PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
2 havonta ingyen dlc motorstorm 2-hoz -> rideg

ghostbusters multiplayer trailer -> rideg

9 perc bioshock 2 vid -> rideg (lángszoró tenyérbõl? most komolyan!!!)

brütal legends infók -> rideg 😊

EmThor
jüly 28. 190 perces rendezõi változat. Blu-Ray specifikus extrák. itthon cirka 7 rongy (a mostani xpress-es 6.5 helyett)

WIN!

Szevasztok! Új vagyok és a segítségeteket szeretném kérni!Egyik haverom áthozta a PS3-át hozzám (mert nála nincs net ) ,hogy frissítse a FIFA 09- et és ki is próbáltuk a netes játékot ,de a probléma az ,hogy 1230 pontról indult és nem adta azóta hozzá pedig többször is nyert pontokat. Ha tudjátok ilyenkor mi a teendõ vagy hogy mi a hiba legyetek szivesek válaszolni! Elõre is köszönöm!
predator0
Szerintem inkább az akksi. Mivel nem volt csurig töltve kicsit meghülyült és folyamatosan kikapcsolta a joyt, amikor nem volt a töltõn.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

zzeN
na 3. resetelésre sikerült, kösz szépen a segítségeket! mellesleg mitõl lehet ez? elfárad a bluetooth?!😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zzeN
nem került semmi ilyen eszköz a házba, tegnap du. kiírja h a battery low, rádugom, ha jól emlékszem már utána is elkezdett villogni...de az a legszarabb, h amikor rá volt dugva elmúlt, nemsokkal utána meg már megint villog, rá sincs dugva de villog...beszarás...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

predator0
Szóval fel van töltve teljesen és úgysem, akkor próbáld meg:
Megnézni, Ha van másik joy, hogy azzal is csinálja-e a fesztivált.
Resetelni a joy-t, hátulján van egy kis pöcök. Aztán gép kikapcs, bekapcs. Kábellal, kábel nélkül.
Végére plusz egy kérdés: Utóbbi idõben nem került be a lakásba valami rádiós elven mûködõ eszköz? Laptop, vezetéknélküli cucc, akármi.

Oszt ezt meg honnan tudod? <#vigyor2>

Papesz

zzeN
egyszerûen nem értem...kihúztam és megint mind a 4 villog utána meg semmi, megint felvillan megint le... ha nyomom a ps gombot akkor meg 1folytába...tegnap rádugtam h töltõdjön, egy idõ múlva lehúztam, már akkor észrevettem ezt a villogást, de ha ki van kapcsolva a ps akkor a joy ugyanúgy magától villog...

lobig
aki esetleg elõrendelne külföldrõl fight night round 4-et és budapesti átvétel megoldható, szóljon. <#vigyor3>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

zzeN
köszi, most rádugtam aztán várok...

predator0
Igen, az akkor villog, amikor rá van dugva a gépre és tölti. Várj addig, ameddig megszûnik a villogás, az azt jelenti, hogy feltöltötte. Aztán húzd le a kábelrõl és ha minden okés, akkor pár másodperc múlva vezeték nélkül is tudod használni.

zzeN
csak 1 pötty villog...

abelus
pont ma néztük 😄

,

predator0
A joy feltöltõdött teljesen? Mert ha nem, akkor addig nem szabad lehúzni a kábelrõl.

zzeN
próbáltam 2., 3. kikapcsolás után is, de amikor benyomom a gombot 1bõl el kezd villogni az összes, csak ha rádugom akkor múlik el...ez mi a ráktól van??? kb. 3 hetes a joy...

EmThor

EmThor
<#eljen>

váá, thx 😊

Smuge
...vagy lereseteled hátulról 😊

baggins
EmThornak meg még valakiknek megígértem: LINK

Smuge
Én követtem el 😊 Joyra hagyd rádugva kábelt és úgy kapcsold ki a gépet majd vissza és megint ki. Majd húzd le a kábelt kikapcsolt állapotban és menni fog.

zzeN
Tegnap mióta rádugtam a joyt a ps-re h töltõdjön, kikapcsolás után az összes piros pont villogott. Rádugtam megint, utána elaludt. Ma megint az a baj, h ha nincs rádugva ps gombbal be se tudom kapcsolni a joyt... Írta nemrég vki h mi a megoldás erre, csak nem tudom h mikor volt az már. Köszi!

EmThor
predator0
Ha tudsz angolul ITT okosodhatsz. Ha nem, akkor azért kell, hogy az FFXI-t és valami Socom pályacsomagot (PS2-nél ezekhez kellett vincsi) tudjad futtatni PS3 alól.

zsolt1983
Az a System data semmire nemjo, par jatek ismeri csak es azok is nagyreszt USA ill Japan jatekok. 😄 Ezert is nemtlalod ezt a system data-t a UK storon. 😊
A masik dologban nemtok segiten, nejatszottam vele.

Sippie
aki ilyenbe belekezd, valószínûleg tisztában van ezekkel a dolgokkal.
Karez
Emberek egy kérdés!

