PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Vazze, már itt is van!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Én arra gondolok, aki mostanában egy állarcban jár.

Vagy miben.
😄

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Szerintem ezt most rajtad kívül úgyse értette senki 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

<#mf2>

predator0
Arra gondolsz, akinek még a nevében is recék vannak? 😄😄😄

vagany...
NEXUS6
Nem mindenkinek!
<#hehe>

na.. hdmi vel "kicsit" szebb a kep!ajanlom mindenkienk..

hasznalt enyhen karcos de megy resistance fom nem erdekel vkit?!
köszönöm 😊

predator0

egy ilyen mkv2vob convertert tudnál linkelni?

predator0
mkv-t ettõl még nem fogja támogatni, hogyha a háromszög után a display all-al kilistázza a fájlokat. Ehhez át kell alakítani, mondjuk mkv2vob-al, vagy ha enélkül akarja lejátszani, akkor pc + media server program kell hozzá.

Nyomj egy háromszöget és láss csodát!😊
GTheo
Letöltöttem egy 720p filmet, rátettem egy pendrivera, bedugtam a PS3ba, de nem érzékeli a filmet, a Videosnál -> USB (Cruzer) -> no title...
Nem támogatja a .mkv formátumot vagy mi a baj?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Gascoigne
Pedig ilyen a garipapír, én is ilyennel vittem vissza a gépet.

Ps3 ID: Gascoigne74

A számla ok, viszont én nem ilyen gari papírra számítottam. Valamelyik nap vittem vissza a telefonomat, és azért az teljesen más, sokkal komolyabb gari jegy.
Egyébként a számlán nincs fent a címem és a nevem, ezért sajnos nem tudsz eljönni.😊
EmThor
ha kicsit jobb minõségben lenne, a címed is látszana, s mehetnénk megmondani 😊

viccen kívül ez a számla, meg a garipapír, szóval hajrá!

Na ezt találtam, szerintetek ez garancia papír:
Kipróbáltam és sajnos tényleg nem segített. Küldtem privit.
EmThor
van amelyik dts-el akadozik ez, amit másik rendesen visz, egyebet nem tudok mondani, amivel próbáltam, nem tudom milyen adatokkal rendelkezik, de azt vitte jól.

Alien!
ennyiért már megéri,de a 70e popcorn hourt és a 110e-es divco-t sokallom,azért kérdeztem mert a 1,5mbites dts hanggal minden gépnek meggyûlik a baja,de ezek ugye fw javítással valszeg küszöbölhetõek....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
igen, külsõ vinyóról megy, most írtam egy blogbejegyzést róla PSL-on. tévém 1.3-as, kábel is, de ez asszem nem, köszi Johnny! 10 gigás 1080 akadásmentes volt, állítólag egyes dts-ekkel akadozik, de dolgoznak új FW-en, és külföldi torrentrõl letöltött 4 gigás 720p felvétel mintha néha szaggatott volna, de itthoni torrentoldalakról letöltött anyaggal tökéletesen jó volt. m2ts-t vagy mit visz állítólag, csak iso-val próbáltam, menü nincs, de feliratokat meg hangot lehet váltani. srt feliratot viszi, de állítólag 500ms késéssel, gondolom ezt is kijavítják, de egy magyar srác már írt egy programot ez ügyben, szóval subtitle workshop-al sem kell ügyködni. meg mondom kikapcsoláskor mintha standby-ba menne, nem kapcsol le rendesen, akik kimérték asszem 5-7W-ot mondtak ilyen fogyasztásra

zsolt1983
Igen, az man az ujjab lencseet viszi. 2 lencse van benne : A megnevezese : KES-410A.
Azokat kell cserelni. A garis papirt nemtom lefenykepezni mivel en sem tom hol van. Meg mar nekem le is jart. Szoval.
Ami a ventillatoros golgot illeti : Kapcosld teljesen ki a gepet, tapegyseg kapcoslo ki!!!. Majd mielott bekapcsolo gombott viszalovod tartsd a bekapcs gombot ellol nyomva. TEdd ra visza a feszultseget majd varj mig 2 t nem fog pityegni a cucc. Utnna jon majd a fujjas.
De nealmodozz. Nemfog segiteni 😞 sajanlom. olvaso fej csere lesz bellole.

Alien!
gondoltam,az azért nagyon megdrágítaná.....btw ha vki akar akkor az Iponban most 28e....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

JohnnySmith
"hdmi 1.3-as?"

Nem.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ha valaki lenne olyan kedves és lefényképezné a ps3 gari papírját, és elküldené az email címemre annak nagyon hálás lennék. Csak legalább lássam hogyan néz ki.
[email protected]

Üdv.
Alien!
a Kz2-ben a Corinth River pályán(demóban is ez volt) pl furcsa virágok vannak az épület tövében....ergo biztos van élet...

Alien!
ugye kell hozzá külsõ vinyó is? 1,5mbites dts+1080p szaggatásmentes? bluray iso-kat viszi? hdmi 1.3-as?

