikor ilyen jó áron adják 😞

Thx srácok a helpet USA verzió ügyben! Megnyugodtam! 😊

\" örökké nem eshet.... \"

Árkád MM-ban rakat Gitár Híró volt (játék+gitár) 13k.

predator0
Keresd rajta a régiókódot. USA-s toknak általában az oldalán van, EU-snak a hátulján.
Vagy megnézed az elejét. Ha számmal írják a korbesorolást, akkor nagy valószínûséggel EU-s verzió, ha betûvel, akkor USA.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

tarti19
Amúgy onnan, hogy az USA termékek 1-es míg az EU-s termékek 2-es régiókódot kaptak😊

zzeN
az USA-son csak egy Hellgast fej van, az EU-san még a 4 csapattársunk is

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Srácok lehet hülye kérdés, de mibõl tudom megállapítani, hogy az adott KZ2 USA verziós? Van rajta vmi "megkülönböztetõ" jel?

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

EmThor
magyar felirattal!

Rohadt 9 tûs mini DIN kábel:@.Nincs valakinek otthon elfekvõben 1?Egész Európában nincs b@ssza meg...

EmThor
a lotr játékok ps2-ps3 mind jók, bármilyen kevés is van belõlük...a ps2\pc fellowship of the ring ilyen nagyjából szabadon bejárható megyével meg hasonlókkal büszkélkedhet, kicsit gagyi színvonalon + volt egy the hobbit c. játék is, ezekhez sajnos még nem volt szerencsém

hobbit video!!!!!

tarti19
majdnem elcseréltem a DS-t egy LOTR stuffra, de a srác elbénázta...

EmThor
:leülagépelétrófeákatgyûjteni:

😄 (grat)

tarti19
én már 8. szinten vagyok bibi😛

EmThor
x-blades

9.900 cd galaxis

EmThor
ne cigánykodj, senki sem kíváncsi a 7. szintedre 😄

grat

<#vigyor2>

Alien!
hát pont nem,mivel a bejelentés egyik mondatában utaltak arra,hogy lesz,csak csúszik...:

"Sega also has the sexy Aliens: Colonial Marines on the way, which was pinned for a Q1 09 release. Tsurumi's statement could mean we can expect some form of delay to a later part of the year"....

nagy f*szság lenne a részükrõl...bár régen a két játék bejött,de nálam pl annyira nem bejövõs a 2 faj egymásnak eresztése,pláne az utóbbi 2 pocsékszar,buta film után.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Inferno
Ezt már rég le fújta a Sega (1 hónapja),helyette AvP3 lesz...

PS3/X360 user: Infernohun

Sephi
GTA4 - 7000 Ft

Mirror's Edge - 5000 Ft

Akit érdekel privibe. Tökéletes állapotban vannak.

Kettõ együtt 11000 ft

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kár lenne érte ha elbasznák, ráférne már az iparra egy király Alien gém.

predator0
Ott én is szívtam eleget, de vannak annál sokkal nehezebb részek is 😄

Sippie
laol... csak le kellett írnom, máris megállt az újratermelõdés... valszeg beépítették a progiba, hogy ha valaki 50x kezd újra egy részt, hagyja tovább menni... pfff 😄
Sippie
én el is akadtam most... nem kicsit... nagyon... AA gunos rész egyszerûen lehetetlen... ha hátul maradok nem jó, özönlenek, ha elõre rohanok a társak basznak jönni, nemjó, özönlenek... fedezék szart sem ér, jön a gránát hátbalõnek, vagy lerohanják a fedezéket, 1-re ellövök egy tárat, jön a második leszed... faszom kivan konkrétan. legalább 20x-ra kezdem el...
Alien!
Alien Colonial Marines képek

Állítólag van köztük új,de sztem ezek ugyanazok a renderelt concept képek amiket már régóta mutogatnak....ráadásul nagy a gyanúm,hogy a Sega el fogja b*szni az egészet másodszorra is,mert nagyon kussolnak a játékról....grat.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

greyfox
Írtó gáz, hogy ennyit késtek vele, és még most sem tökéletes...
Viszont nagyon jól néz ki!

Steam: greyfox

predator0
Nem, elõször amikor megnéztem a listát azt hittem, hogy nagyon nehéz. Inkább idõigényes.

Falloutban nehéz volt a 100%?

DoNorBi
Mostanság a legtöbb mkv filmet dts magyar hanggal adják ki,viszont ha mp4-re vagy m2ts-re konvertálom akkor a dts hangot a ps nem játsza le,csak ha átalakítom AC3-ra(dolby digital).tudtok olyan megoldást ami gyors és a dts hanghoz nem kell nyúlni?

