PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán olyan dezsavû érzésem is volt az egész alatt, csajszik rohangálnak bazi nagy fegyverekkel, valam lázadás van, az ellenségnél csak a szövetséges karakterek ellnszenvesebbek, meg még mindenfelé gigantikus göbzik röpködnek, mindez roppant részletes. látványos, színesszagos de még is valahogy steril grafikával.
Asztán beugrott, hát ez tiszta sztárvársz, még a zenék is helyenként!
Még nem döntöttem el, hogy ez most jó, vagy rossz.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
gamer365-ön asszem lefordították
Haverok, Buli, Fight Club!
1DB Dualshock 3 sixaxis Controllerrel
+ HDMI kábel (nem tartozék)
3 hónapos, hibátlan állapotban
Dobozban, garanciával, papírokkal….
2 Játékkal: 85.000Ft
3Játékkal: 90.000Ft
Játékok:
Resistance: Fall of Men
Haze
Kane & Lynch
Half Life 2 Orange Box
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

A csere talán rizikósabb de ha találsz olyat akiben bízol akkor beválalható szerintem.
Én pl már egy ideje keresek egy olyan személyt aki tud EU-n vásárolni és hajlandó lenne cserélni vagy osztozni!!
Haverok, Buli, Fight Club!
Amúgy, ha nem bízol bennük kitörlöd a bankkártya adataidat😛 Akkor nincs bevásárlás😛
Ez csak most jutott eszembe...😛
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
UK webshopokban infamous fenn lehetne kíváncsi vok lesz-e CE.
EU store meg friss, Pixeljunk Eden kieg + Magicball kieg ami érdekes, Outrun meg USA-ra nem jön asszem. Valami demó jól jönne.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

boxon már toltam, felbaszta az agyam, eladtam, most megjött a kedvem hozzá😊
3 ropit tényleg megér, + berendeltem a KZ2-nek a Strategy Guide-ját oszt csókolom.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
10£, 3 ropit megér 😊 jó játék amúgy! nekem pénteki rendelést, kedd ebéd után adták fel, ma jött meg reggel a postára, délelõtt meg ajtóig.
persona 4-et majd otthonról megpróbálom beújítani. remélem van valahol készleten :S
30/100-on áll metacriticen.
Videók alapján ingyen sem kéne, de te tudod :p
PSN: berghold
ha jól emlékszem Emthor mondta h hétfõn adta le náluk a rendelést, és már szerdára nála is volt, remélem nem 2 hét lesz míg ideér...kedd este adtam le, jó lenne ha holnapra itt lenne
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Tervezem még beszerezni a Vampire Rain-t, a Mortal Kombat VS DCU-t, a Soul Calibur 4-et és az Ubcharted-et.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx