89387
PlayStation3
-
#87141 lehet a bluray olvasó halkdoklik? konzolszerviz... (ha már nem garis) -
Lunatic540 #87140 Valakinek vmi ötlet?
GTA 5 online játék közbe lefagy,majd utána már el se indítja a lemezt. a Turismo 6-ra azt írja corrupt data. Viszont Turismo 5 megy,meg a Store-ból letöltött játék is.
Help please -
#87139 Játszik valaki közületek a Grid 2-vel? Kellene egy kis segítség az egyik trófeához (Keep your friends close). Már csak ez az egy hiányzik a platinához. -
#87138 Az onlivenak, meg a gaikainak egy helyen volt a szerverfarmja, a szityi meg nyilván régiókent akar csinálni, ezért nem globálisan indul el a szolgáltatás. És ezért sem hiszem, hogy nálunk ez valaha menni fog (talán vpn-en). Persze ez sem okdja jeg teljsen a lag problémát. Mindenestre elég butácska a sony, hogy kihagyja azt a ziccert, hogy sony tévéken is elérhető legyen, akárcsak a remoteplayt is. Ehhez évek óta minden adott a tévékben.
Mindehova sony tévét vennék :) -
#87137 Szintén próbáltam.OLyan játéknál ahol kell az ezredmásodperces reakcióidő,halálos volt.
A kedvencem az volt,mikor Onlive multiztam:)Ott legalább egyelőek voltak az esélyek,mindenkinek egyformán volt szar,meg csúnya isXD -
#87136 nameg a lag - autósoknál eléggé érezhető volt :( (tps-nél kevésbé - számomra) -
#87135 Nem csak vitára jön az, hanem mindenre (ps3-ra is), mert nem csak a ps3 játékok lesznek így fent, hanem ps1-2-3 kínálat. De hogy itthon mikor...na ezt senki nem tudja. US 2014 vége, UK 2015, EU meg egyszer majd. Vagy akkor sem. Meghát én használtam a gaikai-t mielőtt megvette a sony, és igaz, hogy jobb volt, mint az onlive, de még úgy is elég retek, youtube minőségű volt. Az meg elég messze van a visszafelé kompatibilitástól. -
Probatbicol #87134 A pontos válasz úgy hangzik, hogy ps4-en játszhatsz ps3-as játékokkal pl. úgy, hogy ráülsz.
De viccet félretéve elvileg lesz valami streaming megoldás a 3. negyedévben, ahonnan Onlive módjára játszhatsz majd ps3-as játékokkal a ps4-en, csak ennek a pontos módjáról még nem hallottam, hogy csak a store-ban vásárolt játékok lesznek elérhetőek, vagy a lemezeseket is be lehet regisztrálni, esetleg egyik sem és csak annyi lesz, hogy vehetsz ps3-as játékokat a stream-re is. Elvileg Vitán is fog működni. -
#87133 Vitán játszottam vele. -
#87132 Szerintem arra a néhány átmigrálható játékra gondol. A pontos válasz úgy hangzik, hogy nem, visszafelé nem kompatibilis, de van néhány crossplatform game, aminek a ps3-as változata 3kHuf fejében migrálható ps4-re (ac4, bf4, cod, stb). -
#87131 Taníts mester, hogyan? -
#87130 igen -
El Gigante #87129 nem -
#87128 A PS4-en lehet PS3-as játékkal játszani? -
#87127 Guacamelee-t ki próbálta innen?Van aki játszott vele? -
TomStorm #87126 Többet érne vele ha elindulna szépen a feladó címére.
Sajnálom azért de így vaktában (mert gondolom így volt a vásárlás részéről) nem szabad.
Fel kell hívni az illetőt telefonon,én még munkahelyi számot is szoktam kérni,nevet,címet.
Ha nem akar megadni bármi olyasmi dolgot ami a vevőnek kell,lehet ez még fénykép,számla ha van hozzá,akkor tovább kell lépni.30 ezerért lehet találni sok-sok Ps-t,lehet olyat is akitől már többen vásároltak.
Manapság viszont tényleg sok a csaló és sok a hibás termékek adás-vétele is.Műszaki cikket használtan venni nagyon rizikós,sok esetben meg se éri használtan.. -
#87125 Szopás -
Evoluti0N #87124 Hát, igen. Nem egyszerű dolog. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sokat gondolkodtam a befejezés után, hogy most ez jó-e így. Valószínűleg én is azt választottam volna, mint Joel. Önző dolog, de akkor is. -
masoma #87123 imádtam, a legjobb játék amivel valaha játszottam. olyan érzés volt mint Ausztriába síelni, minden működött ahogyan működnie kell. élményben talán a heavy rainhez tudnám hasonlítani csak itt maximálisan én irányítottam a játékmenetet. remélem lesz folytatás -
#87122 igen, jól értetted.
abba viszont gondolj bele, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
nem biztos, hogy elő tudták volna állítani Ellie-ből a vakcinát, a föld romokban, az emberiség félállatként él...
nem szép dolog Joel tette (az emberiséggel szemben), viszont amin keresztülmehetett az elmult 20+ évben, lehet besokallt és ennyi kis örömet akart végre magának - és persze a szeretett "mostoha"-lányának
nem tudtam ezért megutálni, hiszen én is azt kívántam, h Ellie élhessen...
