PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
vizuális dolgot én sem értem... okés, hogy felbontásra a PC a nyerõ illetve élsimítás terén, na de élményben, hangulatban nem hinném... aztán PC-s grafó után PS3-as megjelenítés szerintem egyáltalán nem vészes, sõt úgy megszokja a szemed a "HD" pompázatot, hogy szinte nem fog zavarni...

Alien!
Jim,attól félek inkább van a véleményednek anyagi oka,mint vizuális...pc-n gyak ingyen játszol..De ez a te döntésed.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

tarti19
😊 még úgy -30-40Ft s már áldásom adnám reá...

Szépen alakul az euro/ft árfolyam. <#nezze><#eljen><#taps>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Kösz az infót ezt nem is tudtam :S de már szuperál úgy látszik nem töltöttem fel XD pedig mindig így szoktam tölteni hogy közben játszok nah a lényeg hogy jó és közi a segítséget 😊

PS3 ID:ggeerryy87

Ombika
Mi is ennek a pontos neve?

predator0
Kapcsold be a kontrollert, fordítsd meg. Középsõ részen van egy nagyobb lyuk, egy csavaré, mellette egy kisebb. Abba bökj be valamivel, ezzel reseteled. Ha így sem jó, akkor elõfordulhat, hogy megdöglött a kontrollerben a Blú Tóth egység. Ebben az esetben vagy veszel másikat, vagy nyomod kábelrõl.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

EmThor
320 a font, 210 a $ 😊

tarti19
FULL HD? Azért 3 évig itt nem lesz még semmilyen FULL HD... addigra mostani tv-k pedig legalább 2 generációt öregednek😛

Én azt olvastam, hogy az összes nagy kiadó csatlakozott a vidzone buliba.

EmThor: élveznénk mi ha lenne, de még nincs épp ezért problémázunk. <#mf1><#nyes><#eplus2>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Smuge
Hát nézd, ahány tv annyi eltérés van köztük még típuson belül is. Egy jó tanács ha veszel , csak a szemednek kell hinni teljesen mindegy ki mit mond , de azért elõtte a neten nézzél körül a pontos típussal kapcsolatban hogy mik az általános tapasztalatok majd mérlegeld a kettõt. Másik meg hogy mennyit szánsz rá az se mindegy ám. Érdemesebb a frissebb 2009-es szériát nézegetni, de jó pénzért már meg lehet kapni a 2008-as közép/felsõ kategóriás modelleket is amik simán vernek mondjuk egy 09 belépõ szintû tv-t. FullHD mindenképpen, de nem az a fontos hanem a paraméterek 1080/24p , 100Hz digitális képjavítóval stb. ez néha elõny néha hátrány de mindenképpen jó ha van ezzel viszonylag jól ki tudod küszöbölni az elmosódást fõleg BD filmnél jönnek elõ ezek az elõnyök. Érdemesebb kicsit talán többet rákölteni és nem lesz gond jó pár évig. Én samu. lg vagy sony-t javasolnék leginkább.

tarti19
30-100ms??????????????? Ez nekem majdnem újdonság😊

Játszottam vele egy csomót úgy volt usb kábelen, vagy játék közben nem tölti ?

Sziasztok!

Ezt a kérdést már feltettem LCD-s fórumon is, de talán itt még jobb:
Tapasztaltok Ti bármilyen problémát az LCD TV-k lagjával kapcsolatban? Szokott idegesítõ lenni az ilyen TV-k 30-100msec-es késleltetése? Vagy ezt ki lehet valamilyen módon küszöbölni?
LCD TV vásárlása elõtt állok, és elég nehéz eldönteni, hogy milyet is lenne érdemes, figyelembe véve, hogy van egy PS3-am is 😊

Köszi,
G.

tarti19
lehet fel kellene tölteni😛

hali Mindenkinek !!! lenne egy kérdésem még pedig az hogy miért van az hogy usb kábel nélkül a joyom nem mûködik ? a gép a szar vagy a joy ? vagy az lehet hogy valami elállítódot vagy valami ?

baggins
Kösz.
Egyébként jelent valamit, hogy a legyártott mennyiség a megjelenés óta (február) azonnal elfogy, tehát nem szar az anyag.
Érdekes módon, kb. másfél hete rendeltem a Renchirõl, raktáron akkor sem volt, viszont kosárba lehetett tenni, és amikor kaptak, automatikusan postázták (egy hetet kellett kb. várnom rá). Most meg elõrendelés sincs rá. Kár.
Addig is hadd folyjon a nyálatok, ilyen ellenfelek vannak a játékban.

Évente?Mikor fogja ezt a grafikát produkálni a PS3?Majd talán 5 év múlva..Nekem is hiányozna a gép ha eladnám, de csakis az ex címek miatt!!Azért nem mindegy, hogy egy játékot milyen felbontással és milyen AA-val nyomsz.Többségük meg tényleg jön PC-re, úgyhogy baromság, hogy minden évben vegyek vga-t.Hasonlítsunk csak össze egy Wheelmant.Amíg lesznek ilyen szemét multicímek PS3-ra, addig maradok a PC-nél.Ugyanúgy tolom joyyal, ráadásul nem hangos, mint az állat(azért valljuk be, aki közel ül a PS3-hoz, az tudja, hogy eléggé be szokott pörögni és hangos.Persze nem egy XBOX)Nem szeretnék egy újabb DaniT lenni, de pár hónap PC-zés után erre a következtetésre jutottam.

EmThor
<#eljen> jó játékot!

baggins
Nem, de ha meghalsz, a "lelked" ott marad, ahol utoljára megmurdáltál, így azt begyûjtve visszakapod az összeszedett lelkeket. A tárgyak, szintek, tulajdonságok stb. megmaradnak mindig.
Fox: tényleg nagyon nehéz, de nem mindig kezdesz a pálya elejérõl. Checkpoint van, csak ritkán (fõellenségek után). Szokni kell, ahhoz is kell vagy 5 óra, mire az ember az alapokat átlátja. Teszt lesz, de késõbb (még az Odin Sphere-el is adós vagyok).
EmThor: renchi.com, próbálgasd ott megrendelni. Úgy is mondhatnám, neked kötelezõ. 😄

EmThor
ja, lesz zsizsi meg zizi, hogy Chriss-t idézzem 😄

meg fura, hogy fogy a valkyria chronicles az USA-ban, pedig tök rég kijött...

Famitsu:

Ryu Ga Gotoku Sequel (PS3)
-Not RGG4 but not RGG Kenzan 2 either
-Nagoshi believes that fans will be accepting of the title regardless of if Kiriu goes to space or fights zombies
-Thinking of making it more 3-dimensional than prior titles
-Title still evolving
-Thinks fans wouldn't wait 2 years for RGG sequels
-No voice acting done yet (pre-audition stage) but appears that auditions will be open to the public, atleast for the females....all that's required to audition is a love for the RGG IP.

Trinity Universe (NISA announcement tommorrow?) PS3 exclusive
RPG
-Gust, NIS, Idea Factory
-August Release
-Atelier Violate is one of the titles from which the chars are from
-AAA system (Active Animation Adventure)...I'm guessing it's similar to Tora Dora! Portable's system (google search for it in action)
-Looks like Etna's in there too (from Disgaea)
-Atleast 2 scenarios/story lines: Goddess Story Line & Demon Lord Story Line

greyfox
pc az csak kiegészítõnek jó ps3 mellé. 😄
Megszakadna a szívem, ha pl nem tudnék az uncharted 2-vel nyomulni 😄

Steam: greyfox

tarti19
akkor most szólok irány a PC új vga 60K s ezt majd évente 1-szer😛 s majd 3 évente új gép 150K+vga?O

<#nevetes1> Na, rece-fice bum-bum-bum

Ne legyen egy Sony exklúzív játék egy kicsit se recés!!!F@asz kivan már!Akkor fogok besz@rni, ha majd az Uncharted 2 vagy a Gow III is recés lesz.Ott akkor elvágja magát nálam a PS3.

