PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Jegyeztem a profilomra! <#eljen>

Adversus solem ne loquitor

maximum 1 évesek lehetnek igy helyesebb talán

mmonomad és pvpista

ha super slimet veszel azok kb 1 évesek, valamikor tavaly ilyenkor jöttek ki

mmonomad és pvpista

HDD nagy legyen benne ez fontos(minimum 160 G😎.Kontroller kifogástalan állapotban legyen mert az új drága hozzá.
Már most is lement az ára a használtnak.Az újnak nem fog.
Olcsón hozzá lehet jutni.Elõnye a használt gép vásárlásnak,hogy esztétikailag legyen rendben ezt ránézésre meg lehet állapítani.
Attól függ mennyi pénz van rá.A Super Slim-ek vannak a legjobb állapotban mivel ez a legújabb aztán a Slim ez már pár éves és van a Fat ami lehet már 5 és több éves is.
Ha nem akarsz sok pénzt beletenni és tervezel majd Ps4-et is akkor Slim-et kell venni.Ha sokáig meg szeretnéd tartani és tetszik a kis lapos design akkor Super slim.
Nagyon sok gép van ami eladó.Böngéssz türelmesen.
Célszerû még olyat venni amihez játékokat is adnak olyat ami az ízlésednek megfelelõ.Ezt is tudod viszonyítani ha megnézed azoknak a játékoknak mi a használt áruk.
Innen már csak rajtad áll😊
Balyy
Ps3 vásárlása elõtt vagyok. Pár kérdés:
Érdemes használtat venni? Ha igen, mire kell odafigyelni?
A ps4 megjelenésével várható némi árcsökkenés?

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Pendrive-ról videot lehet másolni PS-re?
Kongy
Én Gameshop-nál vettem jó kis eredeti Sony DS3-at 9500 Ft-ért. Megérte.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Akinek kell BF3 meg valami Supremacy mma vagy mi,az szóljon és adjon érte egy másik játékot a kettõért.Vagyis írja le mit tud adni.Skyrim-nek örülnék legjobban de mást is meghallgatok😊
Én is ráfáztam egyébként nem is olyan régen.Mentem egy bizonyos euron.... boltba ahol elém ugrott egy "eladó féleség.Mit szeretnék kérdezte,mondtam EREDETI kontrollert Ps3-hoz.Erre õ:ááá nem kell az van más.Kérdeztem mi?Erre õ,hogy van Hama starter kit és ezt viszi mindenki.Én azért mondtam neki,hogy nézzük meg van eredeti vagy sem,õ körbepillantott-NINCS.
Na mondom jól van akkor elviszem.A pénztárnál kiderült 6ezer,itt már nem akartam akadékoskodni és megvettem.
A vége az,hogy kb nem ér semmit egy nagy fos az egész,beb@sztam a szekrénybe és vettem eredeti Joy-t ami azóta is nagyon szuper!
Kongy
Látjátok gyerekek, ezért nem szabad utángyártott szarokkal spórolni 😄 Még PS2 érában sajnáltam egy 8 MB-os memóriakártyáért kiadni 6 ezret, vettem hát utángyártottat 2 ezerért vaterán... hát kb 1 játék ismerte fel 50bõl 😄DDD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Azt hittem már elégett!😊
Kongy
Sehol nem cserélnek be kontrollereket tudtommal, maximum játékokat..

valaki? #86508 köszi
samsung123
Az kifejezetten gramarnazi easter egg, amit sikeresen megtaláltál! legalább egy arany thophy jár érte! Ügyes!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Ok köszi
LeventeV
Csak egyszer használható fel.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Last of Us multihoz a kód egyszer használható fel vagy több acc.-al is mûködik?
Moby
gramarnazi on:
a "Costume PCcase" az micsoda? 😊

samsung123
A ps3-nekem is megmarad, ha kell akkor a vitrinben díszként(temésztesen a FAT tipus, mert az tényleg mûremek külsõben is) az exklu játékokkal, mert "megérdemli" bõven. Szerintem Xboxosok nagyrésze simán eladja 360-át örökre, könnycsepp nélkül. 😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Hello, olyan kérdésem volna hogy dvd lemezrol adatot tudok vmikepp atmasolni Pendrivera?
Mivel nem zene-film-kép allomanyrol van szó ezért meg sem jelenik a fájl így másolni sem tudom.
Wlan most nem játszik egyelõre.

