PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hath ez oan cg mind az allat. nem a jatekbol van 😊

PS3 ID: iib

Smuge
eladó egy eu-s normál Resident Evil 5 akit esetleg érdekelne szóljon rám , 11500 huf

Alien!
szép lesz a játék azt boritékolom,fõleg a szõrábrázolás ami kegyetlen...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
egy külön topicot javasolnék, "elkülönítve" felirattal

ratchet és clank - törés az idõben

Alien!
sztem 2009 október-november környéke....

a videóból kiszedett képek

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

5c0rp330n
ez mikor jön?
eléggé durván kötelezõ darabnak néz ki.

Ombika
<#eplus2><#eljen>

predator0
😄 Nem tudom ki az, aki meglát itt egy olyat, hogy "akad a KZ2" és rögtön másolgatja át a LOÁLdozottba. Persze nemtevótál.
Nem azzal van a probléma, hogy ide beírogatsz. Hanem sokszor akkora marhaságokat, hogy akkor inkább már csöndben is maradhattál volna. Aztán ha valaki visszaszól még te vagy felháborodva és jössz itt az ellenségeskedéses szövegeddel meg a hülye rinyálással. Ha gondolod összedobunk majd neked egy kamuoscarra, mert valami ilyesmire gyúrsz 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Alien!
még a fedezékrendszer csak-csak hasonlít,de a kamerakezelés és a mozgás szabadsága(futhatsz a kamerával szemben is) miatt már nem mondanám....A dark sector inkább gow klón,ott még a futásnál is úgy lóbálják a kamerát.....

Istencsászár
Kémeked? kinek, Billnek?😄D ahhoz kell venni egy Ps3at hogy irhassak ide? majd ha lesz akkor kapok liszenszet? vagy akkor se mert van boxom is? jajjmár, ne legyünk ennyire gyerekesek...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Kinek kémeked? Billnek?😄D ahhoz kell venni egy Ps3at hogy irhassak ide? majd ha lesz akkor kapok liszenszet? vagy akkor se mert van boxom is? jajjmár, ne legyünk ennyire gyerekesek...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tarti19
ugrabugrálós, fedezék rendszer használatára értettem...

Istencsászár
50 centre a gagyi a legjobb kifejezés, lehet hogy hasonlít de köze nincs hozzá, Wanted detto az még másabb.

tarti19
ez mi? MMORPG?
Vccnek elmegy, de minden más kiábrándító, vagy ezt WII trailer volt😛

EmThor
predator0
Kicsit gondolkozz. Nem kellenek ide a megjegyzésed, fõleg hogy nagyrészt pitiáner kémkedésbõl olvasod a topikot. Köszönjük.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

tarti19
50 cent is így mozog a játékban , de szerintem a WAnted is ilyen gém😊

Istencsászár
Jajj istenkém, én csak a harcra írtam, ahogy mozog, ahol gurul, ahogy ugrik, ahogy fut, ahogy kinéz a fedezékbõl, ahogy fogja a fegyvert és lõ 1:1ben mint a GoWban, miért kell állandóan az ellentétet szítani? felesleges, és tudhatnád hogy nem ez a célóm, csak megjegyzés volt, amúgy a GoWhoz lehet hasonlítani, semmiben sem rosszabb mint egy Uncharted, csak más.

Alien!
ehhez hozzûszokhattál volna már az utóbbi években:

minden ps3 exkluzív vs gears of war....

Alien!
bár lehet rosszul emléxem de az uncharted fejlesztése már javában zajlott mikor jött a gow(2006ban),a trailer is akkor ment az e3-on....szal nem is biztos,hogy az volt az alap...

greyfox
A Gowig. Utána kiakadt. 😄
Bocs, de épp uncharted mámorban úszom, még jó, hogy felöklenezem a reggelimet, amikor benyögsz egy ilyet 😄

Steam: greyfox

Istencsászár
Elolvastad is mit írtam vagy az SDF szûrõd a GoWig jutott?😊 tudom a GoW középszar, ez meg gigaex😊

greyfox
Jólvan.
Gow vs Uncharted (azonkívûl, hogy tps mind2)
Ismét nagyot alkottál 😄D

NEXUS6
Wáááá!

Ez bexarás, sokkal dúrvább, mint ahogy az állóképeken kinéz!
<#wow3>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Istencsászár
Akár lehetne egy GoW mod is annyira levan koppintva a harci része😊)) de faszányosnak igérkezik.

greyfox
Uncharted = imádom, megunhatatlan! 😄
Alig várom, atomkirály gameplay, bõdületes grafika, várhatóan kurvajó poénok és story!
Tö-ké-le-tes 😊

Alien!
már töröltették!

Itt még fenn van.

eléggé bûntetõ,amit a Naughty Dog mûvel...

EmThor
Na, Ace Combat 4-5 meglesz, belkan war-t (ace combat zero) kell megszerezni ócsóé.

uncharted 2 shakycam

EmThor
ps2-es ace combat 5\belkan war-al tolta itt valaki? be kéne szerválni, csak nehezen lehet. sebaj, a táskám nehezebb egy silent hill collection-el + egy ps2-es origins-el 😊

tarti19
férfiálom😊
na majd novemberben válthatsz megint😛

Alien!
cod4-nél asszem 4 hónap múlva jött a mute funkció kb,de kb fél év kellett,hogy tényleg jászhatóvá váljon,emléxem az IW nem gyõzte hangsúlyozni,hogy nagyon sokáig támogatják majd a játékot,aztán jött hozzá összvissz 4 fizetõs pálya,szartak a ds3 támogatásra + trophykra...szép....
De a legkirályabb a BF:BC aminél 5(!!!!) hónap kellett a chat beüzemeléséhez...gyalázat....

ehhez képest a KZ2 egy leányálom.