Köszi!. Épp utánanéztem pár napja, mivel úgy volt, hogy hozzám kerül teszt végett, de inkább sztornóztuk, mert tényleg baromi nehéz. Ez tényleg csak az igazi HC rétegnek készült. A halál utáni pálya elejérõl való kezdés eleve nálam már a régi idõkben is agyvérzést okozott... <#nevetes1>

Jah és ha megvan a full teszt linkeld plz.

tarti19
tudom, mehetsz a másik világba:d

EmThor
bakker nagy grat, nem gondoltam volna, h ilyen jó a cucc!

Te honnan rendelted?

És ezt nem hozzák ki nyugaton?? Bakker!!!!

Tarti: itt asszem mást jelent a "halál" 😄

tarti19
Annyi lennea kérdésem, hogy halálozás esetén, az elõtte begyûjtött xp pontok megmaradnak?

baggins
Na, benyomom ide is, amit a Gamecon fórumra írtam:

"Tegnap nem értem rá, de ma reggel nem tudtam már aludni a kíváncsiságtól, így 4 órakor nekiálltam a játéknak.
Elöljáróban mindenki felejtse el, mit hitt eddig "nehéz" játéknak. Új fogalom van születõben, egyszerûen brutálisan könnyû meghalni benne, ezért türelmetlen játékosoknak nem ajánlott. Checkpoint nagyon ritkán van, lényegében minden elhalálozásnál a pálya elejétõl kezdhetjük elõrõl. A MH ennek a játéknak a bemelegítése volt, pedig az sem volt sétagalopp. Csak hogy egy példát említsek: úgy kell végigrohanni egyakadályokkal teli hídon, hogy a nyomodban egy hatalmas sárkány égeti fel a terepet, miközben a híd végébõl nyílzápor fogad, persze mehetsz a híd alatti folyosón is, de ott vagy tíz farkas ugrik neked a tök sötétben. Anyáztam eleget ma reggel...
A látványra nem lehet panasz, jelenleg a legszebb nextgen játék. Így kéne kinéznie mindegyiknek, überprofi munka. A játékmenet tökéletes, képzeljetek el egy kimondhatatlanul nagy világot, nagyon durva helyszínekkel, a program nem rejti véka alá, mi vár ránk késõbb, például az elején az palota egyik erkélyérõl megbámulhatunk egy elképesztõ méretû sárkányt, amint a domboldalt beterítve szundikál. Már az elején látszik, hogy nem mindennapi mennyiségû tárgy, varázslat, fegyver, stb. van a játékban, az ellenfelekrõl és a boss-okról nem is beszélve.
Aki szereti az RPG-ket, azoknak kötelezõ. Kihagyhatatlan. Számomra eddig az év játéka, valszeg az is marad, mert ilyen nehézséggel december környékén fejezem majd be az alap sztorit...
Eddig volt tõröm, kardom, lándzsám, íjam, bunkóm, valamelyikbõl többféle, de ahogy láttam a neten, lényegében minden szúró-vágó-lövõ-ütõ fegyver benne van, amit valaha feltaláltak.
Ja, még valami: kasztot kell az elején választani!!! Nagyon örülök neki, a MH-ben is utáltam, hogy váltogatni lehet a fegyókat, nekem ez így jobban bejön. Ráadásul baromi ötletesek is, lovag, tolvaj, pap, varázsló, kalandor, szerzetes, nemes, és még jópár, ami még nem jut eszembe.
Az online rész miatt ne izguljatok, régen láttam ötletesebb rendszert.
A lényege: két formád van, egy élõ és egy szellem. Ha élõ vagy, akkor idézhetsz (summon) másokat, ha szellem, akkor téged idézhetnek. Különféle kövekkel változtatható a státuszod, azaz a két forma, de az online játékhoz elõször le kell gyõznöd a Phalanx nevû elsõ és leggyengébb fõellenséget (cirka 3-4 óra után, némelyik járéknak összesen ennyi a játékideje). Ezután kapsz egy halom lehetõséget, pl. fejlesztés, varázslatok, stb. (varázsolni pl. akkor lehet, ha találtál VARÁZSPÁLCÁT, kurvajó!!!!), plusz az online játék lehetõségét. Chat tényleg nincs, kicsit szar, de a MH-ben is kibírtuk. "

