PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KZ2, Uncharted, Hirtelen ennyit mondtam azután hogy kb 2 hete van ps3-am... majd a többiek akik jobban bennevanak ebben majd felvilágositanak 😊

ps3 egy fos... leccives mondjatok el h mijen jatekokkal jaccotok rajta.. !! azok erdekelnek elso sorban amik nincsenek pc re,xbox ra vagy mas konzolokra! koszi! fontos lenne
zzeN
köszi szépen, majd neki ülök😉

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Alien!
ne keress sztem ebben összeesküvést,mivel a garanciális gépeket is érinti...Nemhinném,hogy kifizetõdõ lenne a Sonynak utaztatni azokat a gépeket is...Ha meg direkt lenne,akkor valszeg nem lenne szervízmenü(eddig is megvoltunk nélküle,sokan azt sem tudják,hogy van)...
Szal én inkább vmi egyedi hibára tippelnék..ez valszeg nem az lesz mint ami a többségnél van,hogy a dvdket felismeri,a BD-ket meg nem....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Shenlong
Ha tettél fel linuxot az összezavarja a PS3 bluetooth vezérlõjét. Indítsd újra a PS-t úgy, hogy 5 másodpercig nyomvatartod a power gombot, az helyre rakja.

http://gamer-planet.freeblog.hu

predator0
Amire VÉLETLENÜL van megoldás. Ez benne a legnagyobb genyaság 😄
Majd kiderül hány gépet lehet ezzel a módszerrel visszahozni a halálból. Sonyék érdekében remélem, hogy nem túl sokat.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Alien!
hát azért ezen vitatkoznék...a 3 ledes hiba egy tervezõi trehányság miatt van,ami felett szemet hunytak,ez a probléma pedig szoftveres,amire VAN megoldás(szervíz menü).....bár kaphatna az egész hivatalos FAQ-t,vagy bármit...

dix: a blog jól jött,szemlátomást sokat segítettél.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Na gyorsan össze is dobtam. Lehet kicsit össze lett csapva de a lényeg benne van. Remélem segíteni fog másoknak is.
predator0
Ez így ebben a formában, ha csak véletlenül nem egyedi a probléma, akkor g*cibb dolog, mint a három LED.

Ahogy lesz idõm megteszem!
Alien!
és hány fizetett fejcserét a semmire.

pont erre gondoltam, hogy hány ember vihette el potyára!

Alien!
nagyszerû,de sztem dobj össze egy blogot errõl a pslive-on,mert sztem sokan emiatt viszik szervízbe a gépet!

zsolt1983
Szivesen.

zsolt1983
Nem a FW rakja ujra hanem a rendszert reseteli. A BR - olvaso es az alapal kozti komunikacios rendszer is ezaltal frissul. Es nekei val szin azzal van a probleme.
PL. ha te most kicsereled az optikai reszt a ps3 -ban es probalsz majd jatszani nemfog menni. Ugyanis a kulcs meg a regi optikahoz lesz illesztve. A format viszont ujrarakja a BR meghajto WF jet es ezaltal a kulcs is ujrairodik..
Remelem most nemvoltam felreerthetoo..

Alien! és Zsolt 1983! Mindkettõtöknek köszönöm a segítséget. A szerviz menüben a File restore megoldotta a problémát. A PS3 újra a régi. Mégegyszer köszi.

Üdv.
Nem hiszem el hogy most a blu-ray olvasófej után a bluetooth is bedöglött.
Semmilyen kontrollert, távirányitót nem észlele ha a kontrollert USB-re dugjuk akkor viszi csak.
Valakinek volt már hasonló problémája vagy hallottatok már ilyen hibáról?
Köszi! Meg nézem hátha találok valamit.

Üdv.
Én is rég nyomtam lehet hogy rosszul emlékszem de nem akkor lehet könnyen elkapni hogyha már a katonákkal is csináltunk valamit azaz csak a csaj van már hátra ? lehet hogy hülyeség de nekem valami ilyesmi rémlik.....

PS3 ID:ggeerryy87

Bénító pisztoly?Bocsi, már régen volt, de összehozzuk neked😊

zzeN
egybõl megfordul meg át is megy rajta...videókban a srác full könnyen megcsinálja, de nekem nem akaródzik...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ott nem mögé kell állni és úgy beadni?

zzeN
Hy all!
Egy kis segítségre szorolnék....MGS4-ben amikor Screaming Mantis-t kéne megölnöm, akkor Meryl-t kéne elkapni és beadni neki az injekciót. De hiába nyomom elõtte az R1-et nem tudja elkapni, folyton átmegy a csajon... Tipp??

köszi

EmThor
<#eljen>

EmThor jóvoltából ( <#worship> ) bõvült a játékvásárlós cikk.

