PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyeneket néztem mint pl:
-Assassin C.Black Flag
-Last of Us
-Beyond Two soul
-Batman origins
Nem tudok dönteni pedig ez csak pár abból amit kinéztem😄
Tehát akkor ami kell:
2db HDMI kábel
1db HDMI Swtich
1db HDMI - DVI átalakító
valamint persze PS3 kompozit kábel, és 2RCA - Jack átalakító.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
LINK (Youtube videó)
Az XBOX360-am ezzel van bekötve:
Kábelrõl kép
A piros-fehér RCA át van alakítva egy jack-é, így tudom rákötni a hangfalakat.
A PC pedig jelenleg DVI-ról megy.
Szóval ha jól értem, akkor HDMI Switchet használva a következõ helyzet lenne:
XBOX360, PS3 és PC HDMI kábellel rákötve a Switchre, majd a switchbõl kimenõ HDMI-t átalakítom DVI-ra, és az lenne bekötve a monitorba. Így a Switchel tudnék gombnyomásszerûen váltani.
Csak azt nem tudom, hogy az Xbox-nál be lehet-e állítani, hogy a kép HDMI kábelrõl, a hang pedig a jelenleg használt VGA kábelrõl jöjjön.
Az nem takarja el a hdmi kimenetet szándékosan, mint a gyári a/v kábel? Sosem volt ilyenem, szal...
>azt írja mûködik 220V nélkül
Nekem van mechanikus hdmi swithcem is! 😄 HDMI-nek van szabványszerinti 5v-ja, itt meg csak relét kell kapcsolgatni, szóval nem nagy truváj.
Adversus solem ne loquitor
ugyhogy igen, a hdmi switch megoldás lehet (amugy az a linkelt switch érdekes darab, azt írja mûködik 220V nélkül - oké, tudom h jópár eszköz ad 5V-ot is, de mi a helyzet azzal, ami nem? az én switchem is elvileg ilyen (épp eladó! 😄 ), viszont az passzív módban nem megy a ps3al - ha jól rémlik, majd kipróbálom)
Forza.
Namost ezzel csak az a problémád, hogy ez a (analóg) hangot nem fogja kapcsolni, de azt eddig sem értettem hogy tervezed megoldani 😊 A másik probléma, hogy a boxon gyárilag nem lehet bedugni egyszerre az a/v kábelt az analóg hanghoz, és a HDMI kábelt, ehhez az A/V kábel HDMI letakaró részét kendácsolni kell.
Monitoron:
-DisplayPort
-VGA
-DVI
Moby, Arty: Van ötletetek, hogy mit csináljak? :/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Demon Souls teljesen más. Mindkettõ nagyon jó. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ja és ezekhez kell kód az online részhez?😊
Köszi!
Nehéz azért utálják sokan.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Érdemes belevágni?Most látom szerepjáték
nekem semmi hasonló gondom nem volt, pedig én is pecselve játszottam
Forza.
Olyan problémám van, hogy vettem használtan egy Killzone 3-at. Már az elsõ körökben feltûnt, hogy eléggé sokat tölt, sokat molyolt a gép az olvasással. Néha szagattak az átvezetõk, akadt a hang... Aztán kb. 3 fejezet után már a játék fõmenüje sem jött be. Olvastam hogy a patch okozhat ilyet, fogtam és leszedtem a játék mellõl. A játék elindult, de 3. fejezetnél megint elkezd szaggatni a kép és a hang, majd az egész kifagy. Minden más játék hibátlanul megy. A lemez a ludas, vagy döglõdik a superslimem?
A PS3-amat szeretném csatlakoztatni monitorhoz (amin nincs hangfal) XBOX360 és PC mellé.
Monitoron:
DisplayPort
VGA
DVI
Ez a terv:
PC : (Videókártyámon van HDMI) HDMI - DisplayPort
XBOX360 : Eddig is VGA-n volt, ez szerintem így marad
PS3 : HDMI - DVI, valamint a másik kábelét használva beállítom, hogy a hang arról jöjjön, a kép pedig HDMI-rõl.
Ha ez így mûködik, akkor úgy gondolom, hogy a monitoron egyszerû gombnyomással tudok váltani, valamint csak átcserélem a jack-et.
Ez így mûködne?
mmonomad és pvpista
Na most így,hogy vegyem meg ha azt se tudjuk fizetõs vagy sem??<#csodalk>#csodalk>
ps4 re jo lehet akkor ha nem válik be a TESO ,valamelyikbe belekezdek tavasszal
addig gt6-al elleszek ugy érzem
ff14-nél ugy tudom nincs havidij
ps+ nem néztem (mert az be van fizetve nálam)
de szerintem az se kell hozzá
mmonomad és pvpista
Oké ezt akkor tudjuk.Viszont azt,hogy melyik játék megy multiba ami használt azt is meglehet tudni valahogy?GTA5 nálam ment simán pl de egy Batman Origins,AC4 vagy bármi aminek van többjátékos mód azt honnan tudom elõre,hogy mûködik e mindenféle pass nélkül?
Csak,hogy ne kelljen már mindenért külön itt megkérdezni.
Most pl.van Mafia 2 director's cut használtan és nem tudom ennél se,hogy meglesznek dlc-k vagy sem.Vonatkozik online pass-ra is stb..
Ezt nagyon jó lenne tudni
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
amit tudok: a supergamer egy inkorrekt banda, több embert vágtak már át. nem azt mondom, hogy téged is átfognak
(ujnak árult játékról derült ki, h használt! nem tudom gépeknél ezt meg mernék-e játszani, de ha legalább ilyen áron találsz ps3at máshol, ott vedd)
Forza.
Ha máshol venné akkor kapásból 7 ezret is minimum spórolhat így már csak 10-13 ezer lenne a különbség ami ennyi pénznél én úgy gondolom nem sok ha inkább egy teljesen új konzolra fordíthat.
Az egy más dolog,hogy nekem kemény 40 ezrembe fájt a superslim 5 hónaposan😊 jó azóta költöttem rá.
Lehet kifog olyat ami valamiben hibás és hopp máris ugorhat -10 ezer
HDMI kábelt vegyél hozzá ha jól tudom ehez sem jár.GTA5 így kezdésnek perfekt lesz😊
Ez valami vicc ugye? 😊
50-ért utánadvernek 500gigás superslimeket pár hónaposan. Megveszed hozzá a gtav-t tizenötért, egy tizest átutalsz nekem a tanácsadásért, és egy tizes a zsebedben marad 😄
80-ért nem tudtam eladni az 500 gigás fatemet 9 db játékkal (gtav+beyond steelbook+thelastofus+unchartedek+gow3+killzone+heavyrain, szóval csupa risszrossz értéktelen noname játék), csak mert fat, ami jóeséllyel túléli ezeket a irtógagyi agyonspórolt superslimeket keresi mindenki 😄
Na megint én vagyok,azt hiszem hogy meg a karácsonyi ajándék. 😄
Na szóval mindenképp GTA 5-el szeretném szóval ezt néztem ki,nézzétek meg,vélemény ? Ez ugye Super Slim ? Megéri ezt meg venni ? Elõre is köszi.
LINK