PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Csak a spoileres részt tegye spoilerba.
Egyszerû, kicsit figyelni kell...
Steam: greyfox
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
hawx review
resistance psp-n meg az egyik legjobb cucc lett!
u.az mint pixeljunk monsters, csak tornyok helyett square enix varázslót, harcost raksz le a szörnyek útjába, és végtelen hullámban jönnek, a grafika gameboy színvonal, 5$-nál többet nem szabad érte adni
nem tudom kitörölni!
bazd meg!<#duhos2>#duhos2>
Leszarom, hogy maffia vagy nem eddig minden rendelésem megkaptam idõben, soha semmi gondom nem volt velük.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
shaken, not stirred
Amit te is mondasz nagyon jo , de ami nekem a legjobban bejon benne azok a nagyobb ellensegek elpusztitasa. Itt a kocka ,haromszog, X es kor kombinaciok nyomkodasa es a karok helyes forgatasara gondoltam. pl. a 2-ben az elejen a szoborral valo harban sokat hasznaljuk. Nagyok jol kidolgozott meszaros jatek ez, telle verrel Es tok allat szovegekkel.
Ez az a jatek amit a hatamon a hideg futkarozik. Es ez nagyszooooooooo!!!!!!!!!!!!!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Röviden: Összképben jobb hack&slash szerintem nem létezik 😊)
Profi átvezetõk, iszonyat grafika / hang, jó fejlõdési rendszer, nagyon jó érzés vele játszani (tényleg mintha a te kezedben lenne az iszonyat pusztító erõ) és nem kell autistának lenni a stílusos harchoz 😊
Nekem még a ninja gaiden a másik kedvenc, de attól függetlenül, hogy az is bunyós, egészen más a két játék 😊
Steam: greyfox
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Erre nem gondoltam! Na lépek!
Bocsánat! Nem lehet az a hsz-t törölni valahogy?
Asszem meghülyültem! Eddig szinte biztos vagyok benne 720p-ben menet a KZ2; de most hogy elvittem a végére, asszem nekem is felskálázza a gép a felbontást! Mert amikor a PS gombot megnyomom, az XMB tû élesen jön be a 102 cm-es HDTV-men!
Na mindegy!
Ha a Settings/Display Settings/ és only 1080p- a megoldás a felskálázásra, akkor ezt ismerem, de nekem automaticra van állítva, és az összes felbontás be van pipálva 576p-tõl 1080p-ig!
Csõ. lépek
szóval hülye voltam, a végén Radecet nyírom ki, aztán csak egy bejátszás van, amiben, Radec fõnökével Visarival beszélgetek, és Ricco barátom kinyírja! Ez volt az egyetlen szimli tõle! Na mindegy! lépek!
Már megcsináltam a végét, meg vissza is olvastam, szóval köszi!<#wave>#wave>
Azonban lenne egy kérdésem hozzátok, asszem két helyen is olvastam ezt a felskálázott dolgot, hogyan csináljátok? De tényleg hogy kell 720p-bõl 1080p-t csinálni?
Nálam pl.: ez mûkszik az Unreal3-ban, de akkor sem tudom, hogy kell!
Elõre is ThakX!
Papesz: gameplay még a nyomtatott számla tekintetében is egyezett a game-el, ugyanaz a bubis boríték, stb., rendeléskor kell mindig beírni kártya adataid; nem volt több 1 hétnél a szállítás emlékeim szerint, nem adták fel rögtön, lehet conan miatt, mert, bontott volt biztos szereztek egyet valahonnan, u.olyan lila matricával, mint amit használtként game-rõl küldtek, condemned 2 meg bontatlan fóliás EU volt 18 fontért anno...
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Papesz
Ott van szintén baráti áron.
Ugyanolyan megbízható mint a game, én a Killzone2 20-25fontos akciót várom. 😄
Meg méginkább az április eleji snooker megjelenést! <#taps>#taps>
Bizonyísd be! 😄
Én be tudom mivel a t-shirt megvan. Muhahanyihaha!!! 😊))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A COD4-em oldalán a név alatt van egy földgömb,meg rajta egy 1-es szám.
Ez azt jelzi,hogy 1-es régiójú,tehát USA?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Csak keményen Tarti kolléga<#nevetes1>#nevetes1>