PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: Csabesz82
Mostantól 2 hét múlva remélhetõleg már meg is érkezik.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
In-Game XMB témákat totál feleslegesnek tartom.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Ha tudok segitek. Olcsobb leszekf mit a sonny, garantaltan. 😛
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
negogy már joggal kelljen aggodnod teso . A jog úgy sem a te asztalod , meg a MM ben van top 10 lista is , persze csak xbxo 360 arcade ( szigorúan mert az a legjobb vétel , nehogymár átthuzzák a fejed aztán aggodni kelljen joggal ) veziot listálya . szoval szaz emoskám eladni a géped .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
mi az hogy top 10 ? nem nagyon értem . Mert nálam a top 10 ben van olyan játék is ami nem onyl ps3 még is jó .
De pl
1 killzone 2
2. Metal Gear Solid 4
3. F1 ( régi de jó)
4. Resistance 1
5 Resistance 2
6 Dead Space
7 Bf: Bad Company
8 Burnout Paradise
9 Little Big Planet
10 Motorstrom 1-2
stb stb , nem írtál játék stilust így nehéz ajánalni .
Igen. (Vagy +, vagy 00.)
Papesz
Illetve hogy van megadva az adatoknál a telszám, 0036 és utána 20/30/70....?
Köszi!
sisaxis meg látod lassú nála😛
moddolás😄 Itt nincs warez😛 PS3-t még nem nagyon törték fel😛
USB elosztót pedig lehet venni, de arra nem kötsz ps2-es kontrollereket:d
1. Sixaxis értelmetlen, de legalább olcsó.
2. Ha nincs kártyaolvasó, nincs warez, ez baj-e?
3. Van-e olyan exkluzív játék, amit értelmes tolni?
Vagy tévedek és az én pluginom is szar 😄
kemény.
mindenfele modolashoz..mittomen.. felrakni eztazt,pluszokat akarmit...
de gondolom van pl ps2 to ps3 usb atalakito kb 5 k jer amire alapbol 4 pad cuppan ra szal nem is akkora baj h nincs annyi usb..
kartya olvaso miatt aggodom.. joggal?!
kersgeltem top 10 es listat de nem talatam ertelmeset,vagy ojant amiben ne lenne benne legalabb 2 mas konzolra is megjelent frankos jatek!tud vki mondani egy ijet.. top 10 et?mit erdemes kitolni csak azert mert ps3 mon van csak meg?!? kosz
A vincsi méretén kivül annyi a különbség, hogy a 40 gigáshoz sixaxis kontrollert adtak, a 80-ashoz viszont már rezgõs-mozgásérzékelõs (DualShock 3) jár.
meg jo h most vettem egy 80 ast,orvendezve h van benne sok minden ize..
kell memkartya olvaso port modolasokhoz?vagy usb n keresztul is megoldhato e?! kosz
PS3 ID:ggeerryy87
PS3 ID: AdmT89
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bár sajna csak egy trófeát adott meg a game 😞
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
ez érdekes,miután a GG-s srácok egy interjúban kifejtették,hogy a motor a KZ2-höz készült a sajátjuk,de azért egy pár benne lévõ technológiát megosztottak a belsõs fejlesztõk között....mondjuk nyilatkozták azt is,hogy a motor autós játékhoz biztos nem lenne jó,de egy TPS-hez tuti... én csak örülnék neki....
a MAG nagyon izgat,remélem lesz róla vmi...