PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brodix
Videogames plus-tól és a game-tõl mennyiért szállítanak?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
loál xd

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
Próbáltam USA-n is,próbáltam Hong Kong-on is,de mindenkettõ elküldött a sunyiba("Your card's details are not valid",vagy valami ilyesmi,aztán -1$)

Hol vetted?

MEdievil

F

Jah köszi. tényleg nagyon király. hát 6500 volt, több nem jut most játékra. Igen egyébként a MS1 is rohadt szemét volt már a végén.

Alien!
jól tetted,kötelezõ ps3 game.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Jól tetted! Fasza gém csak az MI amitõl falnak megyek...komolyan sorba állítanám a programozókat és: <#gun>

Emthor: hétvégén Balcsin egy hasonló csajszit láttam ugyanezt csinálta vízbõl kifelé csak keletnémet kiadásban...<#wow1>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

vettem egy jóárasított motorstorm 2-t.

tomy8614
CIB Visa dombornyomott használható az usa storeon. Melyik storeban próbáltad? Nemtudom mennyi különbség van a Visa és az MC között.

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

EmThor
reggeleket <#circling>

brodix
Hát igen,de ennek a módszernek már lõttek.
Valami más???

predator0
Egy tuti módszer létezik: Olyan kártyával probálkozz, amire több ember visszajelzésébõl tudod, hogy elfogadja...

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

brodix
Hello!
Nincs valami módszer arra,hogy CIB MC dombornyomott internetes kártyával vásároljak store-ról?
Már olyan rég meg akartam venni az echochrome-ot,csináltattam bankkártyát,erre kiderül,hogy a CIB-es nem müxik. Valami ötlet? ;(

Shenlong
MIELÕTT MINDENKI BELEÉLNÉ MAGÁT, EZ EGY 2008-AS FAMITSU. RÖGTÖN AZ ELEJÉN LÁTSZIK!

http://gamer-planet.freeblog.hu

mcwolf
A game.co.uk-rõl EU-s gammák jönnek.
Én a videogamesplus.ca-ról szoktam amcsi gammákat rendelni. Még sohasem volt velük semmi problémám.(Kopp-kopp!!!)

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

brodix
Hello!
Régen már kérdeztem,de mostanra már elfelejtettem:
Melyek azok a honlapok,ahol USA régiós játékok vannak,és hoznak be itthonra?
Végre sikerült megcsináltatni a kártyát,úgyhogy próbaképp majd a Prototype-ot megrendelem külföldrõl.
game-en milyen régiósak?

Elõre is thx!

nem konkrétan neked céloztam a magyarosítást, csak úgy általában

fordítani nehéz, de nem lehetetlen, tudom ajánlani pár költõ versét, angolra fordítva (Ady Endre, akár), lehet angolban is szépet és választékosat alkotni. A magyar nyelv meg sokszínû, de ezt távolról sem tükrözi a fordítások színvonala. A baj ezekkel, hogy az angol nyelv amit használnak minden játékban primitív, egyszerû, hiszen játékról van szó, amit a fiatalabb korosztálynak is értenie kell. Aztán egy alapjáraton primitív nyelv, primitív mondatai lefordíttatnak egy fordító által, aki leszarja, aki iparosmunkaként fogja fel, és lesz ezekbõl a primitív mondatokból egy buta végeredmény, ami durván kiütközik az összetett magyar nyelvben.

amúgy szerintem magyarról angolra fordítani nehéz. nem ezeket az egyszerû nyelvezetet, hanem úgy általában egy bonyolultabb szöveget. de ez off, ne menjünk bele

NEXUS6
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.

Inkább sehogyan se fordítsák, mint hibásan, mert egyszerûen tönkreteszi az élményt.

Valami idegen nyelv ismerete, meg tényleg alap manapság.
Egy horrórgagyiságban, meg nem hangzanak el olyan irodalmi értékû párbeszédek, amik megkövetelnék, hogy valami írástudó mûfordító vegye az egészet kezelésbe. Ez egy ilyen mûfaj egyelõre.
Én is örülnék, ha nem a B múvik után következne jól lemaradva. De ahhoz tényleg igényes, értékes alkotásokra lenne szükség.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

tarti19
Látom eltévedtél, amit nem angolul, mert tartalomfüggõ azt német nyelven játszom...
Azt a folyamatot ami pedig lezajlik egy honosításnál azt remélem picit átlátod, mert az angolról nehezebb magyarra fordítani szerintem mint fordítva, mivel a magyar nyelv sokszínûségével fel nem veheti a versenyt...

jelen

amúgy nem értem miért baj, hogy nincs magyarosítás. amióta játszom játékokkal (~10 év) nem találkoztam jó magyar fordítással. Régebben még nem is tûnt fel annyira, manapság pofánver, amikor látom véletlenül párhuzamosan a kettõt, angol hang, magyar felirat. egyszerûen hibásak, rosszak. olyan mértékû félrefordítások, magyartalanságok vannak bennük, a játékkal mintha nem is játszottak volna. inkább ne fordítsanak, minthogy meggyalázzák ezt a szép nyelvet, amit mi beszélünk. Az meg nem mentség, hogy nem tudsz angolul, ha azt a pénzt, amit a konzolba, a hdtv-be és a játékokba öltél, tanárra költötted volna, akkor sosem lenne többé gond a magyarosítás hiánya.

