89387
PlayStation3
-
#87181 Mert elvileg jó játék. Én csak anyáztam vele. Meg amúgy egyik Killzone sem fogott meg. Jó, de egyszer végigviszed aztán annyi... -
#87180 Még egy kérdés. A Silent Hill Homecoming és a Downpour tényleg olyan rosszak mint a tesztek mondják?
Lévén nagy fan vagyok és az 1-2-3-origins nagy kedvencem és szívesen kipróbálnám az újakat is de ha tényleg olyan trágyák akkor nem pazarolom rá az időt. -
#87179 Kicsit a végén kezdtem ezt a generációt ezért csak most ismerkedek a nagy nevekkel,most vagyok a Resistance 3 közepén az előző 2 rész már megvolt. Fantasztikus játék,hangulat,történet minden ott van,pedig egy tucat lövölde is lehetne.
Van még ehhez hasonló fps ami legalább ilyen jó? -
#87178 így van, UC3 már a "birkomban".. viszont legalább az UC2-őt kijátszanám előtte, úgy tudom, hogy addig játszható PS plussal a játék, amíg van PS plus-om.. szóval nem sietek, nyárig lesz PS plus. :)
viszont tényleg kevés a friend,szeretnék multis játékkal is játszani. :)
KZ2-őt miért ajánljátok ennyire? :D -
#87177 mielőtt nekiállsz játszani, UC1 és KZ2 beszerzős! ;)
csak h ne a végéről kezd ... ;)
psn+-al UC3at asszem megkaptad, arra nem hívom fel a figyelemd ;) -
#87176 Üdv a klubban:)
Amit még ne hagyj ki:Heavy Rain.Persze van még sok más is,érdemes lenne a Killzone2 őt beszerezni.1000-2000Ft közt terjed az ára. -
#87175 A mai naptól PS3 tulaj vagyok!Játékaim: GOW3,GOW Asc., Killzone 3, Uncharted 2
(Van PS Plus-om is.)
PS-es ismerős viszont nagyon kevés van. :/ Vegyetek fel: czchristmas -
#87174 Ja nem gyengén.... -
#87173 Az ám, és csak szebb lesz:D nagyon betegbrészel vannak benne szinte végig. Az első három-négy óra után kicsit elfogy a kakaó, de aztán a finálé kárpótol. :) -
Evoluti0N #87172 Ma kezdtem el a God of War 3. részét. Azt a rohadt, de gyönyörű! -
#87171 Az még hagyján, de a hangeffekt hozzá pszihopatává tesz :D -
El Gigante #87170 Bírom ahogy szétrúgja az edényeket:D -
#87169 jah, amugy az elején az meg micsoda mikor bemutatja a szereplőket? mintha valami 60-as évekbeli dokumentumfilm lenne. :D
amúgy a játék grafikailag ps2 szint. :D -
#87168 Azok a zenék XD Ilyen nagyon epikusak akarnak lenni, meg úgy az egész játék, epikusabb akar lenni mint az Uncharted, de nagyon trash kategória az egész.. :D Nem is értem mit gondoltak a fejlesztők. Hogy ezt így 2013/14 kisz.rni oké? Vagy nem értem. Mikor a lassan 7 éves Uncharted köröket ver erre a játékra minden téren... :D Sőt, egy mondatban sem szabad említeni a 2-t :D -
#87167 :D
de aranyos ahogy le akarták másolni, nem értem mit hittek , mert ha még egy cseppnyi minőségbeli hasonlóság lenne, még azt mondanám oké, de így elég ciki. :D -
#87166 Vicc. Metacriticen minden idők legrosszabb játékának titulálják :D 11% -
#87165 Az még 1 dolog, de 5:30-nál a bunyó??????????? :D
Virtua Fighter 2? :D
Jó most szemetek vagyunk, mert nem lehet minden fejlesztő vérprofi hiszen kellenek a gyanege cuccok attól fogjuk jobban értékelni a szerintünk jókat. :)
De geci ennek 1 epizódjáért 3-4 euro-t? hahahaha: D -
#87164 Azok a bejátszások... XD SÍROK.
-
Hoz_Hun #87163 Azt esetleg tudja valaki, hogy a The Last of Us DLC mikorra várható? Az Elli-s előzmény DLC-re gondolok. -
Probatbicol #87162 Nem sajnos. Igazából hirtelen ötlet volt, hogy legyen ps3 nem volt tervezve és nem néztem utána korábban, a Vita meg a gyereké.
