PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
51 cm-be mondjuk egy fullhd tv-hez közelebb kell ülni, mint egy monitorhoz, hogy rendesen lásd 😊

Alien!
51cm-tõl már vannak...

btw mostanában nekem is néha elveszi a menüben a képet a gép,aztán mintha újrakalibrálná visszaadja...ez már az új fw elõtt is jelentkezett,és ráadásul nekem van közte egy erõsítõ,szal nemtiszta miért történik.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

shevy
66cm-es full hd tv létezik, vagy csak 82-tõl van?

balla27
itt is az volt.csak 1.5 év alatt nem csinált nekem ilyet.
eddig minden hibátlan volt nálam.azt hittem a frissítés miatt van.szerintem a frissítésnek sincs semmi értelme.én soha nem látom a különbséget .csak ezek a plusz funkciók ,amiket én még soha nem használtam

balla27
nem fogod elhinni,de most jó.remélem így marad.nagyon köszönöm a segítségedet.kábelt nem cseréltem.azt hittem a tv-nek lett valami baja.

tarti19
nekem is szokott zöld csíkok megjelenni keresztben, majd a jelekkel variál a kábel s javítja magát 😛

balla27
az én hd kábelem playstation dobozos hdmi kábel, nem hiszem hogy az lenne a baj.de egy próbát megér.ezeket a dolgokat a frissítés óta csinálja.nem hiszem ,hogy kábel baj lenne,de eddig igazad volt mindenbe

Ombika
Ez jelenti azt: (Preplayed)

Alien!
pfff...érdekes..próbáld esetleg másik kábellal ha van otthon

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

balla27
720 p meg ilyen dupla képes csíkos a kép széle.elég gagyi,és bosszantó

balla27
most betettem 1080 i re .mint amikor nincs adás.olyan csikos

balla27
a menü 1080 p volt

balla27
1 éve így van minden a gépen .most a menü is már 720-ba megy,és jó is minden.de eddig úgy volt,hogy menü full hd,a játék meg amit tud.1 megoldásnak ez super amit mondtál(köszönöm)de az eredeti felállásnál van valami probléma.eggig jó volt minden

Alien!
igen,mert a játék valszeg átvált 720p-re,a menü meg lehet,hogy vmi interlace módban van(576i,1080i)

balla27
kdl 40 v3000 sony lcd.annak tünik
de csak a menüben?

Alien!
nem felbontásprobléma? min hajtod?

balla27
a jelenség:fehér csíkok ugrálnak a kép bal oldalán,az írások a menüben lilás szinekben úsznak,olyan mint amikor a tv feltöltõdött. játék indítás után a problémák megszünnek.ez csak a menüben van.remélem vihetem a szerelõhöz,mert garancia már nincs rajta.szerintetek mi segtene?

balla27
sziasztok!2.70 frissítés,úgy néz ki,hogy elrontotta a gépet.aki még nem tette fel ,az ne is tegye.valaki találkozott a frissítés óta furcsaságokkal?

Huh?
Én kavarodtam el vagy a Worms ps3-on magyar nyelvû? Ami store-on vetted?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Alien!
sztem azért szüttyög 2 órát,mert belekódolja a feliratot a filmbe...használd inkább a aviaddxsubs nevû progit,az csak összefésüli a kettõt,kb fél perc alatt...

EmThor
na hétvége, ami lesz biztosan:

- watchmen: the end is nigh
- worms magyar nyelven 😊
- untold legends
- ps2: ace combat 4
- és a kötelezõ tiszteletkör: kz2 + re5

EmThor
de Te most nem Chinatown Wars-ozol?

EmThor
<#eljen>

Comet crash még passz kevés a vélemény (vagy rossz helyen keresem). De mondom a legjobb, hogy végre teljes sebességgel zakatol a net a ps3-mon + böngészõt is pimpolták + xmb is mintha gyorsabb lenne kicsit. Szóval dolgoznak a fiúk, én is dolgozok, mindenki dolgozik 😊

Jövõ héten jön még pár cucc aztán böjt júniusig -> inFamous, Prototype (bár ez gyanús), esetleg Red Feksün, Bayonetta meg nem tudom mikor jön, de az a legvárósabb. Tavalyi év erõsebb volt. Bár ha a Quantum Theroy-t + Heavy Rain-t kidobják 😊

Blacken én anno konkrétan besz-rtam. Az valami elképesztõ tech bravúr volt. A start menü és a zene omg...

EmThor
na lássuk, mai recenziók

- Red Faction: mondom, fracture-el kellett volna kombózni, félõ h unalomba fog fulladni + ezek a jármûvek is úgy mennek át a 3 méteres betonfalon, mint kés a vajon...

- Army of 2: még mindig zsír, ingyen bónuszpályák rulez!

- Black: jó ez, csak szar a BC, meg lassan fordul, amúgy durva mit ki nem hoztak a ps2-bõl

- Orange Box: na, rég volt már az a HL2, hangulat ezerrel 😊

- Untold Legends: ps3 nyitócímhez képest, le a kalappal, fullzsír, offline coop remélem van! még online is tolták 😊

balla27
köszönöm a választ
még nem próbáltam ilyet

Srácok aki használja felirat égetésre az AVI ReComp nevezetû progit ahhoz volna egy kérdésem. "Normálisnak" nevezhetõ ha egy 700MB-os Avi-t két és fél óráig csinál meg a progi? Vagy lehet én nem állítok be vmit jól? Amúgy a progi maga baró (fõleg, hogy magyar) csak nekem egy kicsit sok az a két és fél óra mire rákarcolja a feliratot.

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Igérem utoljára, de ez talán érdekelhet pár embert. Shopto-n 1900,-ft a Lair.

balla27: természetesen kártyával kell fizetni, mint ahogy minden külföldi rendelés esetében. Ha megrendeled levonják a játék +ptk árát aztán már csak a postást kell várni.

Ketté kell vágni. 4GB + ami marad.

shevy
akkor hogy lehet hd filmet pendriveról nézni? 8gb-os filet nem lehet fat rendszerûre másolni úgy tudom

Nem.

Csabesz100
Ahogy olvastam ma a hozzászólásokat, láttam, hogy EmThor írt az új FW-rõl. Gondoltam kipróbálom, hátha vinni fogja a filmeket, amik eddig nem mentek. Nem sok esélyt adtam a dolognak, de szerencsére csalódnom kellett. Az eddig nem játszott avi-kat simán elindítja a gép!

PS3 ID: Csabesz82

még egy videós kérdés aztán ígérem, lelövöm magam:

felismeri a pendrive-on levõ adatokat a gép ha azt NTFS-re formázom?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Forrest Gump
Köszi!
balla27
és itt utánvét kell fizetni?vagty kártyával vonogat?

Miva??? Hogyne lehetne. Az elöbb leírtam, a kormányhoz van alapból 2 mûanyag csavarral akárhova odafogadhatod, a két külön vásárolt satu az eszkábált falaphoz kell. Nekem tök stabil.

7,50 CAD azaz kábé 1500,-ft.

Forrest Gump
Mennyi onnan a szállítási költség?
Szóvall nemis lehet lefogatni simán?Csak ilyen odateszem az HEHE

Írtam, hogy a videogamesplus minden napra akciózik valamit, reménykedtem vagy a Grid vagy a Ferrari Challenge akcióban, erre már a második nap a Ferrari van leakciózva! Mázli! 😄
Ráadásul ugye usa régiós megy vele a DLC. 😊

Egyébként valaki próbálta már? Milyen?

Én vágtam neki egy fa lapot, akkorát mint az ikeás tv fotelem kartámlája U alakban, vettem két pici satut amivel a kartámlára fogatom az U két száránál és a Logitech kormányt rá lehet fogatni. Tökéletes, egy probléma van csak, hogy mindig ha kiszállok a fotelból akkor le kell csavarozni a satut, mert különben nem férek ki. Szvsz ez a legegyszerübb megoldás.

5c0rp330n
tényleg baromira szép.. de nem értem, hogy kiadás után miért fejlesztik a motort.. 2 lehetséges magyarázatra tudok gondolni:
-erre a motorra építik (illetve a továbbfejlesztett változatára) a következõ részt is
-valami szép kis patch-ben beépítik a játékba, de erre nem sok esélyt látok. de végülis majdnem teljesen mind1, egyszerûen annyira jó a grafika, hogy eszembe nem jutott még egy pörgõs multimeccs közben soha, hogy azon gondolkozzak, hogy miben lehetne mégszebb 😊

Ezt:Logitech Driving Force Wireless (PS3)
hogyan lehet lefogatni és fára is lehet?(A szimulátorom(1.) abból lesz)

Alien!
a KZ2 4d demó kapcsán,feltûnt,hogy jóval szebb textúrák vannak benne,mint a játékban,állítólag van egy-két effekt ami a véglegesbõl kimaradt idõhiány miatt....gondolom a köv motor még keményebb lesz....

csekk

tarti19
20 ropi kegyetlen korrekt érte... már-már ajándék s unatkozni nem fogsz😛

predator0
Aztán nehogy valami csajt válasszá!

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Na, este megyek Platinumba. Huhh de készvagyok már g.ci 😄DD

Hátha vki elémvágna egy régóta várt anyagot, ami pl vagy egy GTA vagy egy MGS felõlem akár még Jessica Alba is a lábaim elött heverthetne 😄D Hát hülyék ezek 😄DD

predator0
Ez egy baromság. Fordítva kéne lennie a két számnak... 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

EmThor
index-hancu cikk? no comment...