Ööö, persze benéztem, szóval a Famitsu ugyebár egy összkonzolos újság, eredetileg ha jól tudom Nintendos volt, de jelenleg nem egy PS3 Only magazin 😊

Kojima san újra támad.

Érdekes kis video
Ha valaki megvette a megfelelõ (japán) PS3 újságot, és a videon látható dolgokat teszi (EyeToy kell hozzá), akkor egy érdekes és talányos reklámot tanulmányozhat. 😊

Gondoltam hátha mást is érdekel.

EmThor
akit érdekel, 40\80-as géphez kapható ilyen (20£)

NEXUS6
Még másképp megfogalmazva ugyan azt. A M$-nek marha nagy szerencséje van az UE-vel. Mert miközben gyak már nincsen saját fejlesztõ studiója, egy ilyen middleware-val simán biztosítja, hogy az exkluzív és a multiplatform játékok is simán versenyképesek.

Viszont nem igazán használja ki maxra a boxot sem, de még is, így a M$ sincs rákényszerülve, hogy optimalizált kódot használjon. De az ilyen standardá vált dolgok már csak ilyenek.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

A billiárdnak örülök, mert pont a multkor kerestem a PSN-en csak eddig még nem volt. Réméljük ez is az igényesebb fajtából lesz.

Ezt a vidzone-t meg kiváncsian várom 😊
Nah, hogy legyen szó ps3-as hírekrõl is, most kaptam e-mail-t miszerint jön a vidzone nevü szolgáltatás több ezer zenei videóval, bármilyen hosszuságú playlistet tudsz összeállítani. Mondjuk nem szerepel a reklámszövegben, hogy ez csak sd vagy hd szolgáltatás, viszont mivel ingyen jön, mindenképp le a kalappal. <#worship><#taps>
2009 summer a megjelenés.

Elvileg a héten jön a billiárd is a psn-re 10dolcsiért. Vicc, de többet játszom a kis 10dolcsis játékokkal mint a lemezes nagyköltségvetésû progikkal: <#eljen> (az öröm elsõsorban annak szól, hogy nem kell tizenezreket kifizetnem egy játékért, hanem árfolyamtól függõen 1500-2500 ft-ból kijövök)
Mielött beírna istencsászár közlöm ez nem azért van mert szarok a lemezes ps3-as játékok hanem azért mert roppant jól sikerültek az only psn játékok (flower, magicball, rag doll, pinball, bowling, GT5p stb). <#mf1>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Alien!
valóban igaz amit írt,de kicsit elkanyarodtunk a cikk lényegétõl,ami azt fejtegeti,hogy a népszerû motor miatt lassul kicsit a fejlõdés,illetve nagyban hozzájárul a ps3 borzalmas startjához/megítéléséhez.....egyébként hasonló mondanivalója van ennek a cikknek is....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

NEXUS6
Az biztos, hogy a Sony saját/exkluzív fejlesztõ csapatok engine-jeit nem fogják portolni.
A KZ2-é az nagyjából a csoda szintjén lenne.

Egy szinten jogos, amit írsz, az Unreal Engine sok szép játékot adott, ez tény. Csak alapvetõen egy gond van vele, mégpedig, hogy nevéhez illõen nem olyan hatékony realisztikus megjelenítésben, mint más enginek.
És ugye emléxünk olyan visszásságokra, amikor a fejlesztõket vádolták, hogy visszatartották a motor legutóbbi verzióját és ezzel gyak lehetetlenné tettek 1-1 játék fejlesztését. Talán ennek is volt valami alapja.

balla27
szívesen.én is véletlenül jöttem rá.

Nah erre biztos nem jöttem volna rá egy jó darabig ....kösz a segítséget!

PS3 ID:ggeerryy87

balla27
én is szívtam a vonattal.ha van autó a síneken ,azokat lökd le a sinekrõl.utána ugorj le az autóútra.onnan nézzél fel a és látni fogod ,hogy a sinek alatt villog pirosan valami .azt töltsd fel árammal.vissza a vonatra ,és mehetsz tovább.kb 800x kell ezt csinálni.

NEXUS6
Jó játék lesz ez a COD, kár, hogy én már kicsit kiábrándultam belõle.
😊

Az miért van hogy amit az usa store - ról leszedek demók azok mind fekete fehérben jönnek be ? a másik meg az hogy leszedtem az infaomus demót és elakadtam a vonatos résznél már mint akkor amikor elindul és utána megáll, mit kell ott csinálni ?

