PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tibi7
Na meg is vettem a BF3-at. Viszont nem tudom honnan tudok pass-t igényelni multihoz. Tudtok segíteni?
shaddam
A második rész a generáció egyik csúcsa. Szerintem

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Normalon nyomom. Párszor halok is, mivel nem nagyon hozzászokva még a kontrolleres célzáshoz. 😊 Szeretem a lövöldéket, de akkor, ha van bennük valami változatosság is. Ennél a játéknál ez sajnos nem jellemzõ.
arty
Ez ilyen lájtos indiana jones, de valójában inkább coverlövölde. Remélem nem easyn nyomond (a 8 órát kissé kevésnek érzem).

A második rész több, szebb, jobb, de világmegváltást (és korábbi tomb raider szintû puzzléket) nem kell várni (sztoritól se, viszont játékok szintjén szerintem nagyon élvezhetõ).

Ha a lövölde nagyon nem a te mûfajod, akkor számodra etalon se lesz, az fix 😊

Forza.

Ne tetszenek megharagudni rám a fanok, de a kezdeti lelkesedés után számomra kicsit csalódás az Uncharted elsõ része. Legelõször is nagyon rövid. Még nem játszottam végig, de a százalék alapján már nincs sok hátra. Jó, ha 8 óra játékidõ összejön a végére. Emellett a helyszínek se túl változatosak (mondjuk ez érthetõ amiatt, hogy egy szigeten játszódik szinte az egész sztori). Az is zavar, hogy a logikai feladványok baromira könnyûek. A játékmenet többi része pedig nem áll másból, mint hogy elérek egy helyszínt, ott megölök rohadt sok ellenséget (baromira túlzásba vitték a mennyiséget), aztán megyek tovább, néha kicsit mászkálok, majd megint megölök rohadt sok ellenséget. Ami tetszik az a sztori, a jópofa karakterek és a 6 éves játékhoz viszonyítva jól kinézõ grafika. Ugye a következõ részekben magas minõségi emelkedésre számíthatok? Sokan a játékvilág egyik legnagyobb etalonjának mondják a 2. részt. Attól félek, hogy ha arra is beruházok, nagy elvárásokkal nekikezdek és a végén meg nagy csalódás lesz. Lehet, hogy ehhez az elsõ részhez is túl nagy elvárásokkal kezdtem hozzá.
Van.
Beyond-ba is van ilyen?
Hát ez nem tetszik.Tényleg minden más teljesen jó de ez a rángatózás nagyon nem jó.
Még az ilyen egyszeri fel le mozgatás is rendben van de mikor õrült módjára kell mozgatni a kart az sz@r
Persze, hogy muszáj. Az irányítás része.
Tibi7
Értem. Ez így marhajó.
arty
igen

tehát még mindig kell online pass a psn storebol, DE már ingyen szeded, nem pénzért

Forza.

Tibi7
Ja és onnan szed le nekem egy kódot?
Vadnokedli
Storeban majd csak rá kell keresned BF3 online pass pl.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Tibi7
Király. Köszi a gyors választ 😊
Vadnokedli
Nem kell egy EA játékhoz se kód már(csak PC-n)

Tibi7
Srácok, ha Battlefield 3-at veszek használtan, akkor új kódot kell vásárolnom a multihoz, vagy ez is megy kód nélkül?

Valami külföldi oldalt tudnátok ajánlani, ahol jó áron meg tudom venni?
Muszáj nekem ezt a kontrollert így rángatni Heavy Rain játéknál?Nem lehet ezt kikapcsolni?
arty
kb

ps4 és vita lesz, ami többet nyujt (ill már most is van pár játék, ami ps3/4/vita-n (valamelyik kettõn) is futtatható, egy vásárlással

Forza.

SpeedXHUN
Én használtam tuti megveszem valamikor,demo nagyon tetszett.

7 ezerért nem kell valakinek ez csomag?
battlefield bad comapny 2,
Gt 5 academy,
nfs the run,
motorstorm

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Vadnokedli
Tudsz játszani PSP-n menetközben valahova. PS3 on nem tudsz. <#zavart1>

blackfire001
Tegyük fel, hogy ha van PSP-m, és PS3-mam is. Ez milyen elõnyökkel jár? Remote Play-rõl olvastam, de csak ennyi?
Vadnokedli
Ha amerikait csinálsz persze hogy amerikaiakkal rak össze ha olyan a játék ami randomizál. 150ping átlag meglesz. ha UK accot csinálsz akkor 20-30 ping max.

arty
UK accot regelj 😊

Forza.

