PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"V2.4.4 16/Feb/2009
Added DTS can now be played from file without transcoding (Disc/Streaming). *"
"* Do not change any settings in the ps3 that effects audio playback.
The PS3 must pass the DTS to your audio receiver untouched.
The options when you press triangle must be Audio: Left + Right and Volume: Normal."
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
\" örökké nem eshet.... \"
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Monnyuk nem sokat tököltem vele, a 16Gb-os MemoryStick Mark2-õn 6x alázza a hipergyors pendrive-omat a maga 40mbps irási, olvasási sebességével... 😄
Igaz a PS3 kártyaolvasója valami elmebeteg gyors. 😄
Volt hogy 1,5GB-nyi fényképeket 1 perc alatt olvasta be a ps3.. 😄
www.digimomentsvideography.com
Nekem a 16Gb-osomat nem eszi egy PS3 sem... 😞 Se a 60Gb-os, se a 80-as nem eszi. Mi lehet a baj?
www.digimomentsvideography.com
Nem azt mondtam hogy szar, csak FPS-t nem tudok normálisan játszani kontrolerel.. ezért favorizálom a frag fx-et ami perpill KZ2 alatt még nem az igazi (remélem jön valami pecs és megoldja)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
PS3 vásárlás közeledte miatt, elkezdtem egy picit informálódni a konzolról és itt feltûnt valami:
"Az hogy japán verziónak csak annyi hátránya van, hogy filmekbe nem mindegyiket játsza le (ahogy a leírásban is szerepel) ,de elvileg ezt már megoldották valami program segítségével. Ps3 játékokban mindenevõ, Ps2 játékokba eddig bármit tettünk be, elindult."
A japán PS3-ak tudtommal NTSC-J típusúak. A PS3-as PAL játékokat a régiófüggetlenség miatt lejátsza, eddig ok. De én úgy tudom, hogy (mivel a PS2-es játékok lejátszása nem régiófüggetlen) ezért PS2-es játékokból csak az adott régióra vonatkozót indít el (magyarul PAL gét PAL-ost, NTSC gép NTSC-t). Ha valóban igaz a fennti, akkor külföldrõl (USA) rendelve egy NTSC PS3-at, használhatnám a PS2-es gyûjteményemet is? (Ráadásul a hardware-es meghajtásnak köszönhetõen nagyobb lenne a kompatibilitás is.)
Grat mindenkinek!!!!<#taps>#taps>
Irigykedik<#boxer>#boxer><#duma>#duma>
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Persze tök jó móka egy szálkeresztet rajtat artani az ellenen oldalazás közben.
De azt megnézem, hogy a valóságban ilyen csípõbõl nyomott kapáslövés sorozatból, hány talál be?
Kb 1 se!!! Mint ponyvaregényben, amikor a srác ráürítette a tárat Travoltáékra 1,5 méterrõl!
<#eplus2>#eplus2>
A magam részérõl a legjobbnak/realisztikusabbnak találom a KZ2 irányítását kontrollerrel. Talán örülök is, hogy nem lett jobb a FragFX-es, mert az a helyzet, hogy 1-2 száz méterrõl nem annyi eltalálni a géppuskás alakot (müvésznevén: anya gyermékével😊)) egy gépkarabéllyal, mint az egérrel rávinni a célkeresztet, pedig ott a lõgyakorlat fekvésbõl szinte korlátlan idejû célzással kell megoldani, egy álló alakra!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
btw a KZ2 "weighty" mozgásából már nagyjából vágni lehetett,hogy a fragfx nem fog olyan parádésan mûködni mint mondjuk a Cod4 alatt. Ott gyak. hozta a pc-s feelinget....mondjuk egy DS3 sem mûködik úgy mint ott.....ezért sokan rinyálnak netszerte.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Egyébként én is megkaptam a KZ-met !Délben hozta a postás.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
MGS4-et sokkal jobban lehetett irányítani és gyorsabb is volt KZ2-nél... fura
Egyenlõre kivárok, KZ2 valahogy számomra nem az igazi...
(gondolom hogy lesz rá vevõ)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ti kaptatok plakátot?
Nekem ÜK belecsempészett egy csinosat! 😊
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.