89387
PlayStation3
  • Becksman1991
    Így van. Azért vettem fatot mert kialakítása jobban tetszik ( nagy és hátul van táp lekapcs gomb is.)
    Másrész a fat is van olyan jó mint egy slim ha jól szellőző helyen tartsák...
    A kábelnek megvan a zacsija de arra annyi volt ráírva high speed, 2m.
  • n000rbi
    Semmi teljesítménybeli különbség nincs az egyes verziók között...
  • Robi546
    Szerintem ott vagy az végett van hogy fat (ha jól tudom az),vagy nem tudom.
  • arty
    ez most kérdés vagy egy köztudott tény ismételt közlése? :)
  • Becksman1991
    HDMI kábellal használom.
  • The Protector
    HA letörli az accountot töltés után akkor bukja a játékokat is!
  • Becksman1991
    LG 32ln5400 a tv, ps3 cechl04 80gb, pl gta 5 is pixeles elég erősen ha a tévé előtt nézem.. távolrol kevésbé zavaró de látható..
  • Seth
    Ha megadod neki az email-password kombinációt az adott profilhoz,akkor meg tudja csinálni újra a profilt és letöltheti róla a cuccokat. Max megmondod neki,hogy törölje miután leszedett mindent, remélhetőleg becsületes a tag
  • bubu13
    Hello!

Eladtam ma a ps3-amat a hdd-n 4 db játékkal de letöröltem róla a profiljaimat mert tovább szeretném vinni ps4-re. A profilok nélkül nem tudja használni ezt a 4 játékot vagy van rá módja máshogy is?
  • The Protector
    Hy.Gyakorlatias kérdés.A ps3 minden bibasz nélkül használat közben lekapcsol,de nem is simán hanem csippanás nélkül teljesen kimegy belőle az áram.Mitől lehet?
    Ami tény hogy új környezetben van használva.Tesóm szobájába átvettem h játsszon vele,rendesen használja.Leet h szar az elosztója?Vagy a kábel nem tetszik neki/zavarja be?Mert most SCART-on megy míg nálam rendes kábellel(ps3 VGA).Ötleteket előre is köszi.
    (Szellőzés is jó)
  • Robi546
    Ezt még kifelejtettem,aztán tudtok csak visszajelölni ha én aktiválom a PSN -t,PS-en keresztül mivel még csak PCről regisztráltam és még nem aktiváltam a PSN -t,PS-en keresztül.?
  • Robi546
    Hali!

Holnap végre karácsony,holnap este kb. 8-tól visszajelölöm aki bejelöl,mivel jó lenne pár magyar "barát" PSN-en akit felvehetek. :D
    PSN ID: Robbie_0222
  • Fidolorous
    nekem se adott az a fasz
  • The Protector
    Így nehéz megmondani.Írd meg a géped,tv-d kábeled,hogy milyet használsz illetve mely játékokkal vannak gondok.
  • Becksman1991
    Az volna a kérdésem mitől pixelesek nálam a játékok? Olyan teljesen 0 az élsimítás és pl egy youtube videón nem látni ilyet...
  • arty
    a gyári használhatatlan :(
  • Evoluti0N
    Hát nekem a gyári se elég hosszú... :D Ha lemerülőben van a kontroller, akkor vagy a földre kell ülnöm, vagy odaraknom egy széket.
  • arty
    az egész olcsó a 350ft lett volna ;)

(remélem legalább kellően hosszut vettél, ha lemerülne játék közben, akkor tudj játszani tovább madzagon)
  • Kongy
    Azért elég fasz az a gyerek, aki nem adott hozzá...
  • The Protector
    Szívesen.Megmondom a frankót a kábelról.
    Iszonyat overbrightolt képet ad olyan játéknál ami nem tudja a 720p-t natívban!
    Ha egy játék nem támogatja akkor nagyon fényes képet ad és sajnos sok multiplatform játéknál ez van sajnos.Ami Sony ex cím azok csodaszépek,de pl crysis 3 a mobiltelefon felbontásával iszonyatosan fényes.Nekem szerencsém van mert rengeteg beállítás van a monitoromon így van ami tökéletes és van amivel szarakodnom kellett.Ha nem olyan részletesek a beállításai a monitorodnak akkor nem ajánlom.
    A kábel csak 16/9-es képarányt tud azaz ha kocka moncsid van akkor fekete csíkot tesz be.

Ha teheted akkor invesztálj be egy HDCP-t tudó HDMI-s hangkimenetes monitorba(ez az olcsóbb verzió) vagy vegyél egy kisebb hdtv-t.

