PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pénteken 4-kor hazaértem, hajnal háromkor meg kizuhantam a székbõl, folytattam volna de fizikailag képtelen voltam. Gondolom az unalomtól.😊
Van egy-két kisebb hibája, de eddig egyszer sem volt olyan, hogy a játék miatt bosszankodtam volna. A COD4nél pl. folyamatosan.
Az elnémíthatatlan lobbiban, majd játékban is huhogó/fütyürészõ hülyegyerekek miatt (ezt asszem fél év után kegyeskedtek orvosolni). Attól, ha összejött a klán 8-10 emberrel akkor egyszerûen félóra várakozás után amikor beléptünk mindenkit kidobott. Hogy nem lehetett megválasztani azt sem, hogy melyik pályán játszunk!!!??? Hogy a megnyitható fegyverek igazából túlságosan ki voltak egyensúlyozva és így soxor semit nem értek, az ember vagy visszatért az M-16-hoz, vagy felszerelte valamelyik géppuskát és azt használta távcsövesnek (ami kb a valóság megcsúfolása). Hogy az a fegyver, ami 200 m-rõl 1 lövéssel leszedte az ellenfelet, közelharcban használhatatlan, mert egy tárat kell beleereszteni????!!!! Stb. stb, stb.
Ilyen hibák nincsenek a KZ2 multijában. Sokkal több pozitívum viszont igen, még ha az irányítás és a játék folyamatossága el is marad a COD4 mögött.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
shaken, not stirred
Papesz
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Nem tudjátok, a Saturnban él még a 10000 ft-os GH3 akció?
"Ezt elõzte be pár hónappal a C&C: Red Alert 3, ami már tavaly kijött pc-re és Xboxra, de PS3-ra csak most januárban jelent meg."
Most szereztem be a LittleBigPlanetet. Elég frankó, csak miért lehet az, hogy nem tölti be a közösségi pályákat? Lehet hogy most a PSN-el van valami? A net kapcsolatom tökéletesen megy, és be is vagyok jelentkezve PSN-re.
A Resi2 singleplayer is volt ilyen ütõs, és pörgõs is, még ha grafikában, meg jó néhány dologban le is van maradva. De a horroros beijesztõs részek azon rengeteget dobtak.
Sajna ilyen lepukkant techno világból nem igazán lehet annyi mindnent kihozni látványosságban, hangulatban. Nem úgy mint a Resiben, pl a Los Angeles-i nagy jelenetetbõl, amikor feljössz a felszínre, vagy a Chichago-i elárasztott utcás pályák. A különbözõ hú-azt-a-kurvaannyát kategóriájú szörnyekrõl nem is beszélve. De az erdõbõl rádrontó láthatatlan dögök is nagyon meg voltak komponálva.
Amúgy ráadásul, olyan hiányosságok is vannak, hogy a resi vizefektje habár helyenként kicsit talán csúnyább volt, viszont az teljesen interaktív, ellentétben a KZ2 esetében.
Itt viszont a füst meg szikrák, meg minden ami kicsi és széjjelszana röpköd az sokkal jobb. A múltkor is a multiban csak bennt kempelek az üres szobában és csak nézem a kavargó füstöt, meg a klímából eltörõ párát és a rácsról lecsöpögõ vizecsppeket.
Most már tudom mi tartott 5 évig, hogy lekódolják!😊
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
nem kell kipostázni, értemegyek, de le kellene rendelni a cumót az oldalukon, kosárba raktam, név, telefon és megjegyzésbe írjam, hogy értemegyek? nem vagyok gyépé, csak nem egyértelmû, ha nincs is ilyen, akkor bocs, ha van ilyen, kérem aki már csinált ilyet segítsen, jutalma egy nagy köszönöm szépen 😊
Forumóznimeg mársenki semakar?
Énis csak be ugrott tam, hoty ne feletjcsemel a zírást!
<#wilting>#wilting>
(az oldalukon még 'preparing for despatch' van, de jött email)
Ez csak felteves, nemolvastam utnna csak a logika utjan mentem..
De szeritem teljesen mind1 hogy melyiket veszzed. De elonyosobb a EU -s venni. Predi jol irta a ps2 jatekok nem regio fuggetlenek. Sott meg a dvd -ket sem jatszana le neked, ill. a nagyreszet a BR filmeknek.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Az létezhet hogy azért nem fogadja el a mastercardomat az amcsi store mert ékezetes betû van a nevemben?
A minap próbáltam vásárolni,erre kidob valami hibaüzenetet hogy az adatok nem megfelelõek,de a poén hogy minden próbánál levesz egy dollárt :S
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Lesz online mód(remélem ranglistával), az összes híres snookeres az összes helyszín és bajnokság ahol pontverseny zajlik.
Egyébként lehet gratulálni a HotShotsGolfban feljutottam a G0 osztályba ami kábé a felsõ 100 embert jelenti. Most jönnek az igazi csaták! <#nyes>#nyes>
Asszem Killzone2 majd akkor jön ha lemegy a 20fontos ársávba.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Papesz
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Ígénytelen vagyok de hát kell olyan akinek eladják!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
ez tragikus, annyira rossz, hogy az már... nem ez rossz 😊
"shit, get down fifty"
<#nevetes1>#nevetes1>