Ps network-ön járkáltam mint friss 60 gigás ps3 tulajdonos. Miközben nagyba lestem mik vannak találtam egy ilyet: "ps2 system update data" valaki felvilágosítana ez mit takar? És érdemes leszedni? (eddig amiket próbáltam ps2 és ps1 játékok normálisan, hibamentesen mentek *kopp *kopp )
Más: Igaz a pletyka hogy a PAL-os ninja gaiden sigma cenzúrázva lenne? (konkrétan olyanokat hallottam hogy vér nem folyik csak kicsapódik, valamint lefejezni sem lehet benne)

predator0
Köszi a tippet. Alone in the Dark-ot beszerzem occsóért.

abelus
szerintem ez a sok "thehut akció megint" típusú bejegyzések sem tesznek jót az oldalnak, figyelembe véve, hogy kik a támogatók.

,

Animefox
Biza... Jól mondod testvérem. Anno a Fix TV GameOver portálját csináltam, vagyis ott cikkeztem és olvasók jöttek, olvastak, de semmi haszna nem volt, csak hobbi. Folyton dolgozni kellett rajta hogy a nézettség meg legyen, de minden volt csak nem kifizetendõ. Nem érte meg, ki is szálltam...

Témához: GAME, ShopTo, HUT, Gameplayben állítólag veszett akciók vannak.

Persze, hogy nem. Épp azért írtam. Te évek óta benne vagy, pontosan tudod. Na mindegy.

baggins
Annyit soha nem fog. Ez Magyarország, nemsokára a weboldalakat is megadóztatják, aztán az e-mailt, szabályozzák a hirdetéseket, ésatöbbi. A PSL jó irányba halad, de megélni ebbõl nem lehet. Viszont ilyen jellegû oldalt hobbiból csinálni elképesztõen nehéz.

Lehet, de majd ha kitermel az oldal a szerkesztõknek fejenként legalább havi 150k-t ami mellett már nem kell dolgozni tuti gyorsabb lesz. Addig meg örülünk, hogy egyáltalán a szerverdíjt kitermeli...

tomi890125
kb ja...

The Only One!

predator0
Akkor mindenhol jobb.

zsolt1983
Nemkell a PSL -t fikazni!!!! minden magyarul van es becsuljuk is ezt az erofeszitest..

tomi890125
hát szerintem, mindenhol elõbb vannak a hírek mint a pslen...

The Only One!

abelus
fasza, hogy a hírek elõbb itt vannak, aztán a PSL-en 😛

,

EmThor
EmThor
asszem nem

Sippie
lusta vagyok utána nézni, lesz multi infamousben? 😄
EmThor
critter crunch psn + vid, summer, 9.99?

végül ps blogról jött a hír, fejlesztõ szerint "Our game will be out at some point this summer and we’ll be announcing the price later but… it won’t be 10 bucks."

EmThor
Sacred 2 PS3

"Sorry guys, wanted to test it out before posting. The game looks good to me. Screen tears when you're zoomed out and there's lots of transparent foliage, but it's not bad. Game has auto attack, hold X button, similar to WoW. The weapon/CA slots work well, so you have like 12 skills available at any time, and you can only really have 15 anyway, so....

The menu system is great IMO. If Diablo 3 came to consoles, I would hope it totally stole this. Grid inventory doesn't work on console, but their list system is perfect. You can always hit R1 for more detail on items in inventory, and everything in the menus. I've been playing for an hour I suppose, but I haven't even done the main quest. 3 side quests between the start point and the halfway point to the first main quest spot. I'm playing a High Elf and the cooldown timer on magic reminds me of WoW.

Trying to think of any technical/graphical issues and I haven't seen anything really. Textures pop in second later when you zone into town or a cave, that's all I've seen. In short, so far, I LOVE this game. The story is probably weak, but I will be questing and leveling and looting in this game for a long time. Combat is awesome, camera is awesome (nice and close if you want, great when you're fighting), and the music is awesome. Buy it if you're on the fence. Buy it."

EmThor
tessék leírni, amúgy meg fun!

zzeN
Vki rendelt már a piggybackinteractive oldalról? találtam egy mgs4 guide-t, és jó lenne megszerezni, vagy tud vki más oldalt ahol lehet kapni? köszi

EmThor
galactrix 8.5

vki megvette? tuti jobb mint a psp\ps3-as puzzle quest, de 20$...

itt egy kis video

EmThor
kíváncsi leszek a trophy-kra, csak mondom eddig érdekes.

minden játék leszedve, de még egybõl sincs mentés a saved games könyvtárban + egyikbõl sincs trophy. na most szinkronizáció ahogy írtam megvolt 20 perc alatt. utána kezdtem el játszani 1-2 pályát mindegyik játékkal. és a korábbi mondjuk 02.28.-i és 02.29.-i trophy-k helyett mindegyik szürke és 05.12.-i dátummal van meg 1db. este kiderül.

na az már mindjárt más