PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
foooosnááá? egy szjuperkumpjutá? kizáááárt... 😄😄
Persze, nyilván ha úgy forgatná az ember ahogy akarná, ne adj isten még zoom is lenne, akkor bizonyos pontokon összefosná magát a vas. 😊 De azért állat!

Sippie
najó azért a kamerát nem úgy mozgatom ám ahogy épp akarom, csak kicsit lehet oldalazni, meg egyebek. Oké látjuk hogy nem render, hanem rendes engine, de azért én forgatnám a kicsike körül inkább 😛 érdekes a fel le gombokkal a kapcsolgatható nézetek is
Na most néztem meg KZ reklámot, nagyon komoly. Nem gondoltam volna, hogy kajak egy az egyben azt lökik ki mozdítható formában amit a tv-ben nyomtak. Brutális.

Közel egy éve játszom online a demoval, szerintem megunhatatlan.

Papesz

Sippie
nekem ugyan nincs, de javaslom szedd le a demót, kezdésnek.
brodix
te nyitottad a topicot

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Hali! Véleményeket szeretnék kérni arról, hogy a Grid-et érdemes beszerezni? Alapvetõen rajongok az autós játékokért de érdekelne a véleménye annak akinek meg van a játék.

Üdv.
ez kell nekem, mikor jelenik meg?

Győri Devi
szép gyûjtemény <#eljen>

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Alien!
na,jóvan beindult a MAG hype is,a héten má vmi SCEA boss benyögte a szokásos "possible only on PS3" szöveget,ma meg megérkeztek az elsõ képek is....Nem lesz szar a minõség ahhoz képest,hogy 256 player van beígérve....

attól félek a pályák nem lesznek elég nagyok....<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

JohnnySmith
(nem sok közöm van hozzá, max hogy van PS-em)

GO FOR 100K !

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

EmThor
thx, ha csak kilóra adnák mi 😄 de azért sokat tanultam a hiábimból na 😉

JohnnySmith
Grat megérdemled! (mint az egyik legtöbbet hozzászóló lakó, mindenképp) 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

EmThor
mert zsír a topik <#eljen>

Fox: pár el fog adódni, de amíg egyben van

Úristen ennyi gémet még nem láttam egyben 😄

De.... Hát a legnemszarabb DS gém amit eddig toltam. <#nevetes1>

Nekem van, csak X360-ra. 😊
Vkinek esetleg nincs egy kallódó Eternal Sonata (EU nem US) a polcán amitõl megválna?

\" örökké nem eshet.... \"

Értek thx. Csak az a "gáz", hogy aviaddxsubs nevezetû progit valahogy nem igazán vágom. Lehet én vagyok a láma de nekem nem akarja az igazságot. Egy két tipp, hogy miképp is kell vele bánni??

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

brodix
Most nézem!
Végre megvan a 60000. hsz!
Grat SG!
Grat PS3!
Grat JohnnySmith!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

DoNorBi
teljesen igaz,ezt nem vettem figyelembe

Haverok, Buli, Fight Club!

EmThor
ssh 😄 thx

balla27
valaki gta multi most?

predator0
Szép gyûjtemény a semmi felhozatalból! Van köztük egy Joker is, ahogy látom 😄 (EyeCreate)

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

EmThor
most nem sry

(ték)

balla27
látom megvan a gta.egy deathmatch?

EmThor
Persze h nem játszol, mert tudjuk, a gépre nincs játék! <#nevetes1>

(ami még nem lehet a képen: HAWX, Eternal Sonata, CoD4 + ~40db PSN játék + ps2 anyag)

predator0
Jó, hogy szóba került a playstation card (vagy portable id, ahogy õk hívják), mert nem is olyan régen fejlesztették tovább és már a trófeák is látszanak benne.
A magyar store elsõsorban attól függ, hogy itt hányan vásárolnának róla, úgy hogy az nekik is megérje. A játékárakról annyit, hogy az EA-nak most is van akciója, amiben elég sok játékot 3000-4000 forintért kapsz meg. Egyébként nem a SONY miatt kerül egyes helyeken ugyanaz a játék 18 ezerbe, máshol 13-ba.

NEXUS6
KZ2-ben megy, mással mostanában meg nem jáccom!<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

balla27
hála istennek megjavult a dolog.valami felbontás baj lehetett.aliennek igaza volt.ezúton is köszi alien

balla27
az biztos ,hogy a ps3 megérte az árát.nagyon

EmThor
eredeti problémádra visszatérve javaslom nézz körül külföldi fórumokon is a hibásnak vélt 2.70-es FW-ed ügyében, nyilván ott több a tapasztalat

balla27
in game zenét próbáltam,de az nekem nem megy.pl:
gta alatt.az érdekelne

EmThor
Nem csak errõl van szó, hanem amit a hálózatos résszel is csináltak most például. Biztos Ti is gondolkodtatok rajta, most h a mai igényeknek megfelelõen létrehozták a Trófea rendszert, In-Game XMB-t, rezgés, stb. és ennél sokkal több (fotóalbum, külön szoftver, teljesen ingyen!, stb.) és most már "ráértek" finomítani, itt a jutalomjáték.

