PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
149gb ezt írja ki a windows7 a ps3-ból kiszedett rack-ben levõ vinyóra. FYI
btw sikerült megnéznem a red faction demót...miután pár cikkben végigkísértem a készítõk ömlengését,majd beleakadtam egy "Red Faction better than Killzone2" blogszerû agymenésbe...
2perc..kb eddig tartott ez a kalapáccsal rohangálós hulladék...screen tearing,felskálázott ps2-es szinvonal,dögösen rombolható környezet,ami pont 1 percig tud érdekes lenni....vkinek biztos bejön.
ellenben az UFC2009-en meglepõdtem,nem nagyon tolom a küzdõsportos játékokat,de itt a prezentáció vmi eszement minõségû...egész jó vele küzdeni...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
video
PSN: berghold
ERTÉES!
A címe pedig Uncharted: Command & Allert Drakescraft lesz!!!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Segítséget kérnék....Hogyan tudom a legjobb kép-hangminõséget produkálni egy PS3-Házimozi-LCD Tv kombón? HDMI 1-1 van a TV-n is meg a házimozin is.
köszi
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ha meg már home, lesz\van fenn új x-men origins trailer. aki még nem látta a workprint-et nézze meg 😛
Amikor 97 táján megvettem a kis péesemet a franc se gondolta volna, hogy 2009-ben egy batár állat fekete gépet fognak PS3-nak neveznui, ami mindenhónapban a frászt hozza a gazdira az aktuális frissítéskor!<#nevetes1>#nevetes1>
Töltsd le INNEN a legutolsó fw-t (gondolom európai géped van).
Fogj egy pendrive-ot (ez legyen fat32-re formázva, különben nem ismeri fel). Hozz rajta létre egy PS3 azon belül egy UPDATE könyvtárat. Nagybetû fontos. Ebbe másolt be az fw-t.
Probáld meg elõhozni a PS3-n recovery menu-t. Standby állapotban nyomd addig a bekapcs gombot, ameddig be nem jön egy menü (ha közben csipog a gép és kikapcsol, akkor nyomd megint folyamatosan).
Ha bejött a menü, akkor válaszd a hatosat, asszem az a system update. Ha mázlid van, akkor fel tudod rakni a pendrive-ról a frissítést.
ujjat bekapcs gombon tartva resetelni?
ha nem akkor hívd hétfõn az itthoni supportot, de ha gugli kidobja h másnak is volt ilyen, akkor lehet ott a megoldás
Backup All
Backup Saved Data Utility and Memory Card Utility Only
Custom Backup (ahol csak kipipálnád mi a franc kell és azt menti)
Ez biztos rohadt bonyolult. Ahogy az is, hogyha kapok egy új üzenetet, akkor XMB-ben az óra alatt kirakjon egy ikont, ameddig el nem olvasom.
<#eljen>#eljen>grat a géphez
Jó választások, igy elsöre 😊
Killzone2 és LBP van meg eddig, meg hétfõn veszek egy Unchartedet.
PSN: berghold
"az Abaqoos elfogadására szerzõdött internetes kereskedõk weboldalain és szerzõdött internetes aukciós házak eladóinál a megvásárolni kívánt termék mellett lévõ, Abaqoosszal történõ fizetési opciót kell választania ,"
Store szerinted szerzõdött a magyar OTP-vel ?? Hogyne
PSN ID.: Beegabor