NEXUS6
Tényleg nagyon komolyan dolgoznak a fijúk!

Visszaemléxem, hogy mikor is jött az elsõ COD4 pacs, talán egy fél év után? És aztán ugye, ha nem is lett sokkal stabilabb a játék, mert mindíg kidobott, de legalább ha már a lobbyban töltötted a fél életedet legalább elnémíthattad azokat akik az unalomba beleõrülve füttyögteg huhogtak!<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
KZ2 1.21 patch

bár jövõhéten jön,de elég sokmindent javít,visszatér a botos multimeccs,értelemszerûen csak unranked változatban....

A késõbbi patchekben állítólag javítva lesz a "haverokkal együtt partyba kerülés",is ami most gyakorlatilag egy agymenés és jó sok idõ és szerencse kell hozzá,hogy minden passzoljon.... ezt mondjuk nemvágom hogy hogy tudták így elb*szni...mindenesetre 1 hónap alatt azért derekasan javítgatják a stuffot....dícséretes.

NEXUS6

Van itt SG-n bicós topik?Menjünk akkor át oda, mert nálam aktuálisak ezek a dolgok😉

HAF Rigel
Tárcsaféket 120 ezer ( bicó ár) alatt venni mazoista cselekedet . Akkor inkább egy jó V-fék . Egyébként áruházban venni is kész öngyilkosság . Tárcsából ha mehanikus akkor Avid ( bb5 , Bb7) hidraulikus ból meg Shimano -Avid - Hayes- Magura Hope . Kb ezeket érdemes beszerezni a többivel szívni fog az ember pl az elsõ fékbetét cserénél nem kapsz majd hozzá valót .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

NEXUS6
A bringához csak annyit értek, hogy gondoltam megspórolom azt a 1000 Ft-ot, amiért az Auchanban vásárolt occsó bringámat beállította volna egy szerelõ rendesen.
Hát monnyuk nem lett az igazi, de azért gurul!😊))
Sajna be kell látni, hogy olcsó bicajon a tárcsafék kb annyit ér mint az angol anyakirálynõn a tanga.😄

A középiskolában még szerettem én is Kafkát, így élõben átélni az ilyen dolgokat viszont nem olyan vicces.😊

NEXUS6
Vazze ne ijesztgess!
Azt tudom, hogy aksit kell vennem, de viszonylag kevésbé volt kitéve az idõjárásnak, úgy hogy még reménykedek, a hétvégén azért remélem ez is kiderül.

baggins
Én is üzembe helyezném, ha találnék errefelé szerelõt hozzá. Ugyanis nem indul. Igaz, egész télen kinn állt, jégcsapok lógtak a kormányról, lehet, hogy ez a baj. Viszont már nagyon, de nagyon nekivágnék a tavaszi határnak... 😊 (Bocs, az OFF-ért)

baggins
Ez nem igaz. Voltak ott elektromos bogarak is...

Ombika
En is bal oldalival es ki se volt toltve, nyertem par honapot vele!😊

Alien!
naja....😊 bár én azt a négy részre szedett muzikcentert(?!?) nemvágom,mert az erõsítõ ott van a tv alatt....

Az a két mûanyagdobozos "hangszóró" tetszik. Ebbõl a szempontból tényleg vagány. <#mf1><#wow1><#gun>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Ugyanígy vagyok én is, csak nem mocival, hanem bringával.Szeretném generáloztatni, felújítani.Esetleg ha értesz hozzá és tudsz tanácsokat adni, szívesen várlak msnre😉
Kafkát bírtam a suliban😊

NEXUS6
Ezek jó kis kilátások. A hétvégén öcsémék punk zenekarának is lesz egy koncertje, de szerintem nem fogok tudni elmenni, mert sajna élõben kell tanulmányoznom amit Franz Kafka írt a szürreális bürokratikus szervezetekrõl (ledolgozzuk a gázszünetet).😞
Amúgy én éjjelnappal kázékettõzök mostanában, ha tehetem.
De alig várom, hogy végre rendesen magára találjon az idõjárás (én már nem hiszek a globális felmelegedésben sem), mert akkor végre üzembe helyezhetem a mocimat!😄DD

Szevasz!Semmi különös.Jön a jó idõ, bicikliztünk egyet asszonnyal, holnap meg koncert.Jó buli lesz.Természetesen a játékokat sem hanyagolom😊.Majd elkezdem a God of War 2-t.Vettem PC-hez egy Logitech Dual Action gamepadot.Nagyon szuper, ps3 plug and play-be felismerte.Járni fogok 6 hónapig angol tanfolyamra(alap+középfok).Összeállt a régi zenekarom vagy 2 hónapja, csináljuk a számokat.Hát nagyjából ennyi😊És veled?BOCS AZ OFFÉRT!!!
Fox!Ha leszel msn-en írj már rám, mert már pofátlanul keveset beszélünk😉
Uff!
U.I.:Menjetek a pi..ába😄D

vagy többen mint gondolnánk...LOL

DoNorBi
Ekkora kijelzõn milyen recék lehetnek,te jó ég<#eplus2>

Haverok, Buli, Fight Club!

NEXUS6
Háj Jim, izé mzujs mostanában?
<#whatever>