PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HAF Rigel
Hawx az a bajom hogy Coopon kivül nem találok senkit , abban az idõben amiben én játszom 0-3 ig .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

predator0
Lassan mindenhol lehet. Sõt, van amit már majdnem ingyen osztogatnak, de az egy másik topik... 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

EmThor
Silent Hill 1 EU store, remélem USA-n is lesz! Ez jó dolog, nekem kimaradt anno!

HAWX-ban meg élvezettel suttogtam a fülesbe, hogy shoot, és erre ki lehet lõni pár rakétát, hiába no, 2009-et írunk 😛

Coop-ban is lehet kapni?😄DPred után szabadon😉

Alien!
nem vártam mást,mint ahogy a 4. sem érdekelt még ps2-ön...mondom,talán coopban 5e ft-ot megér....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Istencsászár
Ebben semmi horror nincs, de ezt lehetett tudni, egy remek akciójáték. Aki mást várt az nem a Resident Evil 5rõl beszél, vagy más bolygón élt eddig... a feeling megvan az 5-6 chapter körül minden Resident rajongó észhezkap hogy ez mégis csak az, sok helyszín, sok nappali külsõ terep van az elsõ fejezetekben... ilyen is kell és látszok hogy a co opra gyurtak a látványra az élvezetre, ez sikerült is.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Egy szót sem érdemes erre pazarolni, kérlek ne velem kötekedj, felesleges és még mindig nemértem minek irkálsz nekem ilyeneket amikor max Resi5 volt a téma, nyugodtan fejezd be...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alien!
Dead Space mint új belépõ ezerszer nagyobb feeling...na az ijesztõ volt,és kellõen paráztatott....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Pontosan.
Egyébként szvsz a coop miatt lett így elcseszve az irányítás, meg így inkább van feszültség....horrorhoz köze nincs, sima akciójáték. Ha horror akkor Siren....

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

predator0
Pedig a fejlesztõk megnyugtattak mindenkit, hogy még jobban rágyúrnak az akcióra 😄

Alien!
majd kiderül egy félév múlva,az RE széria nálam addig tartott,amig még voltak benne fejtörõk,parás hegedû alapú sejtelmes zenéje volt,ijesztõ tudott lenni,minden ajtó után,stb...ez már egy akció giccsparádé,ami nem rossz,de sehol a régi feeling...meg nálam már kifingott a zombitéma....unalmas, elcsépelt,egyáltalán nem félelmetes ellenfelek....

Nah ma már idézgetünk...
"A Resi5 irányítása olyan mint az elõzõeké"
Az elõzõek irányítása alatt a Resi4-et érted? Mert ahhoz tényleg hasonlít, de az csak egy rész nem többesszám....elsõ 3 resinek teljesen már irányítása volt.

"ezt nem értem, vagyis értem a KZ2 most lefedi a PS3 játékkínálatot fél évig?"
és akkor az idézet folytatása:"éhezek én a Halo Warsal..." ezen jót röhögtem! 😄
Visszakérdezek: a HW lefedi a box játékkínálatot fél évig? 😄DD
Egyébként szerintem se menjünk bele melyik gépre jött ki több gyári exkluzív az elmúlt fél évben, mert csúnyán alulmaradnál...

Ami még nagyobb lol az az, hogy nekem a KZ2 még meg sincs, várok vele, majd occón megveszem, speciel most tök jól elvagyok a Flower, Home, Afrika, Motorstorm2, Resi2, régrõl a HotShotsGolf-al...de ez már nem tartozik a tárgyhoz.

Egy dologban igazad van felesleges az ilyen megjegyzés, csak épp azért írtam, mert Te -kicsikét egyoldalúan- pont a lényeget hagytad le és fényezted szanaszét a RE5-öt.

Istencsászár
a demo pálya pont olyan amilyen többet nem lesz, két kis pályarészlet az elsõ chapterbõl... ott nem is kell mindenkit leölni mert nem is lehet, menekülni és túlélni kell, ki kell húzni amíg a segítség jön, pofon egyszerû... késõbbiekben nem lesz több ilyen, mármint ennyire tumultus, seholsem...

Alien!
az RE5 irányítása gyakorlatilag maradt a régi,amikor még max 2-3 zombi kolbászolt a képen,de most amikor körbevesz kb 30 akkor már k*rvár zavaró tud lenni...emiatt fogom csak leértékelve megvenni,mert a demóból pont ez a kreténség jött le....szép meg faszán fut,de tps kategóriában haladni kéne a korral,és nem csak a prezentáció szintjén....

Istencsászár
"Mondjuk tény, hogy boxra mostanában éheztetik a népet és ott csúcs lehet egy ilyen játék...."

ezt nem értem, vagyis értem a KZ2 most lefedi a PS3 játékkínálatot fél évig? éhezek én a Halo Warsal... nem mintha PS3ra több játék jönne ki év elején, tudod volt egy november GoW2, Fable 2 meg ilyen apróságok, de errõl én nem akarok vitázni viszon ezeket a megjegyzéseket hanyagolhatod mert nem igaz és mert felesleges

A Resi5 irányítása olyan mint az elõzõeké, szokni kell utána meg adja magát, semmi olyan gond nincs vele amit rossz lenne...

Lol....lehet, hogy technikailag fasza, meg lehet, hogy rohadt szép csak épp játszani szar vele, mert az irányítás el lett cseszve, a történet meg a C kategóriás filmeket sem üti meg. Jó szórakozást hozzá! <#eplus2>
Mondjuk tény, hogy boxra mostanában éheztetik a népet és ott csúcs lehet egy ilyen játék....

predator0
"A Naughty Dog nagy büszkesége, hogy elmondásuk szerint mindent kicsiholtak a PS3-ból amit lehetett."
Ettõl a szövegtõl agyhúgykövet tudok kapni... 😄 Ezt a játékot csak két részesre tervezik? Érdekes lenne, ha a harmadik résznél már 150%-nál tartanának a kicsiholással.

Kratos86
Egy kis info még az Uncharted 2-rõl! Érdemes elolvasni!

Uncharted 2 info!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Alien!
ND-s srácok nyilatkozták,hogy megkapták ugyanúgy a 20gurigás büdzsét,mint az elsõnél,csak itt már kész van a motor...olyan is lesz az tuti....

Kratos86
Pár új Uncharted 2 kép! Eszméletlen szép! <#smile>

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Istencsászár
teknikailag a játék kiváló, a frémráta tökéletes egy megingás sincs benne, a látvány az egyik ha nem a legszebb, a töltési idõ említésre sem érdemes, ezen a része a játéknak tökéletesebb nem is lehetne

ja lehet hogy sokalltam de kurvagyorsan tölt az biztos, legalábbis miota fennt van vinyón azóta még gyorsabb.
Istencsászár
na... 5-10, lényegtelen😊

Istencsászár
Töltés 10-15 mp? 1-2 mp, mire felügrik a töltõkép már el is tünik, el sem lehet olvasni mi van rá kiírva...

Mi a baj a Resi 5-el szerintem pont hogy nagyon odatesz mindenben. Coop-ban valami eszméletlen simán vannak bent olyan jó coop lehetõségek mint az army of two-ban ráadásul a grakika eszméletlen gyönyörû és a története sem gagyi. Mondjuk ha géppel nyomom akkor néha felidegesíteem magam hogy miért ilyen hülye az AI, de ugy vagyok vele ha nincs élõ partner akkor inkább nem is játszom, viszont ha van akkor kezdõdik az ereszd el a hajamat. Egyébként szerintem nem tölt sokszor és nekem boxra másolva kb 5-10 mp a töltõképernyõ. Nálam év játéka. Bár év végéig még lesz húzos név mind a két konzolra rendesen
EmThor
Türelem rózsát terem, jövõ héten lesz Platinumshopban Persona 4, köszönjük a nép nevében!

