PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A második rész több, szebb, jobb, de világmegváltást (és korábbi tomb raider szintû puzzléket) nem kell várni (sztoritól se, viszont játékok szintjén szerintem nagyon élvezhetõ).
Ha a lövölde nagyon nem a te mûfajod, akkor számodra etalon se lesz, az fix 😊
Forza.
Még az ilyen egyszeri fel le mozgatás is rendben van de mikor õrült módjára kell mozgatni a kart az sz@r
tehát még mindig kell online pass a psn storebol, DE már ingyen szeded, nem pénzért
Forza.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Valami külföldi oldalt tudnátok ajánlani, ahol jó áron meg tudom venni?
ps4 és vita lesz, ami többet nyujt (ill már most is van pár játék, ami ps3/4/vita-n (valamelyik kettõn) is futtatható, egy vásárlással
Forza.
7 ezerért nem kell valakinek ez csomag?
battlefield bad comapny 2,
Gt 5 academy,
nfs the run,
motorstorm
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Szeretnék egy PS4-et de nincs még konzolom. Az lenne a kérdésem, hogy itt Magyarországon ha regisztrálok egy USA accountot, akkor a multiplayer játékokban milyen emberekkel rak össze? Amerikaiakkal (nagy ping 😞 ) vagy európaiakkal (kis ping 😊 ?
Én elhiszem, hogy a mai egygombos játékmenetben elkényelmesedõ embereknek nehéznek tûnik.
Ha rászánsz egy kis idõt, tanulsz és megfontoltan haladsz, akkor hatalmas élmény.
Itt nem csapkodhatsz orrba szájba, mert elfogy a stamina és akkor az ellenfél jön...
És, hogy ronda? Nettó baromság, csodálatos helyszínekkel és bossokkal van tele!
Steam: greyfox
Beyond szerintem most még drága, annyira nem éri meg mert sajnos rövid. Durván 10 óra szórakozást 15 ezer körül szerintem elég erõs így premierkor. Persze nagyon jó játék, meg minden.. csak kicsit sokba kerül még.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nincs is AC4 topic mert szétszedték teljesen.Aztán még téged oltanak közben,komolyan hol élünk már nem igaz.
Ezentúl minden konzolra kiadott játéknak lesz külön topik Házigazdával.
Na a lényeg,hogy kipróbáltam Beyond 2 Souls-t és nagyon bejön,már kosárba is van de kicsit sokallom.Viszont muszáj lesz újonnan szeretném ezt annyira megtetszett a Demo😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azt szeretném kérdezni hogy a PS-en is van olyan mint az XBOXon ? Hogy le lehet tölteni játék demót és ha tetszik akkor megveszem,tehát demo -t lehet -e letölteni PSN-rõl ?
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
DS-hez visszatérve mint mondtam én nem szeretem ezt a mûfajt. Nem az RPG-t, a hardcore RPG, szóval erõsen szubjektív a véleményem. Felõlem akár lehet a világ legjobb játéka is, ha én azért játszok, hogy élvezzem, és nem szenvedni, meg folyton meghalni ülök le egy játék elé.
Ahogy néztem a PS Plus-ban most benne van az Uncharted 3 is (bár a többi nem nagyon érdekel)...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Dark Souls grafikától én is tartok de ha lesz jó kis játékélmény akkor nem fog annyira érdekelni bár ez az "ocsmány" jelzõ lehangoló😊
Nehézség miatt is vettem egyébként,legalábbis kedvem támadt egy ilyen stílushoz amire pl.nagyon kell koncentrálni.
Hát kiderül majd milyen.Alul pontozva nincs a game valami lehet benne😊
Multizni tudsz más acc-al is, PS+-os játékok accounthoz kötõdnek, és ha lejárnak, akkor nem tudod sehol sem használni õket.
Lehet egyáltalán másik acc.-al pl.többjátékos módot használni vagy csak azzal amivel elõfizettem rá
- óriási játék kínálat
- óriási exkluzív kínálat
- olcsó(!) a gép és a játékok is többnyire már emberi áron hozzájuk lehet jutni
- PS+-on mindig van valami jó játék ingyen
- ja és teljesen ingyenes az onilne játék.
Azon gondolkozom, hogy veszek egy ps3-at magamnak, mert kimaradt az életembõl.
Érdemes még megvásárolni vagy inkább a ps4-re célszerûbb beruházni?
Utoljára psx-em volt még 96-97 környékén, azóta nem is játszottam konzollal, csak pc-vel, ott is inkább mmorpg-vel. Úgyhogy "újszülöttnek minden vicc új" elven a játékok is újdonságok lennének nekem.
Mit gondoltok?
Nos az egész kompletten 30 ezer forint + pkg. Ajándékba adok még mellé két Xbox-os játékot is. Alan Wake (csomagolt) és Resident Evil 5 tökéletes állapotban.
Akit érdekel írjon. Lehet eladó lesz egy Samsung Full HD Led 8csili vili állapotban) monitor is. Ezt délutánig eldöntöm. A gép tuti!
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.