89387
PlayStation3
-
#87261 >Ha a GTA 5 az a játék volt ami meggyőzte arról, hogy érdemes konzolt venni...
Mér, van választása? :DDD -
#87260 Ha csak a GTA 5-öt fogja játszani és semmi mást és megtartja a konzolt, akkor szerintem nem éri meg. Ha a GTA 5 az a játék volt ami meggyőzte arról, hogy érdemes konzolt venni, de majd később más játékokat is kirpóbál vagy ha megunta a GTA-t akkor eladja a konzolt akkor megérte.
-
#87259 Ez így oké, csak nem ez volt a kérdés :)) -
#87258 De ha őt csak és kizárólag az "mmo-like" gta multi érdekli és az NAGYON, akkor hogyan értelmezed a megéri szót?
Neki megéri, mert jól szórakozik - ha együtt játszunk, akkor szórakoZUNK.
Szal nekem is megérte, h ő vett ps3at és neki is ;) (én még nem vettem volna gta5öt, hiszen nincs rá időm a pár óra online coopozást kivéve) -
#87257 Nem érted a konkrét szó jelentését? -
#87256 A kicsi slimnél ps3-ra gondoltam! -
#87255 Félreérthetted amit írtam.De kifejtem,ha már van egy konzolja akkor nyugodtan próbát tehet több játékkal is,próba szerencse.
Tesóm akar nagyon konzolt magának,ő is csak egy játék miatt,emiatt is ajánlottam neki vagy egy régi boxot vagy egy pici slimet. -
#87254 És egy címért miért nem? Megveszi, letolja, eladja. Ha ügyes, vett 5-6 ezerből magának vagy 50-100 órányi szórakozást.
Nem gondolkoztok kissé végletekben? :D -
#87253 Mivel már a generáció végén vagyunk, ezért szerintem csak akkor érdemes PS3/Xbox-ra költeni ha van 10-15 játék amit nagyon végig akarsz vinni.
A generáció elején kicsit zsákba macska a konzol vásárlás, csak az elődökből tudunk kiindulni, ezért van az, hogy egy új gyártó hátrányban lenne a Sony-Microsoft-Nintendo trióval szemben.
Személy szerint a jelenlegi árért én akkor vennék PS4-et, ha már lenne legalább 5 játék amit mindenképp végig vinnék. -
#87252 Az EX címek 90%-ért. -
#87251 Miért, hány játékért éri meg? De konkrétan! :D -
Evoluti0N #87250 Kedvcsináló, feltüzelő, hívjátok, ahogy akarjátok videó a TLoU szingli dlc-ről. -
#87249 Szerintem az egész Resistance-sorozat középszerű, felejthető alkotás. Nekem legalábbis ez jött le. -
#87248 Akiknek megvolt a resistance trilógia,azoktól kérdezem: csak nekem volt csalódás a story vége?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon tipikus, olcsó, tucat befejezés, a történet nyitva maradt, ok a credits alatt hallani, hogy mindenhol írtják a chamera-t, de mint trilógia zárótól sokkal többet vártam. Vagy lesz folytatás? -
#87247 Megérte egy játékért. -
#87246 haver csak gta5 miatt vett egy 12es ss-t és arra teljesen jó :P -
#87245 +1
50-ért már bárhol PS3-at kapsz, és akkor kb 99% hogy hibátlan gépet kapsz + nem tukmálják rád az olyan játékokat, amik nem érdekelnek :) Ja, és 12 gigás SS semmire sem elég. -
#87244 Figyelj, még a korongot sem láttam, így csak feltételezni tudom, hogy hibátlan. Legalábbis remélem.
Neked mennyit érne meg?
-
#87243 GTA 5 was fíl ft? -
#87242 Na, ha úgy alakulna a dolog, hogy megvenném a gépet, érdekelne valakit a három játék egyben, vagy egyenként?
GTA 5
Crysis 3
FIFA 14
-
#87241 Kutyának nem kell egyben.
40-50-ért vesz az ember PS3-at aztán megveszi azokat a játékokat amik kellenek neki. -
#87240 Logitech Driving Force GT - mondjuk manapság nem olcsó, ha egyáltalán lehet kapni. -
skygt90 #87239 Sziasztok. PS3 hoz milyen kormányt ajánlotok , amivel normálisan lehet játszani , és normálisan támogatja is a konzol ? -
#87238 Én is. :D -
#87237 Én láttam azt a borzalmat... :) -
#87236 De. :D -
#87235 Se ! :P -
#87234 :D párszázft-ot megér. D: -
Freedy23 #87233 xmedia360-at kérdezted?
