89387
PlayStation3
  • arty
    lehet a bluray olvasó halkdoklik? konzolszerviz... (ha már nem garis)
  • Lunatic540
    Valakinek vmi ötlet?
    GTA 5 online játék közbe lefagy,majd utána már el se indítja a lemezt. a Turismo 6-ra azt írja corrupt data. Viszont Turismo 5 megy,meg a Store-ból letöltött játék is.
    Help please
  • LeventeV
    Játszik valaki közületek a Grid 2-vel? Kellene egy kis segítség az egyik trófeához (Keep your friends close). Már csak ez az egy hiányzik a platinához.
  • Moby
    Az onlivenak, meg a gaikainak egy helyen volt a szerverfarmja, a szityi meg nyilván régiókent akar csinálni, ezért nem globálisan indul el a szolgáltatás. És ezért sem hiszem, hogy nálunk ez valaha menni fog (talán vpn-en). Persze ez sem okdja jeg teljsen a lag problémát. Mindenestre elég butácska a sony, hogy kihagyja azt a ziccert, hogy sony tévéken is elérhető legyen, akárcsak a remoteplayt is. Ehhez évek óta minden adott a tévékben.
    Mindehova sony tévét vennék :)
  • The Protector
    Szintén próbáltam.OLyan játéknál ahol kell az ezredmásodperces reakcióidő,halálos volt.
    A kedvencem az volt,mikor Onlive multiztam:)Ott legalább egyelőek voltak az esélyek,mindenkinek egyformán volt szar,meg csúnya isXD
  • arty
    nameg a lag - autósoknál eléggé érezhető volt :( (tps-nél kevésbé - számomra)
  • Moby
    Nem csak vitára jön az, hanem mindenre (ps3-ra is), mert nem csak a ps3 játékok lesznek így fent, hanem ps1-2-3 kínálat. De hogy itthon mikor...na ezt senki nem tudja. US 2014 vége, UK 2015, EU meg egyszer majd. Vagy akkor sem. Meghát én használtam a gaikai-t mielőtt megvette a sony, és igaz, hogy jobb volt, mint az onlive, de még úgy is elég retek, youtube minőségű volt. Az meg elég messze van a visszafelé kompatibilitástól.
  • Probatbicol
    A pontos válasz úgy hangzik, hogy ps4-en játszhatsz ps3-as játékokkal pl. úgy, hogy ráülsz.

De viccet félretéve elvileg lesz valami streaming megoldás a 3. negyedévben, ahonnan Onlive módjára játszhatsz majd ps3-as játékokkal a ps4-en, csak ennek a pontos módjáról még nem hallottam, hogy csak a store-ban vásárolt játékok lesznek elérhetőek, vagy a lemezeseket is be lehet regisztrálni, esetleg egyik sem és csak annyi lesz, hogy vehetsz ps3-as játékokat a stream-re is. Elvileg Vitán is fog működni.
  • shaddam
    Vitán játszottam vele.
  • Moby
    Szerintem arra a néhány átmigrálható játékra gondol. A pontos válasz úgy hangzik, hogy nem, visszafelé nem kompatibilis, de van néhány crossplatform game, aminek a ps3-as változata 3kHuf fejében migrálható ps4-re (ac4, bf4, cod, stb).
  • Kongy
    Taníts mester, hogyan?
  • tomi890125
    igen
  • El Gigante
    nem
  • kirol
    A PS4-en lehet PS3-as játékkal játszani?
  • The Protector
    Guacamelee-t ki próbálta innen?Van aki játszott vele?
  • TomStorm
    Többet érne vele ha elindulna szépen a feladó címére.
    Sajnálom azért de így vaktában (mert gondolom így volt a vásárlás részéről) nem szabad.
    Fel kell hívni az illetőt telefonon,én még munkahelyi számot is szoktam kérni,nevet,címet.
    Ha nem akar megadni bármi olyasmi dolgot ami a vevőnek kell,lehet ez még fénykép,számla ha van hozzá,akkor tovább kell lépni.30 ezerért lehet találni sok-sok Ps-t,lehet olyat is akitől már többen vásároltak.
    Manapság viszont tényleg sok a csaló és sok a hibás termékek adás-vétele is.Műszaki cikket használtan venni nagyon rizikós,sok esetben meg se éri használtan..
  • a.carkey
    Szopás
  • Evoluti0N
    Hát, igen. Nem egyszerű dolog.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sokat gondolkodtam a befejezés után, hogy most ez jó-e így. Valószínűleg én is azt választottam volna, mint Joel. Önző dolog, de akkor is.
  • masoma
    imádtam, a legjobb játék amivel valaha játszottam. olyan érzés volt mint Ausztriába síelni, minden működött ahogyan működnie kell. élményben talán a heavy rainhez tudnám hasonlítani csak itt maximálisan én irányítottam a játékmenetet. remélem lesz folytatás
  • arty
    igen, jól értetted.

abba viszont gondolj bele, hogy

nem biztos, hogy elő tudták volna állítani Ellie-ből a vakcinát, a föld romokban, az emberiség félállatként él...

nem szép dolog Joel tette (az emberiséggel szemben), viszont amin keresztülmehetett az elmult 20+ évben, lehet besokallt és ennyi kis örömet akart végre magának - és persze a szeretett "mostoha"-lányának

nem tudtam ezért megutálni, hiszen én is azt kívántam, h Ellie élhessen...

