PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
speciel se pénzem se idõm, de ilyen cuccokról nem lehet lemondani 😊

tomb raider-t se rakom be addig amíg nem kap trophy patch-et, ma írt valami eidos-os community-s, hogy még tesztelik, meg implementálják, ugyan már, japán tomb raider:underworld trophy támogatással jött ki alapból és azt nem tudják lokalizálni? de hát hogy õk mennyit dolgoznak...

balla27
most mondta ismerõs,hogy külföldön már 78000 eft a vadi új gép.lassan annyi,mint egy xbox

Nem csesztél rá, elfogadja a mastercardot, az enyém is olyan. Sima -nem dombornyomott- tök egyszerû mastercard. Ha próbáltad az utolsó 3 jegyû kódot akkor valami más gubanc lesz.

Videogamespluson mától a Lost Planet az occó.

EmThor: Neked tuti nem 24 órából áll a napod ha belefér a pc meg ps3 mellé -amire az elmondásod alapján vagy 20 játékod van- még egy wii is. <#worship>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

balla27
milyen játékaid vannak hozzá?

Anubys
Na szóval, tegnap óta újdonsült ps3 tulajként üdv a népnek... Néha majd rontom a levegõt itt is... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Wii az jó, fõleg az ilyen horrorfanatikusoknak, mint mi... 😉

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

EmThor
nyáron veszek wii-t!

- project zero 4
- silent hill shattered memories
- ju-on

most komolyan, horrortömeg báz!

predator0
Akkor 1-2 hét múlva ezt is árulni fogják országszerte 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

zzeN
fincsi, csak sajnos még odébb a megjelenés meg a demó...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

tomi890125
igen én is onnan szerváltam csak túl nagy volt a mutatóhoz ezért lekicsinyítettem, így is tökéletes szerintem
azt a "God of War and God of War II on Blu-ray disc" én is bejelöltem jó volna megkapni a GOW III mellé 😛

The Only One!

balla27
senki nem tudja?

predator0
Ezt a háttérképet lehet ajándékként megkapni nagyobb változatban, ha valaki részt vesz egy kérdõív kitöltésében. God of War III gyûjtõi kiadásáról van szó, szóval szerintem aki teheti töltse ki.
Nekem (és remélem sokaknak) a legszimpatikusabb bónusztartalom ez lenne:
God of War and God of War II on Blu-ray disc
KATTY

balla27
ez a kártyás dolog ,hogy müködik a storeban?valahova be kell írni a kártyaszámot?azonnal von,vagy amikor akar?

JGTC
Azt is próbáltam már, de nem fogadja el!

#60458 Hát akkor úgy látom rácsesztem, a master cardal. VISA-t kellett volna csináltatnom.

Köszi h segítettetek!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

shevy
most sokkal lassabban csinálja mint eddig, a felirat miatt van ez?

shevy
nem megy, van egy lost mappa, benne lost.mkv és lost.srt Rámegyek hogy add directory, configuresben preferred subtitle english, always encode és mégsem jó

tomi890125

The Only One!

de, csak tedd bele a mappába, és a mappát ad hozzá ne a filet,

shevy
ha van egy mkv fileom egy srt felirattal, akkor azt hogy tudom megcsinálni, hogy lejátsza a gép?
mkv2vob-bal tudom konvertálni, de felirat nem lesz, köszi

predator0
Mastercardot az eddigi tapasztalatok alapján nem nagyon fog megenni az usa store. A hong kongi elfogadná, de asszem egy ideje onnan tiltva vannak a külföldiek. Visa-val probáld.
Olvasd el ITT a hozzászólásokat, hátha segít.

balla27
megtaláltam a megoldást
,még tegnap

master cardnál a security code 3 jegyû, ami a kártya hátoldalán található fehér négyzetben (nem dombornyomott a security code)
Ombika
De mar itt kezdedett uanlmassa valni, meg fel is cseszett,h a seggfej ficko miert nem jott, pedig visszamentem jo nagy barangolas utan is!

JGTC
Hi.
Remélem tudtok segíteni. Van egy olyan problémám, hogy nem tudok vásárolni az amcsi PS store-on. (Amcsi accom van). A kártyám zsír új, master card, és mindig azt írja ki, hogy a kártya adatai nem megfelelõek. Agyaltam rajta h mi lehet amit elbénázok, a security code-ra gondoltam de hát az is az uccsó 4 számjegy és kész. Szóval lövésem nincs mi lehet a gond. Gondolom másnak is adódott már hasonló problémája, a segítséget megköszönném! Esetleg csináljak egy új accot? Vagy új a kártya azért nem mûködik még a dolog??? THX!
(Bocs ha ez hsz.-al lejjebb meg lett már kérdezve, és nem olvastam vissza!)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

EmThor
kedd délutáni gameplay feladás megjött az elõbb, 17.99£, tomb raider underworld 😊
ez volt az elsõ 1db-os rendelésem tõlük, ilyen kartont a játék köré csavartak vagy én nem tudom, de nagyon komolyan nézett ki a csomagolás 😄

predator0
Pedig 40 órás. Én csak a végéért vittem tovább a felétõl, de... finoman szólva csalódtam.

Ombika
Csak azert mert en Pc-n nyomom/tam , de nem jott kurva keresokedo es abbahagytam szar gamet!

DoNorBi
kíváncsi leszek mi lesz a siege-bõl,nekem szimpatikus

Haverok, Buli, Fight Club!

http://gamevideos.1up.com/video/id/24380
a reggeli link mar nem ervenyes. itt lehet ff13 sasolni. kellemes material.

PS3 ID: iib

Kane and Lynch 20Cad a kanadai oldalon.

Csabesz100
Csak egy ötlet. Nézd meg a youtube-on, hogy mit kell csinálni.

PS3 ID: Csabesz82

balla27
ha tudod a választ kérlek segíts

balla27
már ott voltam egy negyed órát,de nem történt semmi

balla27
szerintem igen

Ombika
Arra gondolsz mikor a fegyverkereskedonel jarsz es meg nincs a helyen?

balla27
sziasztok!lenne egy kérdésem a far cry 2 -vel kapcsolatban.itt vagyok egy fegyver upgrade résznél,és nem tudom mit kell csinálni.20 perc környékén járok a játékban

Akkor itt is:
Köszi az ajánlást, tényleg jó játék a Magicball, igazi arcade videogame, kellemesen nehéz, frankó hangulata van a pályáknak.
Az online lehetne sokkal jobb is, nehezen talál partnert. Plusz a 2.0-ás hang videojátékokban már gyengus. Ez utóbbit nem igazán értem mivel fullHD a játék, pazar grafikával az 5.1 nem hiszem, hogy nehézséget okozott volna.

zsolt1983
sok sikert hozza. de a PC-s emulacio sokkal egyszeruub es kimeletesebb megoldaas.

oké, köszi. megpróbálom mert most rámjött a nosztalgia és kipróbálnék egy két régi kedvencet, a fene gondolta hogy valaha is ez lesz. 😊

zsolt1983
Eleg bonyolult de aszem menne. Mer ez kimondottan ps2 es jatek ISO-k bootolasara keszult.
Elmagyarazni nemtudom, vagyis tudnam de az feleren egy tutoriallal. az meg eleeg maceras.
Mint mar mondtam ott a google. hajtra.. anyit segitek :" USB Advance" nev alatt keressd.

baggins
Egyéni megítélés kérdése. Nálam a MK (az újabbak is), a SC sorozat, a Samurai Shodown, a Street Fighter, és még sorolhatnám, mi minden veri; összességében a legutolsó bunyós anyag a Tekken, amivel leülnék játszani (a Dark Resurrection a kezdetektõl le van töltve PS3-ra, szted hányszor indítottam el?) 😊

lehet lesni a ff13 demot.
http://kotaku.com/5212370/watch-some-person-play-ffxiii-demo-right-now

PS3 ID: iib

<#mf2>Mittomén, azt gondoltam õ az😄DDD
Õ FLASH GORDON ÉS KÉSZ!!!!

predator0
Nem jött be... Flash Gordonra gondoltál, de helyette a fõgonoszt, Minget raktad be 😄

Majd személyesen rendezzük😄.Fellépnék, ha lenne mivel.Egyedül meg nem fogok ott majomkodni.Sajna nem vagyunk még koncertképesek😞

Vagy õ😄DD

predator0
A Fûrészrõl azt hallottam, hogy baromi sok rece lesz benne <#kuss>
<#zavart1>
PSL day-en te fogsz fellépni?

Ez gecijó!
Eléggé egyedi szaga van, mint LBP-nek😊Invisible Tiger is süti lesz, az a beat'em up.Nagyot üt😄

Sippie
hát õ ki más 😄