PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Fox:Kíváncsi vagyok rá én is.
Már szedem.
itt egy kis spoiler, de nem vészes
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

conan nem ígér sokat, csak vért meg csöcsöket, de az is jó cucc 😄
PS3 ID: Csabesz82
honnan lehet jó áron usa verziós játékokat rendelni, movietyme-on kívül???
PS3 ID: marcogi zsírkutya
ha két-három napig nem eszel-iszol, súlyosan károsodni fognak az agyselyttyeid, az ízületeid, és a beleid.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Ez mekkora gáz, hogy nem ismeri fel a régi vinyót....bazze nekem 320-as van benne tele zenével(180gb), képekkel(szépen -ps3 szerint- elrendezve, minden zenénél fotó stb), játékoknál demók és arcade szétválasztva, szóval szívnék rendesen <#boxer>#boxer>
Akciós az usa store-on a Siren (asszem 30dodó, darabonként 8 vagy 10$). Befosatós a game? Megéri az árát?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
<#vigyor>#vigyor>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Na az dúrva lesz!
Wiiiiiiiii-re az ugribugrisportwintersummerolimpicsmegasuperrwiimootedísönt nem aggyák ki ilyen sürûségggel!!!!!
Kúúúl!
(8 Ászokat számiccsátok lelécci!)
<#mf1>#mf1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
na de az újonnan vett 250-eset se tudom belerakni, holnap szerzek egy elektromos csavarhúzót...
Állítólag igen élethû.
Meg ott a Grid is. Egyik ismerõs szerint igen nagy kormánnyal.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
* Fat Princess (nyáron, nyár végén)
* God Of War 3 (talán idén)
* Heavy Rain (idén)
* Infamous (05.29)
* MAG (talán idén)
* Ratchet And Clank: Future A Crack In Time (õsszel)
* Uncharted 2: Among Thieves (õsszel)
* White Knight Chronicles (usa, karácsony)
* Motor Storm Arctic Edge (nov?)
* Socom: U.S. Navy Seals Fireteam Bravo 3 (?)
fél év gari, 14.700 volt, ez nem változott. lemezt visszakaptam. 60-as vinyót nem bírom kiszedni, a rack kijött, de a 4 csavar ami odafogja nem enged, próbáltam csípõfogót, több csavarhúzót, hülye tótok kibasztak velem 😄