PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
na igen,de minthogy egy ps3-as topicban vagyunk,én ugye ezt az oldalt nézem,és a cikk is ezt feszegeti...ami szégyen,hogy 2005-ben az U3 motorral demonstrálták a ps3-at,amit aztán igazán csak mark rein-nek sikerült rendesen futtani ps3-on,és talán még a mirrors edge volt patent...A többi belassul,szaggat,v-syncel,stb...Az UT3-at játszottam,az tényleg f*szán futott,bár a cod4 után érkezett,tehát kb 3 alkalommal pörgött...

szal amit a cikk is feszeget,lehet kicsit visszafogja ezt a generációt,a ps3-at mindenképp...dehát kézzel fogható,van,jó megoldásnak tûnik,ergo sokan választják....

részemrõl ez KZ2 motort sokkal nagyobb technikai bravúrnak tartom,bár az nem ilyen célzattal készült.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Istencsászár
Jó kezekben csodás dolgokat lehet alkotni az Unreal motorral. Az tény hogy hajlamos a pop upra, van rá példa pl Mass Effect vagy Last Remnant, a GoW1et nem említeném mert elhanyagolhatóan kevés a GoW2ben meg nincs. Mass Effect ( hibái ellenére gyönyörû és igényes és igéretük szerint a zavaró popup teljes el fog tünni a másidik részben ), GoW 1-2 magáért beszél, Mirrors Edge, Lost Odyssey, Bioshock, Unreal 3 ( nem láttam sosem de gondolom hogy szép ), Vegas 1-2... Az tény hogy kisebb fejlesztõk is Ureal motorral brillíroznak, van akinek sikerül van akinek nem, de ott is akadnak kellemes próbálkozások, pl Army of Two, Stranglehold, Xmen stb. Vannak nagyon rosszak is pl Blacksite.

Nem hiába a legsikeresebb motor, mert jó, viszonylag könnyen programozható és látványos dolgokra képes. Nincs más ennyire népszerû motor a piacon, pedig lehetne, de ugytüik nem elég jók arra hogy multiplatform motornak használnák õket. Remélem az Unreal 4 is hasonlóan népszerû lesz és sok sok sok jó játékot fogunk majd vele látni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

predator0
Az idegennyelv tanulást reformálni? Személy szerint nyakonbasznék hólapáttal mindenkit, aki még magyarul sem tud.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

20 emberbõl 1 kell, hogy meglepõdjön, eddig nem rossz 😄

PSN: berghold

Nekem például van. Akkor most rontom, vagy javítom a statisztikát?

Papesz

Alien!
Egy jó kis cikk az U3 motorról,és a hatásáról ebben a konzolgenerációban....érdemes átfutni,nem hülyeség.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Istencsászár
Azért a Fifa jó hogy le van fordítva, sok szöveg van benne, de egy PGR4 vagy Forza2nél mindegy, olyan sokminden nincs amit ne értene bárki, max a Forza setup képernyõje.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
ekkor kell az angol felirat😊

Ombika
JAh sokszor felet nemlehet erteni mit ugatnak ugy elnyelik.....

tarti19
Lássuk csak magyarhon cirka 10 milla lakossal (~93ezer km2)
némethon cirka 82 milla lakossal (~357ezer km2)
egyesült királysághon cirka 61 milla lakossal (~244ezer km2)
franciahon cirka 64 milla lakossal (~547ezerkm2)
olaszhon cirka 57 milla lakossal (~300ezer km2)
spanyolhon cirka 45 milla lakossal (~ 504ezer km2)
portugálhon cirka 10 milla lakos (~92ezer km2)

Na tessék szemezgetni😄 O

Nem tudom minek ehhez felsõfokú nyelvvizsga... nekem középfokú van, mégis minden filmet/sorozatot angolul nézek felirat nélkül...

Érdekes téma ez, de kicsit elkanyarodtunk a PS3-tól 😄

tarti19
Senki sem mondta, hogy nem tudok... de azért megkérdezem kinek van innen felsõfokú angol nyelvvizsgája😊 Meglepõdnék ha minden 10 emberre jutna egy fél😛
Nekem nincs semmi bajom az angol nyelvû játékokkal, mert ami sztoritartalmas azt német nyelven játszom ami pedig magától érthetõ mint az fps, sportjátékok etc. többsége az mehet angolul:d
Azért kíváncsi lennék, hogy reformálnád meg a mostani iskolai alapokat az idegennyelv elsajátítása terén😊 Kötve hiszem, hogy a fiatalok között ez érdeklõdést váltani ki míg az idõsebbek, meg már minek alapon elhatárolódnak...
Szóval ez újabb kör ami ugyan nincs lefutva, de továbbra is csak araszolgatunk😊
Ahhoz meg már szólni sem merek, hogy lehet a mostani monopol óriás gigacégek ellen úgy fellépni, hogy az rövid idõn belül eredményeket is felmutasson.

Alien!
sajnos az MS ebben tényleg jobb...bár én azt mondom inkább sok exkluzív angolul,mint vajmi kevés magyar felirattal...

Alien!
én pl arra is kiváncsi lennék,hogy az állandósuló cseh feliratokhoz kinn milyen eladások párosulnak....mennyire vagyunk pl számszerûen lemaradva....

predator0
Látod pont ez a gáz az emberek többségével: csak addig érdekli õket valami, ameddig nem kell érte tenni semmit ("mert nem tudok", jó kifogás <#gonosz1>). Pedig a világ baromira nem így mûködik. Ha meg sem probálod, akkor pláne nem lesz semmi. Nekem spec. jobb az angol, mert sokszor jobban átjön az egész, mint valami agyonmagyarosítottan elkúrt fordításból.

tarti19
Mondtam már, nemvagytekicsitkabbegyíkom?
<#vigyor2><#vigyor2><#mf1>

tarti19
Nem hinném, hogy bõdületes eladásokat produkált volna... Fallout 3 is kapott lokalizációt😊
Azért néhány nagyobb kiadó tervei szerencsére keresztezi a mi álláspontunkat, de ez a metszet még oly kevés helyen valósult meg...

predator0
Akkor tanulj már meg angolul és dolgozz nekik lófaszpénzért. Tényleg nem érted meg? 😊

tarti19
szinkronról most ne beszéljünk, de a felirat szerintem egyáltalán nem kerül sokba ekkora cégeknek.... szívesen venném, ha eme ügy több kiadónak is fontos volna... ösztönzõen tudna hatni szvsz...

Alien!
a felirat hiány fõ oka,hogy nem vagyunk szoftver nagyhatalom sajnos...én pl azon is meglepõdtem,hogy a Mirrors Edge Pc-s változata megkapta a lokalizációt,a konzolos nem...És azért kiváncsi lennék,hogy legálisan hány játék landolt a kosarakban 10ezerért(plána a játékra használt pc-k tükrében)..sztem lóf*sz.

az a baj,hogy hosszú évek alatt sikerült ezt elb*szni,amit talán most a kurrensgen konzolok javíthatnak.

Istencsászár
Az MS e téren szépen teljesít a saját exluzívait magyar nyelven is megjelenteti, nem mindet, de egy jó részét igen és egyre többet, ez örvendetes, ahogy az EA is ezt teszi Dead Space vagy Fifa vagy más játékai, Sony ezügyben mit tesz? pécén meg a CdProject az aki magyar nyelven jelentet meg mindent, de az angol a tuti, a magyar lokalizálást simán elszokták rontani, mert olyan emberek csinálják akik életükbe nem is látták a játékot, volt erre példa pl a PC Mass Effect, elég nevetséges fordítással bír...

tarti19
Fordítok most is vannak, csak az a a pénz nincs amiért felkérnék õket, ergo üzleti tervként ez elvethetõ sajnos... kicsiny hazánk eme iránti érdeklõdésébõl kifolyólag... Ez van sajnos... azért van némi elõrelépés...
Angol felsõfokkal meg továbbra sem lennék elõrébb eme részben😊 Más területen , viszont kétség sem férhet hozzá, szóval ezzel én veszteni semmit , de még tán mások sem😄

predator0
Ebben a témában nem is nagyon lehet elõrelépés, mivel a hozzáállásoddal önmagadat tartod ugyanabban a helyzetben. Ha ennyire magyar nyelv mániás vagy, akkor tanulj meg felsõfokon angolul (károd nem lesz belõle) és fordíts le minden játékot magyarra. Még ha konkrét célt nem is érsz el vele ezzel is többet tettél, mint az üres beszéddel, nem? 😊 Ha pedig nem sikerül a nagy terv, akkor is fullos angoltudásod lesz és nem kell azon izgulni, hogy értem--e a játékot, vagy csak a fehér botomat markolászva közlekedek a sztoriban.

tarti19
Biztosan tudnék rá többet áldozni, mivel szeretem a saját nyelvem... de ez nem így megy, hogy majd én nulla tökével megmondom vagy utat mutatok az óriáscégeknek... Noha van egy középfokú német nyelvvizsgám szóval elvagyogatok, de az akkor sem ad akkora érzést....
Példaként említem a PC-s Witchert... Aki játszott vele tudja miért mondom:d
Szinkron pedig tudjuk , hogy nem pár tízezres nagyságrendû összeg s hazánk amúgy is roppant távol áll a nagy bázissal rendelkezõ legális szoftvereket vásárló emberektõl... ez pedig megint az elejére mutat s így körbe-körbe járkálunk, olykor nem hogy elõre hanem inkább hátra lépünk...
Azért a világban eme kis nép a magyar sokszor hihetetlen dolgokat vitt végbe s remélem ez hamarosan újra így lesz...

predator0
Mivel semmit nem teszel azért, hogy magyar nyelven jelenjenek meg játékok, ezért ez így ebben a formában csak egy védõszöveg, ami lószart sem ér. Nyilván kiadnál egy game-ért 18 ezer forintot, ha ez kéne ahhoz, hogy pár ezer kedvéért magyarul jelenjen meg. Ugye?

tarti19
Igen, csak ugye furcsa, hogy a saját anyanyelved ami a világ egyik legszebb s legnehezebbje, azt valahogy nem kapod vissza... ezzel pedig egy nem is oly kicsit rombolják le az öntudatod a nyelv iránt...
Világnyelvrõl pedig, csak annyit, hazánk egy össze-vissza tépázott ország immáron 89 éve... s ezt miért mondom?---> Iskolázottság... nálunk a nyelvtanulás még hosszú ideig nem fog kellõképpen s dinamikusan mûködni...
Amerikában szerintem az ország 95%-a más nyelvet nem beszél , ahogy a németek s az angolok is 85% körül lehetnek szerintem... de ezt majd megnézem hivatalosan is😄
Szóval én inkább büszke maradnék a saját anyanyelvemre s ragaszkodóan nem dobom el holmi angol, német etc. nyelvekért... Azért kell nyelvet tanulni, identitásban fel sem veheti a versenyt a sajátoddal...

Istencsászár
Arra direkt nem reagáltam, mert az elsõ mondata nevetséges, talán egy másik topikba szívesen lehetne róla beszélni, hogy mégis mi alapján állítja ezt.

Nekem édes mindegy hogy magyar vagy angol, jó dolog ha magyar, az MS szokott kiadni magyar faliratos játékokat 360ra, ami pozitív dolog ( utóbbi exluzívai magyar felirattal jelentek meg Fable2, Halo Wars, GoW2 ), de ha angolul kellene õket játszanom akkor is ugyan úgy élvezném, ugyan úgy megérteném, ez semmit sem vesz el a játékból, persze aki kukkot nem tud angolul, vagy németül annak csak a magyar az alternatíva, de hát az akkor nem ezen a világon él, valami vilégnyelvet mindenki tud és tanult és használ is, mert ebben a világban már szinte kötelezõ... a játékok 95%a meg angol nyelven érekzik😊

Most mond azt, hogy ez nem egy pozitív dolog.
Egyébként innen indultam el: "Ha pc-s szarokkal akarnék játszani..."

Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64

Istencsászár
Nem, és most akkor már játszhatatlan is? MGSt hogyan játszod PS3on csak a példának okáért...

Magyar felírat volt?

WTF? Boxon toltam végig a mass effectet, és volt felirat, btw valóban kurvajó volt.

EmThor
pl. boxon kurvajó lehet a mass effect felírat nélkül.... csak egy példa a sok közül...

Ha pc-s szarokkal akarnék játszani én is a box mellett döntöttem volna, mert lényegesen olcsóbban meg élvezetesebben lehet játszani mint pc-n.
Jó gép a box s bizonyos szempotból jobb is mint a PS3, csak alig van rá kiemelkedö játák amiben van is vmi innováció vagy egy kis plusz ami kiemeli a játékot a középszerüségböl. Nem hiába gyakorlatikag csak a Halo, GOW, Fabel trió van folyton emlegetve. Tévedés ne essen ps3-ra megjelö exluzivok se mind világ megváltók, néha tényleg tul hypoltak (pl. nekem most a infamous se jön be annyira), de van rengeteg játék, amik miatt inkább elviselem a multiplatformok kicsit "rosszabb" minöségét (azokkal, ugy is ritkán játszok, meg sokszor nincs is akkora különbség, söt).

Az meg mind a két gép szégyene hogy nem tudják alapból a 1080p-s felbontást normális élsimitással, mert ezek nem 20 colos moncsikhoz lettek tervezve, hanem 40 colos hd rdy-full HD TV-hez, s ott azért ez lenne a minimum.
EmThor
béna vagyok az csak egy webkamera

EmThor
PS eye elé rakott Famitsu!!

video

O_O

fake? igazi? nem tudom de... kész!

greyfox
akkor mit rontod itt a levegõt? 😊
Menjél hálóvárszozni, meg féblekettõzni, azok a te játékaid 😊)

Steam: greyfox

Régen volt egy mûfaj, amit úgy hívtak, hogy kalandjáték. Monkey Island, Maniac Mansion, meg a társaim. Olyan volt, mint egy interaktív mozi, fejtörõkkel. Heavy Rainhez úgy kell hozzá állni, hogy az is egy kalandjáték, csak kevesebb fejtörõvel és több mozi szerû elemmel.

predator0
11411 ft-ot vont le a ShopTo az InFamous-ért. A béta kódból is jutott még, azt majd postázáskor fogom látni. Nem kérdéses, hogy jól jártam-e.

Tuti az lesz, hogy csak akkor fog összeállni az egész egy kerek dologgá, ha mindegyik karakterrel végignyomja az ember és uyge azoknak is több különbözõ útjuk lesz.

NEXUS6
Szal igen, lehet hogy ez "csak" egy interaktív mozi, vagy a régi lapozós dobókockás könyvek updatelt változata. De egy ilyen könyvben is volt 400 bejegyzés, és hasonlóan sok számú helyszín, mint ebben a játékban várható, választással, ellenfelekkel, képesség fejlõdéssel.

Ha már ennyi energiát öltek egy-egy színhely lemodellezésébe, akkor már nem sokkal többe kerül, a többszálú sztori megalkotása!
Tényleg úgy van értelme a több karakter használatának, ha bizonyos infók csak speciálisan vele érhetõk el.
Én a készítõk helyében teleraknám a játékot, apró kis extrákkal, amik ha már kész van a világ nem jelentenek nagy gondot, de hihetetlenül feldobhatják a játékot.

Remélem én is hogy ezt a pár % extra melót, amit ez jelent, nem spórolják ki.😊

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Ebben egyetértünk!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Azt néztétek egyébként, hogy mikor az FBi ügynök csóka felvette a szemüveget ilyen szkenelési folyamat indult be a terepen? Sztem mindegyik szereplõnek lesz ilyen képessége vagy speciális tulajdonsága amit játszani kell. A lánynak meg a fotózás lehet, mint ahogy az elsõ trailerben benne volt.

Istencsászár
ez már száni, mindig el kell játszani ezeket?

Istencsászár
Igen azok, egy olyan oldalról akik ezzel foglalkoznak és összehasonlítják a multiplatform játékokat, lehet te nem szoktad olvasgatni, én igen.

Pssssszzttt.....

NEXUS6
Jelzõk, melléknevek a hsz-edbõl: "gyenge, milyen késõn, alapból nevetséges, szebb nem lesz, mindenben rosszabb".

Ez jön szembe egy: "szebbnek tûnik, elég jó" kijelentéssel.

Szerintem is kicsit túlspiráztad a dolgot.

Magánéletben, minden ok?
<#hehe>

NEXUS6
😄

És ezek is tények?
Csakmer, ha ilyen solid rock az elsõ hsz-ed is, mint ez a mostani, akkor kár volt azt is beírnod!
<#hehe>

Istencsászár
"hanem a stílus ahogy elõadod õket"

oké, akkor hogy kellett volna? kérlek mutasd meg hogy mi olyan van #62071 hszben, ami sérti a kis lelkedet, hihetetlen ami itt megy...

Nem a tények zavarnak, hanem a stílus ahogy elõadod õket. De hagyom is az egészet, piszkosul értelmetlen a virtuális világon vitatkozni, amíg az élet nevû játéknak szebb a grafikája, és jobbak benne a nõk 😊