89387
PlayStation3
  • DarkSector
    eddig nem szoltak
  • kirol
    Silent Hill -ből most készül amúgy új rész?
  • DarkSector
    én youtube poénos vidiket nem szoktam ennyire nézni, főleg nem ebből levonni tanulságokat. :D
  • Fidolorous
    nekem sokáig volt az egész sorozatnak egy megfoghatatlan, misztikus hangulata csak aztán egy időben túl sokat néztem ezeket a srácokat. és így már köddé foszlot ez a hangulat :D mostmár nem tudom mi tévő legyek :(
  • DarkSector
    Nekem mindegyik rész baromira tetszett.
    Downpour szerintem kiváló folytatás, jobb mint az 5.
    A nagy bejárható terület végett, meg sok más apro dolog miatt.
    Én mondjuk nagy fan vagyok. :D
  • Fidolorous
    a Downpour JÓ. csak szánj időt a mellékküldetésekre. én a Homecomingal is elvoltam de én nem vagyok elfogult fan.
  • Kongy
    Outlast.. na végre valami fasza! :)
  • The Protector
    Asszem elindulok lottót tölteni:

PS+ EU februar pletyi:

PS4: Outlast
    PS3: Bioshock Infinite, Metro Last Light.
    Vita: Dynasty Warriors Next, Modnation Racers.
  • Robi546
    Épp ma olvastam valahol igaz hogy az XBOX360 volt de szerintem az is kb. úgy van megoldva,HDMI Port rá van cinezve az alaplapra,szóval alaplap csere ,bár lehet hogy valahol javítják.
  • Totti5
    HDMI port halált látott már valaki amit javítottak? tehát nincs kép, semmi a kimenet és talán a csip is halott.
  • Totti5
    HDMI port halált látott már valaki amit javítottak? tehát nincs kép, semmi a kimenet és talán a csip is halott.
  • Kongy
    Hát én nem hallom.. :D Lényeg ami a lényeg és most SPOILER VESZÉLY

Kratos feltételezett holtteste egyszerűen eltűnik a stáblista végére, vérnyomot hagyna maga után... Végül is nincs miért élnie. Szeretteit kiirtotta, gyakorlatilag a bosszú éltette az istenek iránt, de a 3. részben főleg Zeusz iránt. Bosszúja beteljesült, az öngyilkosság egy teljesen érthető menekülési próbálkozás, de Kratos-t nem olyan fából faragták, hogy csak úgy meghaljon, hányszor mászott már ki az alvilágból.... :)
  • bcrics
    Hát nekem a last of us nem
    Jött át.
    Az eleje tetszett, de utána vhogy érdektelenségbe fulladt.
    Pedig naughty dog.

Remélem a beyondal nem lesznek ilyen gondjaim.
    És még a gta 5re is ki kell vetni a hálót, na meg az injusticera.
  • arty
    na nehogymár egy UC1 (akár használtan) ne férjen bele a büdzsébe, pláne h eladható, ha letoltad.... :)
  • Evoluti0N
    Olvastam, hogy így hangos a PS3, meg úgy hangos. Aztán megvettem és röhögtem, hogy mi itt a hangos. A gépem alapjáraton sokkal hangosabb. Játék futása közben pedig olyan, mint egy turbina. 10 Ps3-t berakhatnék egy szobába, együtt halkabban lennének, mint a gépem játszás közben.
  • The Protector
    Hát ez szopacs.Tele van a net mítoszokkal,meg h lehet hallani a lánc hangját stb.........úgy is az lesz amit kitalálnak a fejlesztők.

Blackfire:Nekem sincs még meg.....azért kérdezem.A BEta nekem tetszett,a grafika moslék volt de az nem érdekel.Hitreg stb....nagyon korrekt volt,csak látom a sirámokat h gondok vannak vele.
  • DarkSector
    :D höja. :D
    én még nem vittem végig de azért jó tudni ezt a spoiler-t :D
  • Kongy
    Az tuti, hogy Kratos eltűnt a GoW 3 végén... :D Szóval még él.
  • DarkSector
    Nem biztos hogy GoW4 lesz a cime de tuti folytatják.
    Én azt mondtam legalább ilyen legyen a határ a CSILLAGOS ÉG. :D
  • DarkSector
    lópikulát, szép a Gow 3 de közel nem ilyen részletes a grafika.
    Örülnél te ennek is. :D
    Jó dizájnban igen, ha csak azt nézed hogy ilyen epic szép szines helyszinek vannak. Sőtt nekem ez kevésbé tetszik, mármint ez a stilus, GoW-ban ilyen kicsit misztikus az egész.

Meg ugye Kratos-nál faszább , odabaszósabb karakter nem létezik. :D
  • Kongy
    Őszintén szólva én többet várok grafikailag a GoW 4-től (ha lesz egyáltalán)
  • Kongy
    GoW 3 dizájnban azért megközelíti, sőt! Csak effektek terén nem.
  • DarkSector
    A kövi God of War legalább ilyen szép legyen! :D ez stilusban hasonlit, az elején mikor a várfalon harcolnak. :D
  • Kongy
    Enyém Super Slim és szintén baromi halk, de hűt rendesen nyugi.. :D PS4 a PS3 Slim verziókhoz képest fájóan hangos.
  • blackfire001
    BF4-et én mindenképp be szeretném majd még szerezni! :) Szóval ha úgy van, majd "nyomhatjuk".