Valamint ezt esetleg nézted?
http://www.konzolokszervize.hu/servicelist.php?context=PS3SLIM&category=105
-
#87232 Mit akarsz te a Haze-zel? :DDD Az egy fabatkát sem ér.. :D -
#87231 Haze+genji külön mennyibe fájna? ha netán külön eladnád? :) -
#87230 ha eladod a játékokat, jó ár - én megvenném -
Evoluti0N #87229 Megnéztem a God of War 3 összes extra videóját, ami kb. 3 órát vett igénybe. :D Meglepetten konstatáltam, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Herkules hangját Kevin Sorbo, a 90-es években futó sorozat főszeplője adja. O.O -
#87228 Eladó PS3 fat 40 GB 2009es gyártású 1 db sixaxis kontrollerrel és 29 db játékkal:
Battlefield Bad Company - Gold Edition
Killzone 2 - platinum
Just Cause 2 - platinum
Uncharted: Drake's Fortune - platinum
Uncharted 2: Among Thieves
Uncharted 3: Drake's Deception
Resistance: Fall of Man
LittleBigPlanet
The Lord of the Rings: Conquest
Haze
Genji: Days of the Blade
WET
The Godfather: The Don's Edition
Mirror's Edge
Stranglehold
The Saboteur
Call of Duty 4 - Modern Warfare
Ratchet & Clank: Tools of Destruction
God of War: Ascension
Assassin's Creed 2 - fóliás
MMA
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
DEF JAM: Icon
Beowulf The Game
FIFA 11
Unreal Tournament III
LOST
Ridge Racer 7
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Ár: 80 000 Ft -
#87227 Sikerült kicsit közelíteni a dolgokat.
Szóval az a gép, amit alant írtam, továbbá az a 3 játék, egyben megy csak.
Így 55k.
Észrevétel az árral kapcsolatban? -
#87226 Ha sikerülne annyiért......na de mennyiért?
Mennyit merjek mondani játékokkal együtt és azok nélkül?
Mert amúgy még azt sem tudom, hogy csak azokkal, vagy esetleg azok nélkül is hajlandó lenne eladni a gépet. -
#87225 én vennék ilyen slimet, egy 80-120gigás notebook hdd aprón kb 3-5k pluszba (bár ha hdd keretet nem veszel, akkor nem érdemes nagyon mozgatni a gépet, mert a hdd nem lesz benne százasan rögzítve) -
#87224 És mennyire lehetne lemenni a szóban forgó gép esetében ha mondjuk játék nélkül megkapnám?
Csak azért kérdem,. mert ajánlatot kellene tennem rá ha esetleg érdekel a dolog.
Illetve játékokkal együtt mi lenne az az ár?
Nem akarok nyilván magam alatt sem fát vágni, de inkorrekt ajánlatot sem szeretnék tenni.
Újonnan nem vennék 12Gb-os gépet, de ha esetleg ezt megkapnám annyiért, hogy még egy 250-es vinyó (nekem elég lenne szerintem) vétellel is megérné, akkor elgondolkodnék talán rajta.
Persze tudom én, hogy erre kicsi az esély, mert olyan "kispénzért" nemigen kapnám meg, de hátha. -
#87223 Én véleményem szerint a 60 sok érte, pláne ha egyik játék sem érdekel.
Igen, ilyen gépet lehet venni 45-47 ezer körül de túlzottan nem javaslom, nekem haverom most vett ilyet, mellé GT6 és F1, feltelepítette mindkettőt az oké, de utána a GT6 ot már nem tudta frissíteni mert elfogyott a hely és le kellett törölni az f1 et.
Így kicsit macerás a használata de ha nagyon akarsz spórolni pár ezret akkor megérheti neked, hogy feltelepíted, lejátszod, kitörlöd, ha csak exkluk érdekelnek akkor pláne.
Most 62,490Ft az 500gb ajándék HDMI kábellel.
Ha ezt a gépet kellene turbóznod akkor még szarabbul járnál, 20 alatt nem találsz HDD-t hozzá ami csak 250 Gb lenne amúgy is.
-
#87222 Sziasztok!
Talán lenne most egy ilyen lehetőség a Box mellé:
"Eladó PS3 Superslim 12Gb, szeptemberi vétel.
1 joy
USB kábel
AV kábel
GTA 5
Crysis 3
FIFA 14
60k, de alkuképes!
Láttam, hogy egy ilyen gép már 45k-ért vehető újonnan, persze játékok nélkül, de az nem is érdekes, egyik sem kellene.
Főleg az exkluzív cuccok miatt gondolkodok egy PS3 beszerzésén a Box mellé.
Mi a reális ár a cuccért szerintetek?
Játékokkal, és azok nélkül, csak a gép.
Illetve, hogy a vinyó pótolható-e valahogy, és az milyen plusz kiadással járna?