PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tomb raider-t se rakom be addig amíg nem kap trophy patch-et, ma írt valami eidos-os community-s, hogy még tesztelik, meg implementálják, ugyan már, japán tomb raider:underworld trophy támogatással jött ki alapból és azt nem tudják lokalizálni? de hát hogy õk mennyit dolgoznak...
Videogamespluson mától a Lost Planet az occó.
EmThor: Neked tuti nem 24 órából áll a napod ha belefér a pc meg ps3 mellé -amire az elmondásod alapján vagy 20 játékod van- még egy wii is. <#worship>#worship>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
- project zero 4
- silent hill shattered memories
- ju-on
most komolyan, horrortömeg báz!

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
azt a "God of War and God of War II on Blu-ray disc" én is bejelöltem jó volna megkapni a GOW III mellé 😛
The Only One!
Nekem (és remélem sokaknak) a legszimpatikusabb bónusztartalom ez lenne:
God of War and God of War II on Blu-ray disc
KATTY
#60458 Hát akkor úgy látom rácsesztem, a master cardal. VISA-t kellett volna csináltatnom.
Köszi h segítettetek!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
mkv2vob-bal tudom konvertálni, de felirat nem lesz, köszi
Olvasd el ITT a hozzászólásokat, hátha segít.
Remélem tudtok segíteni. Van egy olyan problémám, hogy nem tudok vásárolni az amcsi PS store-on. (Amcsi accom van). A kártyám zsír új, master card, és mindig azt írja ki, hogy a kártya adatai nem megfelelõek. Agyaltam rajta h mi lehet amit elbénázok, a security code-ra gondoltam de hát az is az uccsó 4 számjegy és kész. Szóval lövésem nincs mi lehet a gond. Gondolom másnak is adódott már hasonló problémája, a segítséget megköszönném! Esetleg csináljak egy új accot? Vagy új a kártya azért nem mûködik még a dolog??? THX!
(Bocs ha ez hsz.-al lejjebb meg lett már kérdezve, és nem olvastam vissza!)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
ez volt az elsõ 1db-os rendelésem tõlük, ilyen kartont a játék köré csavartak vagy én nem tudom, de nagyon komolyan nézett ki a csomagolás 😄
a reggeli link mar nem ervenyes. itt lehet ff13 sasolni. kellemes material.
PS3 ID: iib
Köszi az ajánlást, tényleg jó játék a Magicball, igazi arcade videogame, kellemesen nehéz, frankó hangulata van a pályáknak.
Az online lehetne sokkal jobb is, nehezen talál partnert. Plusz a 2.0-ás hang videojátékokban már gyengus. Ez utóbbit nem igazán értem mivel fullHD a játék, pazar grafikával az 5.1 nem hiszem, hogy nehézséget okozott volna.
Elmagyarazni nemtudom, vagyis tudnam de az feleren egy tutoriallal. az meg eleeg maceras.
Mint mar mondtam ott a google. hajtra.. anyit segitek :" USB Advance" nev alatt keressd.
http://kotaku.com/5212370/watch-some-person-play-ffxiii-demo-right-now
PS3 ID: iib
Õ FLASH GORDON ÉS KÉSZ!!!!

<#zavart1>#zavart1>
PSL day-en te fogsz fellépni?
Eléggé egyedi szaga van, mint LBP-nek😊Invisible Tiger is süti lesz, az a beat'em up.Nagyot üt😄

ki más 😄