GOW 3, majd Asc nálam a sorrend. Játszottam a PS2-es verzíóval, ismerem a sztorit, meg PSP-n végigjátszottam a ghost of sparta-t, szóval jóság. :D
    UC1 viszont szerintem kimarad ezúttal.. Utánanézek majd, hogy mik történtek az első részben, és ennyi.

A fő okom, hogy nem pótlom be ezeket a hiányosságokat az jelenleg a pénz hiány, na meg az, hogy eléggé hegyezem magam a Last of Us-ra, Beyond-ra, BF4-re, valamint majd a Destiny-re. :)

Am SLIM-em van, és nagyon halk. Ez nem probléma? Úgy értem, hogy hűt ez rendesen? :D :D

A Free Game Trial-ban csalódtam viszont, úgy gondoltam, hogy bármelyik játékot kipróbálhatom így, de nem.. Nagyon nem.. :/
  • Robi546
    Hali!

Az lenne a kérdésem hogy,van nekem egy 500 GB-os PS 3 Superslim,haveromnak is van egy,egyik sincs flashelve,ha én megveszem például a Max Payne 3-at,betelepítem PS3-ra,és oda adom a haveromnak akkor neki is fog működni ? Azt most ne vegyük figyelembe hogy kell a DVD,csak hogy elindul -e mindkettőnknek.
  • DarkSector
    Mondjuk ez igaz szerintem, nincs túlbonyolítva, szép akciójáték. Sokban nem változott. De ez elég, akit érdekel az ilyen H&S stilus.
  • LeventeV
    Bioshock Infinite már csak azért is esélyes, mert US Store-on most az került az IGC-be. 1-2 hónap eltéréssel általában megkapjuk mi is a nagyobb címeket amit Amerika kap.
  • The Protector
    Majd kiderül.Remélem Vita-ra jön vmi jó.Ps3-at sajna hanyaolom mert nem tudok hosszan ülni egyhelyben,így ps3 kilőve.Helyette Vita-n játszok.Bárcsak működni a Remota play és meglenne oldva.
  • Kongy
    God of War széria pont az, ahol az alapmechanizmus semmit sem változott... :) Ugrálás-aréna-harc-ugrálás-aréna-harc, még az irányítás is minden részben ugyan az, csak max más gondokkal lőheted el a varázslatokat, meg másfajta varázslatok vannak. Nincs benne olyan, hogy "régi megoldás", maximum a grafikán látszik a kor.
  • arty
    van benne ráció, pécén is nagyon akciózgatták.... (meg mivel van már hozzá season pass is, azt meg ugyse kapod, még az is plusz bevétel lehet)
  • arty
    engem alapesetben zavarnak a régi játékok régi megoldásai

ha előtte nem láttam a "jobb" megvalósítást akkor is, de ha láttam, akkor meg pláne
  • The Protector
    A Battlefield 4-el valaki játszik ps3-on?Nekem nagyon tetszik 3. rész.Egész jó kis játék és a grafikát is meg lehet szokni egy idő után.

Mellesleg ps+ ra a Bioshock Infinite fog jönni szerintem.Hogy miért?Mert bármi játékot meg akarok venni az tutira abban a hónapban jön ps+ra.Nézegettem a DmC-t.Itt van.Border2-őt itt van.
  • Kongy
    Mondjuk én ilyen sorrendben vittem végig: 2, 1, 3.. :D Igazából nem ront az élményen. Olyan volt az első résszel játszani a 2 után, mintha előzménytörténet lenne :)
  • Kongy
    Hát igen, GoW 3 elején, ha nem játszottál a 2-vel nem igazán tudod, hogy miért igyekszik Kratos az Olümposzra Zeuszhoz... :D
  • arty
    azt már le se mertem írni... :)
  • DarkSector
    Vétek lenne kihagyni.
    mind a 6 ps3-as részt meg kell venni, akinek egy kicsit is tetszik a sorozat. :D
  • Evoluti0N
    Én ugyanezt mondanám a God of War-ról is. Ha nem vagy "grafikaérzékeny" és nem volt PS2-d, akkor először játszd az első két rész HD verzióját. Szorosan összefüggnek az epizódok. Főleg a második és a harmadik. A harmadik rész pont ott kezdődik, ahol a második véget ér.
  • arty
    UC1-el kezdj, mindhárom jó játék és így a folyamatos fejlődés miatt hiányérzeted se lesz. UC2-3 után az első már nem lenne "jó".

Ha már van KZ3-ad, akkor érdemes a szintén jó KZ2-vel kezdeni... sztori, graf előrelépés utána, stb.
  • kirol
    A Downpour az szerintem nagyon jó. Azt ne hagyd ki. A Homecoming az idegesítően nehéz, szinte meghal az ember azonnal egy harcnál. Szóval én annak a végét csak videón néztem meg.