Fantasztikus játék. -
#87121 Múltnap online játszottam, majd később bejelöltek barátnak. Gondoltam üsse kő, visszaigazolom. Másnap szép kis Spam üzenetet kaptam az illetőtől, ezért kitöröltem a barátlistámból, ami magával kéne vonja azt, hogy én is törlődtem az ővéről. Ma mégis újabb üzenet érkezett. Mással is fordult már elő ilyen? -
masoma #87120 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a néger is immunis? most már elmondhatod:D sajnálom, hogy valamit nem értettem a sztoriból, pedig nagyjából egészen a végéig minden összeállt -
#87119 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudtad a néger miért halt meg, az nem egy jó hir...:) -
masoma #87118 Last of us-os kérdés, spoileres..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most tulajdonképpen, ha jól értelmeztem a sztorit akkor Joel hazudott Ellienek arról, hogy igazából rengeteg hasonlóan a fertőzésre immunis ember létezik, erre megesküdött. de miért? ennyire megszerette Elliet, hogy az ő élete fontosabb az emberiségnél? vagy a lányát helyettesíti a saját életében? mert így kb a végére nekem negatív szereplővé vált Joel, megölt mindenkit aki az útjába állt (firefliesokra gondolok, meg a néger csajszira) -
Robi546 #87117 Az tuti. :D Már meg van amúgy,tetszik a játék. -
bcrics #87116 Hogy örülheted neked a futár. -
Robi546 #87115 Előbb hívott a futár,kb. fél óra és jön a Gran Turismo 5 ,nem gondoltam volna hogy ma is dolgoznak. :D -
Becksman1991 #87114 a ps3 hogy érzékeli a pendrivon az jpg képeket? hátteret szeretnék kitenni. -
TomStorm #87113 Új reg.nincs telefon megadva sem tartózkodási hely.Privátba várja ki utal elöre sz.tem
Ha abba belemegy,hogy személyes átvétel és kipróbálás után akkor jó az üzlet. -
bcrics #87112 Viszont ez meg megint érdekes:
http://aprod.hu/hirdetes/ps4-elado-ID1K2tp.html#f6ccbd80ff
-
#87111 Abszolút látszik, hogy fingja sincs, csak a haszonra utazik. Aki ilyen leírást olvasva vásárol tőle, az meg is érdemli. -
#87110 Elég baj az hogy félretájékoztat. A leírás amit odaművelt egy vicc. -
#87109 Nem feltétlenül, értheti a ps3-ps4 upgrade-re is. Ettől függetlenül rablás 200-ért. -
#87108 Mindenképpen csaló, mert a PS4 nem viszi a PS3 játékokat, teljesen más a rendszer. -
#87107 Szerintem egy rohadt csaló a srác. -
bcrics #87106 NEm semmi:
http://aprod.hu/hirdetes/playstation-4-500gb-controller-ID1HIqh.html#13b1817daf -
Evoluti0N #87105 Csak haladj előre a fősztorival, ahogy kapod az új felszerelést, infokat, stb., úgy majd minden világossá válik. Többek között a Riddler rejtvények megoldása és helyszíne is. -
Samurai84 #87104 Megleptem magam karira egy Arkham City GOTY-vel. Iszonyat nagy Batman fan vagyok, dey valahogy úgy érzem hogy mintha túl sokat akartak volna ebbe a részbe belepakolni. Persze még csak az elején vagyok, de pl. a Riddler rejtvények mikéntjére még nem jöttem rá... Mik azok a ráccsal lezárt izék a háztetőkön? Meg látok kérdőjeleket a falakon, de ezenfelül passz hogy mit kellene vele csinálni. Itt nincsenek térképek hogy melyik rejtvényt hol keressem?
Amúgy tetszik, csak egyelőre kicsit túlbonyolított, sok az info egyszerre :D
-
#87103 A Skyrim pl. felrakható és annál csak az indításhoz kéri a lemezt, de sajnos tényleg nem jellemző PS3-on az install funkció. -
#87102 Próbáltuk pontosítani az értéket, de a hülye kérdések minisztériumának szerverei folyamatosan túlterheltek