Alien!
nekem minden este leég...😊

EmThor
világmegváltást ha nem is hoz, de iszonyat igényesen összerakott játék, megéri az érte adott pénzt, "keményen" megdolgoztak érte

Ombika
75%nal jarok 3 oraja szedi! 😊 Addig en meg varakozastol kopaszodok meg! 😊

EmThor
hát ma kopaszon megyek munkába, KZ2-tõl leégett a hajam 😊

Ombika
Enn demoit huzom lefele, de tetu lassan jon 8Mb/s nettel! 😞

EmThor
317 a font

kipróbáltam RE5-t, nagyon tetszik, technikailag lehetett volna rajta biztos csiszolni, de jó játék, coopban mindenképp kipróbálom. ja, kicsit sokszor tölt, de legalább nem sokat.

KZ2 meg veszettül szól, bár még csak a menüig jutottam 😊

Ombika
Koszonom kulon kellett ott is profilt valtanom!! <#worship>

EmThor
zsír játék, de normal-on told majd a 2.-t 😊

Gomibako fenn van japán store-on, trófea

'"You have played more than 24 hours!
You are BAUER!"'

😄

Végigtoltam a GoW1-et.Hát gyerekek, aki még nem játszott vele, az sürgõsen pótolja!Valami hihetetlen hangulat.Maga a játék gyönyörû, igazi hack and slash.Görög mitológián alapszik, útközben találkozhattok majd istenekkel és az õ segítségükkel.Állati jó fõellenségek vannak, na meg van pár rész, ahol repülni fog a gamepad😄.Gondoltam elmesélem, mert egy életre szóló élmény volt.Nekem easy-n 10 óra volt(nem röhög)

EmThor
igen érdekel, thx!!

Némi facelift volt (meg még lesz is) a GameCON-on, ha esetleg érdekel valakit, akkor katt.

Papesz

A shopto is lassan elkezd Blu-ray filmeket árulni, még csak egy pár darab van fent az oldalon, de biztos bõvülni fog. 12.95Font-ról indulnak, de ez biztos változik majd ha készletre kerülnek.

Ombika
Rendben, reggel megprobalom onnan kezdeni!!

Alien!
nemérted...csinálj egy teljesen új ps3-as profilt....a settings menü pont alatt lehet asszem...

Ombika
Probaltam nevemmel, de ugy meg incorrect ID vagy e-mail or password! Jo mondom uj regisztracio es beadom regieket, de k...tt registralas se engedi, nemtudom hol talalom meg! Ahh felbax!! 😞 FAQ szerint nem jon be !

Alien!
csinálj egy teljesen új usert és oda üsd be az ûj felh/jelszót....

Ombika
Persze van masik is, de kijelentkezem elotte belole! Vagy most nemertem mire celzol?!

NEXUS6
Biztos mert más User ID-t használsz!😊))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Én is nagyon szerettem a Crasht PS-re annak idején, kár hogy nagyjából elköltözött róla.
Nagyon jó PS3-ra a Ratchet, nekem felidézi a régi idõket, szinte ugyan az a játékmenet, de egy Crashnek én is nagyon örülnék!😊))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ombika
Ide is beirom nem csak PSL-re:

Mondom illene leszedni RE5 demot stb es regi kodomat megfejtem! Kertem ugye password emlekeztetot, megadtam szzletesem stb es kiirta irjam be uj kodomat! BEadtam neki, majd kaptam is 2szer e-mailt , de mikor beakarok jelentkezni mindig ezt irja ki!

You cannot sign in using another user's sign in ID ( e-mail address)?

De miert?

pedig szerintem egy PS3-as Crash ami a Crash 3 (PSX), Crash Warped (PS2)-re hasonlitana, csak kicsit több pályával, több fantáziával, tuti fellenditené az eladási listákat, talán még a PS is jobban fogyna

Alien!
Jak-et rebesgették még,mert nagyon sokan várnák,de sztem az Uncharted most leköti õket....

Crash Bandicoot várható PS-re?

DoNorBi
azta...pompás lesz

Haverok, Buli, Fight Club!