PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Gyógypedagógia, valami fogyatékkal rendelkezõ személy.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

zsolt1983
nem halalal vegzodik - re gondoltal ??? 😄

zsolt1983
Off :
Mit foglal magaban a GYP rovidites? nem a foglaomra vagyok kivancsi, hanem magara a ket sora.
Elore is kosz
ON

zsolt1983
Nem a jatek maga h. miert olyan amilyen.
Hanem h. miert akcio kategoriba eoroltak be.. 😊
A videorol meg annyit h. annyira beteg h. man jo. 😄 Nooooooby noooooooooby nooby booy.!!! Mekkora ??

predator0
Ha EBBÕL nem érted, akkor fennállhat az a veszély, hogy normális vagy, ami sok évnyi kemény és értelmetlen munka után halállal jár.

Seth
Képzeld el:
Japán csóka reggel, vmi szörnyû éjszaka után, másnaposan, kávéval, cigivel elvonul a klotyóra. Elmélkedik , hogy kéne vmi új játékot csinálnia. Majd ekkor elõbukkant a nagy ÖTLET, ami az esti tivornya meg nem emésztett maradékaiból állt. Kb ennyi a véleményem

PSN ID.: Beegabor

zsolt1983
Ki h. viszonyul a Noby Noby Boy - hoz.
Legnagyobb vicc h. a gamespot.com on mint akcio stiluskent van besorolva ??
magyarazza man el nekem vlaki ezt..... 😄DDD

EmThor
engem is zavart a gta-ban csúnya sok rossz bácsi lelövöldözése 😉 attól még mondjuk hogy minden sarkon rámrontanak lehet unalmas lesz. de hát ezért akciójáték. de lámpavasra húzott embereket remélem nem szedik ki.

gameplay-en is u.azok vannak de pár kicsit olcsóbban, thx!!

Nincs belõle demo.

Nem persze. Amúgy abszolút jól látod, de sztem kb eddig is így viszonyultunk hozzá. Én azért döntöttem végül mellette mert a kezdetleges katasztrofális állapotból nagyon szépen összekalapálták, open world (kedvenc stílusom) ugye , behozták a karma rendszert, már utána olvasgattam és tele lesz side questekkel is. Szóval sztem egy egész jó és hosszan tartó szórakozást biztosít. Ami kissé zavar engem, hogy a videók jelentõs részében nagyon-nagyon sok a harc. De volt pár olyan ahol inkább csak mászkált a faszi, felfedezte a világot. Remélem nem egy szinte csak hentre épülõ sandboxal lesz dolgunk.

predator0
Nekem pont azért kell, mert nincs szarráhájpolva, exkluzív és a prototype rohadtul nem jön be. Assassins Creed csápokkal 😄

Ombika
USA store-ba vki irta,h fennt van flowers , hat en istennek se talalom demojat csak videot meg megvasarolasi lehetoseget?! 😞

Sippie
na látszik te sem ismered a tetris sztoriját, méghogy nem nagy durranás <#idiota><#hehe>
NEXUS6
Egy kicsit elgondolkodtam most itt az inFamousnál, hogy akkor ez most milyen gáme lesz egyáltalán.
Meg általában hogy is kéne egy olyan játékhoz állni, amirõl még nem sokat tud az ember, de egy-két dolgot azért igen. Szal továbbra is az a véleményem, hogy minden játék megérdemel egy minimális megelõlegezett bizalmat (átlagosról indul az osztályzat), már csak azért is mert amíg ki nem adják az adott játékot nem is tudjuk, hogy az milyen valójában (szerencsére), soxor még a stílus sem egyértelmû.

Mer ugye itt van ez az inFamous, aminek a sztorija, miegymás van akinek bejön van akinek nem. Sok minden komoly dolog benne van, de láthatólag a harc meg olyan kis egyszerû, ami egy szinten nem gáz, mert így legalább dinamikusabban halad vele az ember😊

Szal a kivitelezésen az ötletességen múlik minden, nem annyira a prerendelt átvezetõ videókon, ott van pl a Tetris is, melyen népszerû játék, pedig a sztorija õszintén szólva nem egy nagy durranás.<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

mag jol nez ki. ugy ahogy irtak lentebb. post effektek nem annyira elnyomva (amiert is tetszik)
. szerintem is csinos darab.

PS3 ID: iib

Alien!
na igen...valszeg a nagy számok törvénye alapján kompromisszum a látvány,bár még nincs kész...mondjuk már most simán odaveri a Resistance 2/BF:BC multit ebben a formájában is...

kérdés mennyire lesz run&gun cod4-szerû lövölde....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Gameplayre ma lehet érdemes lesz ránézni

ÁÁá b+ <#nevetes1><#nevetes1> Jah, Gameplayen kemény 15 font.

