PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát már nem csomagol külön!!
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
elvileg ha az ember mindent meg akar szerezni az kb 200 óra körül van 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
a játék lényege kb az h haladsz elõre és demon lelkeket kell gyûjtened aztán ezekbõl a lelkekbõl vásárolsz meg fejlõdsz
やられたらやり返す。倍返しだ!
PS3 ID: iib
kérdés: aki utóbbi idõben rendelt, a game még mindig egyenként csomagol, nem ad fel többet egyben, mint régen? ja és gameplay.co.uk-n olcsóbb pár cucc, mint az elõbb említett cégnél, tulaj közös, szállítás rendben, lehet onnan is bátran rendelni
más, Watchmen-t néztük tegnap moziban és kurvajó volt, csak ajánlani tudom mindenkinek, nem szeretem a képregényes cuccokat, de ebben volt mondanivaló meg minden, zsíros volt!
voltak kemény pillanatok de ettõl függetlenül nagyon élvezetes játék
most mehet a newgame+ erõsebb mobok és megcsinálok minden titkot amennyire csak lehet 😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Persze Veteran fokozaton...
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Valóban "sötétét" tónusokkal van felvértezve a kz2, viszont a multi pályái kaszt függõek s nem mindegy, hogy 32-en vagy csak 16-an játsszák... Vannak nagyon kis pályák, közepesek s a van 2 hatalmas...
sõtt majdnem minden játék ami fps szebb cod 4-tõl.
De multiban a pályák, az irányitás, meg minden annyira jó, hogy eddig semmi nem körözte le.
Nekem az a bajom a killzone-al, hogy a pályák nem alkalmassak, vagyis nekem nem jönnek be, ha multiról van szó...
Túl sötét minden, meg kb olyan érzésem van, mintha a cod-ban nagyobbak lennének a pályák, és valahogy szabadabban lehet mozogni.
De monnyuk 1 probát énis tennék vele.
A halo 3 viszont láttam multiban, na szerintem az alá már nem lehet jobban lesüllyedni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Szépen fogod s kreálsz USA, UK, regeket s akkor eléred a letölthetõ tartalmakat...
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az a legjobb.
lássuk a márciust, nagyjából ezek a játékok, nagyjából ennyiért, font árfolyama pénteki, de t. kormányúr nyalatkozataitól mehet fel, le, a jegybankelnököt ne keressétek mert nyaral 😊
singstar queen 7.200, bocs
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
PS3 ID: iib