PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ghostbusters multiplayer trailer -> rideg
9 perc bioshock 2 vid -> rideg (lángszoró tenyérbõl? most komolyan!!!)
brütal legends infók -> rideg 😊
WIN!

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Megnézni, Ha van másik joy, hogy azzal is csinálja-e a fesztivált.
Resetelni a joy-t, hátulján van egy kis pöcök. Aztán gép kikapcs, bekapcs. Kábellal, kábel nélkül.
Végére plusz egy kérdés: Utóbbi idõben nem került be a lakásba valami rádiós elven mûködõ eszköz? Laptop, vezetéknélküli cucc, akármi.
Papesz
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
A masik dologban nemtok segiten, nejatszottam vele.
Ps network-ön járkáltam mint friss 60 gigás ps3 tulajdonos. Miközben nagyba lestem mik vannak találtam egy ilyet: "ps2 system update data" valaki felvilágosítana ez mit takar? És érdemes leszedni? (eddig amiket próbáltam ps2 és ps1 játékok normálisan, hibamentesen mentek *kopp *kopp )
Más: Igaz a pletyka hogy a PAL-os ninja gaiden sigma cenzúrázva lenne? (konkrétan olyanokat hallottam hogy vér nem folyik csak kicsapódik, valamint lefejezni sem lehet benne)
,
végül ps blogról jött a hír, fejlesztõ szerint "Our game will be out at some point this summer and we’ll be announcing the price later but… it won’t be 10 bucks."
"Sorry guys, wanted to test it out before posting. The game looks good to me. Screen tears when you're zoomed out and there's lots of transparent foliage, but it's not bad. Game has auto attack, hold X button, similar to WoW. The weapon/CA slots work well, so you have like 12 skills available at any time, and you can only really have 15 anyway, so....
The menu system is great IMO. If Diablo 3 came to consoles, I would hope it totally stole this. Grid inventory doesn't work on console, but their list system is perfect. You can always hit R1 for more detail on items in inventory, and everything in the menus. I've been playing for an hour I suppose, but I haven't even done the main quest. 3 side quests between the start point and the halfway point to the first main quest spot. I'm playing a High Elf and the cooldown timer on magic reminds me of WoW.
Trying to think of any technical/graphical issues and I haven't seen anything really. Textures pop in second later when you zone into town or a cave, that's all I've seen. In short, so far, I LOVE this game. The story is probably weak, but I will be questing and leveling and looting in this game for a long time. Combat is awesome, camera is awesome (nice and close if you want, great when you're fighting), and the music is awesome. Buy it if you're on the fence. Buy it."
minden játék leszedve, de még egybõl sincs mentés a saved games könyvtárban + egyikbõl sincs trophy. na most szinkronizáció ahogy írtam megvolt 20 perc alatt. utána kezdtem el játszani 1-2 pályát mindegyik játékkal. és a korábbi mondjuk 02.28.-i és 02.29.-i trophy-k helyett mindegyik szürke és 05.12.-i dátummal van meg 1db. este kiderül.