PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GT5P alatt 😉
Akkor készült a képek amikor még nagy szám volt a Logitech DFP
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
PS3 ID: Csabesz82
mindenkinek: vegyetek valami szépet, jó árak vannak <#wow1>#wow1>
Lááá lálálálá lá lá lááááá láááá, kátámári dámásíí , zseniális <#idiota>#idiota>
PSN ID.: Beegabor
de ez tlan meg vlamenyivel jobb.
Mert nekem csak az van!
Gyártástól, vagy vásárlástól 3 év? 😊
Steam: greyfox
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Alapon a ps3-on van elisimitas es upscaling ami nagyban noveli a kepminoseget.
Ez csak informative irtam.. 😊 Nehogy meglepodj. 😉
PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
más:
PS3-at backupolni lehet szerintetek ilyen külsõ WD passport vinyóra? 2 hetente muszáj lesz még egyszer nem kockáztatok! mert ezeknél nem tudom hogy megy a formázás, fat32, ntfs-re, lehet simán piszkálni nem win alól ugyanúgy nem?? néztem vinyó meg jobb rack ugyanennyi, bár azt lehet szerelni...
Köszi!
http://www.edigital.hu/Kulso_merevlemez/Western_Digital_Passport_2.5_320GB_fekete_kulso_merevlemez-p35555.html
f&sz tudja na. http://www.edigital.hu/Kulso_merevlemez/LG_Blackpearl_25_250GB_(HXD1U25GL)_kulso_merevlemez_fekete-p45508.html csak pár ezerért meg ott a nagyobb. de legalább tudjátok, van ilyen is <#taps>#taps>
Papesz
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Fox: grat a GTAIV-hez, én biztos nem viszem végig, történeti szál megvót, utána eladtam, nem veszem meg még1szer. <#taps>#taps>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
go go go, bionic
párhuzamos univerzumból ránktörtek a zalienek
lost planet 2
hû lost planet kurvajó lesz, multi is alapvetés volt, de a single is a bossfightjaival, akinek nincs meg elsõ részt szerezze be nem fogja megbánni!
új nfs meg kellemes meglepetés, még egy ilyen kell hozzá, itthon is emberi árban van: