PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én pont pénteken kaptam meg a 2 db psp-s játékomat. Mint tudjuk a game mindig is külön csomagolt hiába rendelt az ember többet. Pénteken meglelõdtem, ugyanis a 2 egy csomagban volt.
Tehát már nem csomagol külön!!

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Nem látsz rosszul, közbelépett az MNB, szerintem kicsit még megy lefelé aztán megáll vagy felfelé mozdul. Többet vártak az ellemzõk, de azért ez is valami. Ideje volt már!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Győri Devi
hát még jó pár órát tervezek belefektetni szal nem mostanság fogom eladni esetleg cserélni
elvileg ha az ember mindent meg akar szerezni az kb 200 óra körül van 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Inferno
Ha meg untad,én vevõ vagyok rá,esetleg cseréled az is jó 😛😊

PS3/X360 user: Infernohun

Győri Devi
én dark fantasy rpgnek nevezném
a játék lényege kb az h haladsz elõre és demon lelkeket kell gyûjtened aztán ezekbõl a lelkekbõl vásárolsz meg fejlõdsz

やられたらやり返す。倍返しだ!

egyik kollegam aki ott mellozott. a lead level designer volt a K2 😊

PS3 ID: iib

EmThor
lehet rosszul látok, de 348 a font a pénteki 358 helyett?! ez 40 font-os játékárnál -400 forint, héten akarok rendelni úgyis!

kérdés: aki utóbbi idõben rendelt, a game még mindig egyenként csomagol, nem ad fel többet egyben, mint régen? ja és gameplay.co.uk-n olcsóbb pár cucc, mint az elõbb említett cégnél, tulaj közös, szállítás rendben, lehet onnan is bátran rendelni

EmThor
grat, nekem még mindig nem esik le milyen kategória a játék, menni kell és hentelni?! amúgy nagyon csábító a fantasy környezet!

más, Watchmen-t néztük tegnap moziban és kurvajó volt, csak ajánlani tudom mindenkinek, nem szeretem a képregényes cuccokat, de ebben volt mondanivaló meg minden, zsíros volt!

Győri Devi
nah végtoltam a Demon's Soult 24 óra alatt ugy h rengeteg titkot elhagytam
voltak kemény pillanatok de ettõl függetlenül nagyon élvezetes játék
most mehet a newgame+ erõsebb mobok és megcsinálok minden titkot amennyire csak lehet 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

NEXUS6
Hát igen. De nagyjából látszik, hogy nincs a két gép hw-e között nagyságrendi különbség, és amelyik gépet választják lead platform-nak azon fog a progi is jobban mutatni.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Banano
gó bek hóm warezolni. <#circling>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Alien!
ezért írtam....mondjuk én már letettem egy esetlegesen full spu-kra optimalizált 3rd party címrõl...egyszerûen nem fogják sose kihasználni a ps3-at rendesen...bár 2009ben nekem gyakorlatilag elég az exkluzív felhozatal....az megugye eléggé bûntetõ.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Brutális a Killzone, Salamun Bridge-en 53x sikerült meghalnom <#wow1>
Persze Veteran fokozaton...

Viszont 360-ra meg szebb a RE5, a képeket meg a vidokat összehasonlítva jóval élesebb a képe a ps képek kicsit homályosak ami néhány helyen még jót is tesz az összhatásnak de azért a legtöbb helyen szebb az élesebb kép.
Johnny23
Ok, köszi szépen!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

HAF Rigel
Na Hawx Story mod megcsinálva hard modban . Tegnap majdnem berepült a kontroler a tvb . 2 órát szívtam az utólsó pályán ( vagyis a van egy lezárás is , de az csak egy kanyon repülés , az már a befejezés) . Tanács ha rossz a checkpont inkább csináld újra a pályát. Nekem az elsõ körben annyi repcsi maradt , hogy végig csak a rakéták elöl menekültem , aztán a célpontot meg lelõtték . nagyon tetszik hogy google maps szerû talaj van és arra rakják rá az épületet , igy logikusak a utak .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

DoNorBi
NE TÖRÕLJ SEMMIT,KREÁLJ EGY ÚJ FELHASZNÁLOT!!(CREATE A NEW ACCOUNT)

Haverok, Buli, Fight Club!

Johnny23
ok,deha mondjuk törlöm a jelenlegi usernevemet,akkor minden rendszerbeállitás is törlõdik ?<#fejvakaras>

tarti19
azért más látni, meg játszani is vele...
Valóban "sötétét" tónusokkal van felvértezve a kz2, viszont a multi pályái kaszt függõek s nem mindegy, hogy 32-en vagy csak 16-an játsszák... Vannak nagyon kis pályák, közepesek s a van 2 hatalmas...

