PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Tuttam!!!

Végre bejelentik az Idõjós kódnevû Aigner SziMulátort!

<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nehéz volt így lekapni screenshottal😊.De ott tényleg van egy 2007es dátum.Nagyon meglepõdnék, ha nem az MGS5-rõl lenne szó!!

Christian88
Köszi, bocsi én nem szoktam elõre nézelõdni hogy mik lesznek =)

http://www.twitch.tv/hegii

tarti19
Nem para, hogy ez nem mozgókép Jim😄 de azért értjük a tréfát:d

Christian88
köszi, én még a honlap linkjét se tudom, úgyhogy nézhetném =).

Kojima, az MGS megalkotójának új teaser oldala.Mennek a találgatások, hogy a mester milyen új játékkal/esetleg egy MGS5-tel/ áll majd elõ.Alul ha megnézed, villámlás közben látszik egy 2007. áprilisi dátum..

Christian88
ez mi amúgy?

Nézd meg Fox!!Most fotoztam és tényleg ott van egy 2007es dátum..

Elég jól néz ki<#eljen>

EmThor
Bionic Commando 8\10 IGN

van valami extra benne, ha megvan a Rearmed is a store-ról 😊

EmThor
Lássuk, itt a gép (számítógépasztal, gondolom nyomtatónak szánták a helyet eredetileg):

1. Egyszer hátul jön ki a levegõ, ott van még jó 10 cm hely, meg nem is teljesen zárt.
2. A piros nyíllal jelzett helyen szellõzik még ugye; nos, régebben úgy volt a cucc, hogy a kék nyílnak megfelelõen, kb. 5cm magasságban volt a gép alatt járólap, így volt megemelve az egész 😊 Egyrészt lassabban vette át a hõt + elég magasra került a gép, hogy jobbra több helye volt -a piros nyíl mentén- a hõnek távozni.

rossz megoldás? annyira nem 😊 szerintem visszaállítom. (így alig fér be az ujjam az asztal meg a gép jobb oldala közé..)

Alien!
ebben az esetben mondanám,hogy 5 DVD...de az lehetetlen(inkább 8)...<#vigyor1>

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
sony konferencia kedd este 8

Sony Computer Entertainment (June 2, 2009 11.00am PST)

EmThor
ja, visszaszámláló, meg visszaszámlálóhoz vezet, kicsit unalmas!

az kéne, japók, Famitsu, bejelentik játékot, 70% kész, 4 hónap múlva a boltokban és elõtte érted meg semmit nem lehetett hallani róla!

MGS5 only on 360 <#nevetes1>

EmThor
EmThor
egy villogó 5-ös 😊
hype? 😄

mgs5. vagy 5 nap van még (számláló). vagy egy S betû:
MGS2: Substance
MGS3: Subsistence
MGS4: S********

na meg ez a kép. clue. E3 közeli bejelentés? elõször 15.-e volt asszem, most 18.-a van.

Azt spec nem bánom, csak folytatást nem szeretnék. Egyébként volt valami MGS Oxyde vagy mi a túróról szó. Valami MGS4 kieg. Szvsz ez vmi új gém lesz amúgy.

MGS4 X360 port lesz bejelentve 😊

Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64

csak ne mgs legyen...

EmThor
Holnap Kojima bejelentés! Mivel JPN +sok órára van, ezért talán még a délelõtt megtudunk vmit!!

Õõõ... milyen összefüggésben lehet a PS3 egy laptoppal? Az egyik konzol, a másik meg egy hordozható PC.

EmThor
laptoppal pontosan mire akarod használni?

Sziasztok,
most tervezek venni egy ps3-at és azon dilemmázom(igazából a pc-met váltaná ki)hogy a laptoppal együtt tudnám-e használni és ennek milyen lehetõségei vannak.
Tudnátok ebben nekem pár tippet adni?
Köszönöm

tomi890125
már az 😊

The Only One!

Ombika
MEg ,h mindenbe beletudsz szinte kapaszkodni es tobbfele likvidalasi modszer is van isten lesz!

Alien!
5:01-nél a pajzsos jelenet vág nagyon....látszik,hogy a fizikára rágyúrtak....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

romeozor
lerántottam a Rag Doll Kung Fu-t, pc-n toltam vele annó ahol erõsen máshogy mûködött az irányítás, ezért sem akartam elõször kipróbálni, de mint kiderült elég frankóra sikerült. érdekelne hogy a játék amit letöltöttem permanensen megmarad, vagy az akció végén esetleg lezárják valamilyen módon amíg meg nem veszem?

