PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal amit a cikk is feszeget,lehet kicsit visszafogja ezt a generációt,a ps3-at mindenképp...dehát kézzel fogható,van,jó megoldásnak tûnik,ergo sokan választják....
részemrõl ez KZ2 motort sokkal nagyobb technikai bravúrnak tartom,bár az nem ilyen célzattal készült.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Nem hiába a legsikeresebb motor, mert jó, viszonylag könnyen programozható és látványos dolgokra képes. Nincs más ennyire népszerû motor a piacon, pedig lehetne, de ugytüik nem elég jók arra hogy multiplatform motornak használnák õket. Remélem az Unreal 4 is hasonlóan népszerû lesz és sok sok sok jó játékot fogunk majd vele látni.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PSN: berghold
Papesz
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
némethon cirka 82 milla lakossal (~357ezer km2)
egyesült királysághon cirka 61 milla lakossal (~244ezer km2)
franciahon cirka 64 milla lakossal (~547ezerkm2)
olaszhon cirka 57 milla lakossal (~300ezer km2)
spanyolhon cirka 45 milla lakossal (~ 504ezer km2)
portugálhon cirka 10 milla lakos (~92ezer km2)
Na tessék szemezgetni😄 O
Érdekes téma ez, de kicsit elkanyarodtunk a PS3-tól 😄
Nekem nincs semmi bajom az angol nyelvû játékokkal, mert ami sztoritartalmas azt német nyelven játszom ami pedig magától érthetõ mint az fps, sportjátékok etc. többsége az mehet angolul:d
Azért kíváncsi lennék, hogy reformálnád meg a mostani iskolai alapokat az idegennyelv elsajátítása terén😊 Kötve hiszem, hogy a fiatalok között ez érdeklõdést váltani ki míg az idõsebbek, meg már minek alapon elhatárolódnak...
Szóval ez újabb kör ami ugyan nincs lefutva, de továbbra is csak araszolgatunk😊
Ahhoz meg már szólni sem merek, hogy lehet a mostani monopol óriás gigacégek ellen úgy fellépni, hogy az rövid idõn belül eredményeket is felmutasson.
Azért néhány nagyobb kiadó tervei szerencsére keresztezi a mi álláspontunkat, de ez a metszet még oly kevés helyen valósult meg...
az a baj,hogy hosszú évek alatt sikerült ezt elb*szni,amit talán most a kurrensgen konzolok javíthatnak.
Angol felsõfokkal meg továbbra sem lennék elõrébb eme részben😊 Más területen , viszont kétség sem férhet hozzá, szóval ezzel én veszteni semmit , de még tán mások sem😄
Példaként említem a PC-s Witchert... Aki játszott vele tudja miért mondom:d
Szinkron pedig tudjuk , hogy nem pár tízezres nagyságrendû összeg s hazánk amúgy is roppant távol áll a nagy bázissal rendelkezõ legális szoftvereket vásárló emberektõl... ez pedig megint az elejére mutat s így körbe-körbe járkálunk, olykor nem hogy elõre hanem inkább hátra lépünk...
Azért a világban eme kis nép a magyar sokszor hihetetlen dolgokat vitt végbe s remélem ez hamarosan újra így lesz...
Világnyelvrõl pedig, csak annyit, hazánk egy össze-vissza tépázott ország immáron 89 éve... s ezt miért mondom?---> Iskolázottság... nálunk a nyelvtanulás még hosszú ideig nem fog kellõképpen s dinamikusan mûködni...
Amerikában szerintem az ország 95%-a más nyelvet nem beszél , ahogy a németek s az angolok is 85% körül lehetnek szerintem... de ezt majd megnézem hivatalosan is😄
Szóval én inkább büszke maradnék a saját anyanyelvemre s ragaszkodóan nem dobom el holmi angol, német etc. nyelvekért... Azért kell nyelvet tanulni, identitásban fel sem veheti a versenyt a sajátoddal...
Nekem édes mindegy hogy magyar vagy angol, jó dolog ha magyar, az MS szokott kiadni magyar faliratos játékokat 360ra, ami pozitív dolog ( utóbbi exluzívai magyar felirattal jelentek meg Fable2, Halo Wars, GoW2 ), de ha angolul kellene õket játszanom akkor is ugyan úgy élvezném, ugyan úgy megérteném, ez semmit sem vesz el a játékból, persze aki kukkot nem tud angolul, vagy németül annak csak a magyar az alternatíva, de hát az akkor nem ezen a világon él, valami vilégnyelvet mindenki tud és tanult és használ is, mert ebben a világban már szinte kötelezõ... a játékok 95%a meg angol nyelven érekzik😊
Egyébként innen indultam el: "Ha pc-s szarokkal akarnék játszani..."
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
Jó gép a box s bizonyos szempotból jobb is mint a PS3, csak alig van rá kiemelkedö játák amiben van is vmi innováció vagy egy kis plusz ami kiemeli a játékot a középszerüségböl. Nem hiába gyakorlatikag csak a Halo, GOW, Fabel trió van folyton emlegetve. Tévedés ne essen ps3-ra megjelö exluzivok se mind világ megváltók, néha tényleg tul hypoltak (pl. nekem most a infamous se jön be annyira), de van rengeteg játék, amik miatt inkább elviselem a multiplatformok kicsit "rosszabb" minöségét (azokkal, ugy is ritkán játszok, meg sokszor nincs is akkora különbség, söt).
Az meg mind a két gép szégyene hogy nem tudják alapból a 1080p-s felbontást normális élsimitással, mert ezek nem 20 colos moncsikhoz lettek tervezve, hanem 40 colos hd rdy-full HD TV-hez, s ott azért ez lenne a minimum.
Menjél hálóvárszozni, meg féblekettõzni, azok a te játékaid 😊)
Steam: greyfox
Ha már ennyi energiát öltek egy-egy színhely lemodellezésébe, akkor már nem sokkal többe kerül, a többszálú sztori megalkotása!
Tényleg úgy van értelme a több karakter használatának, ha bizonyos infók csak speciálisan vele érhetõk el.
Én a készítõk helyében teleraknám a játékot, apró kis extrákkal, amik ha már kész van a világ nem jelentenek nagy gondot, de hihetetlenül feldobhatják a játékot.
Remélem én is hogy ezt a pár % extra melót, amit ez jelent, nem spórolják ki.😊
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez jön szembe egy: "szebbnek tûnik, elég jó" kijelentéssel.
Szerintem is kicsit túlspiráztad a dolgot.
Magánéletben, minden ok?
<#hehe>#hehe>
És ezek is tények?
Csakmer, ha ilyen solid rock az elsõ hsz-ed is, mint ez a mostani, akkor kár volt azt is beírnod!
<#hehe>#hehe>
oké, akkor hogy kellett volna? kérlek mutasd meg hogy mi olyan van #62071 hszben, ami sérti a kis lelkedet, hihetetlen ami itt megy...