PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dark Sectort nagyon hamaer elfelejtettem.Kb 2 pálya után.

Alien!
az igazat megvallva,a dark sector addig a pillanatig tetszett,míg tartott az elsõ pálya és fekete-fehér volt,aztán mikor átment színesbe,akkor már nem volt különleges(és szerintem annyira nagyon szép sem)....Számomra kb 3-4 pályát ért, aztán átpasszoltam a haveroknak....Bementem azért még próbaképp a multiba,de sikítva léptem ki,annyira nem jött be....szal eléggé közepes játék...

Dead Space sokkal nagyobb shot.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DarkSector
Ebben igazad van darkSector aláz, még így több év után is.
És az is igaz, hogy saját motort használtak, de az alap az U3-as motor és azt alakitották, ahhogy szinte az összea játékban, ez hosszú történet, hogy miért van ez.

Jah és nem szabad elfelejteni, hogy ugyanaz a motor lehet szép is, meg kevésbé szép, mind attól függ, hogy mit mozgat a motor. Én személyszerint az ilyen sci-fi-s szörnyes témákat vágom nagyon:
darkSector, Bourne, Dead Space, Mirrors Edge, Wanted, Riddick ...stb.

Ezekben a játékokban a motor szebbnek tünik a kelleténél, mert vannak fémes cuccok, ....futurisztikus felszerelések ....ruhák, amik csillognak, mintha hajlékony tükör lenne.

És ott vannak ugye azok a játékok, ami pl az a little Big Planets, vagy mi aholy sima anyagok vannak, mint fa müanyag meg stb tárgyak, és kis plüs mackok futnak jobbra-ballra.
Lehet hogy iszonyatossan jol kidolgozták, a tárgyakat, meg fizikát meg mindent, de mégsem lesz annyira látványos, mint monnyuk egy idõbelassításos ...robotos...szörnyes....ürben, vagy idegen bolygón játszódó akciójáték...

Remélem kb kivehetõ, hogy mit akartam ezzel mondani. Szerintem ez a Wanted iszonyat látványos.
Viszont van 1 fontos dolog!
eEz egy akciójáték...nem logiakai, vagy kalandjáték, ahol rejtvényeket kell megfejteni. A mai játékok 95% ezen alapszik! Ezt nem lehet felhozni hátrányaként a játéknak...
Ha valakinek nem tetszenek ezek a stilusok, az max játszik RPG-t, de a látványossabb játékok mind 1-1-ig sajnos vagy nem sajnos egyszerûek...
Ne is várjon senki többet, mert csalódni fog.

Killzone 2-rõl meg csak annyit, hogy pc-n is volt Crysis. Jó volt és utána télleg furának tûnik egy hétköznapi játék, de az sem több, csak szebb. Én kb 3-4 hét alatt meguntam.... 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
A demo elején melyik videóra gondolsz, mert én x360-on nem láttam videót.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Smuge
Jól sejtem hogy ez a Yakuza 3 csak a japánoknál fog megjelenni? Esetleg angol feliratos verzió várható?

Alien!
na igen,pont ez futott át rajtam is,hogy megint két 3rd party borzalom....ehhh..KZ2 után sokmindent nem vesz be a gyomrom...erre számítottam is.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ja és a Watchman is egy szemét. Már a demót megunja az ember...

Az egész egy szenny szvsz, csak nem folytattam a postot. LOL Dark Sector alázza minden tekintetben. Viszont a Home-os RE felület g.cijó lett.

Alien!
viszont az a videó amivel kezdõdik az akkora szenny,ami a világ szégyene,mpeg tömörítésû motorral készült, kockás-szaggatós borzalom....

Nekem úgy rémlik mintha a Dark Sector saját motort használt volna,bár valóban nagyon hajaz a Geow-ra...

"Dark Sector was based on Sector Engine, later changed to the Evolution Engine, both Digital Extremes' proprietary next-gen game engines"

DarkSector
A Wanted demo ugyanolyan szép mint a videóban, csak max azért a környezeten nem látod, mert egy zárt repülõgépben mész, de a karakteren nincs kivetnivaló, a demo második felében az a maszkos ruha igen keményen néz ki.
darkSector játékra azért emlékeztet valszeg, mivel ez is unreal3-as motorral készült.

Szóval a végén a videóban bemutatott többi jelenet nem azt jelenti hogy szebb lesz a játék, majd ha fullba kijön, hanem csak annyi, hogy azok a helyszinek szebbnek tünnek, meg ugye világossabb van....stb...stb

Wanted demó csak "punci" fokozaton enged játszani. <#nevetes1>

Jah.

A pankrációdemót minek szánták vajon?

Ombika
Maga a fureszlap lenne a csatlakozoja? 😊

Csabesz100
A gyerek nem viccel! 5 dollár a cucc, 110 dollár a posta! <#wow3> Tud valamit! Ott akarja behozni az árát!

PS3 ID: Csabesz82

EmThor
megjelenés júniusban, jeee, demo nemsokára!

hawx meg a legtöbb kissrác álmát megvalósítja, aki nem lehetett pilóta, ez is biztos közrejátszik 😊

Ez nagyon beteg<#nevetes1>, az 5 dodós CE meg vicc😄D

5 dolláros CE!!!! <#nevetes1>

Picit dicsekedek😊.Ez életem elsõ teljes értékû Burnout játéka, de imádom!Még csak 2 versenyt teljesítettem, mert egyelõre nagyon bejön ez a táblaátszakítós, ugratós, felderítõs, zúzós cuccos😊

RE5 CE Ázsiai verza Kicsit lejjebb tekertek van galéria is a cuccokról. (Platinum 20-ért adja)

FRe4k
Hoppá,kicsit szórakozott vagyok elírtam az ID-met.
Freak86_Hun a Psn Id-m .

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Üdvözlünk Kolléga<#taps><#eljen>

FRe4k
Sziasztok!
A mai nappal csatlakoztam a playstation táborhoz.
Egyenlõre "csak" Killzone 2 van meg,de folyamatosan beszerzem a must have címeket.
Ha gondoljátok vegyetek fel a barátlistátokra
PSN ID: FReak86_Hun

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

<#bee1>

Istencsászár
Aki nem játszott az Ace 6al annak jó...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ennyire jó az a HAWX?Na én is leszedem.
Wanted eléggé bejövõs és a demo végén a videokból arra lehet következtetni, hogy még szebb lesz a full.Irányítás nekem kicsit nehézkes volt, de az options-ben lehet állítgatni, én nem próbáltam.Mozgások se rosszak benne, Igaz nem KZ2 szintû.KZ2(demo) után minden nem exklúzív kicsit savanyú lesz😊Mi lesz majd a full után...ájjájjjo-O.Egész jó a közelharc is, kicsit Dark Sector utánérzésem volt.Így demó alapján egy erõs 7,5 pont😉

EmThor
ja gamersyde-on van Hawx elsõ 10 perc, elég hangulatos, ajánlom mindenkinek + a youtube-os feltöltés most már egyre több játéknál, szintén jó dolog, egyrészt eladja magát a játék vele + lehet villogni, egyszerû, kényelmes, nem fáj

SigS
Köszönöm!

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

EmThor
Watchmen: hát négyzet-háromszög verjünk össze mindenkit, néha húzzunk meg egy kapcsolót, csak fanoknak (biztos van ilyen)

Wanted: ja ez nem rossz, film nem jött be anno viszont

Yakuza: isten

WWE legends: nekem ez nem, inkább letöltök egy ilyen pankrátor verekedést, azt nézem, amúgy tök jó, mert látványos

Hát igen. Nem is értem miért nem lehet menni meg lõni egyszerre. De kajak úgy emlékszem mintha lett volna egy olyan RE egyszer ahol lehetett. (talán CV) Aztán meglehet tévedek.

Alien!
nemtudom,nekem ráállt a kezem a dead space - uncharted szerû irányításra...ez az egyhelyben forgok,fel-le nézelõdök sztori már nagyon nemjön be,a zombi téma meg egyáltalán nem...viszont borzasztóan látványos....

trick daddy
Ki akar majd velem killzone 2-t resi 5-re cserélni?Úgy mondjuk 3-4hétrutána vissza,csak nincs kedvem megvenni a resit is 13-ért..😊

Csabesz100
Én Tegnap töltöttem le, ma próbálom ki! Kíváncsi vagyok, hogy bejön-e?! Majd meglátjuk! Leszedtem még a Wanted-et, a Yakuza-t és a Watchmen-t. Este nagy teszt lesz! <#smile>

EmThor
Rigel, jobb késõn mint soha, szeretnék gratulálni a HAWX-hoz, verjetek bottal de engem is megfogott 😊

Több irányítési séma is volt a demóban, asszem volt egy kifejezetten RE4-es is.

Az mondjuk engem nem zavart mert detto olyan mint a 4-nek. Viszont úgy tûnik, hogy grafikailag helyrebillentették valamelyest a demó óta, jóval stabilabbnak meg összeértebbnek tûnik a kép. Ez a 2 videó most meghozta a kedvemet az anyaghoz.

Nekem bejön az irányítása nagyon is!Már az elsõ játszásnál egybõl a kezemre simult az irányítás.

Alien!
nemtudom,vhogy nem jön be az irányítás,abszolút....bagatell áron majd vmikor az év közep-vége felé,talán.....

Alien!
GG-s srácok legalább komolyan veszik az egészet....A játék kint van egy hete és 2x többet javítottak rajta,mint a Treyarch a Cod5-ön 3 hónap alatt....

1.20:

* Stability issue regarding randomly named games resolved.
* Stability fix when rapidly tapping (X) can cause crash on spawn-select.
* Stability issue regarding Saboteur’s disguise ability resolved.
* Stability fix on ‘Creating game’ with a blank name.
* Stability fix for repeatedly entering exiting game.
* The Ignore list functionality corrected.
* Unlock of “Frontrunner” Medal now functioning correctly.
* Fix for incorrect award of win to clan not showing for game resolved.
* Battle Replay for Corinth Crossing not appearing correctly on www.killzone.com.
* Issue with not being able to defuse the Search and Destroy objective resolved.
* HUD issue correction during Assassination mode when playing as a Medic.
* Controller input tweaks and modifications.
* Fix for auto-lock on of shotgun exploit.
* Fix for D-Charge issues in Campaign mode.

Csabesz100
Nincs baja szerencsére! De, ha lehet és még jobb lesz, akkor miért ne?!

Miket javít?

LOL

Csak akkor frissíts, ha valami gond van a tv-vel!!!!!

Csabesz100
Ha már ennyire belementetek a tv frissítésbe, kezd érdekelni engem is a dolog. A Sony tv-ket is lehet így frissíteni? Ha igen, akkor én is meg tudom otthon csinálni vagy csak szervizben lehetséges?

5c0rp330n
hmm, killzone2 frissült, 1.20-ra..

Lapos<#idiota><#vigyor3>