Papesz

predator0
Biztos? Én amikor vincsit cseréltem sem kellett újra rakni az FW-t. Ha jól emlékszem.

zsolt1983
nemkell varnod a kov. verzara. Csinalj egy restore pontot(ments US😎. Majd formatald le az egesz HDD- t. Ez feler egy ujj FW telepitessel. csak hat majd mindent ujra kell masolgatni, Itt a Game data / Home / il. zene kepekre gondoltam.

zsolt1983
Naszoval (nemvolt kedvem forditani, bocs) :
How to get into the recovery menu:
1. Hold power button when ps3 is at standby
You should hear:
1 beep (power on)
1 beep (system restore)
1 beep (power off)
2. Again hold the button
1 beep (power on)
2 beeps (Recovery menu)

Elárulod nekem, hogyan lehet a szerviz menüt elõcsalni? Vagy csak simán a beállításokra gondolsz?
Alien!
nem tudsz mókolni vmit a szervízmenüben? file/system restore vagy hasonló?!?

Tegnap beleraktam így 5-6 órát, ma meg már hármat. Tökéletesen mûködik frankón olvassa a lemezt. 3 játékkal próbáltam ezek közül az egyik az Uncharted volt ami köztudottan a legjobban veszi igénybe a fejet. Se akadás, se fagyás,semmi szokatlant nem tapasztaltam. Szerintem a következõ frissítéskor, már "simán" látni fogja a lemezt, nem kell ez a procedúra. aztán majd meglátjuk.
zsolt1983
Hello, ilyen fajta dologrol meg csak nem is hallotam. Othon kiprobalom a sajatomon, majd utanna jelentkezek.

HAF Rigel
Megvettem , de én pl nem ájultam el tõle, repkedek ott a virág szirmokkal . Inkább egy jó f1 programra szavaznék . Most a Dead space platinum trofeát gyilkoltam , mikor sok volt a szörnyekbõl akkor menetem egy pályát , erre tökéletes .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

EmThor
fl0wer-rõl meg annyit, hogy én nem a Gran Turismo 5-el demóznám a PS3-at, hanem ezzel, 10$, ha csak 1 valamit vehettek meg idén PSN-rõl, ez legyen az

sírni fogtok annyira flash!

EmThor
Worms - alap, kihagyhatatlan 😊

Burn Zombie Burn - 6 pálya, többféle játékmód, zárt pályán több fegyverrel lehet a zombihadakat irtani, cél adott pont elérése, nagyon rideg, van shotgun, kettészakadnak, láncfûrész, fûnyíró, jó játék, 2en osztott képernyõn lehet tolni, elég jól!

99%, hogy az. Legalább is szerintem, de már más is ezt a verziót támogatja, a fej meghalásával szemben. Tökéletesen fut rajta azóta is KZ2! Mivel a merevlemezre nem sok mindent pakol, így gyanítom, hogy a lemezrõl húzza rendesen az adatokat.
Alien!
ehh....ez elég bizarrnak hangzik...szoftver probléma lenne?!?

Gyerekek! Egy nagyon érdekes dologra jöttem rá! Mikor bekapcsolom a gépet, akkor nem tudom indítani a játékot, mert nem látja a lemezt, nem látszik az ikon. Viszont ha elindítok egy demót, és finoman megnyomom a ps gombot, akkor ugye elõjön a ps menüje. Itt a rejtély. Ilyenkor már látja a lemezt, és ha kilépek a demóból, akkor minden további nélkül tudom indítani a játékot. Ezt most kb. 10x teszteltem különbözõ játékokkal és mûködik. A játék menet közben nem akad, tökéletesen fut. Lemez cserénél ismét nem látja a játékot, de az elõzõekben leírtak szerint ismét lehet indítani. Akkor most már egyre biztosabb, hogy a fejnek semmi baja. Valakinek van ötlete mi lehet a baj???
Ha kedd, Kiskegyed meg egy Sony bejelentés<#vigyor><#idiota><#nevetes1>
Ideje lenne már egy in game chatnek..

50 dolláros price cut lesz ez szerintem.

Papesz

predator0
FW frissítésben a PS2 kompatibilitáson kívül mi lehet még nagy bejelentés? (Persze sok minden, de én más miatt nem keltenék ekkora feltûnést) Szerintem valami másról lesz itt szó 😊

Egyébként voltak itt is olyan fw-k, amik kinyírtak pár gépet. Ennek ellenére én is az összeset azonnal felrakom 😄

Alien!
lehet,cross game chatnek tudnék örülni nagyon...

én spec minden fw-t megjelenés napján tettem fel,és soha semmi problémám nem volt vele...

szerintem frimware. Am, ezeket szabad megjelenés napján már telepiteni? Nincs olyan mint pl.: BOXnál, hogy felteszed a frissitést, aztán dobhatod el a gépet?

Alien!
"* Több amerikai média is levelet kapott a Sony-tól, miszerint március 31-én valami "nagy PlayStation bejelentés" érkezik. Senkinek sincs fikarcnyi konkrétumokra alapuló ötlete sem, mi lesz ez." Pslive

namifene,kiváncsi leszek mi lesz ez...árcsökkentés? game?

Jah szemét. <#vigyor>

predator0
Látom neked sem jön be az ilyen fosinger GoW, Tomb Raider klón game... 😄

Jah idióták. Az anyag meg OMFG.

NEXUS6
Köszi!
Faxom ebbe a védelembe! 5X kellett újatt kérnem mire el tudtam olvasni, pedig xerintem nem vagyok robot!<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs