PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Halihó!
Mizujs?Kissé keveset vagyok most fórumon, mert itt a jó idõ és bicózgatok😊
Pred!Nem próbáltam ki kábelt, mert nem küldtek le Kácsából.Ez van.WET jónak néz ki, meg szerintem Saw se lesz rossz.Elkezdtem PC-n szimulátorozni(forma1 meg V(9de rohadt nehéz bazz.Nem adom fel😊
EmThor!Gajnai Bordon?😄

NEXUS6
Ki a za Gordon?
😄

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Ki az a tarti?

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Sippie
ja hogy miskolc... hát azé nem utazom le 😛
Sippie
és itten melyik a jó játék ami olcsó?

na mondjuk a naruto egész jó árban van ^^
tarti19
tarti nem PC-hez használja a hs-.t, amúgy okés😛
adapterhez meg alapból jár driver max. frissíteni kell:d

EmThor
Gordon vezeti az országot, nyugodtan alszok, nagy baj nem lehet, ha csak le nem paktál a combine-al 😄

na cakát <#integet2>

Nagyon szép és 5letes.

EmThor
van SF4 game-en, gameplay-en is

EmThor
Sikerült, thx.

B@zmeg, most nézem elírtam 😄 na, 188 volt tegnap. Ma 190 van.

😄 Neeem. Ma 2 bronzot szedtem ki a GTA-ból.

😄 thx

predator0
Ezt akartam én is leírni, de megnéztem PSL-en a profilját és ott 188 bronz trófeát mutat.

Lehet Fox, hogy közben már ott frissítettél? Persze az kicsit hajmeresztõ, hogy egy nap alatt beszerváltál 70 bronz trófeát, mert tegnap állítottuk be neked... 😄

EmThor
portable id fül vagy my trophies, szal amelyiken be kell pipálni h megjelenítse és legalul ápdét.

na megyek játszok kicsit I. Gordon névrokonának kalandjaival 😄

Az mitõl van, hogy belépek a PS uk-ra és ott pl 118 bronzot mutat, de ha a trófeákhoz megyek akkor megvan a 190?

jaszy
Sok jó játék olcsón!Itten ni!

a shopton fent van az Infamous.

zzeN
ugyana, ki van fogyva mind2 helyen😄( shopto-n találtam, csak 40 font, várok még, nem sietõs)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

EmThor
Zen: game.co.uk?

Chris Lowe: jó a magicball, faltörõ, néha nehéz, kellemes, van fizika meg szép, rengeteg pálya, offline coop, pálya egyik fele egyikõtöké, másik másiké, gondolom online ugyanez.

Õsszel jön a Bayonetta. Dragon Age Origins 2. félévben. Infamous még fenn sincs az angliai webshopokban.

Cuboid + Mahjong érdekel, vélemény? Utóbbi egértámogatást fog kapni + Magicball-al mind a 3, nem csak dlc-t, hanem zenehallgatást a menübõl. Echochrome-ot is meg kéne venni, SFIIturbohdremix meg 15ért még sok

Megvan valakinek a ps store-ról letölthetõ Magic Ball?
Ha igen leírhatná a véleményét illetve, hogy online milyen, mennyire nehéz.
Asszem trófeák vannak és mostanában érkezik hozzá DLC is.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

zzeN
ááá épp rendeltem volna egy SF4 CE-t gameplay-rõl, de elfogyott, tud vki máshol jó áron?:S ennyi pénzért nagyon megérné

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

és ugyanezt PS1-es játékokkal is meglehet csinálni?

õõõõ.. oké! 😄 Egyébként ausztrál digipack kiadás.

Sippie
júúúúj, honnan vaaaaan? és jó a játék? és milyen és és... írj róla tesztet! <#vigyor>
Alien!
bizony felülmúlja...sokkal összetettebb,jók a karakterosztályok,a pályák,és sokkal élvezetesebb az egész...

hajrá!😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sippie
nekem megvan PSX-re a normál EU változat, és bõven jó az NFS logók nélkül 😛
zsolt1983
mi E ?? a PS3 -ad ?

Valamilyen szinten igazad van. Annó az Eden studio szerzõdést kötött az EA-val, és az Atari-val hogy V-Rally és V-Rally 2 játékait az USA-ban PlayStation-re Need For Speed V-Rally, és Dreamcast-re Test Dive V-Rally néven is kiadhassák, egyszóval csak amolyan együttmûködés volt, hogy jobban fogyjon a játék, amiért cserébe az EA és az Atari is szép kis summát kapott. Illetve túl szépet biztosan nem, mert a V-Rally 3 már mindenféle prefix nélkül jött ki minden platformra
Másutt (EU,Ázsia) egyébként PlayStation-on és Dreamcast-on is sima V-Rally volt a nevük: V-Rally Championshi Edition, V-Rally 2 Expert edition, stb. Más platformok (pl. PC-én) pedig csak így lehetett megszerezni õket minden földrészen.
Egy szó mint száz, szeretném az eddigi 13 db-os, gyerekkorom óta gyûjtendõ NFS gyûjteményemben tudni ezt a kettõ félig-meddig kilógó részt.
Egyébként itt vannak az NFS V-Rally borítói, ahogy annó kiadták õket:
http://benolsatuem.googlepages.com/NeedForSpeedVRally.jpg
http://www.vgmuseum.com/scans/psx/02/vrally2.jpg
Itt pedig a gameplay, egy srác PSP-én emulálja õket, még a játék fõmenüjében is szerepel a Need For Speed logo 😊
http://www.youtube.com/watch?v=cWedrWZIqDY
http://www.youtube.com/watch?v=5qD73KjEhZ0&feature=related

