PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
egyébént BD filmet most ki honnan? thehut-on (zavvi-t megvették, elég nagyon lettek\voltak) 8£ a dead space BD, itthon 2800 dvd-n O_o ésatöbbi...

?!

EmThor
EmThor
nem, igazad van abszolút, square-tõl kicsit lehúzásnak tartom azért, nincs igazi cél, az nyer aki kocka és végigül mondjuk 300 hullámot, ez így nem jó :\

Istencsászár
Mármint szvsz persze.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Nem rossz, csak irányíthatatlan... bár az FF7 annyira jó hogy grafban, hangulatban messze ver mindent😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

greyfox
Miért ne lehetne beszélni róla.
Csak a spoileres részt tegye spoilerba.
Egyszerû, kicsit figyelni kell...

Steam: greyfox

HAF Rigel
ááááááá azért ezen ne legyen már ilyen vita , 3 hete kint van a játék , elég sablonos a vége az eredményt tekintve , semmi nagy dolgot nem árult el . Mert a megjelenés elött még ok , de megjelenés után 3 héttel , már nem egy titok szerintem , akkor mirõl lehet beszélni ha ps3 játékokról nem ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Sippie
szóljál majd ha elkezded online, becsatlakoznék hozzád
EmThor
watchmen: the end is nigh 1 (20$) - review

hawx review

resistance psp-n meg az egyik legjobb cucc lett!

Figyi, egy jó tanács:Itt a szövegmezõ alatt van egy ilyen gomb, hogy MAKRÓK.Lem hosszú, érdemes elolvasni és akkor megtudod miért anyáztunk<#wink>

EmThor
japán store-on crystal defenders demo, angolul, 37mb

u.az mint pixeljunk monsters, csak tornyok helyett square enix varázslót, harcost raksz le a szörnyek útjába, és végtelen hullámban jönnek, a grafika gameboy színvonal, 5$-nál többet nem szabad érte adni

EmThor
megnem mindig árulnak EU, vagy csak UK-ban eladható cuccot, stb.

lényeg, h 330 a font!

JIM,

nem tudom kitörölni!
bazd meg!<#duhos2>
LOL vagy csak a vigyorjel maradt le a végérõl?
Leszarom, hogy maffia vagy nem eddig minden rendelésem megkaptam idõben, soha semmi gondom nem volt velük.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Megcsinálták végre a gépet, 2 hete leadtam kb a szervízbe, ma meg hívtak hogy meg is van. Veszem is mellé meg a kz2-t 😊

shaken, not stirred

zsolt1983
A GOW seria a leheto legjbb ami cska letezik.
Amit te is mondasz nagyon jo , de ami nekem a legjobban bejon benne azok a nagyobb ellensegek elpusztitasa. Itt a kocka ,haromszog, X es kor kombinaciok nyomkodasa es a karok helyes forgatasara gondoltam. pl. a 2-ben az elejen a szoborral valo harban sokat hasznaljuk. Nagyok jol kidolgozott meszaros jatek ez, telle verrel Es tok allat szovegekkel.
Ez az a jatek amit a hatamon a hideg futkarozik. Es ez nagyszooooooooo!!!!!!!!!!!!!

Alien!
ha mind ki van pipálva,akkor a KZ2 csak 720p-ben indul,mert alapból arra van tervezve,1080p-t csak kikényszeríteni lehet.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

greyfox
God of war 1-et én is most vettem elõ, anno a psp-s verzión felbuzdulva megfogadtam, ha 60gb-os gépem lesz, lenyomom mind2 részt.

Röviden: Összképben jobb hack&slash szerintem nem létezik 😊)
Profi átvezetõk, iszonyat grafika / hang, jó fejlõdési rendszer, nagyon jó érzés vele játszani (tényleg mintha a te kezedben lenne az iszonyat pusztító erõ) és nem kell autistának lenni a stílusos harchoz 😊
Nekem még a ninja gaiden a másik kedvenc, de attól függetlenül, hogy az is bunyós, egészen más a két játék 😊

Steam: greyfox

Srácok csak én vagyok úgy, hogy az 1.20-as KZ2-es patchet nem tudom letölteni, vag más is járt már így? Néha van úgy, hogy elmegy a letöltés 16%-ig, de többnyire el sem kezdi! Annó az 1.11-es simán felment minden gond nélkül. De ezzel valahogy nem igazán boldogul. Mi lehet a gond??

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

brodix
Kösz a választ!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Örülök, hogy SG-n jó és figyelmes topik házigazdák vannak<#eljen>Ismerek párat<#wave>

Istencsászár
természtesen, szerencsére már 2 szóból nyilvánvaló volt hogy mirõl szól az írás...

tarti19
Ja amikor Wesker....... jah ott a..... youtuben fent van... sajnos...

Kitörölted?

Istencsászár
360 topikba tegnap a Resi 5 végét sikerült beböfögnie egy lököttnek, ami még meg sem jelent...

Kösz bazmeg<#falbav>

5c0rp330n
720p-t is még láthatod élesnek.. ha elég intelligens tv-d van, ki kéne tudnia írnia a felbontást. nekem 720p-be fut alapból, de igazából mivel itt szinte egyáltalán nincsenek recék, nem zavaró a dolog, szinte tökéletes így is.

predator0
Szerintem amúgyis kamunick... 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Bocs!

Erre nem gondoltam! Na lépek!
Bocsánat! Nem lehet az a hsz-t törölni valahogy?
Sziasztok!

Asszem meghülyültem! Eddig szinte biztos vagyok benne 720p-ben menet a KZ2; de most hogy elvittem a végére, asszem nekem is felskálázza a gép a felbontást! Mert amikor a PS gombot megnyomom, az XMB tû élesen jön be a 102 cm-es HDTV-men!
Na mindegy!
Ha a Settings/Display Settings/ és only 1080p- a megoldás a felskálázásra, akkor ezt ismerem, de nekem automaticra van állítva, és az összes felbontás be van pipálva 576p-tõl 1080p-ig!

Csõ. lépek
Ezt most biztosan örömmel teli olvasta el az aki még nem vitte végig. Kösz a nevükben is.

JA,
szóval hülye voltam, a végén Radecet nyírom ki, aztán csak egy bejátszás van, amiben, Radec fõnökével Visarival beszélgetek, és Ricco barátom kinyírja! Ez volt az egyetlen szimli tõle! Na mindegy! lépek!
Sziasztok!

Már megcsináltam a végét, meg vissza is olvastam, szóval köszi!<#wave>
Azonban lenne egy kérdésem hozzátok, asszem két helyen is olvastam ezt a felskálázott dolgot, hogyan csináljátok? De tényleg hogy kell 720p-bõl 1080p-t csinálni?

Nálam pl.: ez mûkszik az Unreal3-ban, de akkor sem tudom, hogy kell!

Elõre is ThakX!
na végigvittem a KZ2-t. Radecet a végén pofán lõttem egy bazookával. <#violent><#bdead>

tarti19
én sehol nem kaptam eddig számlát kivéve a game.co-tól...

EmThor
Chris Lowe: shopto-ról olvastam anno assszem, hogy valami maffia a vezetõje

Papesz: gameplay még a nyomtatott számla tekintetében is egyezett a game-el, ugyanaz a bubis boríték, stb., rendeléskor kell mindig beírni kártya adataid; nem volt több 1 hétnél a szállítás emlékeim szerint, nem adták fel rögtön, lehet conan miatt, mert, bontott volt biztos szereztek egyet valahonnan, u.olyan lila matricával, mint amit használtként game-rõl küldtek, condemned 2 meg bontatlan fóliás EU volt 18 fontért anno...

FRe4k
Én most adtam le egy rendelést,RE5 - re, pénzt gondolom csak a csomagolásnál vesznek le,azért reménykedek hogy péntekre ideér.Anno a Game-tõl ideért megjenés napjára a Gta 4.

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Kölcsön kaptam ma a God of War-t.Kimaradt az életembõl, van ilyen.Meg a Tekken 5-öt is.Jó, lehet nevetni, hogy kissé el vagyok maradva😊

Alien!
õõõ...ezen nem veszünk össze,nálam határozottan csúnyább volt 1080p-ben,az imént csekkoltam.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Menny idõ alatt jött meg a cucc? A felhasználói feltételekben 3-14 napot írnak európai szállításra.

Papesz

Valaki tud valami infót mi lesz a WipeoutHd dlc-ben?

Kerülöd a shopto.net-et?
Ott van szintén baráti áron.
Ugyanolyan megbízható mint a game, én a Killzone2 20-25fontos akciót várom. 😄

Meg méginkább az április eleji snooker megjelenést! <#taps>

Chris! Csak papíron volt az a 6. ps3 Mo-n! 😄

Bizonyísd be! 😄
Én be tudom mivel a t-shirt megvan. Muhahanyihaha!!! 😊))

NEXUS6
Van ami mosottabb, de ez tényleg jobb 1080p-ben. Igaz láthatóan lasabb is.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Nem, hanem azt, hogy a Világon csak 1 maradhat!!!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

tarti19
IGen

brodix
Hello!
A COD4-em oldalán a név alatt van egy földgömb,meg rajta egy 1-es szám.
Ez azt jelzi,hogy 1-es régiójú,tehát USA?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Alien!
sztem inkább játsz 720p-n...nemtudom,de nálam ez a felskálázott 1080p a dead space/resistance 2-höz hasonlóan nagyon mosott képet eredményez,a 720p sokkal szebb!!!

Szebb lett a kép a patch-tõl?EU verziót érdemes venni?Gondolom még mindig nem, ha majd késõbb DLC-kre vágyom..
Csak keményen Tarti kolléga<#nevetes1>

tarti19
Blast Factor, Super Stardust HD, Pixeljunk Eden készítõinek eltörném az egyik kezét s a hátukba nyomnám😄 Ilyen lehetetlen trófeákat...