Haverok, Buli, Fight Club!

predator0
Emberek! Már egy ideje elérhetõ bármilyen webböngészõbõl a PSN-es barátlista, ezt ugye tudtuk. Aki nem, az ITT.
Újabb fejlesztésnek köszönhetõen a mai naptól mindenki megtekintheti a saját trófeáit is. KATT
Kissé még haldoklik a rendszer, szóval lehet hibaüzenetet ír ki, vagy hogy nincsenek megjeleníthetõ trófeák. Viszont szerencsére még sikerült lekapnom mûködés közben:
1. KÉP
2. KÉP

Én is veteránon kezdtem el. Nekem az irányítás egy kicsit csalódás, az még rendben volna, hogy szokni kell, de azért 3 óra játék után már lehet, hogy valami az irányítással nem stimmel, mert egyszerûen nem tudok pontosan célozni. Pedig az elõdjében teljesen rendben volt.

orskovacs
vob-ra alakítottam. sorry. ile splitting lehet a gond. köszi

PSN ID: orsko

Sippie
én is azon kezdtem el, gondoltam a kihívás... meg is van, amikor elkezdõdik a pálya... aszonnya mortar... és meghalok akárhova megyek <#mf2> na nembaj, lassan de biztosan haladok. A célzás nekem kurva nehéz, vagy szokatlan, mondjuk resi2-ben ennyit nem szívtam. Bár ott nem nagyon voltak fedezék mögött 😄
X264-et MKV-vá? pfff... azon mit kell konvertálni? Amúgy nem ismeri az MKV-t a PS3, VOB-ra konvertáld pl. A file splittinget meg FAt32-re állítsd.

orskovacs
Sziasztok! Az miért lehet, hogy átkonvertálom X264-es fájlt mkv-vá, és PS3 nem ismeri fel???? Media player Library-ba ha teszem akkor hibát ír ki. Feltettem pendrive-ra, akkor meg azt írja nincs semmi rajta. mkv2vob 2.4.5 van fent. Ennél újabb is van? vagy hogy tudnám megoldani, hogy nézhessek PS-en filmet?

PSN ID: orsko

magic swap mukodik ps3 alatt?szet kell tornom talcat vagy hogyisvanez?!kosz
Az szép, pedig az a pálya altató a többihez képest.

Banano
Én belebolondulnék ha 500x kéne nekifutnom .. eddig összesen kb 20 halálom volt, mondjuk még nem tartok a végén szerintem..<#buck>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Alien!
bazz a veterán már nagyon kemény...én most azon nyomom,demó pályán haltam meg 10x legalább...

2féle ellenfélt utálok: újratermelõdõ, bazookás. Utóbbiból itt van rendesen.

Na jó hát az a veterán ez meg csak trooper asszem. (2.) Fölbaszott, nem folytatom ma.

Sippie
nekem megvannnnnn <#hehe><#eplus2>
predator0
Ötször? 😄 Én Veteránon tolom az elsõ végigjátszást. Statisztika alapján eddig több mint ötszázszor murdáltam meg. Elite fokozatba bele sem merek gondolni.

Sippie
megvannnn.... <#hehe>
Bázz, Visari palotában kb 5x. halok meg... <#violent>

Alien!
😊))))))

NEXUS6
Vazze milyen Világ van már, hogy a fájlok is korruptak!?
😊))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Banano
A pontos megnevezés : Korrupt fájl !
format C biztos segít.<#pias>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Leszedtem egy demót. Install közben áramszünetünk volt. A félbenhagyott installból egy corrupted data keletkezett. Leszedtem újra, installáltam, a corrupted data átváltozott indítható demóvá. (Hawx az egyébként) Indítás, minden ok. Misszió kiválasztás után a töltés befagy. XMB-be belépek, nyomnám a delete funkciót (8001002A) hibaüzivel visszadob, nem lehet uninstallálni. Ismét courrupted data lett a cucc de már el sem indul mivel a közel 800MB-ból már csak 6MB van fent. ezt törölni nem lehet. Ott van egy 6MB-os Corrupted fájl amit nem lehet törölni. Gratula! <#eljen>

Smuge
Jó dolog igen, egy dolog viszont kicsit zavar hogy hiába hagyod meg a jó kis angol dts-t de mellé nem árt ha van magyar felirat is. Azt meg csak úgy tudod ha újrakódolod a filmet így már nem buli annyira. Legalábbis amikor legutóbb foglalkoztam vele így ment.