PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mmonomad és pvpista
mmonomad és pvpista
Olcsón hozzá lehet jutni.Elõnye a használt gép vásárlásnak,hogy esztétikailag legyen rendben ezt ránézésre meg lehet állapítani.
Attól függ mennyi pénz van rá.A Super Slim-ek vannak a legjobb állapotban mivel ez a legújabb aztán a Slim ez már pár éves és van a Fat ami lehet már 5 és több éves is.
Ha nem akarsz sok pénzt beletenni és tervezel majd Ps4-et is akkor Slim-et kell venni.Ha sokáig meg szeretnéd tartani és tetszik a kis lapos design akkor Super slim.
Nagyon sok gép van ami eladó.Böngéssz türelmesen.
Célszerû még olyat venni amihez játékokat is adnak olyat ami az ízlésednek megfelelõ.Ezt is tudod viszonyítani ha megnézed azoknak a játékoknak mi a használt áruk.
Innen már csak rajtad áll😊
Érdemes használtat venni? Ha igen, mire kell odafigyelni?
A ps4 megjelenésével várható némi árcsökkenés?
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Na mondom jól van akkor elviszem.A pénztárnál kiderült 6ezer,itt már nem akartam akadékoskodni és megvettem.
A vége az,hogy kb nem ér semmit egy nagy fos az egész,beb@sztam a szekrénybe és vettem eredeti Joy-t ami azóta is nagyon szuper!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Mivel nem zene-film-kép allomanyrol van szó ezért meg sem jelenik a fájl így másolni sem tudom.
Wlan most nem játszik egyelõre.
(nekem csak 5 db PS3-am volt 😊 majd amikor jonnek a hirek, hogy leallnak a gyartassal, akkor valszeg veszek meg egyet, hogy legyen mivel lejatszani a sokcsillioert osszehörcsögölt jatekokat, ha a mostani bekakilna)
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
a maradoknak / PS3-at meg csak most megizleloknek tovabbi jo szorakozast! 😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
TES online startig nem sok esély van,hogy megvegyem Ps4-et.Nem látom értelmét,szerintem viszont akkor ha kijön meg fogom venni és a Notebook-ot is.
Addig "talán" lezavarom a jelenlegi gémeket😊
Ez a Pc-re költés nekem is az agyamra ment 'szó szerint:/
Képes voltam 80 ezerért vga-t venni meg - áhh na mind1 vissza se gondolok mert rosszul leszek😄
Szeretem a cicákat
Végigjátszottunk mindent, végigdrukkoltuk a sok évet, én bátran mondhatom, minden ps3 játékkal játszottam, amivel szerettem volna (még olyannal is, amivel nem szerettem volna 😊 ). Rengeteg szép emlékkel búcsúzok én is ettõl a generációtól, de itt az új, a remélhetõleg kevésbé fájdalmas psn-el, sokkal kevésbé fájdalmas patch rendszerrel, jobb kontrollerrel, stb. Szóval ahogy ennél, és az ezt megelõzõ generációnál, úgy az újnál is ott kell lennem a születéstõl.
Szóval ha kipörgettétek a játékokat, találkozunk a másik topikban 😊
Adversus solem ne loquitor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Akinek viszont még nincs pénze az újra vagy friss Ps tulaj annak kb esze ágába se legyen lecserélni.Miért is tenné?Azért a pár játékért ami van a NextGen-re?Vagy mert szebb a masina és a kontroller?
Bõven ráér még az ember lecserélni.Magamból indultam ki persze de nagy hülyeséget nem beszélek.Vagy?:-)
Playstation 3 topik -fav
Playstation 4 topik +fav
viszlat odaat! <#integet2>#integet2>
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Most magánszemélyekre gondoltam.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ne kelljen már a telefon netért fizetnem ez miatt plusszba az adatforgalomért.
Máshova be tudok lépni de itt nem engedi
CSERÉRE bocsátanám Mayflash Wii és PS3hoz való VGA kábelemet mivel az én monitorommal nem kapok rajta megfelelõ képet, és csóró vagyok nem futja másikra. ilyene Más monitoron tesztelve mûködik, ahogy pár youtubeos videón is látható.
Doboza, garancia papírja megvan. Bármilyen viszonylag normális SDTV-re elcserélem. Szánjatok már meg..😄
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
Kösz szépen.Azért sajnáltam volna mert BF3 talán az egyedüli multip.FPS amit terveztem.
Azért csak jól alakult,thx all