DarkSector
jah technikailag többet tud killzone 2.
sõtt majdnem minden játék ami fps szebb cod 4-tõl.
De multiban a pályák, az irányitás, meg minden annyira jó, hogy eddig semmi nem körözte le.

Nekem az a bajom a killzone-al, hogy a pályák nem alkalmassak, vagyis nekem nem jönnek be, ha multiról van szó...
Túl sötét minden, meg kb olyan érzésem van, mintha a cod-ban nagyobbak lennének a pályák, és valahogy szabadabban lehet mozogni.
De monnyuk 1 probát énis tennék vele.

A halo 3 viszont láttam multiban, na szerintem az alá már nem lehet jobban lesüllyedni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

predator0
Te vagy a harmadik ember, aki ezt javasolja... 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

tarti19
Ezzel most mi a baj??? Van egy magyar accountod amivel tudsz játszani, csak Store-t nem éred, el mivel nálunk nincs...
Szépen fogod s kreálsz USA, UK, regeket s akkor eléred a letölthetõ tartalmakat...

Johnny23
Sziasztok! Gondolom, az én gondom már egy lerágott csont, de a lényeg, hogy elcsesztem a PSN-re a regisztrációt (magyar címet írtam be, én hülye), és most nem enged fel a rendszer. Hogy lehet törölni a reg.-emet és újra regizni egy angol v. amcsi címmel? 😊

Alien!
nézõpont kérdése,most,hogy kezdek ráérezni a KZ2-es irányításra,a cod4 már lefutott...sõt több haverom is átpártolt,hál istennek.....de való igaz,azé nem véletlenül raktunk bele mi is annó 240 órát...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DarkSector
kinek jobb? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
én meg cod4-ben multizok.
az a legjobb.

Alien!
ilyen is van?!?

Wanted ps3 verza jobb

Lassan felnõnek a 3rd party kóderek....

EmThor
mondjuk még mindig a Naruto: UNS price-drop-ot várom 😊

PC-n kipróbáltam, nem rossz, csak nem tudtam mit kell csinálni😊Mozgásérzékelõs irányítás biztos frankóbb😉.Régen nagy kedvencem volt PS2-re az Eagle One.

EmThor
HAWX-nak nem adok 1.5-2 hónapot és remélhetõleg az Endwar-hoz hasonlóan (ami most 7e ft alatt van Game-en, 18£) leesik az ára, amúgy korrekt, mert van trophy támogatás (ugye idén már kötelezõ), youtube feltöltés, mozgásérzékelõs irányítás ami jól sikerült és vannak hangparancsok!

EmThor
hát látod sajnos ez bizonytalan, remélem mihamarabb kiderül

Engem a Sacred 2 érdekel még a RE5-ön kívül új megjelenések közül.Biztos márciusban jelenik meg az?Mert volt oldal ahol április végére van kitéve GAME-en 2009 Q2.

EmThor
😊

lássuk a márciust, nagyjából ezek a játékok, nagyjából ennyiért, font árfolyama pénteki, de t. kormányúr nyalatkozataitól mehet fel, le, a jegybankelnököt ne keressétek mert nyaral 😊

singstar queen 7.200, bocs

tarti19
😊 csak hardon kezd el úgy van értelme

Alien!
már sajnos lejárt lemez,azt a kis idõt amim van jûtszani inkább a KZ2 multiba ölöm a haverokkal....

EmThor
jó tesz az idegeknek hajnalban Silent Hill-t játszani, aludtam vagy 3 órát 😊

Ombika
A mamaja! 😊

Sippie
aztán ki dedikálta?
DarkSector
játszd végig a darkot hidd el vannak benne ütös részek...

Sztem nem. PC-n ott van emun nem 40, hanem vagy 440 cím.

Régi szép idõk....😊

brodix

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

nu megvan az uj gamem dedikalva. ezuttal a killzone2 😊

PS3 ID: iib

coop😄DD

5c0rp330n
jah.. mondjuk õk már kilencen vannak, õket irányítani már stratégiai játék lenne 😊

Mondjuk Slipknot😊

tarti19
Ha nem 50 cent nevével készült volna akkor már sokan ráugrottak volna...

Az új 50 cent játék megér egy végigjátszást.Majd ha 3000ért adják😊.De szerintem nem olyan rossz.

Én végigvittem. Igaz elég monotonná vált a cucc rövid idõ után, de összességében egyben volt az anyag sztem. Fura volt mert az évek alatt teljesen kifordult a stuff önmagából. Emlékszem az elsõ trailerre, hát köze nem lett a végleges verzának ahhoz.

tarti19
Dark Sector kellemes meglepetés volt pedig😛