PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Persze azt hozzáteszem, hogy 14 fontért vettem postával, kb 1,5 hónapja. Ennyit bõven megért.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
A mai napig meg tudom nézni a HR elsõ demóját, amikor még talán nem is gondolták komolyan az egészet, és mai szemmel kicsit már kopottas is.
De ahogy az a csaj beszél a kis átlagos konyhájában, attól mindig kiráz a hideg!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Kezd érdekes lenni:
"I'm really restricted to what I can say here, but I just wanted to get a couple chimes in about Heavy Rain. I've recently had the opportunity to get a glimpse of some new gameplay footage, and I was absolutely floored. Heavy Rain is so dynamic and alive, it'll blow your mind. No one I've spoken to can confirm if E3 2009 will see the same footage I saw yesterday, but I have done all I can to encourage them to show some of what they've shown me. We're talking physics, dynamic story-telling, insane graphical updates since E3 '08--it is an amazing game and a contender for Game of the Year."
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
GT bionic commando review
aki talál benne ps3-as képanyagot, kap egy sütit
EmThor: Alone megvan Wii-re is és PS3-ra is, Wii-n az irányítása rohadt jó de a grafika gáz (ps2 port), Ps3-mon pedig a graf (és az irányítás gáz kicsit, a Wii-s csapkodás helyett az analóg kart kell rángatni, ha ütni akarsz, wtf).
Nagyon lineáris, és még a javított (és emiatt jóval könnyebb) Ps3 verzió is tele van bugokkal (pl a mélygarázsban, ha gyorsan mész a kijárat felé, és hirtelen veszed a kanyart, akkor be tudsz akadni a falba, kezdheted újra az egész epizódot).
Alapvetõen a hangulata jó lenne a játéknak, de nekem valahogy kevésbé átgondoltanak tûnik. Megpróbáltak visszatérni az elsõ részekhez játékmenet terén, de nem nagyon sikerült nekik.
Szerintem max akkor vedd meg, ha gyûjteménybe kell, játszani nem fogsz vele túl sokat.
A Project Zero 4 pedig egyelõre csak japánban jött ki, szóval sajnos annyira Wii-sek sem vannak (vagyunk) eleresztve jó horrorokkal itt Eu-ban. (Escape from Bug Islnad suxx 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
hamarabb mentem ki a mentéseket háromszög-copy-val pen drive-ra. persze van ami copy protected, mint a killzone 2 vagy sf4 mentés. meg van amit visszaraksz (dmc4) és nem feltétlenül fog úgy mûködni ahogy kéne, vagy mentést pl látja, de online ranglistát már nem.
na csák

GameTrailers TV with Geoff Keighley
Heavy Rain
GTTV gets a behind the scenes look at the cinematic PS3 exclusive Heavy Rain. We unveil two never before scenes of this interactive experience.
lehet ps2 miatt beáldozom az infamoust, na majd júliusban!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Szpojleres, viszont nagyon gúúúd!!!!
Nagyon jó kis gáme ez! Az idõ belassulós sznájper képesség is nagyon eltalált.
Kicsit olyan furcsa, hogy az áramütött villanyszerelõ szuperhírónk mindent villannyal csinál, de mint játék akkor is nagyon jó <#hehe>#hehe>
Vissza is kérdeznék, akinek meg van az Alone: tényleg nagyon ratyi (úgy zusammen?) Demo megvolt, autós részt utáltam, de tudom sokat javítottak a ps3 változatra...
Köszi szépen!
ps.:
WTF

Inkább kimondottan Silent Hill-szerû survival horrorok érdekelnek.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Más: mint horrorfan kolléga, milyen survivalt ajánlanál PS3-ra? Alone, Silent Hill és Siren (Dead Space meg pöcén) megvannak, van még valami jó? Vagy egyáltalán valami?
Tekken 6-ig megteszi 😊
Véletlenül nem tudjátok, hogy mi a neve az internet vásárlós OTP kártyának? (Amivel lehet fizetni PayPal-on keresztül)
Köszi elõre is!
Nekem az is tetszik, hogy elég intenziven kihasználja a mozgásérzékelöt, s igy olyan wii-s filingje van a játéknak 😊
A multiplayer része online vagy nem? (még nem néztem meg)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Vicc mert az elején le is kell okézni, hogy HDD-re ment ne kapcsoljam ki mentés közben...
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
a video meg vicces 😄
szóval ha angol filmet akarok, akkor audio language-nél angol, feliratnál magyart és várni míg készen nem lesz...az angol miért tart ilyen sokáig??
más: úgy hallottam h VISA Electron kártyával simán lehet vásárolni USA store-ról, ez igaz? milyet érdemes csináltatni, OTP, Erste, CIB...? Erste-nél speciel jó pár fajtát láttam...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ps3hoz TsMuxer-el,mkv2vob-al feltudod darabolni a filmeket,pcre meg van egy csomó splitting progi.
Haverok, Buli, Fight Club!
MKV2VOB használata baromi egyszerû. Szinkronos filmekhez szoktam használni. Feliratos HD filmeket, ameddig épeszû módon meg nem oldják (vagy már van?), csak 8-10 órás (gépfüggõ) újratömörítéssel, addig nincs értelme. Szóval nekem így van beállítva:

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
szerk.: vki itt megfogja venni a Bionic Commando vagy marad a pc-s warez?😊
<#idiota>#idiota>
Nagyon ûberbrutál lett az egész grafika, az elõzõ részhez képest rengeteget fejlõdött, bár a stílusát megtartotta, így ez talán nem annyira szembetûnõ, pláne, hogy az is nagyon barón nézett ki.
Most legalább annyira várom, mint amikor az elsõ részrõl bemutatták az elsõ még prerend videót.
Pedig egy darabig elkönyveltem, hogy "csak egy második rész" lesz.