PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék érdeklõdni megbízhatóság tekintetében van e bármiféle különbség a 320-as illetve a 160-as slim gépek között. Elõre is köszi
beyond se feltétlenül intuitiv, amit csinálni kell, de ... elmegy. meg a sztori is jobban érdekel!
Forza.
Adott a játék aminek felhasználtam minden kódot,DLC-t is.Ezt most eladnám v.cserélném de a lényeg,hogy ha majd egyszer megint megvenném használtan vagy újonnan akkor minden megmaradna?Ugyanúgy tudnám használni egy másik lemezzel is?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
és egybõl a KELL kategóriába ugrott a játék, demot végig is nyomtam 😊 egyszerûen érdekel a sztori.
Forza.
Ami tetszik:
Grafika: Nem vagyok grafikab*zi, de itt egyszerûen muszáj ezzel kezdenem. Ennél szebb játékkal még nem találkoztam. Olyan, mintha nextgen lenne. Néha szinte nehéz elhinnem, hogy nem CGI átvezetõ. Nézem, hogy áhh, ez biztos az, de erre birok választani, hogy mit csináljak, majd átveszem az irányítást a karakter felett és nézem, hogy Úristen ez még most is úgy néz ki, mint az elõbb!!!! Irányítom a karaktert, megyek vele és közben te JÓ ÉG hogy néz ki! Hihetetlen. És szinte egyáltalán nincs semmi frame leesés. 2 helyen volt eddig egy irinyi-pirinyi, de azok is alig észrevehetõek voltak. Egyáltalán nem zavaróak.
Sztori: Imádom a sci-fi/fantasy témájú dolgokat és emiatt már alapból elõnnyel indult nálam a játék. Azonban egyáltalán nem volt szüksége erre az elõnyre, mert nagyon jó sztorija van. Biztos, hogy lesz még benne egy-két durva meglepetés/fordulat, amitõl seggre fogok esni, de már most nagyon bejön a történet.
Változatos helyszínek/tennivalók: Rengetegféle helyszínen megfordul a karakter és mindenhol mást és mást lehet csinálni. Mondjuk logikus, hogy egy "interaktív filmben" több mindent lehet csinálni, mint egy TPS-ben, de akkor is elképesztõ, hogy mennyire változatos a játékmenet. Újra és újra meg tud lepni.
Nagyszerû színészi játék: Fantasztikusan minõségeges a szinkronhangok, pontosabban mondva alakítások, mivel ugye minden motion capture-rel lett felvéve minden, a mozgástól kezdve az arcmimikáig. Mondjuk ilyen nagy neveknél várható is volt ez a minõség.
Aiden (és Jodie közti váltás): Sokat dob a játékmeneten, hogy bármikor tudok a két karakter között váltani és bizonyos részeket, hol az egyik, hol a másik karakterrel kell megoldani. Meg különben is egy szellemmel (vagy mivel) lehet menni. Milyen királyság már! 😊
Ami nem tetszik:
Textúra pop up (szép magyarosan): Nem tudom, hogy milyen motort használtak, de hasonló betegséggel küzd, mint sok Unreal 3 grafikai motorral futó játék. Nem túl gyakori és nem túl zavaró, de elõfordul, hogy elfelejt idõben betöltõdni a textúra.
Bónuszok feloldása: Második probléma se annyira hatalmas, de azért zavaró. Fahrenheit-ban különbözõ értékû kártyákat lehetett összeszedni. Meg volt minden bónusz tartalomnak az értéke és a kártyákkal lehetett feloldani õket. Lazán összelehetett szedni elég mennyiségût belõle. Heavy Rain-ben még jobb volt. Ott automatikusan feloldódtak egy-egy pálya teljesítése után. Itt Aiden-nel kell megtalálni a feloldható bónuszokat Minden pályán van egy kis pötty, amit aktiválni kell vele és egy bizonyos bónuszt felold. Szóval vagy minden lépés után átváltok rá és körbepásztázom a területet, ami csúnyán elrontja a filmszerû játékélményt, vagy "megjútyubozom", hogy merre vannak. Imádom az ilyen bónusz "hogyan készült?" videókat és hasonlókat, szal számomra fontos, hogy feloldjam õket.
Irányítás: Ez már a komolyabb gondok közé tartozik. A jobb karral kell forgatni a kamerát, de ugyanakkor a dolgokkal interakcióba lépni is azzal lehet. Nem egyszer elõfordul, hogy csinál a karakter valamit, amikor én csak a kamerát akarom fordítani. A másik irányításbeli problémám az akciórészeknél van. Túlságosan le van egyszerûsítve, de ugyanakkor nehezítve is. Legtöbb akciórésznél csak annyit kell csinálni, hogy a jobb kart elhúzom valamilyen irányba, ami elég durva butítás a QD elõzõ játékaihoz képest. Ugyanakkor nem mutatja az irányt, merre kell nyomni, hanem abból kell rájönni, hogy Jodie merre mozdul, de az meg sokszor nem teljesen egyértelmû. Szóval sokszor azért rontom el, mert nem is lehet tudni, hogy merre is kéne mozdulni.
Sokkal korlátozottabbak a lehetõségek, mint a Heavy Rain-ben: Ez a legnagyobb problémám. Elõször is, mivel össze-vissza ugrál az idõben a játék, így itt sokszor (vagy talán soha) nincsenek hatással bizonyos cselekedetek a késõbbi részekre, mert az idõben történõ ugrálás miatt sokszor egy korábbi eseményt késõbb játszok, mint egy késõbb megtörténtet. Emellett gyakran elõfordul, hogy valamit meg akarok csinálni, de vagy nem engedi és muszáj valami mást csinálnom, vagy csak késõbb engedi. A HR sokkal rugalmasabb volt. Ráadásul sokszor nem úgy reagálnak a karakterek, ahogy a cselekedeteim alapján reagálniuk kellene, hanem úgy, ahogy akkor reagálnának, ha azt csinálnám, amit a fejlesztõk elképzelték, hogy csinálni fogok. Spoiler-ben példa:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy például az elején a kísérletnél csak pár dolgot löktem fel, aztán békén hagytam a nõt, meg mindent, de mégis mindenki elkezdett pánikolni, majd Nathan úgy rohant oda Jodie-hoz, mintha mekkora baj történt volna. Láttam videót, ahol valaki mindent szétvert és ebben az esetben logikus lett volna ez a reakció, de az én esetemben egyáltalán nem volt az.
Összefoglalva: Eddig nagyon tetszik. Nagyon jó a sztori és a játékmenet is változatos, grafika csodálatos. Azonban az elrontott irányítás és a korlátozott lehetõségek miatt gyengébb, mint a HR. Eddig 8/10. (Heavy Rain 9/10 - az is kisebb irányításbeli gondok miatt nem 10/10).
nba 2k13 hibátlan 4.000 ft
gran turismo 5 academy 4.000 ft
!Forza Ferrari!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
7k-ért kurvajó vétel.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Pénteken megjött a GTA5-öm.Vadiújan 7ezer FT volt😊Iszonyat jó játéknak ígérkezik.Még az elején vagyok,Trevor sem jelent meg még.Felélesztett bennem minden gyerekkero szarságot,mert alig indult a játék,mentünk a hegyre ökörködni tesómmal.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
És mivel eredetirõl semmit nem tudok gondoltam megkérdem.
De akkor megírom neki hogy felejtse el 😞
Next PC upgrade: 2022
Kérdése ha csak 12GB-osat vesz akkor ha külsõ HDD-t köt rá az úgy fog menni neki és tud arra játekot telepíteni?
Next PC upgrade: 2022
Másrész max 1 hónap és ha minden jol megy veszek egy legalább HD-Ready tv-t.
A gyári lemezes játékok kifogástalanok eddig egyiknél se volt gond!
Nem annyira vészes mert Fps drop és egyéb nagyobb hibák nincsenek hanem ilyen kis grafikai és fizikai gondok néha a digitális játékoknál
Adversus solem ne loquitor
Adversus solem ne loquitor
Ezekrõl tudok csak,nem nagy valami.Lényeg,hogy AC4 Magyar😊
Uncharted 2-t nem rég fejeztem be,jó volt az elsõ két része most a 3.-al játszok Szíriában vagyok valami csillagot keresek irányadónak.
Viszont ebben a részben beesnek karakterek a texturába,sõt mi több én is néha.Nem annyira idegesítõ mert a gyorsmentés tényleg fél percenként mûködik szinte de akkor is kissé élmény romboló.
Kérdés:
Van még olyan játék ami magyar feliratot kapott mint a beyond two souls? (AC 4-et ne mondjátok mert azt is tudom). Régebbrõl hasonló játékot keresek mint a beyond.(lehetõleg magyar felirattal.)
Ajánlom még megnézni a Max Payne 3 szép,szakszerû tesztjét.Nem mellesleg ezt a Castlevaniás videót le is törölték a saját oldaljukról.Ha már véleményem van akkor maradjak is amellett.
sok sok éve komoly vita volt a kábeltvszolgáltatók és a fogyasztók közt, h ez kinek a felelõssége, h ki vegye a 4-5ezerbe is belekerülõ leválasztót... én benyaltam, ugy elhajtottak h meg se álltam a legközelebbi antennaboltig :/
Forza.