PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
OPM UK 2009-04 hó

Tom Clancy's HAWX - 6
Resistance Retribution - 8
Afro Samurai - 5
Burnout Paradise Ultimate Box - 9
Cuboid - 6
Shellshock 2 Blood Trails - 3
Noby Noby Boy - 7
White Knight Chronicles - 8
50 Cent Blood on the Sand - 7
Stormrise - 6
Dynasty Warriors Gundam 2 - 4
Sega MegaDrive Ultimate Collection - 7
3 on 3 NHL Arcade - 8
Outrun Online Arcade - 7
Star Ocean Second Evolution - 8
Destroy All Humans Path of the Furon - 1
WSC Real 09 - 6
Resistance 2 - 9

Hello
és tuti hogy kell szervíz?
mennyibe fog nekem kb. kerülni?

Ps3 ID:mis10 vegyetek fel a barátok közé

szervíz szvsz.

divxet lejátszik, pendrive-ot bármilyet megeszik. (ha bedugtad, háromszög és display all)

még a internetre, és a pendrivera válaszolnátok lécci?

Hello!

Segítséget szertnék kérni.
a Ps3-mam túlmelegedett szerintem.
Mert amikor bekapcsolom akkor hátul villágit pirosan a tápellátás-jelzõ.
be jön a menü és próbálnék belelépni a loginom-ba de nem engedi ott lefagy vagy mi.
vagy valamikor még az se jelenik meg hogy log in belépés, csak annyi hogy van kép.

elõre is köszönök mindent
remélem minnél hamarabb válaszoltok rá. Üdv:mis10

Ps3 ID:mis10 vegyetek fel a barátok közé

Alien!
😊 mentünk sörözni...amúgy nagyon jó party-k voltak....sajnos van haverom aki most kezdte a játékot(sõt a konzolozást is),úgyhogy õ egyenlõre amolyan fragnek való,de amúgy a phyrrus rise pályás meccs az g*cijó volt(függetlenül attól,hogy buktuk...😉

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Snookert még nem próbáltam.Biliárd jobban érdekelne😊

NEXUS6
Tegnap mikor feküdtél le?
Én 3 után hagytam abba!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
érdemesnek érdemes,mert faszán fut,a glitch-eket asszem már javították,bár ha igazán fasza multit akarsz akkor perpill KZ2-õt kötelezõ

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Hát szerintem ha a géped elég jó és nagy felbontáson magas grafikai beállításokon tudtál játszani akkor nem sok értelme van pénzt adni csak a multi miatt, bár te tudod. Én megvettem mert nekem a gépemen még a 2 is akadozva fut csak, de a Cod akkor már inkább a 4 mert annak a multija is sokkal jobb és az ára is olcsóbb (ha már megvan akkor nem szoltam)
és elfeljtettem megkérdezni. Ha pendrive-ra felrakok valamit (pl.: frissités, film, kép, zene) megvan szabva, hogy milyen pendriveot tehetek be? Ha felrakok rá egy divX-et, rálehet birni, hogy lejátszA?

CoDWaW-ot érdemes megvenni? PC-n tetszett nagyon, PS3-on milyen? Ha netet akarok rákötni, és nincs switcherem, csak egy modemem, (UPC (chello gold)-os vagyok, 3 gépre mehet max a net. Amit adtak hozzá modemet, abbol kijövök a PS3-ba, akkor kivitelezhetõ az internetkapcsolat?

hát kurvajó a Resi5 teljesen korrekt a 9 pont. A video érdekes volt mert hol ps3 jeleneteket vágtak be hol pedig xboxosat. Mondjuk az inkább ne nézze meg aki még nem játszott a játékkal mert nem valami spoilermentes a legtöbb fõ boss benne volt, pedig én már lassan a végére érek, már csak másfél fejezet van hátra. Egyébként én a képek alapján amiket láttam azt mondtam hogy a ps verzio picit csúnyább de a mostani video alapján azt mondom hogy pixelre megegyezik mind a két verzió, legalább is így tudtam megállapítani. A játékról meg annyit hogy kizárólag coop-ban érdemes, legalábbis én haverral kezdtem el és egyszerúen nem volt szívem továbbvinni mert annyival rosszabb egyedül
LOL Áhh, 10h-re megyek a blahára egy GTA IV-ért. Rámegyek a 100%-ra, nem bírtam tovább. <#vigyor3>

Videogamesplus-on a Ridge Racer7 most 15 CAD - 2500ft körül jön ki.

Április4.én meg jön a PS3-as snooker! Gondolom hatalmas hír rajtam kívül még egy sg látogatót érdekelhet. 😊

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

EmThor
rövid, kemény, férfias válasz 😊

szerintem menjünk aludni

ja

EmThor
nyálazom ezt a gamecon-os cikket (a többi nagyon jó között!), a külföldi vásárlásról, meg sokan esküsztök a shopto-ra, lehet bepróbálom!

sms-t ide is küldenek?

EmThor
Az szép.

A TheHut hasonlót csinál, volt hogy napokig(!) waiting for pick volt a státusza a csomagnak. De legalább õk nem vonták le elõre a pénzt, csak akkor, amikor feladták.

Papesz

Jim voltam😄

Madbaby
Múltkor beraktam egy dvd-t, 5 percig bírtam.Éjjel, fülessel marhára zavart, annyira hangos volt😞

Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!

EmThor
más technika, azért nem kell szólni rögtön, volt nálam egyszer ilyen gép és ott is a dvd volt a leghangosabb

Alien!
hát pedig az,sajnos....a haverjaim 40/80gb-osaihoz ,de még a pc-mhez képest is....a box más kategória...😊

Banano
Nekem is 60-as van ...hangos hmm...😄
Mihez képest? Haver moddolt boxához képest maga a síri csend.<#hehe>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

EmThor
japán store-ról crystal defenders demót szedjétek, angolul van, kb. 30 mega és jó

EmThor
EmThor
Papesz, na gameplay rekord gyorsasággal, kb. 1 órán belül levonta a lóvét, csak basztak feladni

tavaly szombaton rendelt cuccot kövi kedden adtak fel

NEXUS6
Ugyan ezek a tapasztalataim.

Az atomos pályán majdnem bepipultam. Megy a rohangálás a szûk folyosókon, a csapat egyik fele értelmetlenül hentelteti magát egy szûk átjáróban, amin a másik oldal sem tudna átjönni, még ha mindenki ott is hagyná tõlünk, mert hogy a köv sarkon ott vannak a bázist védõ automata ágyúk!!! Na mindegy.

Egyedül rohangálok, próbálom imitálni, hogy kéne teljesíteni a feladatokat, erre a köv sarkon befordulva valaki hasbalõ egy sörétessel. Újraszületés, megint végigrohan a félpályán, megint hasbalõnek.
Nagy nehezen 1-2 frag oösszeszed, meg még pár felélesztés: 10-20 pont összesen. És természetesen vesztünk, úgy hogy a szorzó is ugrott), ezért nem éri meg ezzel szöszmötölni!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Ez nézõpont kérdése. Van aki szerint az a LOL, hogy mi PS3-t vettünk... 😄 Szóval LOL ide LOL oda, aki tényleg Resident Evil gyûjtõ, az meg fogja venni. Nekik találták ki, gondolom és nem az átlag halandó játékosnak.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

NEXUS6
Az egyik macskám a felállított PS3-ra szeret feltelepülni a maga kis sportos 5 Kg-jával!
😊

Egyszer volt is belõle baleset, én meg majdnem mentem a börtönbe utána, állatkínzásért.😄DD

Ez engem is érdekelne!
Sendit régen kiírta, ma ez már luxus. Hut sem írja. Szerintem ebay a megoldás, ott legalább meg lehet kérdezni. 😊

Na ez már beteg!
Még jópofának tartottam a bábukat a játékokhoz, esetleg artbook, fémdoboz(bár ennek sem látom értelmét). Making of.. szerintem alapnak kéne lennie(mint a filmeknél), nah de egy vacak reklámóra.....ennek semmi értelme. 120font...lol aki megveszi. Egyrészt akkor vegyen frankó órát, ha meg ebben mégis frankó szerkezet van akkor is bohóckodás mivel a számlap egy játék reklámja.

Alien!
szerencséd volt,hogy kicserélték,egyébként sajnos a 60gb-os tényleg hangos......

EmThor
120£, júliustól

EmThor
gameplay-rõl gyün kz2 + re5, mind2 sima változat, elvégre válság van

322ft\font árfolyamon (321.72-t ír az otp most szal stimmel), 73£ volt (40+30+2.95)

mikor jön meg majd írok, úgy nézem rendben lesz ez!

eternal sonata + hawx marad leárazásig

EmThor
én is 😄

sziasztok
beadtam a szervízbe a ps3am mert szerintem hangos volt. 3hét múlva visszakaptam - mint utóbb kiderült- zsír új gépet. Nagyon meglepõdtem, fõleg úgy,h 60gbos ps2õt vivõs géprõ van szó.
de sajnos továbbra is hangosnak találom ezért valószínûleg velem van a baj...
Jah, szal akinek nem vagyok fenn, psn id : sirpalee

shaken, not stirred

Nagyon jó lesz, de miért T for teen besorolást kap??

EmThor
fú, red baron nagyon rossz, már-már szemét 😊
astro tripper, meg shmup rajongóknak

tarti19
Igen, szal PSN ID-d még Sirpalee?

EmThor
astro tripper 5$, 10-bõl 8 ember aszongya zsír!

EmThor
szóval ez az esélyed nincs megrendelni, elég gáz

EmThor
ja, úgy néz ki a Gyûrûk Ura jogok a Warner Bros.-hoz kerültek az EA-tõl, ennél persze kicsit bonyolultabbak a dolgok, de még idén lesz (lehet) Lego Gyûrûk Ura (szigorúan max. 30 £) esetleg új játék is lesz...

EmThor
off mert unatkozom: /de legalább hoztak sf4-t/

wii 1000+1 felhasználási módja 😊

EmThor
amit nehéz elhinni:

elõrendelés elkerülése végett (2x postadíj) várom az 1 órát, az UK-ban éjfél, kerül stock-ra az árul, megrendelem jól.

de nem, amint a Persona 4-nél elütötte az óra a hajnali 1-et, úgy out of stock volt, mint a huzat...

:|

ráadásul itthon kb. a platinumban kapni, de ott 5.000 helyett 8.500...