PS3 ID:ggeerryy87

Alien!
nyilatkozták,hogy a MW2-t a hollywoodi filmek ihlették,a trailer sztem simán lehetne egy Die Hard filmé is....nagy lesz.

Ez sajna felejtõs. De még ha lenne is vkinek sztem tuti nem adná el. Amúgy ha minden igaz akkor mától lesz kapható a patinumban. Bár lehet, hogy csak az elõrendelõknek.

\" örökké nem eshet.... \"

EmThor

Cod 6 új trailer

Rio multi pályát, most!

EmThor

Kivételesen most igazad van.

ááá megvan! nagyon köszönöm az ötletet! megyek és ki is próbálom.
megnézem. köszi!
predator0
Youtube-n valószínûleg van róla végigjátszás. Egy próbát megér.

Sziasztok! Tudna nekem valaki tanácsod, vagy segítséget adni az új Riddick-ben? Van egy nagy robot, aminek mindkét kezén gépfegyver van, és lõ rám mint a rosseb! 😊 Vannak dobozok a folyosón, amik mögé kéne bújni (gondolom), hogy ne lõjön le, és ezeknél mindig megállni várni a pillanatot, mikor szaladhatok a másikhoz. Én ezt teszem, de mégis lelõ és már fogalmam sincs, hogy mit csináljak! Miért kell ilyenekkel elrontani egy játékot? Na meg a lopakodások... Hülyét tudok tõlük kapni! Elõre is köszi a segítséget!
Istencsászár
Ez rendben is van, az Unreal motor olyan felfogásban készült hogy azt bármelyik fejlesztõ "könnyedén" tudja használni, ezért is lett népszerû ezért is éri meg olyan címekhez használni mint egy Bioshock, Mass Effect vagy mondatnánm a generáció egyik legjobb jrpgjét a Lost Odysseyt. A GoWot nem kell ide sorolni hiszen az belsõs játék, nemcsoda hogy a GoW1 akkoriban a legszebb játék volt 360on, meg úgy álltalánosan az egyik legszebb volt, hiába jöttek ki utána Unreal motorral játékok azt a látványt és kihasználtságot nem tudták egy jó ideig ûberelni.

Emlékszünk a Quake 3 motorra, hasonlóan népszerû volt mint az Unreal, mert csodákat lehetett vele mûvelni és remek játékok jöttek ki vele elég csak a COD/Medal of Honor szériára gondolni...

Jött a Doom3 , Cryengine és mégsem lett belõlük semmi, senki sem lieszenszelte csak házon belül született egy Quake 4 meg a Prey ami nagy nehezen megjelent, a Cryenginét meg csak a Far Cry használta aztán a Crysis, bár a wiki szerint a Crysis motorját páran liszenszelték, de ezek valami noname fejlesztések, kis költségû, valszeg sosem fognak megjelenni.

Szval lehet arról áradozni hogy milyen szép a Kz2 vagy Uncharted, ez tény gyönyörûek, a motor fejlett, sok mindent tud, de nem fogják liszenszelni, mert nem arra készült, bonyolult és költséges lenne és nem valószinû hogy minõségi játékokat tudna belõle kihozni egy másik csapat, ellenben az Unreal motor erre alkalmas, ezért népszerû, láttunk itt már GoWot, Vegast, Lost Odysseyt, Mirror's Edgét, Mass Effectet, Bisohockot ami k elég eltérõ látványvilágúak, teljesen más stílusok és mégis bármelikyet ugy emlegeti mindenki hogy az é egyik legjobb játéka.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

predator0
Ha lett volna benne szerintem pár száz megás telepítés, akkor nem lett volna még az a minimális pop-up sem. Ahogy a KZ2-ben is elfért volna ennyi install, így nem lett volna minden sarkon töltés. Jelzem engem nem zavart, viszont sokakat igen.

tarti19
Ez mindenképpen pozitív, szóval javítod a statisztikát😊

NEXUS6
Az Uncharted motorja is nagyon pöpec, bár ott is van pop-up. De sok szempontból az Insomniacos motor is odabaxos. Kb mindegyik jobb, mint az Unreal, de talán még a szerencsétlen Lair-é is!

Szerintem teljesen jogos a cikk álláspontja. Ha megnézzük, hogy hány játék produkált igazán jó eladásokat a GoW-on kívül, akkor sajna a fejlesztõknek sem biztos, hogy ennek az "olcsóhúsinak" ne lenne híg a leve is.

NEXUS6
Nekem is van egy😉
Ha még beesik valaki, akkor már sürgõsen emelni kell a fórum létszámát, hogy elkerüljük a meglepõdéseket!😄

Inferno
Véletlen valakinek nincs elado: Demon's Souls címû játéka ?
Küldj privit ha van !

PS3/X360 user: Infernohun