PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
bárki bármit mond,a Motorstorm 2 az egyik legszebb autós game...fõleg mozgásban...

Nagy kedvenc.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Az alone in the dark-ot nyugodtan vedd meg. Nekem egyik nagy kedvencem, garfika nagyon szép és a játék is jó. Nekem az irányítással nem volt gond egyáltalán.
Persze azt hozzáteszem, hogy 14 fontért vettem postával, kb 1,5 hónapja. Ennyit bõven megért.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

NEXUS6
Hmmm....

A mai napig meg tudom nézni a HR elsõ demóját, amikor még talán nem is gondolták komolyan az egészet, és mai szemmel kicsit már kopottas is.

De ahogy az a csaj beszél a kis átlagos konyhájában, attól mindig kiráz a hideg!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
Csütörtökön új Heavy Rain gameplayek

Kezd érdekes lenni:

"I'm really restricted to what I can say here, but I just wanted to get a couple chimes in about Heavy Rain. I've recently had the opportunity to get a glimpse of some new gameplay footage, and I was absolutely floored. Heavy Rain is so dynamic and alive, it'll blow your mind. No one I've spoken to can confirm if E3 2009 will see the same footage I saw yesterday, but I have done all I can to encourage them to show some of what they've shown me. We're talking physics, dynamic story-telling, insane graphical updates since E3 '08--it is an amazing game and a contender for Game of the Year."

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
nahát, köszönöm az értékes infókat <#eljen>

GT bionic commando review

aki talál benne ps3-as képanyagot, kap egy sütit

EmThor
nahát, köszönöm az értékes infókat <#eljen>

Anubys
360-am per pillanat nincs (hogy miért, az inkább a PS3 VS 360 topic-ba való lenne), de Wii-n egész szép gyûjtemény alakul már horror stuffokból (és kikérem magamnak, nem írott... a horror az semmiképpen! 😊

EmThor: Alone megvan Wii-re is és PS3-ra is, Wii-n az irányítása rohadt jó de a grafika gáz (ps2 port), Ps3-mon pedig a graf (és az irányítás gáz kicsit, a Wii-s csapkodás helyett az analóg kart kell rángatni, ha ütni akarsz, wtf).
Nagyon lineáris, és még a javított (és emiatt jóval könnyebb) Ps3 verzió is tele van bugokkal (pl a mélygarázsban, ha gyorsan mész a kijárat felé, és hirtelen veszed a kanyart, akkor be tudsz akadni a falba, kezdheted újra az egész epizódot).
Alapvetõen a hangulata jó lenne a játéknak, de nekem valahogy kevésbé átgondoltanak tûnik. Megpróbáltak visszatérni az elsõ részekhez játékmenet terén, de nem nagyon sikerült nekik.
Szerintem max akkor vedd meg, ha gyûjteménybe kell, játszani nem fogsz vele túl sokat.

A Project Zero 4 pedig egyelõre csak japánban jött ki, szóval sajnos annyira Wii-sek sem vannak (vagyunk) eleresztve jó horrorokkal itt Eu-ban. (Escape from Bug Islnad suxx 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

EmThor
hm, hdd backup-olási tervek kicsit megváltoztak, miután megtudtam, hogy ha meg is van a megfelelõ vinyó, swissknife c. ingyenes programmal egy nagy fat32-nek megformázva, 160 giga esetén 4 óra, 200 giga esetén 5 óra.

hamarabb mentem ki a mentéseket háromszög-copy-val pen drive-ra. persze van ami copy protected, mint a killzone 2 vagy sf4 mentés. meg van amit visszaraksz (dmc4) és nem feltétlenül fog úgy mûködni ahogy kéne, vagy mentést pl látja, de online ranglistát már nem.

na csák

EmThor
echochrome ps eye támogatás

feltöltés a "cloud" rendszerbe, ezt védette le a sony nemrég. jó nekik.

EmThor
infamous, vagy USA, vagy UK, EU-ból nem ?! hát úgy néz ki. de mivel UK-t mindig is külön kezelték (rengeteg játékon rajta van, hogy csak UK-n kívül, stb.) nem lesz gond (game, gameplay)

EmThor
May 21, 2009
GameTrailers TV with Geoff Keighley
Heavy Rain

GTTV gets a behind the scenes look at the cinematic PS3 exclusive Heavy Rain. We unveil two never before scenes of this interactive experience.

EmThor
írod a tesztet? grat! ha nem, akkor is 😄

lehet ps2 miatt beáldozom az infamoust, na majd júliusban!

EmThor
leöntöd egy pohár vízzel és volt hõs, nincs hõs <#nyes>

Nálam van a full, kibaxott jó lett.

DoNorBi
dred bíró vagy mi a fene?😊

Haverok, Buli, Fight Club!

NEXUS6
Gyorsvagy g.ci!<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Infamous gémpléj.

Szpojleres, viszont nagyon gúúúd!!!!

Nagyon jó kis gáme ez! Az idõ belassulós sznájper képesség is nagyon eltalált.
Kicsit olyan furcsa, hogy az áramütött villanyszerelõ szuperhírónk mindent villannyal csinál, de mint játék akkor is nagyon jó <#hehe>

EmThor
EmThor
ja, valami ismert emberek által készített pályákat lehet nyüstölni.

hype

4$

EmThor
Ahogy Tarti kolléga is mondja, Condemned 2, más nem is nagyon lesz, talán a Siren-t "folytatják", Dead Space 2-n hivatalosan is munkálkodnak, egy új Silent Hill ps2\wii-re õsszel. Más nincs, Project Zero 4 csak wii-re jött ki 😞

Vissza is kérdeznék, akinek meg van az Alone: tényleg nagyon ratyi (úgy zusammen?) Demo megvolt, autós részt utáltam, de tudom sokat javítottak a ps3 változatra...

Köszi szépen!

ps.:

WTF

Wii-n inkább a játékok irányítása horror. El is adtam õket.

tarti19
Akkor 360-ra vagy Wii-re kiírhatsz egy -két horrot mert ott vannak😄

Én haverral tolom Co-opban a resident evil 5-t. Így nagyon jó, de egyedül szerintem kritikán aluli lenne.

Anubys
FPS-ek nem jönnek be annyira (Bioshock kb. 3 pályányit húzta még pöcén, Fear2 demót néztem, nem gyõzött meg), ezekbõl az egyetlen a Condemned 2, ami meg is van (az elsõ után kötelezõnek éreztem megvenni).
Inkább kimondottan Silent Hill-szerû survival horrorok érdekelnek.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

tarti19
inkább misztikus a Bioshock, Fear 2, de amitõl biztos beszarsz az a Condomned 2😛

Anubys
Áh, minek? Majd max. elmesélem, milyen... 😉

Más: mint horrorfan kolléga, milyen survivalt ajánlanál PS3-ra? Alone, Silent Hill és Siren (Dead Space meg pöcén) megvannak, van még valami jó? Vagy egyáltalán valami?

az nagy kár, pedig azért még fizetnék is egy kicsit. 😄
Tekken 6-ig megteszi 😊

balla27
Sziasztok!

Véletlenül nem tudjátok, hogy mi a neve az internet vásárlós OTP kártyának? (Amivel lehet fizetni PayPal-on keresztül)

Köszi elõre is!

tarti19
nekem menti, de csak akkor , ha 1000-ben bent vagy, különben nem jegyeznek😛

Sajna nincs online multi 😞 pedig nagy móka lenne.
Nekem az is tetszik, hogy elég intenziven kihasználja a mozgásérzékelöt, s igy olyan wii-s filingje van a játéknak 😊
Nagyon bejön nekem is, jól eltudok vele szórakozni.
A multiplayer része online vagy nem? (még nem néztem meg)

predator0
Nem az auto mentéssel van a gond, hanem a szerverrel, amin tárolódnak a pontszámok. Nagyon sok ember panaszkodik erre. Pedig egy ilyen játéknak pont ez lenne a lényege...

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Jelentem a Rag doll egyre jobban bejön. Nem ez lesz életem játéka, de a halasban már van fantázia, nem csak dirr-durr. <#eljen>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Nektek a Zen pinball ment automatikusan pontszámot? Nekem nem menti el a high score-t, folyton gratulál, hogy csúcsot döntöttem....nem értem.... <#nemtudom>

Vicc mert az elején le is kell okézni, hogy HDD-re ment ne kapcsoljam ki mentés közben...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

EmThor
he?

off:
<#nyes>

EmThor
ez jön EU-ba, tényleg kell egy wii
a video meg vicces 😄

EmThor
E3 2009 - Devil May Cry 5 - believe. <#crazya>

A felirat miatt tart olyan sokáig, ebbõl adódóan én csak magyar szinkronosra használom, az nagyon gyorsan kész van. Nekem Visa Electron junior max-om van és tökéletesen megy a vásárlás, azt nem tudom hogy melyik banknál érdemes, nekem otp-s van.

zzeN
pár perc alatt kész is lett egy szinkronos film, ki is próbáltam, szép is csak van 2 fekete csík, de nem zavar...
szóval ha angol filmet akarok, akkor audio language-nél angol, feliratnál magyart és várni míg készen nem lesz...az angol miért tart ilyen sokáig??

más: úgy hallottam h VISA Electron kártyával simán lehet vásárolni USA store-ról, ez igaz? milyet érdemes csináltatni, OTP, Erste, CIB...? Erste-nél speciel jó pár fajtát láttam...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nincs mit, na mégis jól tudtam😊

DoNorBi
A Pendrive-ok FAT/FAT32-be vannak formázva és 4gb az egy fájlként felmásolható adatkorlát akár mekkorát veszel sajnos.
Ps3hoz TsMuxer-el,mkv2vob-al feltudod darabolni a filmeket,pcre meg van egy csomó splitting progi.

Haverok, Buli, Fight Club!

predator0
Szerintem is formázd le, nem emlékszem, hogy az enyémmel lett volna ilyen probléma.

MKV2VOB használata baromi egyszerû. Szinkronos filmekhez szoktam használni. Feliratos HD filmeket, ameddig épeszû módon meg nem oldják (vagy már van?), csak 8-10 órás (gépfüggõ) újratömörítéssel, addig nincs értelme. Szóval nekem így van beállítva:

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

zzeN
kösz az infót, akkor majd a szakértõk felvilágosíthatnának h mivel mit hogy...😊 ja meg ennek a mkv2vob-nak a használata...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ha jól tudom formázni kell FAT32-re, de akkor se tudsz a 4 gigásnál nagyobb fájlt rátenni, max darabolni fogja 4 gigákra.De majd ezt a pendrive használók jobban elmondják😉)

zzeN
Ma vettem egy 16gb-s pendrive-ot, bedugtam, csak próbából elkezdtem másolni egy 4 gb-s fájlt és azt írta ki h megtelt a lemez. Egy 1 gb-s elkezdett másolni, de a 4-est már nem. Miért van ez? Formázni kell vagy mi? THX!

szerk.: vki itt megfogja venni a Bionic Commando vagy marad a pc-s warez?😊

Ha holnap átvált 4-re, akkor már leszarom mi lesz😄DD

NEXUS6
A felkijáltólyel az mit jelöl, tornádót?
<#idiota>

Nálam csak 1 nap😄DD

EmThor
ha nézed a villámlást, az 18.-a. holnap esni fog, stb. a felkiáltójelig pedig 21.-22.-ére érünk el

NEXUS6
Nekem az teccett, hogy a közelharcos részeknél rengeteg fajta mozgás van. A falmászos/ugribugri részhez talán még nem nyúltak hozzá, de a küzdelem az állat!

Nagyon ûberbrutál lett az egész grafika, az elõzõ részhez képest rengeteget fejlõdött, bár a stílusát megtartotta, így ez talán nem annyira szembetûnõ, pláne, hogy az is nagyon barón nézett ki.

Most legalább annyira várom, mint amikor az elsõ részrõl bemutatták az elsõ még prerend videót.
Pedig egy darabig elkönyveltem, hogy "csak egy második rész" lesz.