Biztos van egy roadplan-jük, hogy mikorra mit szeretnének elérni, de úgy érzem még lassan 2 évvel a PS vásárlása után, hogy folyamatosan jobb és jobb gépet kapok a pénzemért, a nélkül, hogy költöttem volna rá (nem a játékokról, magáról a géprõl, hálózatos szolgáltatásról beszélek).

balla27
mi lesz az a game google?ezek azok a dolgok amikrõl még nem hallottam

NEXUS6
A gép kiadása óta megjelent néhány új funkcuió, amit biztosan használtam:
- Divx lejátszás
- in game Xmb
- fájlok, progik csoportosítása 1 könyvtárba
- in game zene lejátszás
- PhotoGalery
stb. stb stb, nincs kedvem felsorolni.

A legutóbbiba berakták a szövegfájlok másolását lehetõvé tevõ funkciót is, valszeg ez is hasznos lesz pl levélírásnál, chatelésnél.

Szerintem, te nem is találkoztál a legelsõ FW-vel és nem is tudod elképzelni, hogy az milyen fapados volt.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Csabesz100
Nekem pl. nagyon hasznos volt a divx codec frissítése, és (ami még korábban jött) a folyamatos filmlejátszás. Ha pl. egy film 2 fájlból áll, akkor nem megáll a kép, hanem folytatja a filmet. Ez szerintem nagyon hasznos!

PS3 ID: Csabesz82

balla27
de én nem a sonyt akarom szapulni,mert a kedvenc márkám.csak ha már feljött a téma akkor elmondtam

balla27
eltaláltad.nem szoktam ilyeneket nézni a gépen ,mert nem értek ezekhez a dolgokhoz.egy rövid videót 2 órán át raktam fel nagy nehezen.nem eröltetem a dolgot.de ez az üzenetkijelzés tényleg jó lenne,ha kiírná az egészet .meg a playstation card is jó lenne.a card dologban is gondolhatna ránk a jó öreg sony,mert ami jó az nincs soha nálunk.de ugyanazt a lóvét kifizetem neki ,mint a fejlettebb országokban ,ezért nekünk is járna a magyar store.vagy legyen minden ,kurtább(pl.játék árak is)

Alien!
mivel egyre jobban optimalizálják a cuccot,egyre gyorsabb és stabilabb lesz az egész,kerülnek bele kényelmi funkciók,mint a game google search,meg hasonlók....de ha neked ezekbõl semmi sem hiányzik, akkor sem leszel kevesebb ha letöltöd....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
A hasznosság relatív dolog. Ami neked haszontalan, az lehet másnak hasznos. Pl. EmThornak az hasznos, hogy frissítették a divx codecet. Neked, ha nem nézel ilyen tömörítésû filmeket, akkor érdektelen.
Én egy normális új üzenet kijelzést szeretnék végre látni 😊

balla27
ez a worms ingyen van?

EmThor
ja, Worms PSN-ben csapatot csinálsz és keresd ki a Hungarian nyelvet hozzá 😊

balla27
1 funkciót írj nekem ,ami hasznos.és most érdeklõdésbõl kérdezem,nem kötözködni akarok.lehet akkor valamit én nem tudok a gépembe.én csak ezt a chat funkciót láttam változni.nekem nem tünik gyorsabbnak a trophy behozatal.letöltést még nem néztem,de szerintem a 2 mbites netemen nem lesz sok a változás.

Alien!
sry,nem figyeltem rendesen a fullhd-val kapcsolatban....sztem 82es a legkisebb....

shevy
mutatnál egyet? én 66-osba csak hd readyt találok, ami full hd az monitor

NEXUS6
Hát sajna tényleg van mit fejleszteni. Mondhatni nem is csoda, hogy egyesek annak idején temetni akarták a PS3-at.

Az új funkciók meg lehet, hogy elõször feleslegesnek tûnnek, de aztán mégiscsak elõfordul 1-1 eset, amikor meg jól jönnek. Jobb lett volna, ha ezek 1-2 évvel korábban már megvannak azért, de hát a Sony hosszútávra, 10 évre tervez. Mert ugye Kaz is megmondta, hogy ha olyan lenne a gép, amibõl azonnal ki lehet hozni a maxot, akkor mit csinálnak a fejlesztõk a köv 9 évben!??? <#nezze><#hehe>

predator0
Pedig hidd el, hogy nem uncsiból adnak ki havonta legalább egy frissítést, hanem mert törödnek velünk!!! (van mit javítani, fejlesztgetni inkább.... 😄)

NEXUS6
Nekem a legutóbbi FW frissítésekkel eddig csak pozitív tapasztalkataim vannak. Végre használható sebességgel megy a PSN, a Store, a letöltés, az XMB is észrevehetõen gyorsult, amikor játékok közben elõhívja a zembör. Eddig pl nem is néztem más profilját soha, mert egy örökkévalóság volt amíg letöltötte.

Összehasonlíthatatlanul jobb, mint amilyen pl a megjelenéskor volt.