PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
not initialized. you must first initialize a drive.

149gb ezt írja ki a windows7 a ps3-ból kiszedett rack-ben levõ vinyóra. FYI

Alien!
kemény gém lesz,a zene se szar....

btw sikerült megnéznem a red faction demót...miután pár cikkben végigkísértem a készítõk ömlengését,majd beleakadtam egy "Red Faction better than Killzone2" blogszerû agymenésbe...
2perc..kb eddig tartott ez a kalapáccsal rohangálós hulladék...screen tearing,felskálázott ps2-es szinvonal,dögösen rombolható környezet,ami pont 1 percig tud érdekes lenni....vkinek biztos bejön.

ellenben az UFC2009-en meglepõdtem,nem nagyon tolom a küzdõsportos játékokat,de itt a prezentáció vmi eszement minõségû...egész jó vele küzdeni...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
NEXUS6
Kúlos!<#eljen>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
magyar gépre magyar pinball
video

EmThor
sacred nagyon sarkítva diablo klón

De van, HDMI és RCA(stereo).

PSN: berghold

Optikain kivül más hang kimenet nincs is?

NEXUS6
FPS, eztet meg honnan veszed!?

ERTÉES!
A címe pedig Uncharted: Command & Allert Drakescraft lesz!!!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

HDMI, meg Optikai kábel

predator0
Minek bele multi? Harmadik része meg már FPS lesz?

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Sziasztok
Segítséget kérnék....Hogyan tudom a legjobb kép-hangminõséget produkálni egy PS3-Házimozi-LCD Tv kombón? HDMI 1-1 van a TV-n is meg a házimozin is.
köszi
abelus
próbálta valaki az UFC demót? nagyon állat a graf.

,

Alien!
a drasztikusabb megoldás,hogy total commander-rel szétdarabolod a vobot beállított 4,7gb-os méretre,a másik meg ,hogy mindezt megcsinálod a vob splitter nevû progival...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

InFamous-t meg is veszem, ha lesz mellé Uncharted 2 demo :-)

greyfox
Uncharted 2 multi? Wáá. Coop pls! 😊)

Steam: greyfox

Smuge
Ez megint csak ilyen "ha itt veszed meg nálunk" akció lesz , vagy minden infamous lemezzel jár az uncharted 2 hozzáférés bárhol veszed meg?

<#eplus2>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Akkor mégiscsak pakoltak multit az Unchartedbe.

Leszedtem a Kill Bill 1-et HD-ba, mkv kb. 4,3 gigát foglal. átkonvertáltam vob-ba de tullépte a 4,5GB-t igy nem tudom kiirni dvd-re, külsõ vincsim meg 8gigás pendriveom nincsen. Arra gondoltam, ha levágok a filmbõl kb 15 percet ami a készitõk felsorolása akkor alább menne. De mivel tudom a VOB-ot megvágni úgy, hogyha elmentem megmaradjon a minõsége?

Christian88
Ez a Sacred olyan, mint a wow?Bocs, ha hülye kérdés nem imerem =)

http://www.twitch.tv/hegii

DoNorBi
És kitõl,hogyan lehet ilyen kupont szerezni majd?

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
A GTA4 sosem lesz platinum akármennyit adnak el belõle?

Haverok, Buli, Fight Club!

EmThor
EmThor
ps3-on lesz joker challange room-ban. ez ilyen rideg joker, stíl!

ha meg már home, lesz\van fenn új x-men origins trailer. aki még nem látta a workprint-et nézze meg 😛

EmThor
40£ -> 12-13 ropi a gyûjtõ. kéne!

EmThor
colin mcrae dirt ment platinumba, 15£

EmThor

NEXUS6
Azér ez hihetésmentes!

Amikor 97 táján megvettem a kis péesemet a franc se gondolta volna, hogy 2009-ben egy batár állat fekete gépet fognak PS3-nak neveznui, ami mindenhónapban a frászt hozza a gazdira az aktuális frissítéskor!<#nevetes1>

mi van? 😄

predator0
Te is várod már a kövcsi frisscsit?

úristen... <#ijedt>

predator0
Az nem jó dolog. Nagyon nem.
Töltsd le INNEN a legutolsó fw-t (gondolom európai géped van).
Fogj egy pendrive-ot (ez legyen fat32-re formázva, különben nem ismeri fel). Hozz rajta létre egy PS3 azon belül egy UPDATE könyvtárat. Nagybetû fontos. Ebbe másolt be az fw-t.
Probáld meg elõhozni a PS3-n recovery menu-t. Standby állapotban nyomd addig a bekapcs gombot, ameddig be nem jön egy menü (ha közben csipog a gép és kikapcsol, akkor nyomd megint folyamatosan).
Ha bejött a menü, akkor válaszd a hatosat, asszem az a system update. Ha mázlid van, akkor fel tudod rakni a pendrive-ról a frissítést.

géprõl letöltöd->pendrive-> ps3-ra töltés? 1 próbát megér
EmThor
netrekapcsolva?

ujjat bekapcs gombon tartva resetelni?

ha nem akkor hívd hétfõn az itthoni supportot, de ha gugli kidobja h másnak is volt ilyen, akkor lehet ott a megoldás

Így van semmit sem enged:S Mindig a telepítõcsík jön be! Már mindent probáltam de nem jön össze:S
predator0
XMB-be be sem tudsz lépni, hanem egybõl megy bekapcsolásnál a telepítõcsík?

Sziasztok!! Lenne egy kis problémám! Van egy 40 gigás Ps3-mam és minap frissiteni akartam interneten keresztül és valamiért az update-nél megáll 70%-nál és ezt a hiba üzenetet írja ki: "error occured during update operation. contact tech support for assistnce (8002F14E)" Akárhányszor újrainditom a gépet mindig a update jön be és állandóan megáll 70-nél! Volt már valakinek hasonló problémája? ilyenkor mi a teendõ??
predator0
Igen ebben semmi logika. Oké, hogy mondjuk backupolsz mielõtt vinyót cserélsz. Viszont pont azért veszel nagyobbat, hogy több adatot tárolj rajta. Ezt pedig csak egy még nagyobb vinyóra tudod backupolni. Vagy folyton törlöd backup elõtt a felesleget. Na de ennek semmi értelme.
Backup All
Backup Saved Data Utility and Memory Card Utility Only
Custom Backup (ahol csak kipipálnád mi a franc kell és azt menti)

Ez biztos rohadt bonyolult. Ahogy az is, hogyha kapok egy új üzenetet, akkor XMB-ben az óra alatt kirakjon egy ikont, ameddig el nem olvasom.

balla27
szia!ha még megy a gta multi,akkor már most lehet kezdeni.felvettelek .Balázs (davdz500)

EmThor
Baggins, milyen fajta vinyód halt be a gépben?

320-as samsung van aqua-ban, 3 év , 16-17k

EmThor
gondoltam megy netszerte, hát nem ez van, de legalább van ilyen is;

<#eljen>grat a géphez

Gratula 😊

Jó választások, igy elsöre 😊
Annyira uj hogy már van kb egy éve, csak eddig gyakorlatilag használhatatalan volt, mert alig volt oldal ahol igy lehetett volna fizetni, ugy hogy ez a vaterás dolog már elörelépés.
Vettem én is egy PS3-at.
Killzone2 és LBP van meg eddig, meg hétfõn veszek egy Unchartedet.

PSN: berghold

Seth
Apróbetût is el tetszett olvasni??
"az Abaqoos elfogadására szerzõdött internetes kereskedõk weboldalain és szerzõdött internetes aukciós házak eladóinál a megvásárolni kívánt termék mellett lévõ, Abaqoosszal történõ fizetési opciót kell választania ,"
Store szerinted szerzõdött a magyar OTP-vel ?? Hogyne

PSN ID.: Beegabor

Csabesz100
Már csak azt kellene kideríteni, hogy EU-s store-on lehet-e használni?!

PS3 ID: Csabesz82

EmThor
ez hogy jön a témához?

EmThor
store? vásárlás? 1000+1. ok? 😊

Seth
Ez hogy jön a témához ?

PSN ID.: Beegabor