PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tv háta mögé nehéz hatraferni ezért azt csak végsõ esetben piszkalom.
Szóval a lényeg, hogy az antenna(vagy az azzal érintkezõ es eszköz) semmilyen módon ne csatlakozzon a tévéhez, amíg kiderül, hogy ez -e a baj forrása (nagy valószínûséggel igen)
Adversus solem ne loquitor
Hozzáteszem, hogy a downgradelt gép nem népszerû téma a topikban <#ejnye1>#ejnye1>
íme a kép a hibáról. az elõzõ linket most vettem észre hogy nem mûködik.
Segítségre lenne szükségem! Lenne 1 FAT 80gb (cechl04) tipusú ps3am , nem rég újítottam be (igaz használtan és a gari matrica sértetlen volt) Elküldtem egy újrapasztázásra + downgradere. Az a helyzet hogy HD tv-n kiváló a kép, viszont av multi kimenten néha ez jön elõ:
http://maffiozok.szunyi.com/images/2...76875831x7.jpg
Vettem egy új kábelt azzal ritkábban jön elõ... Illetve van olyan eset amikor kristálytiszta a kép rajta, de játszok vele és hirtelen elõjön majd 1 idõ után megint jó... Ez mitõl lehet? Szoftveres gond is lehet?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ettõl függetlenül én se szeretem az ilyesmi játékokat de inkább kussba maradok.
Játszon csak az vele aki szereti ezt a stílust nem kell zavarni.
Írta Moby a "generáció egyik legjobb" játéka.Szerinte! az egyik,ezzel sincs baj ugye😊
Nem akkora fos játék, de télleg nagyon fan embernek kell lenni szerintem hogy a story-t bevegye valaki.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Háköszdenem. Amikor az ilyen videöbaüvöltözõniemandok a csattogósszárnyú lepkét SE tologatták az udvarban, én már nyomtam a géminget a fejlécemben látható gépen, szóval a magam számára meg tudom mérni a játékokat. Van hozzá sokat próbált mérlegem. Ám ha mégis ilyen mindentfikázó büdösparasztok véleményére lennék kíváncsi, akkor is inkább az elsõ randomszar gémertsitera mennék fel, ott ugyanez megy, nem az ilyen férgek nézettségét növelném.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Minden más csak maszatolás.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Grafikailag mintha szebb lenne mint az elõzõ rész bár azt elég nehéz felülmúlni. Féltem hogy a jövõben fog játszódni de a demó lapján szerencsére max 2-3 évszázaddal lehetünk elõrébb a sztoriban.
A harcok még mindig kellemesek és Belmont új képességei is menõk. Külön tetszik az újfajta "korbács", valamint az elõzõ játékból ismert (szent-gonosz) erõhasználat átfogalmazása. A történetbõl túl sokat nem tudtam meg max azt hogy a Bortherhood of Light "kissé" feltápolta magát az évszázadok alatt.
Forza.
Persze lehet készíteni hozzá dobozt.
Az égetett felirat játék közben is elõbukkan amit írtál ez a jogvédett v.mi szöveg?
Nekem a multiplayer annyira nem tetszett de tartalmilag rosszat nem lehet mondani rá.
A pénzt mindenképpen megéri+olyan 'must have kategória😊
Ha minden jól megy ma lesz GTA5-öm,de még nem biztos,hogy ma ideér.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
majd lesz TLOU is de most hiányzik már egy ilyen tengeri hajós,kalózos stílus Magyarul
1db HDMI Swtich
1db HDMI - DVI kábel
Most néztem, hogy így kb 6700 Ft lenne ezt megoldani. :o
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
TomStorm: Szerintem is Last of Us, viszont az új Assassins Creed is ritka jó lett. Szóval valamikor majd azt is be kellene szerezned. 😄