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Sippie
csak mi a rákért olyan drága még mindig. 16 font alatt nem igazán találok sehol, erre meg még rájön a postaköltség...
Elsõ rész is jó volt, nem kell parázni. 😊

az

NEXUS6
Baxátok meg!
Most tudtam csak megnézni az Uncharted2 kibõvített gémpléjét.
Asszem bexartam, mér nem mondtátok, hogy ez ilyen jó!?😄

Az elsõ részben kifejezetten rüheltem, hogy annyi a lõdözõs rész, de ez jobb mint a MGS4!!!
Ahogy elkapdossa az embereket hátulról, a közelharc, ööö akarom mondani CQC ugye, hát bexarás!<#violent>
<#worship>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

zzeN
a subsistance az kibõvített tartalmú asszem, de nem biztos

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

A héten a PS3 mellé beszereztem egy PS2-öt. Van pár game amit végig szeretnék tolni rajta.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a MGS2 - Sons of liberty és a MGS2 - Substabce , vagy a MGS3 - Snake eater, és a MGS3 - Subsistance között.

Stílusából fakadóan nekem még mindig bejön a játék mint anno a Champions Of Norrath.Viszont lehet várok vele egy kicsit, hogy olcsóbb legyen.

predator0
Nekem megadta egybõl. Javasolni akartam, hogy töröld le a mentéseket, de ezt neked gyárilag megoldották 😄 Egyébként ha betöltesz egy játékállást, akkor ki is írja, hogy Trophies available.
Én két napja kezdtem újra.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

EmThor
most kezdtem újra, érdekes volt a helyzet a trofikkal;

szóval ahogy mondtam, alapeset, játék berak, trofi megszerez mindent, mindenbõl, nincs kivétel, csak szinkronizálásnál beadja azt amit már fél éve kikapáltam, csak ami még nem volt meg, az lesz az új, tölti is fel.

nem úgy a GTA4! elsõ trofi jár pont az elsõ küldiért. semmi! WTF! Ok, elmegyek lökni egyet, megverem Roman-t és voi la, trofi megadva. Szóval itt ilyen mixelt a dolog. Tudom nem lényeg, meg keveseket érint, de legalább hallottatok róla (ne kerüljön rá sor azt kívánom mindenkinek, hogy újra kelljen kezdeni 😊

Imádom 😄

EmThor
😄

"Where is Barbara with the big titties, and Stephanie, who sucks like the vacuum"
<#hehe>

Ne támogassuk, hanem vegyük meg és jókat lehet vele játszani! <#mf1>

.......vagy ma már nem trendi egy ügyességi játék?
Itt nincs az, hogy meghalok és onnan folytatom....ez mondjuk elég nagy probléma. <#mf2><#gun><#mf2><#taps>

Nah majd adok még egy kis idõt a rag dollnak, bár a flipper kicsit lefoglalja a procit.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

EmThor
olvasom a híreket, capcom, konami, legnagyobb bevételi forrásuk a ps3...

EmThor
<#taps>

Akkor félig online félig nem .... jópofának tûûûûûûûûûûnik 😊 tényleg ez valami olyasmi lehet nem mint ami a bemutatóban is van hogy nagy fényesség és utána körbe vesznek egy jó páran ... mindegy is hogy mi van hogy van a game jónak ígérkezik 😛

PS3 ID:ggeerryy87

Az Übernél rendeltem meg. Õk írták, hogy 21-én jön. Bár gondolom ez nem szent írás. De leszarom a lényeg, hogy jön! 😊

Amúgy ez a Zen Pinball tényleg állat! Végre egy jó kis flipper amivel el lehet szórakozni egy jó ideig. Csak ajánlani tudom mindenkinek !

\" örökké nem eshet.... \"

predator0
Abban ugye mindent tömöríteni kell méretileg. Ráadásul úgy megtervezni, hogy a hûtés is megfelelõ legyen. (PS2 esetében ez elsõre nem is sikerült.) Namost ez nem hinném, hogy olcsó lenne. Fõleg, ha minden funkciót meg akarnak tartani. Én csak azért nem vennék meg egy konzolt, mert feleakkora a mérete.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Ha közben szívod is, akkor nem. Zavarja õket a füst.

Papesz

õõõ ... biztos vagy benne, hogy buknának a Slim verzión?

Még mindig tartom magam ahhoz, hogy kamu. És, ha bejelentik az E3-on akkor is. 😄

EmThor
ja 😊

OFF: ne nyírjatok este füvet, megesznek a szúnyogok 😊 na go back <#wave>