pontosan.😊
(nekem csak 5 db PS3-am volt 😊 majd amikor jonnek a hirek, hogy leallnak a gyartassal, akkor valszeg veszek meg egyet, hogy legyen mivel lejatszani a sokcsillioert osszehörcsögölt jatekokat, ha a mostani bekakilna)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

a hozzaszolas tolem szarmazik, tehat annyit jelent, hogy EN atmegyek a masik topikba, mert bar a PS3 tovabbra is el es lelegzik a polcomon, es jatek is jon meg ra 2-3 ami erdekel, az uj platform mostmar (nekem) sokkal izgalmasabb. ujra akarom azt a hype-ot es erzest, amit ebben a topikban 2007-ben ateltem. ide amugy se irogatok mar evek ota, csak be-benezek, szoval igazabol csak nosztalgikus esemeny ez a -fav... aki hasonlo helyzetben van, annak udv a masik topikban!
a maradoknak / PS3-at meg csak most megizleloknek tovabbi jo szorakozast! 😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

sziasztok, régebben vettem egy utángyártott dualshock 3-at, olcsó volt a vaterán aztán nem néztem utána. hát majdnemhogy használhatatlan ha nincs hozzákötve a ps-hez. szerintetek valahol becserélik játékra, vagy beszámítják játék vásárlása esetén? vmi ötlet hogy mit kezdjek vele azon kívül, hogy benzin és hadégjen?
Szabi84
Miért volt 7 darab?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ne is mondd. Kb. 2 hónapja vettem grafikus kártyát. Drágábban, mint most a PS-t. Ráadásul akkora változást nem is hozott, mint amekkorában reménykedtem. <#wilting>
Valami jó nagy kijelzõs Noti kell majd mellé én most azon gondolkozom.Persze nem most.Meg kell várni jövõ évet és addig gyûjteni de nagyon.PS4 az biztos vétel lesz egyszer majd de számítógép kelleni fog(amit nem kell tényleg fejleszteni).
TES online startig nem sok esély van,hogy megvegyem Ps4-et.Nem látom értelmét,szerintem viszont akkor ha kijön meg fogom venni és a Notebook-ot is.
Addig "talán" lezavarom a jelenlegi gémeket😊

Ez a Pc-re költés nekem is az agyamra ment 'szó szerint:/
Képes voltam 80 ezerért vga-t venni meg - áhh na mind1 vissza se gondolok mert rosszul leszek😄
Én nagyon erõsen gondolkodom azon, hogy PS4 vásárlása után hátat fordítok a PC-nek és mindent konzolon fogok játszani. Sose gondolkodtam, hogy konzolos lesz belõlem, de már látom a dolog elõnyeit. Persze a hátrányait is, de az elõnyei elnyomják nálam a hátrányait. Az, hogy nem kell folyamatosan gépet fejleszteni egy nagy plusz.
milyen antiszoc vagy már..

Szeretem a cicákat

n000rbi
<#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
Hát én akkor sem fogok egy darab játékért idén PS4-et venni XD Egy épkézláb játék lesz rá startkor, az új KZ, de azon kívül.. pff 😄