Mikor meglett, akkor kezdtem nézegetni és mikor láttam, hogy pont 24-én lesz váltás, (karácsonyra lett ugye véve), akkor előző héten egy éjszaka gyorsan összeraktam és letöltöttem azt a 2-őt ami megszűnt, legalább az nem veszett el. A web akkor se jutott eszembe.
Basszus lehet jobb lett volna tudatlannak maradni :( -
#87161 weben se "vetted" meg őket? :( -
Probatbicol #87160 Várj, én úgy tudtam csak azok vannak meg amit már ps3-on leszedtem , tehát a régebbiek elvesztek nem? -
#87159 lehet gépeket aktiválgatni/deaktiválgatni, nem lett volna az végleges :)
ha már régóta van psn+od, akkor mostanra jó sok ps3as címed lett meg "ingyen"
csak győzzed őket végigjátszani... -
Probatbicol #87158 Értem, köszi.
Akkor majdnem szívás lett, mert nekünk már van egy ideje plusz a Vita miatt, de ps3 nem volt, és haveromnak mondtam, hogy addig használja a ps3 részét a dolognak, ezek szerint az ő gépét beaktiválta volna, most meg a mienken meg csak 1 userrel lehetett volna használni. Szerencse, hogy a lustasága miatt nem csináltuk meg :) -
#87157 is-is
adott (aktivált) gépen/hardveren minden acc játszhat a plusos játékokkal
másik gépen (ami nem aktivált az adott acchoz) csak a psplus játékokat konkrétan birtoklo acc játszhat velük
tehát haverodnál IS játszhatsz a psplusos accoddal a psplusos játékaiddal, de haverod ottani lokál accai nem játszhatnak a te játékaiddal
asszem. van valami engedmény, h talán 2 gép is lehet aktivált, de nemtom h ez a psplusos tartalmakra IS vonatkozik avagy csak pl a psn-en MEGVETT játékokra -
Probatbicol #87156 Azt tudjátok. hogy a ps plusz előfizetés pontosan mihez kötődik? Arra gondolok, hogy van egy ps accountom plusz előfizetéssel, meg van egy ps3 user, valamelyik játék alatt ez a kettő össze is linkelődött. Mivel többen is játszunk a géppel, csináltam egy másik ps3 usert is, amikor ezzel a userrel be akartam lépni a pluszos ps accountra, nem engedett, mert hogy az már másik userhez van linkelve. Viszont ps account nélkül is játszhattam ezzel a ps3 userrel a plusz-os játékokkal.
Aztán bizonyos okokból csináltam egy másik ps accountot is, és ha a 2. ps3 user alatt belépek erre az üres, plusz nélküli ps accountra, akkor is simán játszhatok a gépen levő plusz-os játékokkal, az aktuálisakkal is és azokkal is amik a múlt hónap végén kikerültek (pl. Grid2)
Akkor most hardverhez kötődik a plusz vizsgálata?
-
#87155 Gyenge Uncharted-utánzat próbálkozás :D Rossz nézni. -
#87154 Mintha ezt már láttam volna valahol! :) -
#87153 Megerősítem,nincs online pass így majd te is tudsz vele multizni. -
#87152 Köszi! :) -
#87151 nincs online kód gtahoz -
#87150 Úgy tudom, hogy a GTA 5 nem igényel online kódot, így simán felléphetsz vele online. -
#87149 Van egy eladó gtaV, amivel egyszer felléptek multi-ra. Ha megveszem, tudom használni a multit? Nem vágom ezt az online kódos dolgot. -
#87148 Igen, így van. -
bcrics #87147 Hello, a heavy rain alap kiadast a ps3 felpatcheli move verzióra, jól tudom? -
#87146 Váágom :D Ismerős a duma :D -
#87145 "Csókolom a csápod, hogy alakulnál fossá." :D
Jól emlékszel. -
#87144 Asszem a Warhead magyar szinkronos is volt, és Vass Gábor volt Psycho hangja, vagy rosszul emlékszek? -
#87143 Nem értem amúgy, hogy a Crysis miért van kitiltva Magyarországról, főleg annak tudtában nem, hogy van Crytek Budapest, akik történetesen a Crysis Warhead-ért voltak felelősek.... Kicsit érdekes..... -
#87142 PSN January sales
link
pár "csemege":
Crysis 1 - 4font (kivéve magyar, bulgár és quatar-is régióban :D köszbazmeg :D )
Crysis 2 - 4font
Crysis 3 - 6font
BF3 - 6.5font
Dante's Inferno - 4font
Army of two 3 - 6font
stb stb stb
... egyébként is jellemző, h magyaroknak csomo minden nem jár a mostani akcioban.