PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄 Sztem neked nincs mitõl félni. Amelyik gép túlél egy macskatámadást annak semmi baja nem eshet már.
Atjaúriiisteeeee!!!!!
Mosmifaxomvaaan!? Most ne legyen görcsmbe a herém????
Hol egy cigi? Nem, hánynom kell!!!
Vagy behugyozok!?
Teljesen vegetatív lettem!!!
Mosmifaxomvaaan!? Most ne legyen görcsmbe a herém????
Hol egy cigi? Nem, hánynom kell!!!
Vagy behugyozok!?
Teljesen vegetatív lettem!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
27k platinumban az új Slim, használtan már 20ért válogatni lehet.
RGB kábel sztem.
<#eljen>#eljen>
ps2-t hogy lehet lcd\plazmára kötni? hallottam valami átalakítóról, van errõl egy kép vagy hol lehet kapni? nem scart volt tuti, hanem kompozit (nem a sárga piros fehér), hanem az a YbYrYg vagy mi és az megy a tv-be ,másik fele a ps2-ben...
thx
ps2-t hogy lehet lcd\plazmára kötni? hallottam valami átalakítóról, van errõl egy kép vagy hol lehet kapni? nem scart volt tuti, hanem kompozit (nem a sárga piros fehér), hanem az a YbYrYg vagy mi és az megy a tv-be ,másik fele a ps2-ben...
thx
Én pont az általad felsorolt dolgok miatt váltam meg nyugodt szívvel a 60-as gépemtõl tavaly. Túl van misztifikákva ez a PS2 kompatibilitás. Fillérekért megy a PS2 és nincsenek kompatibilitási gondok. Az Upscale aláírom pofás, ja a játékok olyan 5%-nál még jól is mutat a többinél botrányos a képminõség LCD-n.
Ha hõpisztolyoznak akkor az GPU vagy CPU leválás lehet a lapról, gyakorlatilag a PS3-mas 3 Led. 60 nanon viszont ennek jóval kisebb az esélye. Most igy belegondolva a 40-es masináknál nem is nagyon volt ilyen hiba, inkább csak fejezés.
azt nem értem, 350 fokkal, hõpisztollyal fújva 3 csipet az alaplapon, utána bekenve õket hõvezetõ cuccal, miért lesz jó a gép?! így lehet otthonmegjavítani.
majd szervízest megkérdem ha megjön a gép tud-e valamit. de hogy ez meddig lesz jó ki tudja... egy új 80-as meg akinek kell egy ps2 és kész. kártyaolvasó van laptopban, pc-ben, +usb nem rossz persze
majd szervízest megkérdem ha megjön a gép tud-e valamit. de hogy ez meddig lesz jó ki tudja... egy új 80-as meg akinek kell egy ps2 és kész. kártyaolvasó van laptopban, pc-ben, +usb nem rossz persze
Mondjuk az igen tág meghatározás, de legyen 😄
Valami alkatrész egy bizonyos sorozatnál kb 2 évet bír.
nem tudom mi van b+ 😊
kéééééész 😄
na jó nem vicces. (fingers crossed, mentés megmaradt, mentés megmaradt, mentés megmaradt...)
2 hét pihenõ.... kéne egy ps2. 80 gigás lesz ebbõl 60nm...
kéééééész 😄
na jó nem vicces. (fingers crossed, mentés megmaradt, mentés megmaradt, mentés megmaradt...)
2 hét pihenõ.... kéne egy ps2. 80 gigás lesz ebbõl 60nm...
Azért ez qrva meleg.
azaz köszi. hát nem tudom mikor a 60-ast mentettem 160-asra csak egy 1 gigás drive-om volt és felment minden igaz töröltem összes installt meg letöltött játékot...
Pendrivra 10-11 GB-os backupot készít vagy 30-40 percig.Nekem csak a mentések miatt fontos, hogy legyen mert nem minden játék mentését lehet kimásolni.Mondjuk most tán csak a Killzone 2-t nem lehet ha jól emlékszek a játékaim közül.
prototype ilyen mainstream-ebb, durvulással nyilván sok példányt el lehet adni. nem akarom lebecsülni a sztorit, ó nem. azt mindenhol bírom.
viszont ez az elszigetelt város, a durván terrorrá lett bandáival, na szal némi morál szorult bele.
ja, ebben bízok, vinyót visszarakom, és felismeri. eztán letörlöm az installokat, stb. 60 gigáig. rackbe a 60-as, backup, 160-as ki, 320-as be (16k aqua-ba, samsung 8mb 5400rpm sata), backup, 60-as be pc-be rakcbe 160-as és kész. érteed? 😄
viszont ez az elszigetelt város, a durván terrorrá lett bandáival, na szal némi morál szorult bele.
ja, ebben bízok, vinyót visszarakom, és felismeri. eztán letörlöm az installokat, stb. 60 gigáig. rackbe a 60-as, backup, 160-as ki, 320-as be (16k aqua-ba, samsung 8mb 5400rpm sata), backup, 60-as be pc-be rakcbe 160-as és kész. érteed? 😄
Nem nem, a grafik sztem teljesen ok. Vannak azok az animációs fázisok tudod amikor NPC-vel ugat az ember. Ott mozgnak rajzfilmesen. Már játék közben sincs ez a dolog. Annyira nem gáz csak spec jobban örültem volna ha máshogy oldják meg.
Az InFamous lehet, hogy rajzfilmszerû a grafixa, a Prototype viszont csak simán prevgenesen eccerû.
Monnyuk a karakter mozgása az inFamousban örökli a japán kabukiszínház hagyományait, ez tény, viszont az eddigiekbõl egy elég összetett játékmenet jött le a Prototype-hoz képest legalább is összetettebb.
Monnyuk a karakter mozgása az inFamousban örökli a japán kabukiszínház hagyományait, ez tény, viszont az eddigiekbõl egy elég összetett játékmenet jött le a Prototype-hoz képest legalább is összetettebb.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nincs és nem is lesz. Olvass ebbe bele egy kicsit.
Elvileg amikor megformázza a PS3 a vinyót, akkor rárakja az adott gép aláírását és csak abban lehet használni. Gyakorlatilag errõl tarti tudna nyilatkozni, mert õ elcserélte a gépét.
Elvileg amikor megformázza a PS3 a vinyót, akkor rárakja az adott gép aláírását és csak abban lehet használni. Gyakorlatilag errõl tarti tudna nyilatkozni, mert õ elcserélte a gépét.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Jósok is klesznek benne? Akkor megveszem!
😊
😊
Nagyon remélem, hgoy rendben lesz :-)
Az optimalizáció biztos nagyon jó lesz, az már most látszik. Tartalmilag meg majd meglátjuk. 😊
De InFamous exkluzív játék, szóval szerintem lehet számítani az erõs optimalizálásra, meg reméljük mellé csapják az Uncharted 2 multi bétáját is.
Nincs semmilyen hack program ami láthatóvá teszi a vinyó tartalmát?? Erõsen kétlem ezt, bár biztos így van ha ezt mondod.
Szerk: mi van, ha a beszart gép vinyóját átrakom egy másik gépbe és onnan csinálok adatmentést?
Szerk: mi van, ha a beszart gép vinyóját átrakom egy másik gépbe és onnan csinálok adatmentést?
Prototype egyébként nekem is komolyabbnak tûnik. Imfamousban zavar a kissé rajzfilmszerû animáció a cutscene-eknél meg az interakcióknál. Olyan idétlen hirtelen mozgásokkal meg gesztikulációkkal operál a gém.
Nem tudod átmásolni, PC nem ismeri fel. Abban lehet reménykedni, hogy amit visszakap gép az elfogadja a vincsit és nem akarja egybõl formázni.
😄
Most vmit nem értek. Ugye beszarik egy gép, miért megy a para a mentések miatt? Ki kell venni a gépbõl a vinyót és átmásolni a tartalmát. Vagy ez nem megoldható?
Szerintem az a lista, amit múltkor másoltál 50%-al csökkenti a 60 gigás értékét 😄
én voltam:
inFamous május 29.-én EU-ban (péntek?), május 26.-án EU, elõzõ héten kb. demo, kõbe van vésve.
CE-rõl nem tudni, fémdoboz?!
kövi hónapban meg a lazább prototype, ez komolyabbnak tûnik, úgymond "érettebbnek".
predi, isten áldjon. kihagytad h recés és boxon több ment volna el belõle 😄
gép az nincs, már remegek 😊 kibaszott mentések b+ ez bassza az agyam. akartam venni platinumban stand-et (hori vertical stand), kedden elvitték, oldalon még fenn van, mind1, no para talán lesz, de megáll ez a nélkül is, lesz pénzem majd beugrok. de nagyobb vinyó kell 160-ason volt 10gé szabadon :| fuck még javítás sincs kifizetve és még meg is kell élni :S
inFamous május 29.-én EU-ban (péntek?), május 26.-án EU, elõzõ héten kb. demo, kõbe van vésve.
CE-rõl nem tudni, fémdoboz?!
kövi hónapban meg a lazább prototype, ez komolyabbnak tûnik, úgymond "érettebbnek".
predi, isten áldjon. kihagytad h recés és boxon több ment volna el belõle 😄
gép az nincs, már remegek 😊 kibaszott mentések b+ ez bassza az agyam. akartam venni platinumban stand-et (hori vertical stand), kedden elvitték, oldalon még fenn van, mind1, no para talán lesz, de megáll ez a nélkül is, lesz pénzem majd beugrok. de nagyobb vinyó kell 160-ason volt 10gé szabadon :| fuck még javítás sincs kifizetve és még meg is kell élni :S
LOOOOL
Holnap megnézem ezt az UFC demót. Annyian dicsérik. Leszedtem már csak elfelejtettem, hogy fent van.
Baszki errõl eszembe jutott egy blogoló Live-ról. 😄D Betettem favba mert meghalok rajta. 😄D
Pred's Preview:
Eddigiek alapján: Hát ilyen villámok meg elektromosságok vannak be, amiket lehet lõni is!!!! Ha elfárad a hõs, akkor csak elõveszi az elektromos kisülést és megpihen rajta. Ezzel töltõdik az energiája is!!!!!4!!! A grafikai jó, de lehetne rosszabb is. Vannak benne ellenfelek, jósok! A A videók alapján eddig 8.7543246 pont, de csak mer nem tudok dönteni!!!!
Jó test volt? 😄
<#eplus2>#eplus2>
Eddigiek alapján: Hát ilyen villámok meg elektromosságok vannak be, amiket lehet lõni is!!!! Ha elfárad a hõs, akkor csak elõveszi az elektromos kisülést és megpihen rajta. Ezzel töltõdik az energiája is!!!!!4!!! A grafikai jó, de lehetne rosszabb is. Vannak benne ellenfelek, jósok! A A videók alapján eddig 8.7543246 pont, de csak mer nem tudok dönteni!!!!
Jó test volt? 😄
<#eplus2>#eplus2>
Aha. Nem mondták pontosan mikorra lesz kész?
Na okés. Majd akkor mehetnek a beszámolók. Remélem Emthor gépe is elkészül addig.
Én is.
inFamoust ki veszi löncskor?