PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2009.04.03. 10:19 - hancu
Egy brit Playstation3-weboldal megbízásából végzett felmérésen <1>1> 1130 angol férfi válaszolt arra a kérdésre, hogy egy régóta várt videojáték megjelenésének estéjén mit választana szívesebben programnak: a játékot az új szerzeménnyel, vagy szexet a barátnõjükkel.
A tesztben résztvevõk 72 százaléka a játékot választotta. Némileg árnyalja a képet, hogy amikor a statisztikát leszûkítették azokra, akik párkapcsolatban élnek, az arány 32 százalékra csökkent."
ezen jót röhögtem...új csajnál azé meginognék.....<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
24.-én jön mindenkinek. nem tudni mikor ez a demó.
a fejlesztõk meg nemnormálisak
nem nem nem, EZT LÁTNI KELL 😊 "fuck yeah" szerintem GAF-on moddolták az egyik korai screenshot-ot és és... a fejlesztõk vették a lapot és csináltak egy ilyen fegyvert: strucc kalapács <#nevetes1>#nevetes1>
az eredeti
igen, megcsinálták 😊
Anno a ps2-es re dFaction nekem bejött ha jön az a bányász fíling....bár akkor is a K2 kell elöbb.
Ha esetleg még valakit érdekel: ma jelent meg a snooker game, enyémet már tegnap elküldték, remélem jövõhéten meggyün. 😊
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
de a HAWX-nak örülök, hogy hamar ócsították, na! 😊
Grat. a nintendohoz, még mindig wii-n gondolkodom el néha, Project Zero 4, új Silent Hill, MadWorld, Dead Space... csak annyira nem na 😄
Szerk: Red faction demó??? Errõl lemaradatam. 😄 Este szedem.
úristen gobliiins 4 pc-re emlékszik erre valaki???? legzseniálisabb játék, fiatalkorom gyönyörûsége!
2.70 FW-el kapcsolatban -> egyetlen nagy bajom volt a ps3-al, amit itt is szóvá tettem párszor: hogy 10 megás netemmel mért 1-2 megával tudok letölteni; nos ez megoldódott, 1.3 giga qore lejött 15 perc alatt, red feksün demó is vagy 7-8 perc alatt, hát azt hittem lefosom a bokám, ezek után már nem tudom mit mondjak: YATTA 😄
Red Faction: az zsír, hogy alig törik a kép, atomstabil 30fps a frém, kellemes a játékmenet és sandbox lesz ez a cucc is, de hogy a terep nem deformálódik az nem raj... továbbra is azt mondom, hogy Fraction: ilyen szempontból kurvajó volt, mit szóltok?!
a multi meg érdekes...nekem nagyon néha lassul be,de az is inkább a lagnak köszönhetõen,mert pl a respawn pontnál is jártam már így,pedig semmi nemtörtént a képen és max 16fõs meccseket játszok....Viszont érdekes a KZ2, mert én pl a Cod4-ben is utáltam a tömeghentet meg a kis pályákat,itt meg rohanok bele egy nagyobb balhéba,mert akkora élmény,amikor mondjuk repked 3 repülõ + rakétázzák a robotok + 10-12 ember küzd....egyszerûen óriási flash......és itt bejönnek a kisebb pályák is...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Haverok, Buli, Fight Club!
Jó lenne, ha kicsit több grafikai beállítási lehetõség lenne a játék közben is. Az optimalizált singleplayer pályákat inkább full effekttel játszanám, viszont a multiplayernél néha kifofgy a kraft a gépbõl és darabossá válik a mozgás (bár ez inkább a netes kapcsolat egyfajta lagossága miatt van) ilyenkor jól jönne egy kis butítás.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Megpróbálom ha lesz végre néminemû szabadidõm.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Resistance: Fall of Men 5000ft
Haze 6000ft
Kane & Lynch 4000ft
Half Life 2 Orange Box 4000ft
mindegyik 1szer végigjátszva, hibátlan állapotban.
a kamera körbeforgatható minden egyes helyszínen,osztott képernyõben kapcsolgatható az 5 SPU által számolt külön effekt,van kommentár,lehet lasssítani,gyorsítani...
eléggé odab*sz a látvány....
tényleg nem kellett hozzányúlni utólag.
mit vártok, skynetet? az már rég benne van 😊 meg mondom, ilyen apróságok, hogy fogja vinni az x-akták divx-em, amit eddig nem vitt, csak nem kürtölték szét, hogy videocodec-et is frissítettek
2.70-el video codec-et is frissítettek, ami divx avi eddig nem ment, próbáljátok ki
(egyébként ma frissült az én penge kis média lejátszóm, nem tudom eléggé ajánlani!)
game-en meg kötsögök, fizetésnapra berakni a 'payday' akciókat? (megjegyzem gameplay még mindig olcsóbb 😊
Papesz
Eldobom az agyam. (60GBos ps2t vivõ PS3 a fõszerepben)
Kapcsolom be a gépet, rakom be a játékot, nemindul. KI majd vissza, olvassa,de nem olvassa be a GAME mappába a discet. Hihetetlen, mert most vettem 1használt PS2es játékot gondoltam beszívtam, de sajnos nem...
Rakom be az eredeti DVD, majd Blu-Ray filmet, gond nélkül beolvassa és le is játsza, ja és a movie mappában is ott vannak. Ellenben a játékokkal: 6 eredeti PS3as és két eredeti PS2es játékkal ismétlem meg 1ik sem indul (mindet olvassa, de nem olvassa BE)
Kipróbálom az autómata indítást, dettó minden ugan az (dvd blu-ray filmek mennek, blu-ray játékok nem)
MI A P.I.C.S.A baja van?????
ÖTLETEK
Ja, többször íjraindítottam, áramtalanítottam és nem raktam be fordítva a discet és nem volt még ilyen problémám.
www.digimomentsvideography.com
PSP user n\' soon ps3 user too :)
na btw köszönjük fibernetnek az egész napos kábelszakadást, jól esett, kézremegés kezd megszûnni, de most go to work... izé elõbb árkád, ahol az árak fürdenek 😊 (untold legends, black)
hawx egyébként nincs akciózva, alapból esett az ára
Megkell valljam ezen részéhez nem értek. van egy modemem (UPC), abba csak 1 UTP-t lehet kötni, de lehet USB-vel is kötni... szóval az gy jó, ha PS3, modem között egy UTP, és modem meg PC között egy USB kábel?
Mi a program neve, mivel kössem össze a ps-t, sima USB-vel?
Én asszem most elmegyek biliárdozom egyet, holnap majd elolvasom, hogy milyen lett!
😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs