PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Hát ez kemény egy kiadás. Árát tekintve is.
http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=2&data=2182

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Ragaszd le szigetelõ szalaggal 😄

El lehet valahogy tûntetni az XMB-rõl a jobb felsõ sarokba kirakott órát? Marhára nem tetszik az ott 😊

G.

10-20mbitnél lassú a wlan. Nekem 5megás netem van, és minden tökéletes.

abelus
az jó 😛

milyen gyors a neted? nekem 6mb-es.

ha 10-20 lenne, akkor én is csak wifin tolnám 😄

,

Nekem az online játék megy tökéletesen wifin is.

abelus
kÁbellel nekem is sokkal stabilabb.. letöltésnél mindegy, de online játéknál a kábel a tuti 😛

,

Ombika
Azaz! Jelzed majd , ha kijon please. Thx

EmThor
trash panic? nemsokára!

Alien!
van...nálam érezhetõen stabilabb és gyorsabb a kábel(chello 25/3mbit)

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Csabesz100
Nekem is wifi-vel volt összekötve, szintén olyan 2m távolságban. Játék alatt néha ledobott, meg a demó letöltése lassabb volt. Kipróbáltam kábellel (nem látszik semmi sem belõle, úgyhogy nem is zavaró) és nekem jelentõsebb stabilabb lett. Lehet, hogy a 2.7-es frissítés ezen is javított, nem tudom, de én maradok a kábelnél, mert az bevált! Ha úgy el tudod húzni Te is a kábelt, hogy nem zavar, akkor szerintem úgy csináld!

PS3 ID: Csabesz82

balla27
nekem a 2 megás netemmel 1óra jön le kb egy játék

predator0
Saccperkb. 500 mega és 1 giga közöttiek. Szerintem nincs értelme kábelezni, nekünk is ugyanez a helyzet csak 8 megás nettel. Pont olyan gyors a wifi, mintha kábelen menne.

Ok, akkor ez lesz. Köszi.
Tipikusan mekkorák szoktak lenni a letölthetõ demók?
És talán egy kevésbé PS3 specifikus kérdés: 10 megás a netem és jelenleg WiFi-vel használom a gépet, de akár be is kábelezhetném. A router kb 2 méterre van 😊. Van értelme kábelezni, vagy semmivel sem lenne gyorsabb, mint a WiFi?

Köszi
G.

Ombika
Megjelent e mar az az ujitott tetris mikor mindenfele baromsagot lehet belerakosgatni vmi kockaba! 😊

predator0
Jelenlegi állás szerint nem fog.
A probléma elég egyszerûen megoldható. Hozz létre egy új usert ÍGY, ott pedig regisztrálj az amerika és/vagy angol store-ra.

balla27
szia!
újra reg

Sziasztok!

Néhány napja vettem egy PS3/80-at. Soha nem volt még korábban konzolom, de mindig is szerettem volna egyet. Egyáltalán nem vagyok nagy gamer, de valahogy PCn játszani nem az igazi.
Egy kérdésem lenne: regisztráltam magam a PS Networkon, és -én marha- Magyarországot adtam meg címnek, és emiatt a PS Store egybol azt írja ki kb., hogy menjek a fenébe 😊
Nem mintha nagyon szeretnék onnan vásárolni, de pl 1-2 ingyenes demót + addont szívesen letöltenék.
Tudtok arról valamit, hogy fog ez valaha muködni nálunk?
Javaslat esetleg, hogy mit csináljak? Regisztráljak újra pl angliai címmel, és akkor muködni fog?

Köszi, üdv,
G.

EmThor
ez a capcom vs marvvel télleg akkor flash? kicsit átb@szásnak érzem az egyre másra felújított játékokat -_-

EmThor
1. nem szabad messzemenõ következtetéseket levonni, n4g360.com nem kapta fel az infót, szóval egyedi esetek a gépszervizelések

2. közel se 20 ropi, 14.700 ha van számlád garid, ha nincs -teljesen jogosan- 80 rongy.

na most h ezt a gépet kapom-e vissza, vagy egy másik, felújítottat, vagy alaplapot cserélnek, passsz. jövõ szerda reggel nájn-o-hándred-et elüti az óra és hívom õket

predator0
😄 Ez annyira vicces. Én azt sem tudom PSL-en hány embernek van 60 gigása, te meg azt is, hogy egész Magyarországon mennyi van. Megoszthatnád az infóidat.

Jaja. ez én gépem kb 2 hét alatt szállt el.

Csabesz100
Rosszul fogalmaztam. Nem az elsõk között vettem, de viszonylag hamar. Akkor már lehetett chip-elni és meg is csináltattam. Akkor lehet, hogy nekem volt mákom vele, de semmi gond nem volt a géppel! Lekopogom, eddig a ps3 is tökéletesen megy, eddig erre sem tudok semmi rosszat mondani! (remélem nem is lesz vele semmi egy ideig) Leszámítva azt, hogy a ventillátor állandóan úgy pörög, mint ami fel akar szállni! :-) De úgy vagyok vele, inkább pörögjön, mint hogy túlmelegedjen!

Én kb a középszar felsõ szegmensébe teszem, mert azért eléggé kipofozták, lesz karma rendszer, sandbox - ergó lehet mókázni sokat és jól biztos. Sztem pozitív csalódás lesz ez 😊

Szedem.

