PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
A kérdés: Mivel saját állításuk szerint 40 dolcsit buknak minden eladott gép után lenne-e értelme egy ilyen változatnak? Szerintem nincs, még nagyobbat buknának rajta. Pont olyan, mint az árcsökkentés vagy a PS2 kompatibilitás 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

EmThor
Zen Pinball review 8.1 ign

támogassuk ezt a magyar fejlesztésû játékot, hogy lehessen még ilyesmi a store-n 😊

EmThor
thx, abelusnak is 😊

be kéne szerezni ja.

na még dolog van, majd re!

szerk.:

fél perc erejéig:

ezt mégis hogy? táp kívül? OK. Slim Blu drive? OK. Na de hol marad a baszom hûtés az alaplapról??

ekkora baszom hûtés van a gépben bakker!

abelus
persze, én a GH gitárt használom bass-nak.

viszont a guitar hero aerosmith DEMO nem müxik a RB2 gitárral.

,

balla27
psp remote play ügyben kérdezhetek?

zzeN
úgy hallottam h VISA Electron kártyával simán lehet vásárolni USA store-ról, ez igaz? milyet érdemes csináltatni, OTP, Erste, CIB...?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

tarti19
én gitar hero 3-as gitárral toltam a rock band 2-öt😛

Aha, nekem is bejön. Mókás kis cucc.

EmThor
nem tudjátok véletlenül végül kijött a patch a rock band 1-2-höz, hogy lehessen guitar hero 3-as (ps3) gitárral nyomni?

rock band unplugged (psp) meghozta hozzá a kedvem 😉

NEXUS6
Attól a kiadótól nekem is van egy pár játékom!;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
na jó ezen sírtam 😊

"I've got the x360 version of the game" és bemutat és ricoh lemezt xD

NEXUS6
Nekem bejön az anyag, pár éve teljes árú játéknak simán elment volna!!!!

Nem olyan könnyû megcsinálni a cselendzseket sem, a multipléjer is jónak tûnik.
Van egy saját stílusa, poénos satb.
Szal jó kis ajándék😊
Persze nem mindenki örül a karácsonyra kapott micimackós zokninak sem, amikor õ egy Porséra gondolt, amikor a jézuskának levelet írt.<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
10 perc? az jó idõ! nekem volt olyan cucc, hogy már a fõmenünél mentem vissza XMB-be... 😄

megy fel a Ragdoll kungfu mingyá kipróba

zzeN
kínaiak mindent ellopnak, jogvédelemre szarnak, csak egy fake igénytelen sz@r lehet ez az egész slim-es baromság...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Igen, kibaxott gusztustalan.

Nincs az a játék amelyikre 2-3000,-ft-al többet fizessek csak azért, hogy a megjelenés napján a kezembe lehessen. A türelem egy bazi nagy erény. 😊
Akkor éri meg a platinumshop meg társai ha biztosra akarsz menni és jobb szereted a boltban kinézett darabot.

Flipper rohadt jó, ajánlom mindenkinek. <#eljen>
Rag Doll nekem max. 1-2dollárral ér többet a mostani akciónál. 😊
Nem lenne rossz, sõt vicces és a zenéje is illik hozzá, de valahogy ez a csihipuhi hosszútávon nem köt le. Grafika stílusos, irányítás tuti mégis 10 perc után kiléptem a játékból. <#szomoru1>
Mondjuk egy egyszerû 2d-s platformjátékot el tudnék viselni ilyen stílusban. <#buck>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

predator0
másnap = másnak.... ehhh 😊

predator0
Igen, annak, aki UK-ban él. Mindenki másnap a postától függ, hogy mikor kapja meg. Általában egy nappal utána.

PS3 Slim: Ilyen ocsmányságot a kínai piacokon látni. A jó ízlés érdekében ne legyen komoly.

Ha megjelenés napján, esetlegesen elõtte akarod tolni akkor inkább platinum shop.

zzeN
ja köszi😄

99%, hogy nem kapod meg megjelenés napján.

zzeN
shopto-n csak 40£, ez a 3 oldal garantálja, hogyha elõrendelem akkor a megjelenés napjára itt lesz?

Alien!
uncharted 2 hogy néz már ki?!?!? azok az elsõ képek tényleg nem voltak photoshoppolva...itt tényleg profin használják a depth of fieldet....A fények és az animációk is sokat javultak.az 5:01-nél lévõ pajzsos csata nagyon bejön,látszik,hogy a csóka alig tudja tartani a pajzsot a becsapodó lövedékektõl...kemény.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
van gameplay-en is 😊 (bár ugyanannyi)

EmThor
EmThor
1.500 ft (GAME, 5£)

EmThor
Hm, azt mondják ez a PS3 slim igazi, legutóbbi megjelenési dátum idén õsszel...

The Last Guy, DLC-vel, trófeákkal, lemezen, Japánban 😊

SACRED 2 REVIEW - gamespot 7.0 + vid

új batman vid

bõvített uncharted 2 vid

fight night demo vid

2db guitar hero 5 kép

red faction vid

EmThor
from the US to the UK

EmThor
nem, de van olyan, ha meghalsz és online vagy a halott karaktered lelkét megidézhetik, vagy ilyesmi, az a lényeg, hogy valami nagyon újszerûen van kitalálva és jó 😊

mcwolf
Hát nem akarlak elkeseríteni,de nem 100,hogy ideér jövõ héten.
Gondolom ázsiából rendelted, onnan lehet hogy csak jövõ hét után lesz itt.
De persze reménykedni lehet...

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Na Demon's Soul megrendelve! Már csak a 21-ét kell kivárni. De messze van még.... 😞

\" örökké nem eshet.... \"

Láttam hogy írtatok errõl a játékról és utána néztem én is és nagyon állat de írtátok valami netes témát róla és azt szeretném kérdezni hogy csak neten lehet nyomni ? vaagy hogy is van ez ?

PS3 ID:ggeerryy87

Komoly?

Tényleg 20 font. Én szerdán még 14 fontért rendeltem!!!
EmThor
Platinumshopban nemsokára lesz Demon's Souls 16ért!!!!

abelus
na szóval shopto-n 20 font az afro samurai és a Fallout3 Collectors Állat Edition

,

brodix
nem ismerem a pop-ot,de annyi biztos,hogy a Mirror's Edge nagyon-nagyon jó volt,nagyon-nagyon szép grafikával,csak sajna nagyon-nagyon rövid volt,és nagyon-nagyon nem lehet mit csinálni a story után,legfeljebb azokat a zsákokat vagy miket tudod összegyûjteni,hogy megszerezd a trófeákat.
Viszont azt is mindenképp meg kell említeni,hogy haver PSP-jén láttam a POP-ot,és igen szép a grafika,meg a játékmenet is igen nagy!
Nézz pár gameplay-t róluk Gametrailers-en,és döntsd el magad!
A lényeg,hogy mindegy,melyiket veszed meg közülük,mindkettõ igen jó játék!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

tarti19
PoP

DoNorBi
Egy játékra való pénzem van,melyiket rendeljem:
Prince of Persia vs Mirror's Edge ???

Haverok, Buli, Fight Club!

Frequency
Már fent van.

Srácok US Store-ra vajon mikor dobják fel a zen-t? Csak mert az EU-ról nem tom leszedni.

brodix
Na ma én is letöltöttem,és kipróbáltam a Ragdollt.
Hát ez egy nagyon beteg játék,de kurv@ jól el lehet vele szórakozni!!!! xD
Istenem milyen jó,hogy ingyenes!
Különben jövõhéten küldik a mastercard kártyámat,és végre valahára megvehetem az echochrome-ot!
De várom!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

zzeN
gondolom rendelt itt már vki használt gamet a platinumshoptól, az a kérdésem lenne h karcmentes fasza állapotú gamet küldtek?köszi

tarti19
na deh dísznek😛😄😄:

NEXUS6
Polyén ez a vasutas-vámpír!<#eplus2>

Seth
Nekem megvan. Igaz doboz,plüss meg tok nélkül. XD
Amúgy grat at Atlusnak, hogy még mindíg ennyire figyel a ps2-re. És ez még csak nem is gyûjtõi változat, az összes bolti ilyen csomagban van

PSN ID.: Beegabor

NEXUS6
A pinnball télleg nagyon jó, vagy 1,5 órát elhülyéskedtem vele. Annak idején a Tristan pinballal mentek a csaták a szolgálatban!😉))