Állítólag van valami gomb kombináció arra, hogy extra gyorsan megpörgesse a ventilátort. Valaki tud errõl valamit???
CECHH04 a típusa. Ez mond neked valamit???
EmThor
OFF

vettem egy ilyen western digital tv hd média lejátszót, 33 guriga volt edigitalban, képnézegetésre jobb a ps3, de zenére meg filmre ez tökéletes, u.az a sigma chip van benne, mint az asztali bd lejátszókban, viszi az mkv-t 720p\1080p gond nélkül (külföldi torrentrõl más kódolású 4 gigás 720p mkv mintha szaggatott volna, de itthonról szedett 720p utazás a föld középpontja fele és az 1080p-s 10 gigás the illusionist gond nélkül ment vele), viszi tömörítetlen zenét (flac), csendes, csak kikapcsoláskor úgy megy ki, mintha stand-by-ra raktad volna a számítógéped, mert kicsit meleg, optikai hang kábelen is jön a fény, ha rajtahagyod vinyót, rack-en hagy áramot... de mind1, menü kicsit lassúcska, de amire kell, tökéletes, hátul van hdmi, meg optikai hang kimenet + 2 usb a vinyónak\pen drive-nak.

megérte! (lakkfekete megy a ps-hez 😊

zsolt1983
tobb mint valszin, h. 40 -es geped van es CHECHG04 a tipusa. 😊 abba meg az egyfejes lezert raktak, dragabb mulatsaad cserelni ugyanis nemgyartja man a sony. 😞

zsolt1983
ahogy Predi irja. Vidd vissza , ha gari allat van beveszik pair nellkul is. Ha nem akor szerezzz!!! vagymeg vidd malamelyik konzolos uzletbe kicserlik a fejet. vagyemg hoizzd el hozzam en is kicserelhetem. bar most nelked othhon jobban megernee!!

Sziasztok!tudjátok hol lehet kapni a Logitech Driving Force GT-t gran turismo 5-tel együtt megyarorászágon

EmThor
mini ninjas

elsõre azt mondtam "mi ez a sz&r", de nem ítélünk elsõre 😊

predator0
Rakat embernek volt már hasonló. Szerezz garanciapapírt a boltból, ahonnan vetted és vidd el szervizbe.

Ma megpróbáltam újra, és a DVD lemezt minden gond nélkül viszi. Sajnos a játékokat még mindig nem. Valakinek volt már hasonló?
HAF Rigel
Hát csak nekem tünt fel hogy az a bolygó elég egyszínû . De legalábbis a Homok/szürke keveréke mikor az introban lövik akkor sem láttam rajta oceánt + zöldelõ hegyeket stb stb . Egyébként több féle helyszín van a szabadban lévõk is tetszenek , de az igaz hogy katonán kivül semmi mást nyomát nem látod az életnek .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

baggins
Most olvastam csak vissza...LOL!

greyfox
Majd a KZ3-ban lesz Téli és Trópusi, sõt meditterrán helyszín is 😊
Csak nem akartak minden bõrt elõre lenyúzni 😊))

Steam: greyfox

Az nálam is etalon. Ep3-hoz technikailag a source már nem fog igazán versenyképes lenni 2010 felé, de ki a f.szt érdekel?! <#vigyor> Csak jöjjön!

thx<#vigyor0>

zsolt1983
mindenki KZ -t emnleget, de en meg most is a FalfLife 2 ben hiszek. Remelem majd jon vlamikor a 3 as is, es garantalom mindenki meglesz azzal elegedvem, minden teren.

Van is. Van sivatagos, van kék tónusú, van vörös képi világú. És ezek nagyon el is térnek egymástól. Szóval maga a totál kihalt környezetet jól és mondhatni változatosan csinálták meg. A gondom az, hogy csak halott környezet van.

Szerk: tehát itt jön be az a dolog, hogy akit zavar az, hogy élettelen a helyszín, annak a KZ2 abszolút nem fog bejönni. A játék mentségére legyen mondva, hogy nagyon jól operál a helyszínek változtatásával. Mikor már sok lenne az egyik típusú pályából átrak egy szinte teljesen más designú pályára, ami ugyan szintén kihalt, de mégis más.

zsolt1983
javitas. nem te irtad hanem en ertettem felre.
De a lenyegen akkor sem valtoztat. Sajnos nemfog menni az 5.1 ezen a systemen. 😞

Alien!
sztem ez nem mai darab....elég régi cucc...

GOW3 gameplay

sokat nem látni,de az animáció pazar lesz....

zsolt1983
legkozeleb ilyesmiben gondolkodj :
http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=567569
ha van tobb zsee akor meg Harman/Kardon. Nekem azoma lesz legkzelleb :
http://www.harmankardon.com/large.aspx?Displayname=AVR%20355&prod=AVR%20355/230&cat=REC&sType=C&ImgName=AVR355_230.jpg&Region=EUROPE&Country=SK&Language=ENG
Hat nem gyonyoruu ??? Az egyszeruseg megtestesitoje.

zsolt1983
Na hat ezzel nemfog menni. Egyebkent ez nem erosito - mint te irtad - ,ez hazimozi rendszer.
Nincs digitalis bemenete csak analog. Sajnalom.
Legkozelebb figyelj oda mit veszel !!!!!
Minimium 1 optikai bemeneted legyen.

zsolt1983
Van ott benemet is : P
hatul kell keresni nem elol 😛 meglesem a tipust a neten. aztan postolok h. pontossan hova kell dugnod.

Hééé!!! Te azt ígérted nekem a K2 megjelenése elött, hogy nem csak szürke pályák lesznek benne. Anno a demo kapcsán beszélgettünk itt, és azt írtad, hogy változatosak a pályák.
Most akkor hogy is van ez? <#nemtudom>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe