PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Nekem samu van, én csak arra gondoltam, hogy hátha valami új funkcióval, vagy a meglévõk javításával valami változást tapasztalok a frissítés után.
Csak kíváncsiság, fõleg, hogy én tökéletesen elégedett vagyok a képpel 😛
Steam: greyfox
Jól visszahozza a feelinget a progi,de azért hiányzik Gorilla Monsoon és Jesse Ventura közvetítése nagyon...Picit fáradt a közönség,és Andrét sem láttam ilyen izomkolosszusnak soha,de azért lehet,hogy tiszteletbõl bevándorol a gyûjteménybe...
Nekem nincs problémám a képpel, de az örömödet látva én is frissítem, hátha történik valami csoda : )
Steam: greyfox
Hawx nekem bejött , de repülögép fan vagyok és mivel ps3 nincs ace 6 , így nem tudok elfogult lenni , tetszik és kész .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
やられたらやり返す。倍返しだ!
Haverok, Buli, Fight Club!
Van Resident evil szoba, benne Resi automatával. Plusz a Home fõtere is változott, jött valami helikpoteres játék(még nem fértem hozzá), cserélték a videókat(Infamous video), ingyenes ruhák stb.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
"The PS3 game, however, benefits from sharper textures and a markedly brighter color palette, putting the game closer to the impressive look of the PC game."
"Where will you deliver my goods?
We currently only deliver to UK addresses, and for security reasons we can only send items to the billing address of the card used for payment of your order."
nem megyünk vele sokra 😛
elõzõ hsz persze Immigrants-nak szól, csak folytatván Alien! gondolatmenetét
やられたらやり返す。倍返しだ!
(a képek teloval készültek nem fikázni 😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
LAIR
mivel osszes tobbi megvan csomo mas platformra is.. egyertelmu h ezek kozul vmejik..
Nekem bejön,de való igaz,hogy nagyon szokni kell.
GTA 4
The Darkness
Little Big Planet
LAIR
Shaun White Snowboarding
Fallout 3
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Ellenben killzone.com-on a nincsenek fent a statok rendesen, vagy nullázódtak?
Hátbatámadás gyorsfordulás, headshotra annyit tudok mondani, hogy nekem spec még jó, hogy ezt nem lehet megjátszani... Így legalább tényleg össze kell tartania a csapatnak, figyelni kell.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
nyuszmurusz, szerintem úgy állítsd be ahogy neked a legjobban fexik😄...van aki gyorsan szereti van aki nem pl én pc-n általában nagyon lassúra szoktam állítani mert úgy tudom a legjobban kezelni, de ismerek olyat is aki majdnem mindig max sensin nyomja ami számomra már játszhatatlan.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Semmi különbség nincsen a flash drive és a pendrive között.
Johnny23: Ha sokat játszom egy játékkal, akkor nem szoktam kivenni a lemezt én sem. Eddig semmilyen problémát nem tapasztaltam így.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Károsodik az olvasófej v. vmi,ha a meghajtóban hagyom a játékot hosszabb ideig?
köszi,
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Call of Duty Modern Warfare-ban egy gepen akar negyen is jatszhatunk de csak is egymas ellen. Azaz se bot-ok (gep altal vezerelt katonak) se neten keresztul massal nem jatszhatunk mar ketten sem egy gepen
Call of Duty world at war: ugyanez, kivéve azt hogy ketten (többen nem) játszhatunk a gépek ellen a story modban, neten itt sem lehet csak egyedul