Moby
Mi végigvittük a generációt. Nekem konkrétan 7 ps3-am volt, vagyis 8, a 8. megtartásra vettem, aztán végül Lunky88 fórumtárs hû szolgája lett 😊
Végigjátszottunk mindent, végigdrukkoltuk a sok évet, én bátran mondhatom, minden ps3 játékkal játszottam, amivel szerettem volna (még olyannal is, amivel nem szerettem volna 😊 ). Rengeteg szép emlékkel búcsúzok én is ettõl a generációtól, de itt az új, a remélhetõleg kevésbé fájdalmas psn-el, sokkal kevésbé fájdalmas patch rendszerrel, jobb kontrollerrel, stb. Szóval ahogy ennél, és az ezt megelõzõ generációnál, úgy az újnál is ott kell lennem a születéstõl.
Szóval ha kipörgettétek a játékokat, találkozunk a másik topikban 😊

n000rbi
...azzal mi van, aki megtartja a régit és vesz újat is? Maradhatok? 😊

Nem beszélsz hülyeséget. Én is kicsit több, mint 3 hete "tértem át". Szóval PS4 szerintem legalább még egy évig nem kerül a kezem közé. Addiv van bõven bepótolni való PS3/konzol exkluzívok terén. 😊
Aki tényleg végigjátszott mindent és megunta az összes többjátékos részt vagy nem érdekli már olyan PS3 game amivel még játszott az igen,búcsút inthet.

Akinek viszont még nincs pénze az újra vagy friss Ps tulaj annak kb esze ágába se legyen lecserélni.Miért is tenné?Azért a pár játékért ami van a NextGen-re?Vagy mert szebb a masina és a kontroller?
Bõven ráér még az ember lecserélni.Magamból indultam ki persze de nagy hülyeséget nem beszélek.Vagy?:-)
innen indult a generacio, de itt a bucsu ideje...😞

Playstation 3 topik -fav
Playstation 4 topik +fav

viszlat odaat! <#integet2>

Moby
Najó, de neki a psnplus miatt egy egy main acc 😊

Kongy
Az annyit is ér 😄 Én hülye 4500-ért vettem még nyáron...

Szabi84
Mindkettõ! Ami nincs magyaron azt Uk- veszem meg. Most megvettem a Vanquish-t magyaron, egész olcsó volt!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kongy
Jobban jársz UK acc-al, mert nagyobb a választék.

Lunki88
Sziasztok! Friss ps3 tulaj révén érdeklõdnék hogy ps network-re magyar accountot érdemes-e kreálni, vagy jobban járok uk/us accal?
Nekem lehet lesz eladó GTA5-m, megmondom õszintén a multija nem köt le, a singlet sem nyomtam még végig pedig elõrendeltem a játékot... Annyira azért ne õrülj meg, még erõsen gondolkodom a sorsán 😊

DarkSector
Most az kicsit más tészta, de ott sem etikus.
Most magánszemélyekre gondoltam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Ha valakinek van eladó GTA5-e az szóljon,mert érdekelne.Esetleg olcsó üzlet is érdekelhet ahol nem 15ezer ft.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n000rbi
Ha bepipálod a "bejelentkezve marad"-ot, akkor elvileg beenged. (nekem Nexus 7-rõl chrome-ból legalábbis így sikerült)

Kongy
Engem se enged be iPhone-ról sem, néha PC-rõl sem, mert szar a fórummotor 😄

Nem tudtok megoldást arra,hogy itt SG-n be tudjak jelentkezni Ps3-ról?
Ne kelljen már a telefon netért fizetnem ez miatt plusszba az adatforgalomért.
Máshova be tudok lépni de itt nem engedi
Bár utóbbi kommentemmel biztos nem érek el nagy közkedveltséget azért közlöm hátha valaki hasznát veszi:

CSERÉRE bocsátanám Mayflash Wii és PS3hoz való VGA kábelemet mivel az én monitorommal nem kapok rajta megfelelõ képet, és csóró vagyok nem futja másikra. ilyene Más monitoron tesztelve mûködik, ahogy pár youtubeos videón is látható.

Doboza, garancia papírja megvan. Bármilyen viszonylag normális SDTV-re elcserélem. Szánjatok már meg..😄

Szeretem a cicákat

Szerintem a multiktól meg a bankoktól mindenkinek lopnia kéne egy keveset hogy egyensúlyban legyenek a dolgok..

Szeretem a cicákat

Ezzel a kis trükkel megy is!
Kösz szépen.Azért sajnáltam volna mert BF3 talán az egyedüli multip.FPS amit terveztem.
Azért csak jól alakult,thx all