PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
óriási akció a game-en

grid 18£, gyûrûk ura conquest 25£, killzone 2 25£, stb!!

EmThor
EmThor
2 hét múlva érdeklõdhetek ennyit mondott a szervízes

Free Delivery, tehát ingyenes
JohnnySmith
Nekem még a régi van, de GT5-höz szeretném az újat 😊

GT5P alatt 😉

Akkor készült a képek amikor még nagy szám volt a Logitech DFP

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Mennyi a szállítási költség Mo-ra? És mennyi idõ alatt érkezik meg? Én csak game-rõl meg shopto-ról szoktam rendelni..

Csabesz100
Igen rendben vannak az árak, de sajnos egyik sem érdekel igazán! De tényleg ajánlott átnézni mindenkinek, hátha valaki talál kedvére valót. Nem tudod, hogy mennyi a szállítási költség? (Nem volt kedvem megkeresni) :-)

PS3 ID: Csabesz82

hát lehet, a rutin az fontos! 😊
mindenkinek: vegyetek valami szépet, jó árak vannak <#wow1>

Seth
Ennek azért volt már pár része ezelõtt, amik zseniálisak voltak XD
Lááá lálálálá lá lá lááááá láááá, kátámári dámásíí , zseniális <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Csabesz100
Lehet azért volt eddig 1 hónap, mert nem tudták, hogy mi lehet a gond a gépekkel, mostanra meg már rutinszerûen végzik a javításokat! <#merges2>

akkor hamar kész lesz! mert gondolom ezt is mint a még garanciális gépeket Szlovákiába küldik ki javíttatni és azokról azt hallottam hogy alsó hangon 1 hónap volt. vagy most mi van, felgyorsult a dolog? egyébként örülök hogy hamar visszakapod a kicsikét! <#integet2>

zsolt1983
Aszsag. kb anyoira jo jatek mint a Noby Noby Boy .. 😄DDDDDDDDd
de ez tlan meg vlamenyivel jobb.

EmThor
EmThor
köszi mindenkinek. ha lesz pénzem kifizetem a 2. vinyót backupnak. de jövõ héten ilyenkor úgyis kiderül mi a szitu a mentéseimmel

hoppá, tényleg, az iso volt 5 éves : )

zsolt1983
ertehot. 220 GB nal eleg necces. bar en nemszoktam havonta restoret csinani. max fel evente. es az boven megteszi, nemvagyok hc. gamer, saveket meg kimasomlom pendrivere (updetelem az elozot), az boven megteszi. 😛

Seth
Akarod mondani 9 éves XD

PSN ID.: Beegabor

greyfox
Ha esetleg bekrepálna a gép, a szavatosság intézéséhez elég "csak" a számla?
Mert nekem csak az van!
Gyártástól, vagy vásárlástól 3 év? 😊

Steam: greyfox

predator0
Jaja, én is azt használtam, ameddig rá nem jöttem, hogy ebben a formában a backupnak semmi értelme. Tököm fogja havonta törölgetni a PS3 adatait, nem ezért vettem bele nagyobb vinyót 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

ja, nem azért mondtam, csak hogyha valaki nem bírja kivárni nemhogy a demot, hanem a teljes verziót : ) (én speciel mikor olvastam épp azzal játszottam)

balla27
szia!a nogyobb forgás az mit jelent?az enyém 900. nem, gondoltam volna ,hogy ilyen jó lesz a gran turismoval ez a 900 fok ,de SUPER

zsolt1983
sima USB kulcsot is hasznalhatsz erre a funkcioira, ajanlatos a restor elot minden filmet zenet il game datat totrolni. Rettentoen konnyoiti es gyorsa tesszi a restort, ill. a mentest.

zsolt1983
Ha venni szeretnel ps2 -t elore mondom h. azon nemlesz olyan a jatek mint a ps3 on ha tolod. es most nem a HDMI contra compones kulombsegre gondolok.
Alapon a ps3-on van elisimitas es upscaling ami nagyban noveli a kepminoseget.
Ez csak informative irtam.. 😊 Nehogy meglepodj. 😉

Nekem is ilyen Wd külsö vinyó van már 1.5 éve tökéletes ps3-hoz. Van amelyik alapbol Fat32-re van formázva csak rádugod a PS3-ra és már látja is.Ha visszont nem fat32-re formázottat kapsz akor kell valamilyen program (Partition magic, Acronis Disk director, Fat 32 formater,Partition Master, stb) amivel megtudod formázni mivel Windows alol nem tudod.

PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan

Smuge
Mindenképpen WD-t vedd szerintem egyik legmegbízhatóbb ( már le se merem írni ide meg fõleg nem 😊 )a hdd-k között és designben sem utolsó, mellesleg ps designhez is nagyon jól passzol 😊

Alien!
lehet...annó én egy WD mybook-ra toltam ki...fat32-re kell formázni,ha jól emléxem pc alól látod rendesen,van egy ps3 backup könyvtár amiben nem tudsz semmit csinálni....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
nagyobb, jobb a pedál, ps gomb, nagyobbat forog. amúgy ugyanaz, régit akkor cseréld ha végleg behal.

balla27
driving force gt kormány?van valami külömbség a tekerõn kívül a driving force pro-tól.egy idõben akartam egy ilyet,de majd ha meghal a pro.tartóssági teszt majd az igazi gt5 nél lesz. már egy pici kottyanása van középen,pedig nem sokat használtam még..és nekem úgy tûnik ,hogy amikor vettem még nem volt.

EmThor
jól van, csak ne izgasd fel magad 😉

más:

PS3-at backupolni lehet szerintetek ilyen külsõ WD passport vinyóra? 2 hetente muszáj lesz még egyszer nem kockáztatok! mert ezeknél nem tudom hogy megy a formázás, fat32, ntfs-re, lehet simán piszkálni nem win alól ugyanúgy nem?? néztem vinyó meg jobb rack ugyanennyi, bár azt lehet szerelni...

Köszi!

http://www.edigital.hu/Kulso_merevlemez/Western_Digital_Passport_2.5_320GB_fekete_kulso_merevlemez-p35555.html

f&sz tudja na. http://www.edigital.hu/Kulso_merevlemez/LG_Blackpearl_25_250GB_(HXD1U25GL)_kulso_merevlemez_fekete-p45508.html csak pár ezerért meg ott a nagyobb. de legalább tudjátok, van ilyen is <#taps>

5 éves játék, amit egy átlagon aluli pc tökéletesen futtat dc emulátorral

EmThor
sacred 2-re nem izgul velem senki? fantasy diablo mászkahent 😊

katt

gameplay trailer

Ott a pont. Az online játékhoz ráadásul 1 megabit is elég.

Papesz

abelus
ok, köszi

,

majd dobo,k egy privit listaval ma vagy hoknap legkesobb.

abelus
légyszi mondj pár olyan DS játékot amit ajánlanál 😛

,

Alien!
persze,nincs rá szükség,de nálam ennél a sebességnél érezhetõ különbség van a két megoldás között....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
😄 örülök szervízt meg vinyót megoldom. ps2 majd jövõ hónap. + 1 komponens kábel hozzá, egyébként igazatok van, külön is jó lesz. már csak egy olyan gép kell amihez adnak memkarit is, remélem pár játék (általában 1-2 mentésem van game-enként, ahogy kéri, ahogy jön) mentése ráfér, aztán meglássuk. leépítést meg kikerülöm O_O

gondolom. az ucsso uzim amit irtam neked epp az volt , hogy majd sgre irj valaszt mrt ez horror 😄

5c0rp330n
sztem 54-es routernek 20-25 megabitet bírnia kellene.. ps3-ra ennél nagyobb sávszélre nem hiszem, h nagy szükség lenne..

EmThor
az is jó kormány

FOX: én ékezet nélkül is szívesen írnék ps3-ról 😄

thx

Koszi. ps3rol irok most azert nincs ekezet.

Én még a GT4prologue idején vettem egy logitech driving force-ot azóta azt nyúzom. GT5p-hoz is kiváló, bár jó lenne a 720fokos forgás...<#confused>.....viszont csak emiatt nem veszek új kormányt. Az a plusz tekerõ a kormányon meg szvsz néphülyités, semmit nem ér(ennek akkor lehet értelme ha az ember kitörli a szótárából a hiba szót és csak perfect lap-okat nyom + nem játszik online ahol másodpercenként kilöknek).

Fox: grat a GTAIV-hez, én biztos nem viszem végig, történeti szál megvót, utána eladtam, nem veszem meg még1szer. <#taps>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Alien!
naja....ugye az 54mbites meg 108mbites routereknek bírnia kéne elméletben...a gyakorlatban kb olyan 14-16mbitnél van a végük.....a UPC-s csóka szerint az általunk adott wifi router sem viszi át a 20mbitet...

EmThor
b+ a nyúl 😊

go go go, bionic

párhuzamos univerzumból ránktörtek a zalienek

lost planet 2
hû lost planet kurvajó lesz, multi is alapvetés volt, de a single is a bossfightjaival, akinek nincs meg elsõ részt szerezze be nem fogja megbánni!

új nfs meg kellemes meglepetés, még egy ilyen kell hozzá, itthon is emberi árban van:

EmThor
grat, úgyis újra kell kezdenem xD

5c0rp330n
simán bírni kell 25 megabitet is stabilan a g-s szabványnak. szó nincs róla, hogy kábellel akár stabilabb, akár gyorsabb lenne. egyszerûen fos routeretek van 😊

thx. 😊

Csabesz100
Gratula hozzá! Nem semmi! Én a küldetéseket végig vittem, utána befejeztem! De most kedvet kaptam hozzá, lehet elkezdem újra!