PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
ahogy probaljak ezt ubereleni...
ps3 sucks.... van egy elado 80 gbs ..erdekel vkit? 1 pad,killzone2 ,resistance ,lbp,haze... ?
érdekes,a fórumban találtam egy kis összegzést:
"Gameplay Information:
256 players
8 player squads
- Each squad has separate objectives to complete
- Inspiration from real life military operations
Lead by people who are "proven" to be good leaders
- Squad Leaders vs Even higher Chains of Command
Character advancement tree to fine-tune your character
- Character development is about customization, personalizing, and specializing
- Not a linear progression benefiting the player (ex. not like COD, Battlefield)
Medal/Award system will be in place
Vehicles including ground and air combat
Set in the near future, 10-20 years
- Many weapons in the game are weapons currently in experimental/testing phases
Long Term Goals
Action Shooter at its core
Strictly multiplayer - Online only
General Information:
Zipper has been working on the game for about 3 years
- Created a brand new server architecture to make the number of players possible in game at once
Graphically Impressive (Look at the In-Game Screenshot in the "Images" Section below)
Will NOT carry the SOCOM franchise name (Confirmed via PlayStation Blog) & (Confirmed via Abigale)
2009 Release -> Sony confirms MAG for '09 (Press Release via Wired)
"Groundbreaking large scale combat, intimacy of 8-player squad combat, and character growth"
Unconfirmed/Rumors:
Will carry the SOCOM name
Name change to MAG: Shadow War
Three warring factions (Hammer, Raven, Sver) - 3 Confirmed, possibly more?
Map Locations - Spain, France, Russia, Kazakhstan, Egypt
Possible Pay to Play online? One time fee or subscription.
Currently in Pre-Alpha Testing"
már 3 éve heggesztik,szal lehet idén még idén megjelenhet....eléggé bíztató kezd lenni.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 ID: iib
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Borító elsõ felén a szereplõk felsorolása:
BillyBoyd, BillBoyd.
Hátulján a film ismertetõnél a Vanília égbolt leírása található... Legalul a kék csíkban írt idióta szöveg alatt pedig a Bruce Willis nevével fémjelzett Kölyök címû film adatai olvashatóak.
Meglepõdnék, ha magán a lemezen nem valami polipszexes film lenne.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Yakuza 3 - 8
Godfather 2 - 6
Rag Doll Kung Fu - 8
Command and Conquer Red Alert 3 - 8
Disgaea 3: Absence of Justice - 9
Singstar Queen - 8
MLB Front OFfice Manager - 4
Mytran Wars - 8
Persona 4 - 9
WWE Legends of Wrestlemania - 5
Eat Lead: Return of Matt Hazard - 3
Watchmen: End is Nigh - 2
Wheelman - 7
Wanted - 6
MLB 09 The Show - 10
Mirrors Edge DLC - 8
Üdv.
Piszkosul nem jött be hogy egy verseny elõtt nem tudok gyakorolni a pályán (akár versenyhétvégén belül), nincs kvalifikáció, hanem egybõl verseny. Aztán lehet mind2 benne van és én vagyok a láma, de így annyira nem volt baba.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
2. nincs ez tuti
3. verseny után román kisgyerekek jönnek autogrammot kérni, egy minijáték keretében 😊 (vicc volt, vicc volt)
1.mennyi a maximum körszám amit belehet állítani
2.van -e benne kerékcsere ,boxutca?
Videogamesplus-on tegnap óta az Endwar is 20 CAD és mától a Mercenaries2 is akciós, szintén 20 azaz 3500,-körül jön ki.
Chris Lowe: játszok én a Hot Shot Golf-al... mondjuk viking is megvan 1 éve, de még 3. szigetre nem jutottam el 😄 (Az az utolsó)
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Amúgy mióta szexelek rájöttem, hogy Jézus bennem van!
Amikor letolom a gatyámat, minden csaj elkerekedett szemmel csak õt szólítja!
<#vigyor>#vigyor>
#60027: Te még sosem vettél azért játékot, hogy itt mutogasd, hogy van játék PS3-ra? Láma vagy.... <#ejnye1>#ejnye1><#hehe>#hehe>
Csak vicceltem! <#worship>#worship> Most jólmegmondtammindenkinek <#eplus2>#eplus2>
😊))
sztem fasza lett,pár kommentbõl kiderül,hogy a motor még durvább lesz...
Te nem érdemled meg ezt a sok jó dolgot amit a sony-tól kaptál....<#ejnye1>#ejnye1><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Ui: grat, szép gyüjtemény!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>