PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
Szia,

bankkártya, 3 font játékonként és inkább gameplay + game-re szavazok.

Hétfõn feladott csomagom megjött ma, azaz szerdán, jee. Platinumshop Budán ma sem volt nyitva, nem akarja ez a Persona 4, hogy ott vegyem meg, de holnap végre nyitnak 😊

EmThor
Alien!
Pár új Uncharted 2 kép...

kemény lesz.....Naughty Dog tud vmit.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

tarti19
bezzeg RE 5-ben meg extraként elérhetõ😛

Seth
Noise filter, nem lehet kikapcsolni. De asszem jön majd vmi javítás,abban már benne lesz a lehetõség.

PSN ID.: Beegabor

balla27
szia!tudnál -e nekem segíteni?az lenne a kérdésem ,hogy mi kell a senditen a rendeléshez.bankártya vagy utánvétel is lehet?mennyi a postaköltség kb?próbáltad-e már?

baggins
Afene, a legjobbkor, nincs rá keret, pedig megvettem volna tõled. 😞

EmThor
sendit-en 24 óráig mindenre 10% engedmény

új akciók a game-re lehet ma este jönnek

EmThor
gameplay-en resi5 ára 30->33£

?!

Bocs a gyorsan írtam a felkiáltó és a kérdõjelen ez látszik!
Csak a második sorba szántam kérdõjelet! Bocs!
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne! Azokhoz szólok, akiknek a FEAR 2 teljes gameben megvan?
Szóval a kép pontozódik benne? A teljesben? Van olyan lehetõség, hogy ki be lehet kapcsolni?
Mert a demoban pontozódott a kép, ezt többen is megerõsítették más fórumokon, és a saját szemem is ezt igazolta! Természetesen PS3-as verzióról van szó. De a haverom gépén, is fenn volt a FEAR 2 DEMO, és nála is pontozódott, olyan sáskás volt a kép, mint néhány filmben! Neki X360-a van!

Kérlek segítsetek?
Köszi!
greyfox
szerintem jobban jársz egy 80gb-os rezgõsjoyossal, már 80k körül kapni.

off

Akinek tetszik a Red Alert 3, lesz eladó felesleges példányom (fóliás, pal) jövhéten, 9990.

Steam: greyfox

LeventeV
kosz a tippet, megfogadom, de meg az is lehet, hogy veszek egy vadi ujat.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ha használtat veszel, akkor mindenképpen legyen még rajta garancia.

Papesz

Madbaby
Jóvanna!Amúgy Jim voltam<#bee1><#vigyor3>

Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!

EmThor
Szerencsekerék + RA3 demo eddig a héten
meg ps1-es capcom játékok nemsokára

cloud.strife
Nem. Én a videjós vagyok a képen...... 😄😄😄😄😄😄😄😄

Amúgy operatõrnek szoktak hívni, hamár az a szakmám.... 😄

A lakodalmas videóst szokták kamerásnak, meg videósnak hívni..... 😄😄😄😄😄😄😄😄

www.digimomentsvideography.com

Nem kéne automatikusan frissítenie magát? Eddig mindig úgy volt, hogy addig nem is tudtam semmit csinálni online amíg nem frissítettem.

Én botor meg már azt gondoltam, 2.60-al kaptam vissza a gépet a szlovákoktól.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

predator0
Frissítsd az fw-t. Nem tudod letölteni sehonnan sem. Magától kerül be a menübe.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Tegnap visszakaptam a gépet, persze szûz vinyóval, amirõl nagy meglepetésemre hiányzik a Home.

Miként tudom ezt felrakni ismét? US/UK store-t próbáltam, de ott nem találtam.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

LeventeV
annyiban szeretnem meg a segitsegeteket kerni, hogy mire kell figyelni ha hasznalt ps3at vesz az ember.

LeventeV
kosz a privat uziket az ajanlatokka, de erdelyi vagyok, ezert huzos lenne, de tenyleg nagyon ertekelem, hogy ilyen hamar kaptam az ajanlatokat

DoNorBi
NBA 2K9 vkit nem érdekel,vételbe vagy cserébe?
sry az off-ért

Haverok, Buli, Fight Club!

Győri Devi
jaj de sok értelmes Residentet ismerõ ember volt ott 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

DoNorBi
a fíling megvan,ha gow elött jön ki akkor kipróbálom mindenképpen

Haverok, Buli, Fight Club!

EmThor
bayonetta képek

devil may cry rajongóknak, csípem az ilyet!

LeventeV
hasznaltan vennek ps3-at, 40gb-os alapszeria 72000 Ft postakoltsegel egyutt. Megeri meg ezt a szeriat venni? Lenyegeben ugyanazt tudja, {mondjuk egy 60 Gb-os jobban esne, a ps2-es visszafelekompatibilitasaval} vagy inkabb legyen 80as? csak az dragabb.

Madbaby
Te vagy a kamerás képen?😊

Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!

cloud.strife

www.digimomentsvideography.com

tomi890125
kösz a válaszokat!
amúgy még a gt5p is pendingel, de csak ha bejelentkezek a psnre! ha nem akkor simán lehet a játék közben tölteni, pedig az is telepítõs! 😊

The Only One!

predator0
Csomó játék közben megy a letöltés, pl. Killzone 2 single kampánya közben is vígan jöttek le nekem a demok. Viszont olyan játéktól, ami a vinyóra installált adatokat pörgeti majdnem folyamatosan ne nagyon várj el ilyesmit.

Istencsászár
Ugy vettem észre 360on, hogy akkor tölti a háttérbe amikor az adott játéknak nincs multiplayer része és nem használja a netet, ellenkezõ esetben pending van.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tomi890125
nem lehet valahogy megoldani, hogy játék közben lehessen tölteni a ps3-mon? odateszem pl tölteni a fear2 demot, de közbe szeretnék gta4ezni, és mikor elindítom a játékot a downloading egybõl átvált pendingbe és nem tölt, csak ha kilépek
nem minden játéknál, de a legtöbbnél ezt csinálja

The Only One!

Ombika
En semmit se kodoltam es nem is akarok, megoldja a pc! 😊

Alien!
naja...mondjuk nekem pont semmi hangja a pc-nek,úgylett építve,és ha jobban belegondolok,a tv-m eszik 240wattot,a házimozim mindennel együtt kb 600wattot,a kkor ehhez képest mi a pc-m 120wattja....😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
épp ez a lényeg, hogy nincs szükség pc-re, nem hangos, nem fogyaszt annyit és nem kell kódolni, de ti tudjátok, én eddig sorozatot mkv-bõl kódoltam mkv2vob-al, ps-re, meg pc-rõl tv-re kikötve néztem hd anyagot, de ezzel egyszerûbb, úgyis a ps-bõl kivett 60-as vinyóm hordozható rack-ben ott figyel

Ombika
Igy van, e5200 icit meghuzva, esetleg 2-4 giga ram mar vigan jo, meg vga-bol is vannak mar jo arban korrektek, inkab ati az olcsobb ilyen teren, bar en oket nem komalom mar!

Alien!
ez nem rossz,néztem én is,de a Ps3 media server progi borzasztóan gyorsan fejlõdik,és bár az mkv-kat a pc transzkódolja,kibaszott kényelmes a ps3 menüjébõl nézegetni a filmeket,választható hanggal,felirattal,borítókkal,stb....kellõen erõs pc esetén simán tolja az 1080p/1,5mbit DTS-es filmeket minõségromlás nélkül....

predator0
Jimanszky linkjébõl neked EZ kell.

Sirpalee: Ilyenkor örülök, hogy nekem nincs semmilyen játékélményt elrontó képzettségem. Az általad tényként közölt hibák engem kerültek. Ha nem lenne meg a játék, akkor persze benyelném lazán ezt is, mint ahogy az "állandóan tölt és mindig megakad és hogy ettõl mennyire szar és játszhatatlan" szöveget is elhittem...

EmThor
van itt ez a ketyere

Western Digital TV HD, elég jó árban (30-32k), itt van teszt magyarul, hozzászólásokat nézzétek át, a végén van tegnap is, elég friss, rámutat a kis szerkezet 1-2 hiányosságára, de ajánlom mindenkinek, akinek laptopja van pl. csak és nem akar órákat kódolni, meg bohóckodni, hiszen csak egy külsõ vinyó kell hozzá, hdmi meg optikai kimenet van rajta, szóval mkv + flac is megy gond nélkül, 1-2 divx-re meg dvd + blu-ray-re ott a ps3.