• S4v4g3
    Köszönöm a segítséget!
  • S4v4g3
    Igen csak Vga semmi más. Nem gondoltam rá akkor. hogy majd PS 3-hoz használnám. Viszont másik monitorra nincs már "mani". Annyira rossz lenne a kép ezzel a kábellel amit ajánlottak lentebb?
  • MagyaR
    Ok, találtam. Egész olcsón megúsztam. 2 darabot adtak 2,5 ezerért.
  • arty
    USB - mini (nem micro!!!!) USB kábel kell neked. bármely informatikás boltban KELL lennie :)
  • MagyaR
    Szerencsére van hozzá egy használt régebbi kontrollerem is, amihez egy pen drive szerű érzékelő van. Azzal megy, de azért jobb lenne a dualshockal.

Media marktba lehet kapni ilyen kábelt? Mert az még nyitva van :D.
  • Kongy
    AV kábelt kaptál hozzá? :D És amúgy igen, az az USB kábel rohadtul kellene, másképp nem tudod feltölteni a kontrollert ergo nem bírod használni a PS3at...
  • The Protector
    Nabazdmeg azzal nagyon megszívtad mert az usb-s töltőkábellal kell szinkronizálni a kontrollert.
    A srác kibaszott veled rendesen aki eladta mert a kontrollert így tölteni sem fogod tudni.Venned kell kábelt hozzá,hogy párosítsd,és úgy már tölteni is fogod tudni.
    Sajnos ez van.
  • MagyaR
    Hali, kellene egy kis help. Teljesen új vagyok a ps témában.

Most vettem egy 2009-es modelt, s hozzá egy dual shock 3 kontrollert. Nos, a problémám, hogy nem tudom beizzítani a kontrollert. A ps-t használtan vettem, nem kaptam hozzá usb kábelt, csak a fő tábkábelt és ennyi.

Kellene hozzá valami tartozék, hogy be tudjam lőni a kontrollert? Vagy hogyan lehetne?
  • Kongy
    No comment... :D
  • Amiga
    köszi szépen :-)
  • K Ace
    Uncharted 2
  • Amiga
    A bal alsó monitoron a kép melyik játékból van?

• Totti5
    Elég lenne annyi is hogy az egyik legszebb H&S a generációban ( a másik a Castlevania ) és ezzel ki van emelve hogy állejtős. Nextgen a francokat, azt nem kell idekeverni, mert semmilyen kontextusban nem állja meg a helyét.
  • Kongy
    Hát nem ! Ami van az is csak kontrollerrel élvezetes :D Várd ki a 3-at, akkor majd a padlón keresgéled az állad, hogy ez tényleg egy prevgen játék... :D Elmenne nextgennek.
  • Evoluti0N
    God of War 1 ejdzsdí. Hm. :D Nyam eddig. Kicsit több, mint 3 óra úgy elszállt, hogy észre se vettem. Úgy tűnik hogy nagyon kellett nekem már egy jó kis hack 'n' slash. PC-n nem nagyon vagyunk ilyennel ellátva.
  • Moby
    Hát én tizenkettő-valamennyiért veszem iceakos-tól a psn+ -t :)
  • Robi546
    Értem köszi a választ,majd akkor befizetek rá én is mert ha azt vesszük, 1 játék ugye 15 ezer forint (50 euró),és a PS+ tagság 1 évre szintén 15 ezer (50 euró) és akkor 1 játék áráért kapsz sokkal többet.
  • arty
    azért azt tedd hozzá, hogy a minősége eléggé sz*r ennek az átalakító által előállított képnek :)
  • The Protector
    Nem hinném.Egyébként a legtöbb helyen UK-US és japcsi plus van.Az UK a legelterjedtebb plus itt európában.Ha bemész boltba akkor biztos,hogy lesz a polcon UK psPlus.Mellesleg életed legjobb döntése lesz a psplus,hidd el.Nagyon megéri.

Én verném magam pofán h nem előbb fizettem be rá.
  • The Protector
    A monitoron játékhoz ez a kável kell neked.

Wii/ps3 VGA Cable.Így keress rá,konzolboltokban lehet kapni.3-6ezer ftig terjed az ára.Ha nem tudsz HDMI monitort venni,vagy tv-t de az SD-hez nem fűlik a fogod akkor ez a kábel kell neked.

Ezzel a kábellal rámegy a 2.1-es szetted is mint JACk és mint Komponens kimenettel együtt-