😄

Alien!
ezen azért vitáznék....mikor megjelent a ps2 még nem lehetett sokáig csippelni,aztán jöttek a swapdisk-es megoldások,és az írt lemezektõl sorba dõltek ki a diódák.... a haverjaim közül soknak szart be....míg most a ps3 (60/40gb) senkinek....minõségben a 2 gép össze sem hasonlítható szvsz.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

greyfox
Az teljesen rendben van.
15k-t még bõven hajlandó leszek kifizetni 😊
Bár nem hinném, hogy ez most hirtelen tömegesen elõ fog fordulni.

Steam: greyfox

tarti19
Mondjuk nem azért de ez még mindig ~0,1-0-3%-a az elromlott gépeknek az aránya hazánkban...

Csabesz100
Ha jól emlékszek 1 év garancia és 3 év a szavatosság!

Csabesz100
Mikor megjelent a PS2 rögtön vettem egyet. Akkor még más felfogással voltam és egybõl vittem chipeltetni. :-) Nagyon sokat ment játékkal és írott filmekkel is. Fõsulis voltam és elvittem az albérletbe is, ahol gondolhatod nem keveset üzemelt. 5-6 év után eladtam nyugodt szívvel, mert semmi baja nem volt. A lemezeket elsõre beolvasta stb. Annak a megbízhatósága sokkal jobb volt, mint a ps3-nak! Legalábbis az én tapasztalataim ezt mutatják!

greyfox
Én elhiszem, de ez teljesen nonszensz. NEM lehet ilyen irreális áron szolgáltatni.
A szavatosság-ra hivatkozva 15k, ugye?
És az meddig él? 2év a vásárlástól számítva?

igen, ez elszomorító, hogy ilyen hamar megadják magukat a kicsik. egyébként a PS2-vel volt hasonló? akkor még nem fórumoztam, úgy hogy ilyesmirõl nem hallottam.

Csabesz100
Gondolom papírok nélkül lenne 80e. Papírokkal 20e körül meg lehet úszni, a szavatosságra hivatkozva. Az azért annyira nem rossz, kibírható összeg, bár egy ilyen kategóriás gépnél én elvárnám, hogy legalább 5 évig ne kelljen szervizbe vinnem meghibásodás miatt!

Smuge
Lehetséges, ezt amit írtam úgy értem hogy garancián túl tehát ha már lejárt az 1 év. Ez a 80k pedig ha elhiszitek ha nem 80k nem írtam el. Egyik Sony kirendelt javítóhelyen ki is volt ragasztva 20-as betükkel: PS3 konzolok garancián túli javítása hibától függetlenül egységesen 80.000 Ft.

az is lehet, vagy ha nincs errõl az olcsóbb lehetõségrõl tudomásod akkor szó nélkül lehúznak. 15000bõl kijön elvileg. bár 80k-ért már majdnem új gépet tudnék venni, úgyhogy biztos nem javíttatnám annyiért.

greyfox
80k? Hol írják ezt? Ez teljesen irreális.
Ennyiért vadiúj konzolt kapsz..

Smuge
Ha jól vettem ki a hozzászólásokból akkor viszont ez a javítás nem olyan vészes összeg. Csak be kell tudni mutatni egy számlát és a gari cetlit így 20.000 Ft körül meg lehet úszni . Viszont azt nem értem akkor miért írják hogy 80.000 Ft a javítás hibától függetlenül? Talán akkor ha nincsenek meg a papírok?

Csabesz100
A 40-esek fejbehalásakor én sem voltam túl nyugodt, de szerencsére engem is elkerült. Most, hogy nem nagyon hallani olyan esetekrõl, jön egy újabb probléma! Nem nagyon hagy minket nyugodtan játszani ez a Sony! Még arra is figyel, hogy még izgalmasabb legyen a játék a kedves vásárlónak! <#wow1>

EmThor
dirt platinum 8990 galaxisban

EmThor
sandboxos versenyzõs. szerintem.

aranyos

EmThor

EmThor
kis esti olvasnivaló

alul az új posztok

abelus
na megjött az r4ds.. eddig nagyon állat 😄

,

NEXUS6
Baxki ezt a Zenét hallani kell!!!
<#vigyor>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
nem tudok semmit, hang sincs, melóba vagyok 😊 kevéske rammal örültem h vki youtuba-ra fellõtte 😄

predator0
Ez a trailer rohadt jó. Amúgy én most ehhez úgy állok hozzá, hogy szar játék lesz, úgy legfeljebb pozitívan csalódok.

NEXUS6
Húúú Kb 8-adszor nézem/hallgatom meg! Nagyon teccik!!!

Kezdem érzékelni milyen játék is lesz ez valójában.
Szerintem Kb, mint amikor a GTA-ban az ember levezetésképp nekiállt a csillagokat gyûjteni, és azt élvezte, hogy a végén már a nemzeti gárda elöl kellett menekülni;DDD
Csak ugye ott egy-egy ilyen szessön meglehetõsen hamar végetért!<#eplus2>

Jó lenne, ha a játék zenéje is ilyen lenne, amúgy ki ez a banda nem tudod?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
akkor benéztem, szánom bánom tévedtem!

szerk.: ááááá nagyon hangulatos lett az Empire City trailer! fejjel lefele fellógatott emberek, vérvörös ég. félreértés ne essék, nem erre izgulok, de ha már ilyen sztorit hoztak össze, be is vállalták a dolgokat! (16+)

predator0
Lehet csak olvassa az oldalt, amúgy tavaly szeptember 12-én regelt, 3 haverja van, egyik cloud. Persze ettõl még lehet igazad. (Amúgy iwiw-en is fent van). IP-t nem tudok nézni 😄