A cod4 multija sem tetszett (bár azt pc-n játszottam, szóval ilyen gondokkal nem szembesültem).

Bár még nem adom fel, mert még mindig nincs medic classom, akkor már kicsit izgibb lehet 😊 . Hogy kapom meg ezeket a cuccokat? Érjek el egy bizonyos rangot?

Nekem kb ugyanaz jött le az egészbõl mint az átlagos fps-ekbõl. A hangulat lekötött az elején, de utána az egész játék teljesen monotonná vált, kb annyi változatosság volt benne, hogy egy ideig lehetett egy mechában ülni. Grafikáját nem bírálom annyira, voltak benne hibák, de konzolra fejlesztettek, szóval azért kellett visszafogni az egészet.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy dolog nagyon tetszett, a végén Vasari beszéde, mielõtt lelõtték, nekem õ volt a legszimpatikusabb karakter az egész játékban. Lehet egy durva, és kegyetlen vezetõ, de a semmibõl felemelte a népét, akik minden erejükkel küzdöttek a saját bolygójukért és földjükért. És ugye mi voltunk a játékban a megszállók, szóval ne várjunk különb elbánást mint az egyszerû eltaposnivaló férgek.

Scorpion, technikai részen kb ez a helyzet, az hogy meg kinek mi tetszik az egyéni szoc problem, ott nem a szakértõk számítanak. Nekem végig az volt az érzésem az arcomba nyomnak kb 3 effektet, hogy eltakarják az egyéb hiányosságokat, és hogy elvakítsanak. Az oké, hogy ez jól néz ki, de az AI elég bugyuta volt a single alatt, az animációs bugok tömkelegérõl nem is beszélve. És ezek nem szubjektív vélemények, hanem tények.

shaken, not stirred

EmThor
elvileg új FW frissítéssel megy magától, de tudja a gép ez biztos, próbáld meg a beállítások közt

sziasztok
2cd-s divix filmek lejátszásnál az elsõ résznek ha vége, pause van ki kell lépni és elindítani a 2. részt. ez elég idegesítõ. be lehet vhol állítani,h 1bõl játsza a következõt ami a mappában van?
köszi
EmThor
Tecmo bejelentése úgy néz ki a Ninja Gaiden 2 szigma lesz ps3-ra

baggins
Igen, ezek az apróságok fogtak meg engem is. A kavargó füst, az apró srészletek, de leginkább a fényhatások, a túlvilági kékes-narancssárgás szembevilágító fény. Simán adja a hangulatot. Viszont tegnap belemerültem online és nagyon tetszett. Jó ez a játék.

EmThor
Alien!
"Az online meg dögunalom."...gratulálok.<#worship><#worship><#worship>

érdekes,hogy a KZ2 multi,nem az elején azonnal tetszõs fajta....Miután az ember ráérez a Cod4 rémegyszerû run&gun irányítása után,onnan válik szenzációssá....Most már a megrögzött cod b*zeráns haverom is rákapott az ízére(eddig minden más multit leszarozott)...

Ráadásul lassabb is mint a cod4,ami jó,mert leglább nem hányok be a meccsen pörgéstõl...
Ja és nincs host ended game,connection error,lag,stb....

EmThor
Szia,

örülök, hogy minden rendben megjött, gameplay ha vár is 1-2 napot a feladással, lehet van annyi eszük, hogy nem számoltatnak fel 2x postaköltséget, mert másnap pl. megjelenik adott cucc, ha lesz olyan jó új játék, amit érdemes lesz elõrendelni innen, köszi!

(csüt.-péntek-hétfõ -> 3 nap szállítás)

Múlthét kedden rendeltem meg 3 játékot a Gameplayrõl tegnap jöttek meg.Szerdán délután adták fel.Köztük van a RE5 is ami akkor még pre-order volt.Érdekesség, hogy ha Game.co.uk-ról rendelem ugyanezen játékokat amiket vettem és ahogy a kosárba volt a pre-order státuszú játék már nem 2.95 hanem 5.90 font szállítási költséget számoltak fel akárhogy is raktam a kosárba.
Durván 3200 Ft-ot spóroltam így is mindennel együtt.Köszi az oldalt.<#integet2>