PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
btw mostanában nekem is néha elveszi a menüben a képet a gép,aztán mintha újrakalibrálná visszaadja...ez már az új fw elõtt is jelentkezett,és ráadásul nekem van közte egy erõsítõ,szal nemtiszta miért történik.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
eddig minden hibátlan volt nálam.azt hittem a frissítés miatt van.szerintem a frissítésnek sincs semmi értelme.én soha nem látom a különbséget .csak ezek a plusz funkciók ,amiket én még soha nem használtam
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Én kavarodtam el vagy a Worms ps3-on magyar nyelvû? Ami store-on vetted?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
- watchmen: the end is nigh
- worms magyar nyelven 😊
- untold legends
- ps2: ace combat 4
- és a kötelezõ tiszteletkör: kz2 + re5
Comet crash még passz kevés a vélemény (vagy rossz helyen keresem). De mondom a legjobb, hogy végre teljes sebességgel zakatol a net a ps3-mon + böngészõt is pimpolták + xmb is mintha gyorsabb lenne kicsit. Szóval dolgoznak a fiúk, én is dolgozok, mindenki dolgozik 😊
Jövõ héten jön még pár cucc aztán böjt júniusig -> inFamous, Prototype (bár ez gyanús), esetleg Red Feksün, Bayonetta meg nem tudom mikor jön, de az a legvárósabb. Tavalyi év erõsebb volt. Bár ha a Quantum Theroy-t + Heavy Rain-t kidobják 😊
- Red Faction: mondom, fracture-el kellett volna kombózni, félõ h unalomba fog fulladni + ezek a jármûvek is úgy mennek át a 3 méteres betonfalon, mint kés a vajon...
- Army of 2: még mindig zsír, ingyen bónuszpályák rulez!
- Black: jó ez, csak szar a BC, meg lassan fordul, amúgy durva mit ki nem hoztak a ps2-bõl
- Orange Box: na, rég volt már az a HL2, hangulat ezerrel 😊
- Untold Legends: ps3 nyitócímhez képest, le a kalappal, fullzsír, offline coop remélem van! még online is tolták 😊
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
balla27: természetesen kártyával kell fizetni, mint ahogy minden külföldi rendelés esetében. Ha megrendeled levonják a játék +ptk árát aztán már csak a postást kell várni.
PS3 ID: Csabesz82
felismeri a pendrive-on levõ adatokat a gép ha azt NTFS-re formázom?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Ráadásul ugye usa régiós megy vele a DLC. 😊
Egyébként valaki próbálta már? Milyen?
-erre a motorra építik (illetve a továbbfejlesztett változatára) a következõ részt is
-valami szép kis patch-ben beépítik a játékba, de erre nem sok esélyt látok. de végülis majdnem teljesen mind1, egyszerûen annyira jó a grafika, hogy eszembe nem jutott még egy pörgõs multimeccs közben soha, hogy azon gondolkozzak, hogy miben lehetne mégszebb 😊
hogyan lehet lefogatni és fára is lehet?(A szimulátorom(1.) abból lesz)
csekk
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.