EmThor
igen, megéri ennyiért 😊

ja a játékidõ... szabadon bejárhtó relatíve, kicsit repetitív, olyan 4 órám volt benne és alig csináltam valamit, alsó hangon 10-12 óra, felsõ hangon 18.

szóval kell 😊

Kérdés!
Prince Of Persiának mennyi a játékideje kb?

EmThor
ezzel most nagyon sokat segítettél és felesleges kereséstõl kíméltél meg, köszönöm!! <#eljen>

NEXUS6
Soha ne mondd, hogy soha!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Funkcionális.

Nincs annyi poszteffekt rajta, mint pl a kz2-õn, meg az agyonn bloomeeffektezett UE3 motoros szörnyûségeken. Persze némi shader effekt, bumpmaping még ráférne, de a COD, BF játékoknál azért már most szebb.

Grafikabuzi vegyen PC-t!
<#nyes>

Alapgéphez SOHA nem jár memóriakártya.

Papesz

predator0
Nézd meg a képeket eredeti felbontásban. Azért 😄

NEXUS6
Õöööö....merthogy miért is?

NEXUS6
Meggyõzõ!
<#eljen>
Teccenek a robbanások. A fegyverek hangja sem olyan videojátékszerû.
Talán a karakterek mozgása lehetne kicsit kevésbé zombis.

Na Gameplay-en még odatettek az áraknak pár játéknál.Így már mégfínomabb.<#finom>

Ombika
Itt is felteszem a kerdest. Nektek is tetu lassu a store?

predator0
A grafikabuzik ezt a game-t messzirõl fogják kerülni.

Alien!
friss MAG képek

és némi gameplay

oda fog b*szni rendesen....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Akkor én is arra gondoltam.Gamestation-t csak az elõbb néztem.

EmThor
na dolgoznak a fiúk, kösz az infót!

szerk.: gameplay-re gondoltam, ott még semmi

Gamestation.co.uk-n (ami valószínû ugyanúgy testvéroldala a Game.co.uk-nak mint a Gameplay) is ugyanazok az árak vannak már kirakva.Sõt akad olyan játék is ami még 1£ olcsóbb.Na nem sok desok kicsi sokra megy. <#awink>

EmThor
off

vki nem tudja véletlenül, ehhez jár egy memkari? 576-ba u.ez a gép, aszongya jár. thx

Csabesz100
A Manhunt az nagyon bejött, de az FPS-ekért annyira nem rajongok. Kb. 1 hónapja pörgettem ki a COD4-et is, pedig nem mostanában vettem. Nem vitt rá eddig a lélek. De most belejöttem az FPS-be, gondoltam bepróbálom (fõleg ennyiért), legfeljebb a polcon fog porosodni! :-)

PS3 ID: Csabesz82

EmThor
no para.

amúgy tudtátok, hogy a ps3-hoz való komponens kábel jó a ps2-höz is?

Nézd, alapvetõen egy brutális gém, kõ kemény parával nyakonöntve. Ha a demó nem jött be a full sem fog szvsz, de végülis annyira fika az ár, hogy megéri bepróbálni. Én már az elsõ része óta csak Manhunt FPS-nek hívom 😄 Vhogy mindig az ugrik be róla.

Csabesz100
Ha ilyen sokan dicséritek a Condemned 2-t, meg is rendelem. Demo-val játszottam, de annyira nem nyerte meg a tetszésemet. De ennyiért adok neki még egy esélyt! <#smile>
Remélem nem lesz nagy csalódás!

PS3 ID: Csabesz82

már túl vagyiok a lair-en, majdnem végigvittem anno.

EmThor
lair-re nem izgul senki ezeöccáé? nem is platinum... mi van veletek?! <#crazya>

(stormrise kéne, verjetek agyon)

Még teljes áron is azt mondom rá, hogy qrvajó. Ennyiért meg kötelezõ.

EmThor
nagyon rideg cucc, imádtam, horroros nyomozós természetfelettis!

Condemned 2 milyen lehet?Annyi pénzért nem rossz meg videók alapján sem.

EmThor
get on the hype tran 😊

itt a pixeljunk... hm. láva + víz ok, de mi célból? majd kiderül, õsznél elõbb félek nem jön, de a fl0werre is megérte várni 😊

EmThor
gameplay.co.uk?

estig fönn lesz, igazad van egyébként, ott késnek egy kicsit, de ugyanezek lesznek!

Társoldalán is kirakhatnák akcióba ezeket.Ott sokszor valamivel olcsóbbak is valamivel.<#finom>

EmThor
LAIR 5£!!!! ne hagyjátok ki, kapott patch-et 250 mega, analóg karos irányítás + javítások, nagyon jó játék, aki kicsit is szereti a fantasy-t, kötelezõ!

stormrise 18£, haze 15£, stb