PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bankkártya, 3 font játékonként és inkább gameplay + game-re szavazok.
Hétfõn feladott csomagom megjött ma, azaz szerdán, jee. Platinumshop Budán ma sem volt nyitva, nem akarja ez a Persona 4, hogy ott vegyem meg, de holnap végre nyitnak 😊
disgaea 25£, silent hill 30£ (alig egy tízes)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PSN ID.: Beegabor
Csak a második sorba szántam kérdõjelet! Bocs!
Egy kérdésem lenne! Azokhoz szólok, akiknek a FEAR 2 teljes gameben megvan?
Szóval a kép pontozódik benne? A teljesben? Van olyan lehetõség, hogy ki be lehet kapcsolni?
Mert a demoban pontozódott a kép, ezt többen is megerõsítették más fórumokon, és a saját szemem is ezt igazolta! Természetesen PS3-as verzióról van szó. De a haverom gépén, is fenn volt a FEAR 2 DEMO, és nála is pontozódott, olyan sáskás volt a kép, mint néhány filmben! Neki X360-a van!
Kérlek segítsetek?
Köszi!
off
Akinek tetszik a Red Alert 3, lesz eladó felesleges példányom (fóliás, pal) jövhéten, 9990.
Steam: greyfox
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Papesz
Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!
Amúgy operatõrnek szoktak hívni, hamár az a szakmám.... 😄
A lakodalmas videóst szokták kamerásnak, meg videósnak hívni..... 😄😄😄😄😄😄😄😄
www.digimomentsvideography.com
Én botor meg már azt gondoltam, 2.60-al kaptam vissza a gépet a szlovákoktól.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Miként tudom ezt felrakni ismét? US/UK store-t próbáltam, de ott nem találtam.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
やられたらやり返す。倍返しだ!
www.digimomentsvideography.com
amúgy még a gt5p is pendingel, de csak ha bejelentkezek a psnre! ha nem akkor simán lehet a játék közben tölteni, pedig az is telepítõs! 😊
The Only One!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem minden játéknál, de a legtöbbnél ezt csinálja
The Only One!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Sirpalee: Ilyenkor örülök, hogy nekem nincs semmilyen játékélményt elrontó képzettségem. Az általad tényként közölt hibák engem kerültek. Ha nem lenne meg a játék, akkor persze benyelném lazán ezt is, mint ahogy az "állandóan tölt és mindig megakad és hogy ettõl mennyire szar és játszhatatlan" szöveget is elhittem...
Western Digital TV HD, elég jó árban (30-32k), itt van teszt magyarul, hozzászólásokat nézzétek át, a végén van tegnap is, elég friss, rámutat a kis szerkezet 1-2 hiányosságára, de ajánlom mindenkinek, akinek laptopja van pl. csak és nem akar órákat kódolni, meg bohóckodni, hiszen csak egy külsõ vinyó kell hozzá, hdmi meg optikai kimenet van rajta, szóval mkv + flac is megy gond nélkül, 1-2 divx-re meg dvd + blu-ray-re ott a ps3.

Bár még nem adom fel, mert még mindig nincs medic classom, akkor már kicsit izgibb lehet 😊 . Hogy kapom meg ezeket a cuccokat? Érjek el egy bizonyos rangot?
Nekem kb ugyanaz jött le az egészbõl mint az átlagos fps-ekbõl. A hangulat lekötött az elején, de utána az egész játék teljesen monotonná vált, kb annyi változatosság volt benne, hogy egy ideig lehetett egy mechában ülni. Grafikáját nem bírálom annyira, voltak benne hibák, de konzolra fejlesztettek, szóval azért kellett visszafogni az egészet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Scorpion, technikai részen kb ez a helyzet, az hogy meg kinek mi tetszik az egyéni szoc problem, ott nem a szakértõk számítanak. Nekem végig az volt az érzésem az arcomba nyomnak kb 3 effektet, hogy eltakarják az egyéb hiányosságokat, és hogy elvakítsanak. Az oké, hogy ez jól néz ki, de az AI elég bugyuta volt a single alatt, az animációs bugok tömkelegérõl nem is beszélve. És ezek nem szubjektív vélemények, hanem tények.
shaken, not stirred
2cd-s divix filmek lejátszásnál az elsõ résznek ha vége, pause van ki kell lépni és elindítani a 2. részt. ez elég idegesítõ. be lehet vhol állítani,h 1bõl játsza a következõt ami a mappában van?
köszi
érdekes,hogy a KZ2 multi,nem az elején azonnal tetszõs fajta....Miután az ember ráérez a Cod4 rémegyszerû run&gun irányítása után,onnan válik szenzációssá....Most már a megrögzött cod b*zeráns haverom is rákapott az ízére(eddig minden más multit leszarozott)...
Ráadásul lassabb is mint a cod4,ami jó,mert leglább nem hányok be a meccsen pörgéstõl...
Ja és nincs host ended game,connection error,lag,stb....
örülök, hogy minden rendben megjött, gameplay ha vár is 1-2 napot a feladással, lehet van annyi eszük, hogy nem számoltatnak fel 2x postaköltséget, mert másnap pl. megjelenik adott cucc, ha lesz olyan jó új játék, amit érdemes lesz elõrendelni innen, köszi!
(csüt.-péntek-hétfõ -> 3 nap szállítás)
Durván 3200 Ft-ot spóroltam így is mindennel együtt.Köszi az oldalt.<#integet2>#integet2>