már találtam mûködõképes emut, köszi 😊
várom a játékokat, talán egy hét és itthon vannak 😊

Sippie
E lol <#idiota>
zsolt1983
nemkell a ps3 at heckelni. a PC -n emulalni sookla jobb es egyszeruub. es mivel 1-es gmaek azok meg egyszeruen futnak majd. Linket nemdobok be, de talasz magadnak is.

Predi : a PS2 -es jatekokat man lehet ps3 on is tolni ISO formatumban. Ami mint tudjuk eleg nagy dolog. Linket ide sem nyomok, ott a google. Annyit elarulhatok h. csak a CHECHA-B-C (gy.k. 60G😎 verziokon mukodik .

Asszem sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak át kellett állítani az input és output beállításokat!!!!!!!!!!!! Végre!!!!!!!!!! Azért köszönök mindent!

Mit írjak róla? ennyi elég? d-link DBT-122
d-link
predator0
Hmm... most így belegondolva baromságot írtam. Nem a headset a lényeg, hanem a bluetooth adapter. Ahhoz kell megfelelõ driver. Milyened van?

predator0
Fõoldal jobb oldalán a Fórumozó keresõvel megkeresed az illetõt, aztán az adatlapján üzenetküldés.
tarti19 adatlapja

Múltkor írtam amúgy, hogy driver kelleni fog hozzá, ha PC-vel is akarod használni. Én a giotech-nek a hivatalos oldalát sem találom, nemhogy bármilyen drivert hozzá 😄

Tyler Durden
Köszi szépen. Nem fogom feladni, mert a hangulata nagyon odab*sz a játéknak, úgy érzem végre egy olyan játék, ami miatt ott hagyom a cod4 multiját. Eddigi fps-ek nem tudtak lekötni, maradt a CoD, de most úgy nézem a KZ2 minden téren felülmúlja a nagy elõdöt..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Hogy kell privát üzenetet küldeni? Már azon kívül hogy itt, ha írt a fórumba ott látom azt a gombot. Tartinak szeretnék írni egy újabb gondal a giotech EX-01 headsetemmel kapcsolatban, de akárhogy keresem, nem találom, hogy hol lehet privát üzenetet küldeni. CSak úhy lehetne, ha írt egy fórumba, és akkor ott a neve mellett megnyomom azt a gombot? Lécci segítsetek. Am ha valaki más is tudna segíteni, akkor az lenne a gondom, hogy bár vettem egy jóféle bluetooth adaptert, párosítottam a géppel a headsetet, mégsem tudom használni. Szerintem kéne neki egy driver. Nem? És ha igen hol találok olyat?
Sippie
már bocs, de rendesen simán v-rally, és rohadtul semmi köze az nfs-nek hozzá. Az hogy késõbb felvásárolták vagy a tököm tudja, az egy dolog.
Hogy kell privát üzenetet küldeni?
Alien!
alternate 2 + zoom hold bekapcsolva,mindkét érzékenység 100%-ra...a multi alatt lényegesen gyorsabb az irányítás,de nem lesz egyszerû cod4 után.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Tyler Durden
Sziasztok! Most szereztem csak be a KZ2-t és köv lenne a kérdésem. A cod4 után nekem baromi szokatlan egyelõre az irányítás /kb 1 órám volt eddig tesztelni, tehát nem vontam le semmilyen negatív következtetést/ viszont láttam, hogy több féle konfig közül lehet választani. Melyiket érdemes beállítani valamint van e még vmi az irányítással kapcsolatos amit érdemes változtatni az alaphoz képest. Válaszokat elõre is köszi.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

brodix
Ez azért erõs túlzás szerintem!
A HSZ-emhez hozzá is fûztem,hogy nem sz@r a játék,hanem nem értem ezt az istenítést,hisz szerintem egy egyszerû mezei játék,nálam az MK sorozat simán veri!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Értem, világos, köszönöm 😊

Alien!
látom nemérted,az emulátor készítõjét feszítenék ki...annó az amigás kikstart romokat sem tudták a srácok mellékelni a WinUAE oldalon...

a torrentnek meg nincs gazdája,illetve jogilag látod mennyire nem támadható(még)...

miért, te csak 1 platformon játszol? mert én nem 😊