PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
HAWX-ban meg élvezettel suttogtam a fülesbe, hogy shoot, és erre ki lehet lõni pár rakétát, hiába no, 2009-et írunk 😛
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Egyébként szvsz a coop miatt lett így elcseszve az irányítás, meg így inkább van feszültség....horrorhoz köze nincs, sima akciójáték. Ha horror akkor Siren....
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
"A Resi5 irányítása olyan mint az elõzõeké"
Az elõzõek irányítása alatt a Resi4-et érted? Mert ahhoz tényleg hasonlít, de az csak egy rész nem többesszám....elsõ 3 resinek teljesen már irányítása volt.
"ezt nem értem, vagyis értem a KZ2 most lefedi a PS3 játékkínálatot fél évig?"
és akkor az idézet folytatása:"éhezek én a Halo Warsal..." ezen jót röhögtem! 😄
Visszakérdezek: a HW lefedi a box játékkínálatot fél évig? 😄DD
Egyébként szerintem se menjünk bele melyik gépre jött ki több gyári exkluzív az elmúlt fél évben, mert csúnyán alulmaradnál...
Ami még nagyobb lol az az, hogy nekem a KZ2 még meg sincs, várok vele, majd occón megveszem, speciel most tök jól elvagyok a Flower, Home, Afrika, Motorstorm2, Resi2, régrõl a HotShotsGolf-al...de ez már nem tartozik a tárgyhoz.
Egy dologban igazad van felesleges az ilyen megjegyzés, csak épp azért írtam, mert Te -kicsikét egyoldalúan- pont a lényeget hagytad le és fényezted szanaszét a RE5-öt.
ezt nem értem, vagyis értem a KZ2 most lefedi a PS3 játékkínálatot fél évig? éhezek én a Halo Warsal... nem mintha PS3ra több játék jönne ki év elején, tudod volt egy november GoW2, Fable 2 meg ilyen apróságok, de errõl én nem akarok vitázni viszon ezeket a megjegyzéseket hanyagolhatod mert nem igaz és mert felesleges
A Resi5 irányítása olyan mint az elõzõeké, szokni kell utána meg adja magát, semmi olyan gond nincs vele amit rossz lenne...
Mondjuk tény, hogy boxra mostanában éheztetik a népet és ott csúcs lehet egy ilyen játék....
Ettõl a szövegtõl agyhúgykövet tudok kapni... 😄 Ezt a játékot csak két részesre tervezik? Érdekes lenne, ha a harmadik résznél már 150%-nál tartanának a kicsiholással.
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
kipróbáltam RE5-t, nagyon tetszik, technikailag lehetett volna rajta biztos csiszolni, de jó játék, coopban mindenképp kipróbálom. ja, kicsit sokszor tölt, de legalább nem sokat.
KZ2 meg veszettül szól, bár még csak a menüig jutottam 😊
Gomibako fenn van japán store-on, trófea
'"You have played more than 24 hours!
You are BAUER!"'
😄
Papesz
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nagyon jó PS3-ra a Ratchet, nekem felidézi a régi idõket, szinte ugyan az a játékmenet, de egy Crashnek én is nagyon örülnék!😊))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mondom illene leszedni RE5 demot stb es regi kodomat megfejtem! Kertem ugye password emlekeztetot, megadtam szzletesem stb es kiirta irjam be uj kodomat! BEadtam neki, majd kaptam is 2szer e-mailt , de mikor beakarok jelentkezni mindig ezt irja ki!
You cannot sign in using another user's sign in ID ( e-mail address)?
De miert?