PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre bejelentik az Idõjós kódnevû Aigner SziMulátort!
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

1. Egyszer hátul jön ki a levegõ, ott van még jó 10 cm hely, meg nem is teljesen zárt.
2. A piros nyíllal jelzett helyen szellõzik még ugye; nos, régebben úgy volt a cucc, hogy a kék nyílnak megfelelõen, kb. 5cm magasságban volt a gép alatt járólap, így volt megemelve az egész 😊 Egyrészt lassabban vette át a hõt + elég magasra került a gép, hogy jobbra több helye volt -a piros nyíl mentén- a hõnek távozni.
rossz megoldás? annyira nem 😊 szerintem visszaállítom. (így alig fér be az ujjam az asztal meg a gép jobb oldala közé..)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
az kéne, japók, Famitsu, bejelentik játékot, 70% kész, 4 hónap múlva a boltokban és elõtte érted meg semmit nem lehetett hallani róla!
hype? 😄
mgs5. vagy 5 nap van még (számláló). vagy egy S betû:
MGS2: Substance
MGS3: Subsistence
MGS4: S********
na meg ez a kép. clue. E3 közeli bejelentés? elõször 15.-e volt asszem, most 18.-a van.

Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
most tervezek venni egy ps3-at és azon dilemmázom(igazából a pc-met váltaná ki)hogy a laptoppal együtt tudnám-e használni és ennek milyen lehetõségei vannak.
Tudnátok ebben nekem pár tippet adni?
Köszönöm
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Most tudtam csak megnézni az Uncharted2 kibõvített gémpléjét.
Asszem bexartam, mér nem mondtátok, hogy ez ilyen jó!?😄
Az elsõ részben kifejezetten rüheltem, hogy annyi a lõdözõs rész, de ez jobb mint a MGS4!!!
Ahogy elkapdossa az embereket hátulról, a közelharc, ööö akarom mondani CQC ugye, hát bexarás!<#violent>#violent>
<#worship>#worship>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Szóval a kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a MGS2 - Sons of liberty és a MGS2 - Substabce , vagy a MGS3 - Snake eater, és a MGS3 - Subsistance között.
Én két napja kezdtem újra.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
szóval ahogy mondtam, alapeset, játék berak, trofi megszerez mindent, mindenbõl, nincs kivétel, csak szinkronizálásnál beadja azt amit már fél éve kikapáltam, csak ami még nem volt meg, az lesz az új, tölti is fel.
nem úgy a GTA4! elsõ trofi jár pont az elsõ küldiért. semmi! WTF! Ok, elmegyek lökni egyet, megverem Roman-t és voi la, trofi megadva. Szóval itt ilyen mixelt a dolog. Tudom nem lényeg, meg keveseket érint, de legalább hallottatok róla (ne kerüljön rá sor azt kívánom mindenkinek, hogy újra kelljen kezdeni 😊
"Where is Barbara with the big titties, and Stephanie, who sucks like the vacuum"
<#hehe>#hehe>
.......vagy ma már nem trendi egy ügyességi játék?
Itt nincs az, hogy meghalok és onnan folytatom....ez mondjuk elég nagy probléma. <#mf2>#mf2><#gun>#gun><#mf2>#mf2><#taps>#taps>
Nah majd adok még egy kis idõt a rag dollnak, bár a flipper kicsit lefoglalja a procit.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 ID:ggeerryy87
Amúgy ez a Zen Pinball tényleg állat! Végre egy jó kis flipper amivel el lehet szórakozni egy jó ideig. Csak ajánlani tudom mindenkinek !
\" örökké nem eshet.... \"
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Papesz