PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dead Space sokkal nagyobb shot.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
És az is igaz, hogy saját motort használtak, de az alap az U3-as motor és azt alakitották, ahhogy szinte az összea játékban, ez hosszú történet, hogy miért van ez.
Jah és nem szabad elfelejteni, hogy ugyanaz a motor lehet szép is, meg kevésbé szép, mind attól függ, hogy mit mozgat a motor. Én személyszerint az ilyen sci-fi-s szörnyes témákat vágom nagyon:
darkSector, Bourne, Dead Space, Mirrors Edge, Wanted, Riddick ...stb.
Ezekben a játékokban a motor szebbnek tünik a kelleténél, mert vannak fémes cuccok, ....futurisztikus felszerelések ....ruhák, amik csillognak, mintha hajlékony tükör lenne.
És ott vannak ugye azok a játékok, ami pl az a little Big Planets, vagy mi aholy sima anyagok vannak, mint fa müanyag meg stb tárgyak, és kis plüs mackok futnak jobbra-ballra.
Lehet hogy iszonyatossan jol kidolgozták, a tárgyakat, meg fizikát meg mindent, de mégsem lesz annyira látványos, mint monnyuk egy idõbelassításos ...robotos...szörnyes....ürben, vagy idegen bolygón játszódó akciójáték...
Remélem kb kivehetõ, hogy mit akartam ezzel mondani. Szerintem ez a Wanted iszonyat látványos.
Viszont van 1 fontos dolog!
eEz egy akciójáték...nem logiakai, vagy kalandjáték, ahol rejtvényeket kell megfejteni. A mai játékok 95% ezen alapszik! Ezt nem lehet felhozni hátrányaként a játéknak...
Ha valakinek nem tetszenek ezek a stilusok, az max játszik RPG-t, de a látványossabb játékok mind 1-1-ig sajnos vagy nem sajnos egyszerûek...
Ne is várjon senki többet, mert csalódni fog.
Killzone 2-rõl meg csak annyit, hogy pc-n is volt Crysis. Jó volt és utána télleg furának tûnik egy hétköznapi játék, de az sem több, csak szebb. Én kb 3-4 hét alatt meguntam.... 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Nekem úgy rémlik mintha a Dark Sector saját motort használt volna,bár valóban nagyon hajaz a Geow-ra...
"Dark Sector was based on Sector Engine, later changed to the Evolution Engine, both Digital Extremes' proprietary next-gen game engines"
darkSector játékra azért emlékeztet valszeg, mivel ez is unreal3-as motorral készült.
Szóval a végén a videóban bemutatott többi jelenet nem azt jelenti hogy szebb lesz a játék, majd ha fullba kijön, hanem csak annyi, hogy azok a helyszinek szebbnek tünnek, meg ugye világossabb van....stb...stb
PS3 ID: Csabesz82
hawx meg a legtöbb kissrác álmát megvalósítja, aki nem lehetett pilóta, ez is biztos közrejátszik 😊

Freak86_Hun a Psn Id-m .
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
A mai nappal csatlakoztam a playstation táborhoz.
Egyenlõre "csak" Killzone 2 van meg,de folyamatosan beszerzem a must have címeket.
Ha gondoljátok vegyetek fel a barátlistátokra
PSN ID: FReak86_Hun
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Wanted eléggé bejövõs és a demo végén a videokból arra lehet következtetni, hogy még szebb lesz a full.Irányítás nekem kicsit nehézkes volt, de az options-ben lehet állítgatni, én nem próbáltam.Mozgások se rosszak benne, Igaz nem KZ2 szintû.KZ2(demo) után minden nem exklúzív kicsit savanyú lesz😊Mi lesz majd a full után...ájjájjjo-O.Egész jó a közelharc is, kicsit Dark Sector utánérzésem volt.Így demó alapján egy erõs 7,5 pont😉
Wanted: ja ez nem rossz, film nem jött be anno viszont
Yakuza: isten
WWE legends: nekem ez nem, inkább letöltök egy ilyen pankrátor verekedést, azt nézem, amúgy tök jó, mert látványos
1.20:
* Stability issue regarding randomly named games resolved.
* Stability fix when rapidly tapping (X) can cause crash on spawn-select.
* Stability issue regarding Saboteur’s disguise ability resolved.
* Stability fix on ‘Creating game’ with a blank name.
* Stability fix for repeatedly entering exiting game.
* The Ignore list functionality corrected.
* Unlock of “Frontrunner” Medal now functioning correctly.
* Fix for incorrect award of win to clan not showing for game resolved.
* Battle Replay for Corinth Crossing not appearing correctly on www.killzone.com.
* Issue with not being able to defuse the Search and Destroy objective resolved.
* HUD issue correction during Assassination mode when playing as a Medic.
* Controller input tweaks and modifications.
* Fix for auto-lock on of shotgun exploit.
* Fix for D-Charge issues in Campaign mode.