PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Nem vágom mire vesz le 30 gigát, gép biztos tudja 😄 Fw+egyéb adatok lehetnek, valszeg a vincsi bizonyos százalékot nyeli el. Linuxhoz nem hiszem, hogy köze lenne, mert enyémen nincs és nem is lesz beállítva.
Trófeáid ahogy sikerül a szinkronizáció vissza fognak jönni.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

EmThor
ja, jüly 1.-tõl emeli a Gordon meg bandája az áfát. na most ez az itthoni szoftverárakra is csúnya hatással lesz. ja, hát akinek plusz egy ezres se számít, ok nem szóltam.

576 tavaszi katalógusa ma jött postával, 30k a ps2, 10k ps2 joy + memkari, van psp 1-et fizet 2-õt kap akció, meg egyebek, fenn van szerintem pdf-ben is (sims3-as borítós az)

szombat óta, 3 napba és 30GB adatforgalomba tellett leszedni az összes psn játékot, 1-2 demót, videót meg a Qore legutóbbi 2 számát. ezek legtöbbjéhez leszedtem a frissítést is, pár még hiányzik (esetenként több száz mega) csak nem volt net ma sem. Közben kiderült, hogy az M31-es autópálya építése hat ki ilyen szépen a net\telefonkapcsolatra otthon az utóbbi 1.5 hónapban, de most már megígérték, hogy "mindenokésohatöbbet". meglássuk.

ami gáz, hogy, adott egy wipeout pl, ami hosszas (15-20 perc) trophy szinkronizáció után (elsõ alkalom volt "új" gépen) és jelzi, hogy van 2 trófeám. beizzítom a cuccot, csinál új mentést, stb. megvívom elsõ küzdelmem, rögtön gold-ra, adja is a trophy-t, 1 gold 86 to go... bronz egyébként. mi a phasz?? kilpek, benézek trophy-k közé, eddigi összes trophy eltûnt, ez az egy van amit megszereztem... WTF? nettel frissíteni még nem sikerült, majd kiderül, hogy kevesebb lesz-e a trófeáim száma. nem hinném, de állok a kihívás elé!

Predi: 250-es vinyó, ahogy aláírásodban is van, 232gb-t lát, de kapásból 2.70-es FW-el és 202\232gb szabad hellyel indultam. sebaj, örülök h végre megvan!

\jövõ hótól heti-kétheti mentés külsõ vinyóra + külön ps2, mert így nem járja 😄\

predator0
Amúgy ettõl függetlenül ahogy lehet kapni itthon megyek érte a bótba.

predator0
Mondjuk ehhez kétszer viszed végig és a Platinum trophy megszerzése is benne van <#eplus2>

NEXUS6
Huh, megnyugodtam azé'!
<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
30 óra játékidõt ír az IGN. Az annyira nem rossz.

EmThor
9.2 from IGN US

9.0 from IGN UK

ja, 10-12 óra 1 sztoriszál (jó? ott a másik 10-12h (gonosz?), kis melékküldi, gyûjti-mûjti, ja, 30 korrekt. még csak átolvastam, de nagyon korrekt cikk, kitér a grafikai hiányosságokra, egyebekre, meg h mekkora jó vele játszani; végtére is nem ez a lényeg? kellemes meglepetés!

soundtrack meg kapható lesz a store-on, igazán nagy nevekkel. game-en még mindig csak a sima változatot látom.

NEXUS6
És sajna valszeg több pénzt is látnak majd belõle, függetlenül attól, hogy valszeg az inFamous a jobb. (Szerintem)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
GAF-on 20h-t írtak... még 2 perc és remélhetõleg az IGN reivew-ból kiderül.

de a Protopipe tuti több pontot kap, ezt borítékolom, az úr 2009. évének 5. havának 12. napján 17:59-kor (mert multiplatform)

UPDATE
na, IGN 9.2 pontot adott, nem rossz

NEXUS6
Kicsit rövidke, de ez gondolom csak a fõszál. És talán pont mert ilyen rövid, az ember szívesebben átáll a másik oldalra is egy próba erejéig. Az akkor már is 2X annyi.

Ha az MGS-nél ez nem gond akkor itt is túltesszük magunkat rajta.😄

nekem nagyon felemás érzéseim vannak, de majd leírom úgyis.

8h?? 😄DD

EmThor
ha már láttad volna mozgásban, élõben, nem így beszélnél róla! :wink: :wink:

jó lesz na, sok mellékküldi, 3 bejárható sziget, (kb. akkora mint a gta4-bõl 1.5-2 sziget) hangulat ezerrel, grafika kellemes meglepetés a lehúzások után!!

ugyanabban a percben, rá vagytok izgulva!<#eljen>

bah!

psnid HaTeBeKa

40 perc múlva infamous review ignen!
http://ps3.ign.com/articles/981/981734p1.html

JUJ DE IZGI!

psnid HaTeBeKa

EmThor
infamous review

8.7\10, 1 oldalas szösszenet, igen pozitív, 8 órás fõkampány kicsit hurka. DTS hang oda fog b@szni!!

40 perc múlva IGN-en is a review!

sziasztok! rajtam maradt pár játék, ezek:

-lord of the rings conquest
-army of two
-motorstorm (ebbõl 2 van)

szóval négy játék 10e ft-ért, szerintem végig se lettek játszva, max csak kipróbálva, teljesen karcmentesek, ha találsz valamelyik lemezen 1 karcot, az ingyen a tied 😊, tényleg hibátlan állapotban, kiskönyv meg minden 😊.

budapesti átvétel lenne a megfelelõ. mail: [email protected], tel: 30/481-4870
baggins
Igen, közben beugrott, tökéletesen igazad van, ezért egész hétvégén ettem és ittam . 😉

balla27
sziasztok!egy picit ide is tartozik ez a kérdés,meg nem is!ha veszek egy psp-t amihez veszek kamerát is,azt a kamerát tudom hasznosítani a psp segítségével a ps3-on is?gondolok itt a skype-ra.

Ez még anno nem úgy indult, hogy PC only? Remélem a PC verzy az eredeti elképzelésekhez hû maradt.
EmThor
kell már egy jó rpg... addig is, jó éjt:

<#vigyor2>

EmThor
konzolokra is!

Ez nem csak PCre lesz?
EmThor
Seth
Ez holnap jelenik meg. Need XD

PSN ID.: Beegabor

EmThor

kis esti dragon age hype

EmThor
EmThor
game 5£ @ 50£

hm visszagondolva a thief 3-ban volt az az árvaházas rész, éjjel? elég para volt 😊

EmThor
játszottam a korábbi thief-ekkel, nem voltak rosszak, de a világ nem fogott meg... meg az engine.

thi4f

EmThor
nom?

Ombika
Akkor hasznalom MEncodert , koszi!

Alien!
az alap a mencoder,a tsmuxer egy alternatíva ha a mencoder-rel gond lenne...ráadásul a tsmuxer sztem nem tud transzkódolni feliratot...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ombika
Mikor filmet nezek transocenal ugy, 2 fele magyar AC3-at is felkinal (MEncoder vagy TxMuxer). Melyik miben kulonbozik es melyiket erdemes hasznalni?

zsolt1983
Hat igen a palya dolog.. kerdese. Errolsajnaos nemtlatam infot .. majd meglatjuk.
de csatkalozok, ha keves palya lesz akkor felejtos...

Sippie
3 map?
rofl, fos... majd jönnek hozzá 5 dolcsikért a pályák dlc formában <#levele>
zsolt1983
Battelfield 1943 velemeny ??
katt
15 dolcsit siman megeer, juniusban jon..

Oké, köszi.Találtam is egy magyar oldalt, ahol leírja a telepítést!Yess!!!Nagyon bonyolult egy win használó számára a használat?

tomy8614
ydl-el jobban jársz szerintem. régen próbáltam, de akkor sokkal jobb volt a ydl. az install sokkal könnyebb, mûködik minden és tudtommal a ydl használja csak a vramot swapnek

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

Anno próbáltam, fel is települt de vmi hibát írt ki és törölni kellett.Anyum laptopjára rápattintok egy Ubuntu-t, állítólag a legnépszerûbb és legegyszerûbb😊Meg Ubuntu.hu-n részletesen leírja h kell felrakni meg ilyenek, képek is vannak meg csomó segítség.Érdekel ez a Linux móka<#vigyor>

NEXUS6
Mûködni mûködne, de miért nem YDL-t raksz rá?

Én próbáltam, bár asszem a net valami miatt nem akart mûxeni.

shevy
köszi, mûködik

Smuge
Joyra hagyd rádugva kábelt és úgy kapcsold ki a gépet majd vissza és megint ki. Majd húzd le a kábelt kikapcsolt állapotban és menni fog.

Valaki próbált már Ubuntu-t pattintani a gépre?Mûködne szerintetek?Predator, Nexus6?<#nemtudom>

shevy
valaki tudna segíteni? ha a joy töltõkábele rá van dugva a joyra, akkor mûködik sikeresen, de amint lehúzom róla a joyt nem mûködik, villog néhányszor a 4 piros lámpa, aztán sötét lesz az egész, mit csináljak? kösz

Z5500 Elszállt a mélyben vmi elektronika. (több mint 4 év után)

Eladó PS3 80GB
1DB Dualshock 3 sixaxis Controllerrel
+ HDMI kábel (nem tartozék)
4 hónapos, hibátlan állapotban
Dobozban, garanciával, papírokkal….
3 eredeti Játékkal
Milyen tipusu a logi hangfalad? Nekem Z 5500-em van de ahogy hallom elég sok a meghibásodás ennél a tiupsnál. Nekem még nem volt vele gond (kopp-kopp), de én is félek nehogy elszáljon benne vmi. Van egy logi 2.1-es szettem is az annó 2 hét alatt adta be a kulcsot 😞
Alien!
múltkor szó volt a DS3 vista64 driverekrõl...na úgynézki vki összekalapálta végre...állítólag van mozgásérzékelés is....

innen tölthetõ

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)