89387
PlayStation3
-
#87101 0.1 és 10 év között :D -
#87100 ezt nekunk honnan kene tudnunk? xd -
Evoluti0N #87099 Nem lehet az egészet felrakni. Mindegyik játék felrak valamennyit (némelyik szinte semmit), de a BD-ről futtatja a nagy részét. -
derboy #87098 Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
Beszereztem egy ps3 -at a x360 mellé.
Kérdésem az hogy itt lehet e installálni a játékot hdd-re mint x360-on.
mert nem találtam ilyen opciót a játék indításnál.
Egyébként a Médiaába 75k a 500gb ps két játékkal.Last us és a beyond van hozzá.
szerintem megérte. -
drago14 #87097 Szerintetek még mennyi ideig fog működni a PS3-mam? Fat 80GB-s és 5 éves. -
Robi546 #87096 Rendben,köszi,értem akkor nem csak nekem nem ment. Egyébként akkor rendben,szóval ez játékfüggő a fagyás már megijedtem,mondom hisz még új a PS3,köszi mindenkinek. :) -
#87095 Vannak játékok amik kifejezetten szeretnek fagyni.A BF3 az egyik legnagyobb fagyógép,de azért sokat javítgattak vele. -
Evoluti0N #87094 Fagyás megesik, előfordul. Hogy mitől, nem tudom, de nálam is volt. Meglepő módon GTA-nál egyszer se, pedig arra sokan panaszkodtak, de más játéknál előfordult. Beyond Two Souls, Infamous 2 játszása közben is lefagyott egyszer. Szóval számíts még fagyásra, de ne izgulj, nem lesz túl gyakori. -
#87093 Nekem is kiírta a PS4, hogy Sony Entertainment Network is currently busy... szóval túl sok ember kapott PS-t karácsonyra, és túl sokan voltak fenn :) -
Robi546 #87092 Tegnap este nektek se ment a PSN ? GTA 5 közben lefagyott az egész játék (dec. 24-én lett meg a PS3),majd csak a PS Bekapcsoló gombot tartottam úgy lehetett lekapcsolni,visszakapcsoltam és nem ment a PSN,mivel "Signing In" viszont PC-n se tudtam bejelentkezni PSN-re,viszont ma már megy,de az a PS lefagyás érdekes volt,mitől lehetett ? mivel 2-3 órája játszottam már GTA 5-el. -
Kasthor #87091 gondoltam szolok hogy most a PSN csak 6 font a Ni no Kuni : the wrath of the white witch
ennyiert kihagyhatatlan aki szereti a stilust :) -
#87090 Na ugye :) -
Evoluti0N #87089 Már nincsenek beragadva a gombok, szóval csak megérte a szenvedés. :) -
#87088 Először szívás csak :) Aztán már sima ügy. -
Robi546 #87087 Ezért kell "szakemberre" bízni. :D -
Evoluti0N #87086 Emberek! Jó tanács. Ne szedjétek szét a kontrollert. Szétszedtem, az R2 és az L2 is kijött a helyéről, alig sikerült rájönnöm, hogy kell visszarakni a rugót. :D -
#87085 ha működik is, feltehetően ez is elég rossz minőséget ad ...
annyira nem drága, ha gondolod vegyél egyet, majd meglátod, h megfelel-e neked -
Robi546 #87084 Na tegnap este kipróbáltam a PS3-at,GTA V-el,nagyon tetszik,teljesen meg vagyok elégedve a konzollal,minden van rajta ami kell,gondolok itt böngésző,játékok,PS Store,Home,minden szóval tetszik nagyon,jelöljetek be majd visszajelölök mindenkit,PSN ID: Robbie_0222 -
K Ace #87083 nah ez már használhatónak tűnik. Köszi -
S4v4g3 #87082 http://www.ebay.com/itm/HD-1080P-Stereo-Audio-HDMI-To-VGA-Video-Converter-For-PS3-XBOX360-HDTV-DVD-/190829395306?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item2c6e517d6a
Ez is jó lenne sztetek ps3-hoz átalakítónak Vga + audióra?? -
#87081 Igen, mert a YT minőség annyira le van butítva, hogy a részletek (esetünkben a tárgyak recés szélei NEM látszanak :) ) -
#87080 ez vagy ilyen kell neked
optikát analogra alakitja, amire már ráteheted az erősítőd.
Moby is ilyet használ az LG tévéjével, tudtommal. -
#87079 1280x720 pixelt látsz (jó esetben), 1920x1080-pixelre skálázva. Ez ilyen.
Youtube egy mosottfos trágyalé minőség, fura h a nemlétező részletek neked ennyire nem hiányoznak és jobbnak érzed, szemben a tűéles - de pixeles - ps3 grafnál.
Vegyél hosszabb kábelt a konti töltéséhez, jobbat nem tudok tanácsolni ;) -
Evoluti0N #87078 Szerintem csak hozzá kell szoknod. Nagy, 1080p-s tv-n, közelről a 720p nem szép. Kanapé távolságból már rendben van. -
K Ace #87077 Nah most pontosabban megnzétem, ezen a tv-n nincs rca hangkimenet, csak bemenetek vannak. Ahogy mondod ezen csak egy optikai audio kimenet van. Jól sejtem hogy ehhez egy házimozi kéne, és a házimoziba a füles? -
Becksman1991 #87076 Távolról tök szép az ascension is , de ! ha töltöm a kart és nincs hosszu kábelem és játszani akarok akkor naon lehangoló a látvány a tvtől 40-50cm-re... és az a zavaró ha youtuben nézek egy "gameplayt" ott tükörsimák a játékok(szinte).... -
#87075 Mert LG, az ilyen. (meg lopja az adataid is)
Szóval, optikai kimeneted van a tévén? Próbáld meg azt rákötni az erősítőre, de ha a ps3 hangja nem is jön ki, azért nézd meg, hogy a tévéműsoroké hallatszik-e. Mert lehet h a hdmi források hangját ámcuzámmen tiltja ez a barátságos koreai cég. -
#87074 ettől még van rajta élsimítás (2x és nem mindenen) -
Evoluti0N #87073 Önálló életre kelt a kontrollerem. Időnként mintha beragadna az L1 és az L2 (talán más is). Szedjem szét és pucoljam ki, vagy van valami más megoldás is? Esetleg muszáj lesz újat vennem? -
K Ace #87072 Sziasztok. Ps3 miatt a tv hangját ki szeretném rakni a fejhallgatóra. Egy LG hdready tv ről van szó. Nincs rajta jack kimenet, ezért egy erősítő van a tv re kötve, és az erősítőbe dugom be a fülest. A probléma az, hogy a tv az istennek nem ad le hangot az rca kimeneten. Néztem a tv menüjébe, de semmilyen beállítási lehetőség sincs ilyen téren. Az erősítő és a füles az működik, a tv nem ad ki hangot valamiért. A tv hangszóróit lekapcsoltam. Van ötletek? -
MagyaR #87071 Ja, hát media marktban.... ez van sajna. 3 méter hosszhú legalább. Az bőven elég. -
Becksman1991 #87070 meg az unchartedek gyönyörűek , de nekem youtube gameplayeken szebbnek tűnik. -
#87069 Kicsit szebbnek tűnhet kezdő szemnek az ascension a színhasználat miatt de a gow3 az élsimítás mintaképe. -
#87068 giw3 olyan magasra tette a lécet, hogy azt ps3on már santa monica se tudta megugrani. -
Becksman1991 #87067 gta 5 tényleg szép, de a távoli dolgokon látszanak nagyon a recék....
Most a god of war ascension-t játszom és az se recémentes... (rá merem mondani hogy nem szebb mint a god of war 3)
Más:
Amikor ment a játék 1 pillanatra beakad ez mitől van? -
#87066 Rég volt, lehet az idő megszépítette:) -
#87065 gta 5ben élsimítáás?? xd nekem ez új. az a játék rettentöen recés ps3on.
-
#87064 Lehet pc-hez van szokva a szeme :)
Viccet félretéve furcsa, amit ír, mert pont a GTA5 720p és egész jó elsimítás van rajta. -
Becksman1991 #87063 Robi546: én sem tudom. HD tv-n játszok. Csak közel kur*a érdesek a játékok. -
Robi546 #87062 Akkor nem tudom,akkor mi lehet a gond mester ? :D