PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
Modern Warfare 2 teaser

nem rossz...gameplay vagy nem,lehet találgatni...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

holnap hívhatom fel a logitechet, baszik megszólalani a 2 hátsó hangfalam miközben jók. remélem lehet vhogy javítani vagy gariztatni a cuccot.

Írj róla aztán mindenképp!

Majd ha holnap lesz idõm kipróbálom, kíváncsi vagyok.

gratula neki 😄D

predator0
Hüpp. El is fogyott. Amúgy PSL-en ma írt egy srác blogot, hogy õ e-bay-en megvette(!) a demó kódot...

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Én az oldalon nem találom a kódokat??
bazz ennyire jó MESTER??Nem fogom.Bízom az ízlésedben<#wink><#eljen>
Fox:Kíváncsi vagyok rá én is.

EmThor
mester, MESTER!! a watchmen-t NEM SZABAD KIHAGYNI!!44 minden idõk legnagyobb alkotása, nem rajongok a képregényekért, de a film után rögtön megvettem, nagyon nagy mondanivaló van benne, olyan keserédes, nagy társadalomkritika, jó film, ne hagyd ki, bízz bennem <#eljen>

Meglesem majd.Watchmen filmet érdemes megnézni?Ha már filmek..<#lookaround>

EmThor
jó film volt (lost \ alias rendezõje + forgatókönyvírók) fog tetszeni, jó kis sci-fi akció, ha az ilyet szereted, ezt is imádni fogod, meg kapsz egy kis star trek okítást mellé 😉

itt egy kis spoiler, de nem vészes
havas jelenet tiszta lost planet volt

Frankó?Nem szeretem a Star Trek sorozatokat, akkor a filmet se nézzem meg?Vagy ez más kategória..Néztem trailert, eléggé büntetett.

EmThor
<#nevetes1>

predator0
Remélem nem 😄

Kösz tesó, akkor nyomok egy olyat<#wink>Demok meg ilyenek akkor eltûnnek?

predator0
Ha a Restore File System-el nem javul meg, akkor nem ez lesz a megoldás.

Köszi, közben már megtaláltam<#wink>de nem vágom hova menjek be, hogy megszûnjön ez a gond..

Itt megtalálod.

Hogyan lehet behozni a szervíz menüt?Gond van a hanggal optikain.Lehetne rajta segíteni?Mikor váltogatom a hangot egyszer csak berecseg meg sípol mikor pl hangot váltok vagy tekerek.Help!Settingsben a sound automaticon van.

hát ez kib@szott kemény lesz...

EmThor
2007 októberi conan, amiben szakadnak a végtagok, és amihez képest a wolverine lila (!) vére kismiska

Milyen Conan? Az a régi ami már vagy egy éve megjelent vagy ez valami új?
EmThor
EmThor
megnéztem wolverine demót, egyszerû mint a facsipesz, kis tearing van, de nem rossz amúgy.

conan nem ígér sokat, csak vért meg csöcsöket, de az is jó cucc 😄

Sippie
pffff 😛PPPPPPP
EmThor
na b+ annyira meg voltak húzva a csavar, hogy behajlott a rack, de célszerszámmal széthenteltük, rakom be a 250-est 😊

Csabesz100
Vedd meg a Siren-t! Nagyon nagy! Ha tudod, akkor inkább lemezes változatban szerezd be! Én legalábbis jobban szeretem a kézzel fogható játékokat!

PS3 ID: Csabesz82

s73
Qore elõfizetõk kaptak.
Nekem is megjött...<#nyes>

Sippie
???
honnan, miért?
Nekem is.

EmThor
sacred 2 térkép

csak hogy a méretekkel tisztában legyünk 😊

EmThor
megjött az uncharted 2 béta kódom 😊

EmThor
volt rajta 1 giga kép rokonoktól...

HUNMarcus
helo

honnan lehet jó áron usa verziós játékokat rendelni, movietyme-on kívül???

PS3 ID: marcogi zsírkutya

"Megjött a Demon's Souls, két napja nem eszem, nem iszom, annyira durva."

ha két-három napig nem eszel-iszol, súlyosan károsodni fognak az agyselyttyeid, az ízületeid, és a beleid.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Sztem egybõl fogóval próbáld lecsavarni, mert olyan puha a feje ezeknek a csavaroknak mint a vaj, nehogy elkopjon és fúrni kelljen.

Ez mekkora gáz, hogy nem ismeri fel a régi vinyót....bazze nekem 320-as van benne tele zenével(180gb), képekkel(szépen -ps3 szerint- elrendezve, minden zenénél fotó stb), játékoknál demók és arcade szétválasztva, szóval szívnék rendesen <#boxer>

Akciós az usa store-on a Siren (asszem 30dodó, darabonként 8 vagy 10$). Befosatós a game? Megéri az árát?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

NEXUS6
Engem nem zavar!
<#vigyor>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Resi3 a 2010-es lájnápban lesz benne lekorábban szvsz.

NEXUS6
Resi3 idéééén????
Na az dúrva lesz!
Wiiiiiiiii-re az ugribugrisportwintersummerolimpicsmegasuperrwiimootedísönt nem aggyák ki ilyen sürûségggel!!!!!

Kúúúl!
(8 Ászokat számiccsátok lelécci!)
<#mf1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
na itt a gép, szép shiny, rögtön kérte a kontroller csatlakoztatását. szal úgy néz ki 160-asat hiába rakom vissza, bukta. ok, megyek is formázni.

na de az újonnan vett 250-eset se tudom belerakni, holnap szerzek egy elektromos csavarhúzót...

balla27
Ferrari challange a gamespot szerint nem az igazi.de szemeztem már vele.hülyeségnek tûnik,de a legkeményebb autós játék,a gta most(vezetésileg)

brodix
Ferrari challange?
Állítólag igen élethû.
Meg ott a Grid is. Egyik ismerõs szerint igen nagy kormánnyal.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

balla27
gt 5 legyen már végre.1 normális autós játék sincs ps3-ra

Nem kell Godfather II senkinek? Csere érdekel esetleg fóliás GTA IV-re, vagy beszámítok fóliás Unchartedet. Más sajnos nem érdekel (ezek is a haveromnak kellenének)
EmThor
ez tuti lesz az e3-on. a többi meglepetés (resistance 3? gt5? mgs5?)

* Fat Princess (nyáron, nyár végén)
* God Of War 3 (talán idén)
* Heavy Rain (idén)
* Infamous (05.29)
* MAG (talán idén)
* Ratchet And Clank: Future A Crack In Time (õsszel)
* Uncharted 2: Among Thieves (õsszel)
* White Knight Chronicles (usa, karácsony)
* Motor Storm Arctic Edge (nov?)
* Socom: U.S. Navy Seals Fireteam Bravo 3 (?)

EmThor
na megvan a gép, teljesen felújítva, új borítással, 1-2 mûanyagsorja lejött de no para.

fél év gari, 14.700 volt, ez nem változott. lemezt visszakaptam. 60-as vinyót nem bírom kiszedni, a rack kijött, de a 4 csavar ami odafogja nem enged, próbáltam csípõfogót, több csavarhúzót, hülye tótok kibasztak velem 😄

greyfox
Van valamilyen 20k körüli megoldás arra, hogy egy nem hdcp kompatibilis, csak DVI bemenettel rendelkezõ montiorra ps3-at kössünk? :|

Steam: greyfox