PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Ezek pletykák.
2. Ebben az üzleti évben jönnek ki az említett játékok, ami bõven lehet 2010 is.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Syphon filter költözik PS3-ra, állítólag a KZ2 motorját használhatják majd!!!
Az Insomniac akció-platform RPG-n dolgozik, amely úgy fest, mint egy Zelda klón.
Ma indul a GDC, érdemes lesz figyelni!!Bemutatják a szétnyitható(!)PSP-t, ami 2010-ben kerül a boltokba!Csökken a mostani PSP ára, meg a PS3-é is.Hideo Kojima életmû díjat fog kapni!Egyelõre ennyi!
(ott minden infót ír az adott missionról: deaths, táskák, szétlõtt jelek száma), és mindig a legjobb eredményt hagyja meg sztem.
Steam: greyfox
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Ha végigviszem egy fokozaton, akkor a többiben is kampányban kell a pályákat megcsinálni, vagy elég a Mission Select és úgy lenyomni a szinteket?
Van egy Untachable trophy: ehhez kell kampány?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Liveon anno ugyanez volt, r6vegas 2.
Felvettek barátnak, örültem, hogy végre magyarokkal nyomhatom.
Erre elmondták, hogy most 100 körön keresztül Pisti viszi be a túszokat, aztán Józsi stb.
"Kurvajó", ennek aztán sok értelme van...
Kilép, delete friend, join public game 😊
Steam: greyfox
Ez kb. olyan mint a sport, ha az a cél, hogy jól érezd magad, akkor elég ha hetente 1-2X leugrassz a haverokkal focizni. De ha ugynevezett élsportoló akarsz lenni, akkor lehet hogy valójában sokkal kevesebb örömöd tellik az egészben, az izületeid sem fogják sokáig bírni, a szíved, meg a májad is szétrobban a sok anyagtól.
Szal a magam részérõl örülök ha a haverokkal lépést tartok, és róluk azért tudom, hogy kinek mi van a pontszámai mögött. És legalább minden játékot élvezek😄
A toplistásokról meg hasonló a véleményem nekem is.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Kiindulva abból,hogy a COD5 féle glitch-eket hány csíter használta az átlag 35ezer játékosból(sztem minimum 10%),akkor el tudom képzelni mennyire reális a KZ2 toplista...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ezt a hogy is kell megoldani részt nem értem.ITT, angolul.
Mit hogy kell megoldani?
Szürke: 7-10%-ba
Fekete: 4-6%-ba
Lila: 2-3%-ba
Piros: 1%-ba kell úgy bekerülni, ahogy írtam.
Trófeák tekintetében ha elértél egy ilyen heti rangot, akkor az alatta levõket is megkapod (tehát ha eléred ezt a pirosat, bekerülsz az 1%-ba, akkor megkapod az összes heti ranggal ezzel kapcsolatos trófeát)
és ezekkel tudom megszerezni azokat a trófeákat is,amik....húú nem jut eszembe a neve,de ez áll a nevük alatt: achieve online honor rank #1/#2/#3/#4
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
KZ2-ben mikor látom a játékos listát,néhány ember neve mellett a rangjuk alatt szoktam látni valami szalag szerüséget:szürke,vörös meg van még néhány szín
ez valami prestige mode szerûség?mint a cod-ban?
ha igen,hogy kell bekapcsolni?
Már megszereztem a general rangot,de semmiféle prestige menü-t nem találtam a warzone részben.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
PS3 ID: iib
Több sotore-ra hogyan lehet regelni és felmenni? Mert most az uk-n vagyok fent.
Mondjuk én is csatlakoztam egyszer ilyenhez, de én a magam részérõl inkább nyomatok 100 "hagyományos" meccset mire összejön a megfelelõ ribbon, minthogy így baxam el a játékot.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Srácok, használ közületek valaki a géphez valamilyen Logitech gamepadot?Fontos lenne!!Szeretnék egyet venni, ami rezgõs, jó PS3-hoz és PC-hez is!
shaken, not stirred
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Figyelem én is, csak nem mertem írni, mert már annyiszor eltolták a megjelenést.....
Remélem fasza online rendszer lesz, várom a megjelenést.
ki érti ezt...
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
2.60-al, home nélkül kaptam vissza a szlovákoktól a gépemet 😞
help meeeeee!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Ma vettem egy gépet (használtan), de amikor rákötöm az av kábelt akkor hullámos lesz a kép, és a hang is zúg mint atom. A kábel lehet a gond? Esetleg egyéb ötlet?
Egyébként egyetértünk, a Silent Hill iszonyatosan jó.
Papesz
Papesz: A ps1 játékok amik felkerülnek a store-ra mind PS3/PSP kompatibilisek.
Papesz