PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Em😄uck Hunter😄D?Régen mennyit lövöldöztem azzal a szarral😄
king of fighters + spyro ps1-es cuccok még USA-n
uncharted "guess I'm not going that way" 2 single gameplay 😊
dragon age origins interjú
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
hoopá, a bannert átugrotta a szemem, kösz
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
De rendeld be nyugodtan, kifogástalan állapotú játékot fognak küldeni.
Papesz
Vagy 1 évig használtam csak PS3 Linuxot otthon, asszem most már értem, hogy honnan ez a rengeteg õsz hajszál!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ha a ps ben formatlaod a HDD-t maradnak a ID-k. egy restore pontot csinalz a mentesekbol es mar formatalhatsz is.
Sok szerencseet. jo idobe telik kiigaozni a Linuxban 😞
The Only One!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
2. csendesebb mûködés, kevesebb fogyasztás
3. apró rinya, hogy elszáll (ugyan még 2 évig garin túl occsóé javítható)
Evvan.
Steam: greyfox
szerintem cserélték az olvasót is, ill. ez normális? -> régen a lemezt kicsit betoltam és mindig EGYENESEN húzta be azt, de most BEFORGATJA és ugyanígy KIFORGATVA adja ki... ez valami új??
olvas gond nélkül, nem karcol, stb... akinek más, újabb (40, 80-as) gépe van írja már meg kérem mi van. Köszi!
:Észrevehetõen halkabb, gyakorlatilag kussol a gép.
:mintha a ds3 kicsit jobb anyagból lenne (vagy csak a súly miatt éreztem úgy?), valamivel jobb volt kézben tartani
:meglepõdtem, hogy ezen matt és nem fényes a "fém hatás" a lejátszó körül.
Restore is faszán ment.
Bódogság. 😊
Steam: greyfox
* HAS CUSTOM SOUNDTRACKS (huge plus for this type of game)
* Interface is much improved over PC version
* Framerate seems to hover around 25-30, with it obviously being smoother when the camera is close
* I'm reminded of just how massive this game is--if you like the genre, this could last you hundreds of hours
* Huge fgx downgrade compared to the PC version, but not to the point that it's harmful to the experience
"No crashes with the PlayStation 3 version."
"This is the better looking version, but it’s still difficult to call this a pretty game. "
40£ (315ft - 1£)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez a Bioshock 2 nagyon durván néz ki.
hát, délutánból hazajöttem, elraktam magam tegnap éjfélkor, reggel 4kor vissza melóba, most aludtam ki magam 😊
ja, egyébként meg igazad volt, vagy már írtam? szal játékmentés, ami felülírta a trophy-t, netes frissítéssel "visszaírja" magát úgy, ahogy elõször megszereztem.
mostanra lettem kész az összes PSN játék frissítésével (noby noby boy is laza fél gigát felszívott még meg ilyenek), jöhetnek a lemezes cuccok