Lényegében ennyi. Ha eddig tétováztál, ne tedd. Dark Fantasy hack'n slash rpg, méghozzá jelenleg a legjobb. Vannak magyarok, akik már überprofik benne (Enki-HUN nagyon sokat segített eddig is nekem), talán erre járnak és õk is megerõsítenek benne.

greyfox
.. . eddig nem bírtam rávenni magam, hogy megrendeljem. (anyagi okok fõleg)
pedig imádom az rpg-ket. Nincs olyan, amivel ne nyomtam volna (nem jrpg).
Tényleg ennyire durva? és Online? wtf? 😊

baggins
Megjött a Demon's Souls, két napja nem eszem, nem iszom, annyira durva. Exkluzív PS3 cím, ami meg is látszik rajta, egyszerûen nem térek magamhoz néha, igen, ezt tudja ez a gép! Elképesztõ mennyiségû fegyvert, karakter, tárgy, ellenfél, boss, varázslat, minden eddiginél durvább kinézet és minden eddiginél nehezebb játékmenet... Aki egy hangyányit is szereti az RPG-ket, vagy az akció játékokat, az semmiképp ne hagyja ki, rendelje meg a Renchi-rõl, vagy akárhonnan. Full angol nyelvû a kínai verzió, már ha éppen van belõle, mert a legyártott mennyiség azonnal el is fogy, online boltokba alig kerül (durva!). Jelen pillanatban toronymagasan a nextgen játékok csúcsa, egy ideig az is lesz. Ja, és full online játék. Lényegében online Oblivion, megszorozva tízzel. 😊

Alien!
hajajj....😊)

MAG live Q&A összefoglaló

van benne rengeteg info..."MAG was inspired visually by Killzone 2"....namifene.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

greyfox
Ismerõs megválna (szerintem túl olcsón 😊
1x használt playstation 3 80gb konzolától, Tényleg BOLTI állapotban van!
• dualshock 3-al, kábelekkel makulátlan dobozában
• számla, +még 10 hónap gari
• 1 madden NFL 08 játékkal
• 69900 HUF

Alku, beszámítás nincs 😊

EmThor
lesz scooter? back in the uuuukkk 😄

Alien!
remélem....amúgy most nézem a hivatalos site-ot,George Michael,M.Jackson,Scooter,J.Lopez....Szal jó lesz ez...

tarti19
te ezzel ne törõdjél... megoldják ezt is...

Alien!
nem problémázok,csak a youtube-on is van ebbõl vita nem is kevés...rengeteg cucc illegálisan fut rajta....ezért kérdezem,mert szép,hogy az elmúlt 20 év videóklippjei,csak éppen elõfordulhat,hogy csak a Sony tulajdonú zenékre korlátozódik,ergo erõsen szelektált lesz...

EmThor
youtube-on ki fizet? komolyan olyanokon tudtok problémázni, itt egy új szórakoztatási céllal felvett szolgáltatás, élvezzétek

Alien!
aha...és a jogdíjas számok után ki fizet ha ingyenes??? a sony?

EmThor
lehet zenét nézni és elvileg játék alatt is streamel

Alien!
srácok ez a Vidzone egy teljesen ingyenes videoklipp streamelõ progi?!?!? mi ebben az okosság a sony-nak? vagy csak az általa kiadott klippek nézhetõk????

nemnagyon vágom egyenlõre...

2- es fokozaton is ad 20 alatt trófeát.

Helló!
Végignyomta valaki közületek a KZ2-õt elit fokozaton?
Mennyi idõ alatt sikerült legyûrni R-et? Nekem 18p 36mp alatt. 20 alatt trófeát ad.(de csak eliten asszem)

Biztos, hogy fent volt, mert van 7-ei frissítés.

EmThor
Picsába, ezért rohantam haza <#boxer>

nem találom

Ne b@ssz 😞