PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hoppa, viszont ha FAT32-re kell formazni a vinyot akkor 4GB-nal nagyobb filet nem lehet majd felmasolni ra ha jol tudom, ugye?
Ha egy ennel nagyobb filet szeretnek lejatszani a PS3-on akkor arra van vmi mas megoldas, pendrive esetleg? Gondolom USB keresztul is csak FAT32-es vinyokat tud befogadni
Elég sok a posteffekt rajta, motion blurr miegymás, helyenként elég homályos, bár szerintem az 1.2 patch ezen is segített egy kicsit, naturalisztikusabá, szebbé téve a képet.
Amúgy szerintem a tárgyakkal való interaktivitásban is világklasszis. Az elején amikor a raktárban megy a lövöldözés az dúrva volt, ahogy a raklapok felett lövöldöztönk és szarrá lõttük a tárgyakat.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egy kicsit nem olvasnál vissza? 😊 Még csak nem is 3000 oldalt kell visszaolvasni, hanem felet. 😉
Chris! Csak papíron volt az a 6. ps3 Mo-n! 😄
Haverok, Buli, Fight Club!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Szóval a Killzone 2!
Nektek is 720p-s?
Ti is tapasztaltatok enyhe fokú szemcsézettséget a képen? Egy kissé kásás a kép!
Az utolsó pályán mit kell csinálni?
A teremben vagyok, és Visari elõ-elõbukkan, fel kell mennem a 2-ik szintre!! Azt nem tudom hogyan tovább? De Visari lesz a fõellenfél hamarosan!
Pendrive-t korlatlan meretben (64G😎 barmilyen gyartotol befogad a gepezet?
Viszont EmThor már tegnap említette, de ma még tovább szalad lefelé a font! 330 most perpill ez tegnap reggel óta majdnem 30ft-al kevesebb!!! <#nevetes1>#nevetes1>
Mondjuk ez sajnos nem a magyar valuta eredménye, hanem a font gyengélkedése, de végülis édesmindegy.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ja.. és végre lenyomtam Radec-et. 😄
Az biztos, hogy nálam bekerült a legaljasabb bossfightok top 10-be 😄
Steam: greyfox
Az alapból legnehezebb szinten kezdtem és annyira nem veszélyes, mármint még az elején. Persze volt 1-2 érdekes szitu. Pl. amikor máshol voltam a pályán és nem tudtam elérni a tankot, amibe be kellett volna szállni. Az az érdekes, hogy valami módon így is megoldódott a helyzet, bár nem tudtam tankozni, hanem rohangáltam, meg bújkáltam meg ilyenek. Az az érdekes, hogy elõször fel sem tûnt, hogy nem így kellett volna megoldani a pályát.
Ilyen szempontból a grafikához képest legalább akkora elõrelépés van a játékélményben! Mert valszeg marha ritkán lesz olyan, hogy véletlenül kilépek a pálya szélére ahol csak késõbb jelennek meg a semmibõl a szkriptelt ellenfelek.
Próbáltam a multit is, és elég jól lehet lopakodni, meg a távolból leszedni az embereket alap fegyverrel is, szerintem jó móka lesz ez.
Megnéztem a botok elleni küzdelmet is, az is nagyon faxa, tényleg világklasszis az AI! Szinte ugyan az, mint egy multizás, vagy egy singli pálya.
Jó lenne, ha a HUD-ot több fokozatban lehetne állítani, mert szerintem tele van zsúfolva a képernyõ, és elég rendesen lassítja is a grafikát is. Egy térkép, meg valami kis szövegs tájékoztató már elég lenne.
A FragFX-et is kipróbáltam. Alapból egy fos a COD4-hez képest, de aztán van egy beállítás, aminél viszont elég jól mûködik. Érdekes módon nem a legnagyobb érzékenységre állítva. Kíváncsi vagyok majd emberek ellen hogy mûködik, online multiban, kicsit felmerült bennem is a dolog erkölcsi vonzata!<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Aki ezzel nem ért egyet, vagy nem látta, vagy X-es. <#awink>#awink>
Így szépen lassan mehet a móka😛
Esetleg , ha kifogy a smg, akkor kp vagy más fegyó:_P
Haverok, Buli, Fight Club!
Amúgy valszeg 1-2 dologban igaza lehet, csak épp más játékokban még ennyi sincs grafikailag.
Mivel ma még nincs olyan erõmû, ami képes lenne valós idõben lerenderelni raytrace módszerrel ilyen összetettségû helyszineket, akkor ezt a logikát alkalmazva mindegyik játék átbaxás.
😊
Most éppen egy állítólagos/névtelen "CGI artist" boncolgatja a KZ2-öt,hosszú sorokon keresztül,miszerint az árnyékok nagyrésze kamu.a textúrák gyengék,stb....Persze minõ véletlen,hogy a Geow2/Halo/Cod4 trióval hasonlítgatja össze,téhát az egésznek adnék inkább egy ilyen keserû kapaszkodás feelinget mint hitelt.....Sõt még olyan dolgokba is beleköt,hogy a távoli jövõben egyáltalán miért gépfegyverrel/golyókkal lövöldöznek...Ime...
Lehet velem van a baj,hogy mindezt szépnek látom,meghogy most is néha meghökkent,hogy egy-egy multi meccsen iszonyat,hogy mi zajlik a képernyõn reccenés nélkül..Akkor ezekszerint ez csak csalás,viszont akkor a szakma nagyrésze még csalni sem tud......pfffff.........
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Inkább magával radeccal van gondom, nagyjából azt a taktikát nyomtam amit írtatok, lehet, hogy csak türelmetlen vagyok 😊
Nekem van egy taktikám, ami bejött normálon:
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
Mikor felmész az 1. emeletre, akkor gránátvetõvel irtsd õket, kicsit utána vegyél fel egy fegyvert lehetõleg a 320 töltényest, utána állj be a bal oldalra a lépcsõk után a falhoz. (Tehát mikor felmész az 1. emeletre, akkor a bal oldali ajtón menj fel, és ha kicsit lõtted õket, akkor ugyan oda menj vissza a bal oldalra, csak maradj a fal mellett közvetlenül a barikád mellett, így takarásban leszel a rakétavetõsök elõl. A lépcsõn fognak feljönni elég gyakran, azokat pontos célzással, esetleg gránáttal szedd mindig le, azzal se törõdj, ha közben meghal Rico. Esetleg ha nagyon az elején akkor éleszd fel, aztán ha eleget lõtted õket, jönnek a rakétavetõsek, na akkor már csak kevesen jönnek fel hozzád, szerencsére, de azért figyelj! Itt már a halott Ricora sem kell figyelni, nem sokat segítene egyébként sem! 😊
Tehát a sarokból néha lépj ki a barikád elé, és a rakétásokat próbáld leszedni, néha csak 2-3 lövést tudsz leadni, mert lõnek feléd egy rakétát, akkor lépj vissza gyorsan a sarokba (még egyszer mondom közvetlenül a barikád melletti sarokba, ne távolabb!!!) majd így szépen lassan szedd le õket, ha ügyes voltál, beszáll egy "repülõ" a falon, megnyitva az utat, itt van egy mentési pont, hála istennek! 😄 Ekkor szedd le a maradék ellenfélt. Utána Radec fog kergetni egy késsel, itt annyit csinálj, hogy éleszd fel Ricot feltétlenül, mert sokat segít itt már. Próbálj meg körbe-körbe futni, és kitérni Radec elõl, közben lõdd lehetõleg ha tudod! Ha eleget kapott, visszamegy az "emelvényre", ott már csak lõdd, amíg bírod és kész! Jön a kurtajó videó! 😊 Sok szerencsét! Kövesd az utasításaimat, én kb. 7x haltam meg amíg erre rá nem jöttem, utána már csak 1x! 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De inkább fallout 3, ha szereted az rpg-ket, és bejött pl. az oblivion.
Bioshock. Olyan 15 óra elsõre, unatkozni nem fogsz, a sztori csavaros,a hangulat és a környezet kitûnõ.
Far Cry 2. 10-15 küldi után biztosan beleunsz abba, hogy egy pár lövésbõl megoldható küldetésért 10 perceket kell gyalogolni,vezetni, ezt ajánlom a legkevesbé, bár ebbõl is ki tudsz hozni minimum 20-30 órát,ha minden küldit meg akarsz csinálni.
A 3 közül Fallout 3-mat ajánlanám legszívesebben, Far Cry 2-t pedig legkevésbé
PSN ID.: Beegabor
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Hogy tudom ezt valahogy installálásra bírni? CSak infót tudok nézni, semmi mást 😞
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny