PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Másrészt ezzel vitatkoznék, még hogy online dögunalom, ez jó!😊))

Pénteken 4-kor hazaértem, hajnal háromkor meg kizuhantam a székbõl, folytattam volna de fizikailag képtelen voltam. Gondolom az unalomtól.😊

Van egy-két kisebb hibája, de eddig egyszer sem volt olyan, hogy a játék miatt bosszankodtam volna. A COD4nél pl. folyamatosan.
Az elnémíthatatlan lobbiban, majd játékban is huhogó/fütyürészõ hülyegyerekek miatt (ezt asszem fél év után kegyeskedtek orvosolni). Attól, ha összejött a klán 8-10 emberrel akkor egyszerûen félóra várakozás után amikor beléptünk mindenkit kidobott. Hogy nem lehetett megválasztani azt sem, hogy melyik pályán játszunk!!!??? Hogy a megnyitható fegyverek igazából túlságosan ki voltak egyensúlyozva és így soxor semit nem értek, az ember vagy visszatért az M-16-hoz, vagy felszerelte valamelyik géppuskát és azt használta távcsövesnek (ami kb a valóság megcsúfolása). Hogy az a fegyver, ami 200 m-rõl 1 lövéssel leszedte az ellenfelet, közelharcban használhatatlan, mert egy tárat kell beleereszteni????!!!! Stb. stb, stb.

Ilyen hibák nincsenek a KZ2 multijában. Sokkal több pozitívum viszont igen, még ha az irányítás és a játék folyamatossága el is marad a COD4 mögött.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
EmThor
Szia,

szívesen, ezt megvárom míg megjön meg még utánukolvasok 😊

5c0rp330n
mondjuk úgy, hogy neked ennyi jött le belõle, de ez az én tapasztalataimat és a legtöbb szakértõi véleményt összegezve ez nem éppen a fejlesztõk hibája 😊

Múlthéten volt még Árkádban 12k-ért egy rakat.

Gondoltam, hogy már lecsengett a téma ezért nem írtam a KZ2-rõl. Amit Nexus írt abszolút egyetértek vele. Van jó pár apróság ami hiányzik és szvsz a pályadesignerek sem voltak végig a csúcson. Nem kívánom részletezni, mert több hónapig ez volt a téma mindenhol. Részemrõl 9/10.

Talán azért mért a proci felét használja ki csak átlagban, a videókártya maxon pörög az esetek nagy részében. Aztán próbálj meg cpu-val grafikát csinálni, nem fog menni 😉

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy gyenge lett, fõleg a sztori és a játékélmény. Jól néz ki, kb ennyi. Ez már a crysis esetében sem mûködött nálam. Az online meg dögunalom.

shaken, not stirred

Nem bírja el a gép, ráadásul iszonyú költsége van, úgyhogy sem az idõt, sem a pénzt nem éri meg. Majd esetleg 5-10 év múlva.

Papesz

Kösz, akkor felveszem õket is kedvencnek.

By the way, nincs kedved kibõvíteni velük a GameCON cikket? Ha esetleg igen, akkor mehet a Word dokumentum baggins mailcímére.

Papesz

predator0
Mondjuk mert ez az 50% kihasználtság egy baromság. A fejlesztõk mondták, hogy a nagyobb csatáknál az összes spu-t használja az engine. (Vagy én hallottam valamit nagyon félre.)

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Üdv!

Nem tudjátok, a Saturnban él még a 10000 ft-os GH3 akció?

EmThor
újabb szakszerû cikk, az elkövetõ az index-tõl: stöki

"Ezt elõzte be pár hónappal a C&C: Red Alert 3, ami már tavaly kijött pc-re és Xboxra, de PS3-ra csak most januárban jelent meg."

Hali!

Most szereztem be a LittleBigPlanetet. Elég frankó, csak miért lehet az, hogy nem tölti be a közösségi pályákat? Lehet hogy most a PSN-el van valami? A net kapcsolatom tökéletesen megy, és be is vagyok jelentkezve PSN-re.

Miért nem gyártanak minden játékos 1080p-re? ha jol hallottam a KZ2- hazsnálja ki a PS3 50%át, nemhiszem hogy megterhelõ lenne számára.

DoNorBi
Várjuk h megjelenjen

Haverok, Buli, Fight Club!

Tekken 6-ról mi a véleményetek?

NEXUS6
Megmondom õszintén én is így vagyok egy kicsit, bár még nem vittem végig.
A Resi2 singleplayer is volt ilyen ütõs, és pörgõs is, még ha grafikában, meg jó néhány dologban le is van maradva. De a horroros beijesztõs részek azon rengeteget dobtak.
Sajna ilyen lepukkant techno világból nem igazán lehet annyi mindnent kihozni látványosságban, hangulatban. Nem úgy mint a Resiben, pl a Los Angeles-i nagy jelenetetbõl, amikor feljössz a felszínre, vagy a Chichago-i elárasztott utcás pályák. A különbözõ hú-azt-a-kurvaannyát kategóriájú szörnyekrõl nem is beszélve. De az erdõbõl rádrontó láthatatlan dögök is nagyon meg voltak komponálva.

Amúgy ráadásul, olyan hiányosságok is vannak, hogy a resi vizefektje habár helyenként kicsit talán csúnyább volt, viszont az teljesen interaktív, ellentétben a KZ2 esetében.

Itt viszont a füst meg szikrák, meg minden ami kicsi és széjjelszana röpköd az sokkal jobb. A múltkor is a multiban csak bennt kempelek az üres szobában és csak nézem a kavargó füstöt, meg a klímából eltörõ párát és a rácsról lecsöpögõ vizecsppeket.
Most már tudom mi tartott 5 évig, hogy lekódolják!😊

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
megoldottam

baggins
Nohát, végigcsavartam azt a KZ2 játékot, az elején valahogy nem akart összeállni a dolog, nem tetszett a játékmenet, untam rohadtul. A kinézet annál inkább, kemény nagyon. A végére megbarátkoztam vele, jó ez, de nem kivételes. Legalább pofára nem estünk ezzel is.

EmThor
voltam platinumban ps2-es persona 4-ért, de épp ma zárva voltak :| sebaj, megyek holnap, de le kéne rendelni a dolgot, hogy ne vigyék el, oldalukon nem tiszta a dolog, tudnátok segíteni?

nem kell kipostázni, értemegyek, de le kellene rendelni a cumót az oldalukon, kosárba raktam, név, telefon és megjegyzésbe írjam, hogy értemegyek? nem vagyok gyépé, csak nem egyértelmû, ha nincs is ilyen, akkor bocs, ha van ilyen, kérem aki már csinált ilyet segítsen, jutalma egy nagy köszönöm szépen 😊

NEXUS6
Namivanmá vazze! Tegnap is felmegyek a pléjsztesõnne anetra, erre mindenki kázékettõben utazik, hátmosmárez midig itylesz?

Forumóznimeg mársenki semakar?

Énis csak be ugrott tam, hoty ne feletjcsemel a zírást!
<#wilting>

EmThor
25 a game-en és nagy valószínûsége van annak, hogy újat küldenek, mert nem régen megjelent anyag! (küldtek már nekem gameplay-rõl is használtat de az akkor 1 éve kinn volt már)

remek. thx. fear2 20 font náluk.

EmThor
2.95 volt a KZ2 + RE5-re.

ott mennyi a posta?

EmThor
Papesz, péntek délelõtti Gameplay rendelésemet ma (azaz a következõ munaknapon) feladták Basingstoke-ból, szerintem a héten (csüt.-re számítok) megjön, közös fõtulaja van a cégnek a GAME-el, látható is ez, hogy a heti akciók, meg a raktárkészlet is együtt frissül.

(az oldalukon még 'preparing for despatch' van, de jött email)

zsolt1983
A 2 kozott a HW sporolas a kulombseeg. egyszeruen a emotion engine-nel ellatot gepek jobban melegednek. Ertelemszeruen a SW emulacios PS3 kiseb hot termelnek.
Ez csak felteves, nemolvastam utnna csak a logika utjan mentem..
De szeritem teljesen mind1 hogy melyiket veszzed. De elonyosobb a EU -s venni. Predi jol irta a ps2 jatekok nem regio fuggetlenek. Sott meg a dvd -ket sem jatszana le neked, ill. a nagyreszet a BR filmeknek.

az angol store-on van Mortalkombat és/vagy streetfighter demó?
predator0
Mivel EU-s változatban csak egy fajta van (a félig szoftveres), ezért ennek a kérdésnek akkor van értelme, ha külföldrõl akarnál PS3-t venni. Viszont azt tudni kell, hogy a PS2 játékok nem régió korlátlanok.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

a 60 gbs szoftveres verzios ps2 jaccasi kepesseg az elonyosebb,esetleges updatek miatt,vagy jo a hardveres is e?! koszonom..
Ombika
Benyomod a masik joyon a PS gombot es lam-lam! 😊

<#nevetes1><#eljen>

5c0rp330n
hogyafaszbanelehetne..

DoNorBi
rosszul tudod,1-4 playeres!

Haverok, Buli, Fight Club!

FRe4k
Hali!
Az létezhet hogy azért nem fogadja el a mastercardomat az amcsi store mert ékezetes betû van a nevemben?
A minap próbáltam vásárolni,erre kidob valami hibaüzenetet hogy az adatok nem megfelelõek,de a poén hogy minden próbánál levesz egy dollárt :S

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

de a littlebig plantet lehet 2-en jáccani? én úgy tom h nem!

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

az enyém ugyanezt csinálta, szervizbe kellett vinni 😞

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Van benne biliárd is, van sima egyszerütõl az amerikai változatig mindenféle. Sõt trickshot is van benne. Mindez természetesen a legjobb fizikával lemodellezve. Grafika lehetne jobb, szerintem az 5%-át nem használja ki a ps3 teljesítményének és ps2-bõl kiindulva a programozó csapat sem áll a sony programozásának a csúcsán, de mivel nincs jobb a piacon ezt kell szeretni. :-)
Lesz online mód(remélem ranglistával), az összes híres snookeres az összes helyszín és bajnokság ahol pontverseny zajlik.

Egyébként lehet gratulálni a HotShotsGolfban feljutottam a G0 osztályba ami kábé a felsõ 100 embert jelenti. Most jönnek az igazi csaták! <#nyes>

Asszem Killzone2 majd akkor jön ha lemegy a 20fontos ársávba.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Vegyél egy routert és akkor nem kell dugdosni a zsinórokat.

Papesz

5c0rp330n
a littlebigplanet-re már talán nem mondod h durva 😊

PC-re van Jancsi és Juliska

esetleg vmi kevésbé durvábbat? 😊

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

JohnnySmith
Nekem tetszik ez a 50Cent game 😊
Ígénytelen vagyok de hát kell olyan akinek eladják!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ha netet akarok rákötni, és nincs switcherem, csak egy modemem, (UPC (chello gold)-os vagyok, 3 gépre mehet max a net. Amit adtak hozzá modemet, abbol kijövök a PS3-ba, akkor kivitelezhetõ az internetkapcsolat

EmThor
50 cent -bits review

ez tragikus, annyira rossz, hogy az már... nem ez rossz 😊

"shit, get down fifty"

<#nevetes1>

EmThor
wii-n mondjuk fatal frame 4 meg madworld miatt már elgondolkodtam, más miatt nem kéne, esetleg a dead space cucc

Army of Two

EmThor
army of 2 pl.

sziasztok! tervezem egy ps3 beszerzését! tudnátok nekem javasolni olyan játékokat amiket 2-en is tudunk játszani és naon naon jók? (streetfighterIV, és GT5-ön kívül!) jah és max 5-6 ezret szánnék azokra amiket ajánlotok! köszi!

EmThor
hivatalos sony szervíz
konzolokszervize.hu vagy mi, de elõbbit javasoljuk