Fantasztikus játék.
  • LeventeV
    Múltnap online játszottam, majd később bejelöltek barátnak. Gondoltam üsse kő, visszaigazolom. Másnap szép kis Spam üzenetet kaptam az illetőtől, ezért kitöröltem a barátlistámból, ami magával kéne vonja azt, hogy én is törlődtem az ővéről. Ma mégis újabb üzenet érkezett. Mással is fordult már elő ilyen?
  • masoma
    a néger is immunis? most már elmondhatod:D sajnálom, hogy valamit nem értettem a sztoriból, pedig nagyjából egészen a végéig minden összeállt
  • DarkSector
    nem tudtad a néger miért halt meg, az nem egy jó hir...:)
  • masoma
    Last of us-os kérdés, spoileres..
    most tulajdonképpen, ha jól értelmeztem a sztorit akkor Joel hazudott Ellienek arról, hogy igazából rengeteg hasonlóan a fertőzésre immunis ember létezik, erre megesküdött. de miért? ennyire megszerette Elliet, hogy az ő élete fontosabb az emberiségnél? vagy a lányát helyettesíti a saját életében? mert így kb a végére nekem negatív szereplővé vált Joel, megölt mindenkit aki az útjába állt (firefliesokra gondolok, meg a néger csajszira)
  • Robi546
    Az tuti. :D Már meg van amúgy,tetszik a játék.
  • bcrics
    Hogy örülheted neked a futár.
  • Robi546
    Előbb hívott a futár,kb. fél óra és jön a Gran Turismo 5 ,nem gondoltam volna hogy ma is dolgoznak. :D
  • Becksman1991
    a ps3 hogy érzékeli a pendrivon az jpg képeket? hátteret szeretnék kitenni.
  • TomStorm
    Új reg.nincs telefon megadva sem tartózkodási hely.Privátba várja ki utal elöre sz.tem
    Ha abba belemegy,hogy személyes átvétel és kipróbálás után akkor jó az üzlet.
  • bcrics
    Viszont ez meg megint érdekes:
    http://aprod.hu/hirdetes/ps4-elado-ID1K2tp.html#f6ccbd80ff
  • n000rbi
    Abszolút látszik, hogy fingja sincs, csak a haszonra utazik. Aki ilyen leírást olvasva vásárol tőle, az meg is érdemli.
  • Totti5
    Elég baj az hogy félretájékoztat. A leírás amit odaművelt egy vicc.
  • n000rbi
    Nem feltétlenül, értheti a ps3-ps4 upgrade-re is. Ettől függetlenül rablás 200-ért.
  • Amiga
    Mindenképpen csaló, mert a PS4 nem viszi a PS3 játékokat, teljesen más a rendszer.
  • davidka003
    Szerintem egy rohadt csaló a srác.
  • bcrics
    NEm semmi:
    http://aprod.hu/hirdetes/playstation-4-500gb-controller-ID1HIqh.html#13b1817daf
  • Evoluti0N
    Csak haladj előre a fősztorival, ahogy kapod az új felszerelést, infokat, stb., úgy majd minden világossá válik. Többek között a Riddler rejtvények megoldása és helyszíne is.
  • Samurai84
    Megleptem magam karira egy Arkham City GOTY-vel. Iszonyat nagy Batman fan vagyok, dey valahogy úgy érzem hogy mintha túl sokat akartak volna ebbe a részbe belepakolni. Persze még csak az elején vagyok, de pl. a Riddler rejtvények mikéntjére még nem jöttem rá... Mik azok a ráccsal lezárt izék a háztetőkön? Meg látok kérdőjeleket a falakon, de ezenfelül passz hogy mit kellene vele csinálni. Itt nincsenek térképek hogy melyik rejtvényt hol keressem?
    Amúgy tetszik, csak egyelőre kicsit túlbonyolított, sok az info egyszerre :D
  • Amiga
    A Skyrim pl. felrakható és annál csak az indításhoz kéri a lemezt, de sajnos tényleg nem jellemző PS3-on az install funkció.
  • Moby
    Próbáltuk pontosítani az értéket, de a hülye kérdések minisztériumának szerverei folyamatosan túlterheltek