PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qrvajó az e havi Qoreban a Ghostbusters elõzetes. De várom már, hogy izzíthassam a protonfegyvert 😄

Alien!
nemtudom,mivel nem velem történt,a haver meg végig sem olvasta,csak nyomott rajta egy x-et....beállítások ellenõrizve,az erõsítõt még valszeg bepróbáljuk az én gépemmel...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Multi nálam egyelõre kilõve.Filmnézéshez meg rakd fel a media player classic homecinema-t, Core AVC professional-t, AC3filter-t meg Haali media splitter-t és minden menni fog😉)

Beállításokat nézted ? Mi volt a hibaüzenet ?
Alien!
Srácok,lenne olyan gond,hogy a haveromnak a 40gb-osa hírtelen nem ad ki hangot optikán...Illetve nem vágjuk pontosan,hogy nem az erõsítõ e a rossz,de azt mondta.hogy volt egy rendszerüzenete amiután ez a probléma lett...Elõfordulhat,hogy egy szervíz menüs system restore segítene...A kérdés az,hogy ez érinti-e a mentéseket,profilokat,stb?!? Kell-e backup?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
abban gameplay van, ugyanúgy magyarok fejlesztik mint a punishert asszem, van benne videochat, hot seat multi, meg minden.

ja, most indulok, melóba van egy monitor amire talán rá tudom kötni szal ott nekiállok a vinyócseréknek, meg a bizti kedvéért a killzone 2-t is magammal viszem.

hogy új gép-e, stb. megírok mindent, 14.700 ft a vége úgy néz ki, lemez miatt meg el ne felejtsek szólni.

Hatrix azt mondja úgy néz ki új 60-asat kapott vissza, régi vinyót nem ismerte fel :|

Nah gratula!
Nem is olyan vészes ez mint ahogy mások panaszkodtak....2hét nóórmális. 😊
Persze a legjobb ha nem áll meg. 😊

Zen pinballról van valami nem trailer videó? Gameplay érdekelne.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Waoh, meg az ára is. <#merges2>

EmThor
nem tudom...

- játék: ps, kézikonzol, stb.
- munka, net, download: pc
- video: dedikált lejátszó, ps, akármi.

arra a munkára meg elég a noti. mac meg túl van árazva 😊

telefonáltam ott a cucc, este fenn leszek tutira, aki törölt volna

EmThor_HU

baggins
<#confused>

egyél és igyál, különben meghalsz!

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

baggins
Dettó. Van nekem is PC-m, elég komoly, de soha az életben nem jutna eszembe játszani rajta. Ja, de bocs, retro játékokat emulátorral (bár azt is jobban szeretem PSP-n). Nem támadásképp írtam, de ez van.

Alien!
"Minden másra jobb a PC, még filmnézésre is.PC-n is van HD pompázat"

Jim az nem vitás,hogy a pc mindíg is elõrébb lesz mint egy konzol,hiszen kellõ pénzzel építhetsz egy komplett 4magos,4 gpu-s 16gb ramos szörnyet,aminél az egekig növelheted az élsimítást és a felbontást...Hátránya,hogy ha nincs pénzed a high end-re relatív rövid ideig lehetsz boldog,illetve az,hogy a szoftverszokások miatt(warez) a komolyabb játékok mind mennek át konzolra,és ami a legfontosabb a kényelem....Amikor mi a haverokkal pc-n multiztunk akkor az elsõ 20perc avval telt,hogy a teamspeak miért visszhangzik,vagy ennek-annak mi a problémája,míg ps3-on 2 perc alatt benn vagyunk a lobbyban...A körülöttem lévõ 20 emberbõl kb 1 játszik pc-n,1 mac-en wowozik,a többi ps3-on tolja,mindenkinek van pc-je,és nem is szarok...

Ami pedig a filmnézést illeti,én pont erre raktam össze a pc-met,rákötöttem egy hdmi-vel az erõsítõre,majd jött a sz*pás....ugyanis ntsc mkv-k (23.976fps) a dobált frémek miatt összezavarják a tv-ben a 100hz-et,és idõközönként belassul a film,máig keresem a megoldást,hogy melyik desktop beállítás adja a tutit(60hz/50hz/24hz),mindegyiknél van ez a probléma...Ugyanez ps3-on nincs,ott minden fasza pedig az is 60hz-en tolja a képet...Aztán mióta meg van a ps3 media server progi,feladtam a küzdelmet....

EmThor
hehe nem is lenne rossz

Smuge
Igy kaptad vissza a géped ?<#eplus2>

EmThor
EmThor

EmThor
vízhûtéses ps3

EmThor
USA

- 3db ps1-es játék (pl spyro 2)
- wolverine demo mától, savage moon demo
- 20$-os puzzle quest (nagyon drága)
- pulse video, alpha protocol video

EmThor
1 0 pont nem kevesebb!

EmThor
Alien!
Another World/LBP

a legnagyobb amigás játékot is megcsinálták....b*szarááás..😊

EmThor
star wars force unleashed 17.99£ game-en, 16.99 gameplay-en

EmThor
Fox:

game.co.uk, batman, 60£

Örülök, hogy módosítottál<#wink>.Uncharted 2 akkor most nyáron jelenik meg?Vagy õszi szezon?

Eladó egy Godfather II PS3-ra.
A játék abszolút, karcmentes, gyári állapotban van.
A tok is zacskóban, vitrinben tárolt teljesen karcmentes. 😊

Full angol nyelvû, PAL verzió.

Irányár: 10 000 ft.

Érdeklõdõk küldjenek privátot. Köszönöm!
EmThor
jövõ hétfõn elvileg thief 4 bejelentés, júni 1.-én meg vmi ubisoft cucc, de valahogy úgy lesz az E3 is, júni 1-4.-ig nem?

hype? 😊

módosítom a kijelentést. egy átlagosan jó pc, ami egy középfelsõ kategória. nem a feleslegesen túlárazott legújabb csodákra gondoltam. az lehet hogy bírja 3-ig. de nem tovább.

EmThor
jövõ héten zen pinball, 10$

EU
GAMES

► PSP
○ Key of Heaven (£14.99)
○ LocoRoco (£14.99)
○ Socom: Fireteam Bravo 2 (£14.99)
○ World Tour Soccer 2 (£14.99)

DEMOS

► Savage Moon
○ 207 MB

► Imagine Chapion Rider (PSP)
○ 171 MB

ADD-ONS

► Guitar Hero
○ Ferret/Metal Blade Track Pack (£4.39)
♪ Chimaira - "Broken Glass"
♪ Devil Wears Prada - "Dez Moines"
♪ Unearth - "Grave of Opportunity"

► LittleBigPlant
○ Norse Mythology Mini Pack (£2.39)

► Rock Band
○ Franz Ferdinand Pack 01 (£2.49 | £0.99)
♪ Franz Ferdinand - "Do You Want To"
♪ Franz Ferdinand - "Lucid Dreams"
♪ Franz Ferdinand - "Take Me Out"

○ Various singles (£0.99 each)
♪ Alien Ant Farm - "Smooth Criminal"
♪ The Allman Brothers Band - "Blue Sky"
♪ The Allman Brothers Band - "Midnight Rider"
♪ The Distillers - "Drain the Blood"
♪ Luscious Jackson - "Naked Eye"
♪ Pront - "The Banishment"
♪ Prong - "Idealistic Types"

► Tom Clancy's H.A.W.X.
○ US Eagles Pack (£3.99)

► Trivial Pursuit
○ TV Pack (£3.99)

► Wheelman
○ Free Street Showdown (Free)
○ Premium street Showdown (£3.99)

