PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tom Clancy's HAWX - 6
Resistance Retribution - 8
Afro Samurai - 5
Burnout Paradise Ultimate Box - 9
Cuboid - 6
Shellshock 2 Blood Trails - 3
Noby Noby Boy - 7
White Knight Chronicles
50 Cent Blood on the Sand - 7
Stormrise - 6
Dynasty Warriors Gundam 2 - 4
Sega MegaDrive Ultimate Collection - 7
3 on 3 NHL Arcade - 8
Outrun Online Arcade - 7
Star Ocean Second Evolution - 8
Destroy All Humans Path of the Furon - 1
WSC Real 09 - 6
Resistance 2
és tuti hogy kell szervíz?
mennyibe fog nekem kb. kerülni?
Ps3 ID:mis10 vegyetek fel a barátok közé
Segítséget szertnék kérni.
a Ps3-mam túlmelegedett szerintem.
Mert amikor bekapcsolom akkor hátul villágit pirosan a tápellátás-jelzõ.
be jön a menü és próbálnék belelépni a loginom-ba de nem engedi ott lefagy vagy mi.
vagy valamikor még az se jelenik meg hogy log in belépés, csak annyi hogy van kép.
elõre is köszönök mindent
remélem minnél hamarabb válaszoltok rá. Üdv:mis10
Ps3 ID:mis10 vegyetek fel a barátok közé
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Én 3 után hagytam abba!
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Április4.én meg jön a PS3-as snooker! Gondolom hatalmas hír rajtam kívül még egy sg látogatót érdekelhet. 😊
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
sms-t ide is küldenek?
A TheHut hasonlót csinál, volt hogy napokig(!) waiting for pick volt a státusza a csomagnak. De legalább õk nem vonták le elõre a pénzt, csak akkor, amikor feladták.
Papesz
Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!
Mihez képest? Haver moddolt boxához képest maga a síri csend.<#hehe>#hehe>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
tavaly szombaton rendelt cuccot kövi kedden adtak fel
Az atomos pályán majdnem bepipultam. Megy a rohangálás a szûk folyosókon, a csapat egyik fele értelmetlenül hentelteti magát egy szûk átjáróban, amin a másik oldal sem tudna átjönni, még ha mindenki ott is hagyná tõlünk, mert hogy a köv sarkon ott vannak a bázist védõ automata ágyúk!!! Na mindegy.
Egyedül rohangálok, próbálom imitálni, hogy kéne teljesíteni a feladatokat, erre a köv sarkon befordulva valaki hasbalõ egy sörétessel. Újraszületés, megint végigrohan a félpályán, megint hasbalõnek.
Nagy nehezen 1-2 frag oösszeszed, meg még pár felélesztés: 10-20 pont összesen. És természetesen vesztünk, úgy hogy a szorzó is ugrott), ezért nem éri meg ezzel szöszmötölni!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
😊
Egyszer volt is belõle baleset, én meg majdnem mentem a börtönbe utána, állatkínzásért.😄DD
Sendit régen kiírta, ma ez már luxus. Hut sem írja. Szerintem ebay a megoldás, ott legalább meg lehet kérdezni. 😊
Még jópofának tartottam a bábukat a játékokhoz, esetleg artbook, fémdoboz(bár ennek sem látom értelmét). Making of.. szerintem alapnak kéne lennie(mint a filmeknél), nah de egy vacak reklámóra.....ennek semmi értelme. 120font...lol aki megveszi. Egyrészt akkor vegyen frankó órát, ha meg ebben mégis frankó szerkezet van akkor is bohóckodás mivel a számlap egy játék reklámja.
322ft\font árfolyamon (321.72-t ír az otp most szal stimmel), 73£ volt (40+30+2.95)
mikor jön meg majd írok, úgy nézem rendben lesz ez!
eternal sonata + hawx marad leárazásig
beadtam a szervízbe a ps3am mert szerintem hangos volt. 3hét múlva visszakaptam - mint utóbb kiderült- zsír új gépet. Nagyon meglepõdtem, fõleg úgy,h 60gbos ps2õt vivõs géprõ van szó.
de sajnos továbbra is hangosnak találom ezért valószínûleg velem van a baj...
shaken, not stirred
elõrendelés elkerülése végett (2x postadíj) várom az 1 órát, az UK-ban éjfél, kerül stock-ra az árul, megrendelem jól.
de nem, amint a Persona 4-nél elütötte az óra a hajnali 1-et, úgy out of stock volt, mint a huzat...
:|
ráadásul itthon kb. a platinumban kapni, de ott 5.000 helyett 8.500...