Arnoux
Sziasztok!
Szeretnék egy PS4-et de nincs még konzolom. Az lenne a kérdésem, hogy itt Magyarországon ha regisztrálok egy USA accountot, akkor a multiplayer játékokban milyen emberekkel rak össze? Amerikaiakkal (nagy ping 😞 ) vagy európaiakkal (kis ping 😊 ?

greyfox
Nekem az egyik legnagyobb élmény volt a demon's és dark souls.
Én elhiszem, hogy a mai egygombos játékmenetben elkényelmesedõ embereknek nehéznek tûnik.
Ha rászánsz egy kis idõt, tanulsz és megfontoltan haladsz, akkor hatalmas élmény.
Itt nem csapkodhatsz orrba szájba, mert elfogy a stamina és akkor az ellenfél jön...
És, hogy ronda? Nettó baromság, csodálatos helyszínekkel és bossokkal van tele!

Steam: greyfox

Tegnap elkezdtem az Uncharted elsõ részét és azt kell mondanom, hogy 6 éves játékhoz képest baromira jól néz ki. A játékmenet is eddig nagyon bejön. Tiszta Indiana Jones fíling.
Kongy
Hát sajnos ez van. Az biztos, hogy én utoljára írtam oda 😊 Amikor azt a hosszú hsz-t írtam is ezt mondtam, de aztán mégsem bírtam ki, mert csak jöttek a hülyeségekkel.... De most már végleges 😊

Beyond szerintem most még drága, annyira nem éri meg mert sajnos rövid. Durván 10 óra szórakozást 15 ezer körül szerintem elég erõs így premierkor. Persze nagyon jó játék, meg minden.. csak kicsit sokba kerül még.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Most. 😊 Már most is vannak igen kedvezõ áron konzolok. Még újak is. Használtat pedig már aprópénzért találsz.
shaddam
Azért az xbone topikba betalált a nagy grebber, már a törésre nyáladzanak...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

blackfire001
Visszaolvastam 1 oldalt is, de engem az árak alakulása érdekel. Persze, hogy érdemes PS3-mat venni, csak az a kérdés, hogy mikor. 😄 Itt jön képbe a fogalmatlanságom.. Nem tudom hogy idõzítsem a vásárlást. Megvárjam-e a PS4 megjenését, vagy esetleg a karácsonyt...
Látod Kongy ezért kell konzolosok fórumában topikot nyitni.Ahova ez a sok(tisztelet a kivételnek aki néha áldoz is játékra) játék lopó arc be se írhat.
Nincs is AC4 topic mert szétszedték teljesen.Aztán még téged oltanak közben,komolyan hol élünk már nem igaz.
Ezentúl minden konzolra kiadott játéknak lesz külön topik Házigazdával.

Na a lényeg,hogy kipróbáltam Beyond 2 Souls-t és nagyon bejön,már kosárba is van de kicsit sokallom.Viszont muszáj lesz újonnan szeretném ezt annyira megtetszett a Demo😊
arty
én most venném - minél elõbb: annál jobb 😄

Forza.

DarkSector
igen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hali!

Azt szeretném kérdezni hogy a PS-en is van olyan mint az XBOXon ? Hogy le lehet tölteni játék demót és ha tetszik akkor megveszem,tehát demo -t lehet -e letölteni PSN-rõl ?

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Kongy
Demon's Souls dettó ugyanez.. nem bírnának rávenni, hogy azzal játsszak 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Ma már meg lett válaszolva, csak vissza kéne olvasni 2 hsz-t...

DS-hez visszatérve mint mondtam én nem szeretem ezt a mûfajt. Nem az RPG-t, a hardcore RPG, szóval erõsen szubjektív a véleményem. Felõlem akár lehet a világ legjobb játéka is, ha én azért játszok, hogy élvezzem, és nem szenvedni, meg folyton meghalni ülök le egy játék elé.

blackfire001
Most, vagy a PS4 megjelenése után érné meg jobban PS3-mat venni?
Ahogy néztem a PS Plus-ban most benne van az Uncharted 3 is (bár a többi nem nagyon érdekel)...
Tatyla
Mondjuk nem tudom meddig jutottatok a DS-ben de véleményetek alapján az elsõ démont se sikerült megölni,igen nehéz de ha ráerzel a játékra onnantól magába szippant és csak sodródsz az élménnyel olyan mondták meg helyszínek vannak hogy beszarás,coopban mégjobb,pvp meg nagyon gonnosz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kongy
Mondjuk én alapból irtózok a hardcore RPG-ktõl, úgyhogy lehet pl neked tetszeni fog.

Kongy
Én csak rosszat hallottam a nehézségrõl, én is kipróbáltam, negyed óráig bírtam. Ocsmány és nehéz, és abszolút nem élvezetes. Inkább nézem hogy szárad a festék a falon.

Ok értem,köszi.Talán meg hosszabítom majd de nem biztos.Párat már kijátszottam lehet nem lesz érdemes tovább fizetni,játékokon kívül és a digitális vásárláson(amit inkább nem erõltetek mert dobozos vonzóbb😊 nem sok hasznát veszem.

Dark Souls grafikától én is tartok de ha lesz jó kis játékélmény akkor nem fog annyira érdekelni bár ez az "ocsmány" jelzõ lehangoló😊
Nehézség miatt is vettem egyébként,legalábbis kedvem támadt egy ilyen stílushoz amire pl.nagyon kell koncentrálni.
Hát kiderül majd milyen.Alul pontozva nincs a game valami lehet benne😊
Kongy
Dark Souls-nál.. PFFF 😄 Ocsmány grafika, és agyfasz nehézség. 😊

Multizni tudsz más acc-al is, PS+-os játékok accounthoz kötõdnek, és ha lejárnak, akkor nem tudod sehol sem használni õket.

Tényleg a Ps+ játékok megmaradnak ha másik acc.-al használom és lejár az elõfizetés?
Lehet egyáltalán másik acc.-al pl.többjátékos módot használni vagy csak azzal amivel elõfizettem rá
Úton van a Dark Souls Limited Edition-om.Mire készüljek?😊
Köszönöm!

Kongy
Érdemesebb jelenleg PS3-at venni mert:

- óriási játék kínálat
- óriási exkluzív kínálat
- olcsó(!) a gép és a játékok is többnyire már emberi áron hozzájuk lehet jutni
- PS+-on mindig van valami jó játék ingyen
- ja és teljesen ingyenes az onilne játék.

Sziasztok

Azon gondolkozom, hogy veszek egy ps3-at magamnak, mert kimaradt az életembõl.
Érdemes még megvásárolni vagy inkább a ps4-re célszerûbb beruházni?
Utoljára psx-em volt még 96-97 környékén, azóta nem is játszottam konzollal, csak pc-vel, ott is inkább mmorpg-vel. Úgyhogy "újszülöttnek minden vicc új" elven a játékok is újdonságok lennének nekem.
Mit gondoltok?

Bil Ur Sag
Sziasztok! Eladó Ps3 40GB fat gép. Mûködik! De alkatrésznek is tökéletes lehet, Vagy virágtartónak idõvel 😊 Nos ehhez társul még MLB The Show 12, Ratchet and Clank - Tools Of..., Infamous, Motorstorm 1-2-3, Little Big Planet, + kontroller!
Nos az egész kompletten 30 ezer forint + pkg. Ajándékba adok még mellé két Xbox-os játékot is. Alan Wake (csomagolt) és Resident Evil 5 tökéletes állapotban.
Akit érdekel írjon. Lehet eladó lesz egy Samsung Full HD Led 8csili vili állapotban) monitor is. Ezt délutánig eldöntöm. A gép tuti!

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

köszöntem az infókat 😊
arty
kisebb csíkszélességû cpu-gpu (most nem tudom pontosan melyik, lehet mindkettõ de lehet csak a gpu), kisebb fogyasztás, hõtermelés

nekem volt 120asom a 160as elõtt, kb semmit nem értem a cserével - halkabb nem lett a gép 😞

de nyilván: ujabb - jobb

Forza.