VIDEOS

► Burnout Paradise
○ Cops And Robbers Trailer

► Killzone 2
○ Killzone.com Trailer

► Rock Band

► Tekken 6
○ Editor's Day 2009 Trailer

THEMES AND WALLPAPERS

► FEAR 2: Project Origin
○ Theme (Free)

greyfox
Ja, és 1.8-as proci 3.2-n, tudom, ez kis csalás 😊

Steam: greyfox

greyfox
Ez nem igaz.
2 éves múlt a pc-m, és tökéletesen fut rajta minden játék 1080p-ben.
(wolverine, dmc4, fallout3, demigod, prince of persia)
Igaz, nem volt olcsó anno... 😄

Steam: greyfox

EmThor
tavaly újítottam asztalim, de már megbántam, nem hogy egy kis nettopba vagy lap\netbook-ra költöttem volna... (3ghz e8400, 4bg ram :|) bakker.

egy pc 2 év után teljesen alkalmatlan az aktuális játékok futtatására, 5 év után még a legújabb oprendszer is nehézségeket okoz.

Nekem egy 3,2ghz-es amd ketyeg a gépben 1 giga rammal, és nvidia 6600gt-vel. Amit az új gépre kellett volna költeni inkább ps3-ra költöttem.

EmThor
wow lehet új gépem lesz 😊

Már elmúlt az az idõ amikor berakod a lemezt és játszól, a PS3 is telepít, fríssit ha kell.
Attól függ kinek milyen PC-je van.Nálam semmi gond nem szokott lenni a játékok indításával.Természetesen nagyon várom már PS3-ra az ex címeket!!

Én azért vettem a ps3-t, mert megveszem a játékot, berakom a gépbe és játszom. Nem kell semmi olyasmi miatt idegeskedni, hogyan fog futni, milyen gépigénye lesz, optionsban állítgatni stb. Szép a ps3, és engem nem érdekelnek a recék. Annyi épp belefér.

Milyen hangulatról beszélsz?Rákötöd a pc-re a gamepadot és ugyanúgy játszol.Nem fogok vitatkozni, de egyértelmû, hogy csak az ex címek miatt tartom meg a PS3-at.Minden másra jobb a PC, még filmnézésre is.PC-n is van HD pompázat,
Alien:Igen, anyagi oka van, de jobban bejön a rece nélküli grafika😛

predator0
Azt nem tudtam, hogy a Prey is 11 évig kallódott náluk, mire fizettek hogy valaki befejezze. Duke Nukem Forever 12. éves évfordulója, meg a válság betette a kaput náluk. Lehet, hogy még látunk is így valamit a játékból kiszivárogtatott infók által? Bár az eddig megjelent egy darab screenshot korántsem volt meggyõzõ.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

EmThor
na úgy néz ki holnap megyek a gépemért, 2 hét volt, welcom3 back 😊

EmThor
breaking: bezárt a 3drealms O_O

NEXUS6
Namosmivanmá vazzeeee!
Mostakkor lehet vagy nemlehet töttni!?
<#zavart2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Kicsit körbenéztem, tényleg fent volt. Van, aki pénzért árulja a HK accountját, mert download listbõl tölthetõ... Bázz.... 😄DDDD

21-én.

Ázsiai pre order demo? 2 hír volt. kimentek az usaban a GS pre order kódok, illetve, hogy HKr-a felkerült. N4G a gafos HK linket levette 2 órán belül, csak a GS-ost hagyta meg.

Smuge
Lesz ma updatekor rendes infamous demo is?

Sippie
de mi a csöcsért kerül 6x annyiba mint a többi játék?
predator0
Szerintem ez a pre-order demo... 😊

Alien!
samsungokon van egy "game mode" ami kikapcsol minden digitális javító effektet,és emiatt gyorsabbá válik a frissítés..részemrõl a 100hz-et használom állandóan,mert folyékonyabbá teszi a képet(pl egy KZ2,BF:BC,GT5p esetén),viszont a fifa09-et totálisan elb*ssza,mert a labda mozgását nem tudja megbecsülni,ergo vibrál/zizeg a képernyõn....