PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Emthor: hétvégén Balcsin egy hasonló csajszit láttam ugyanezt csinálta vízbõl kifelé csak keletnémet kiadásban...<#wow1>#wow1>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
Valami más???
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Nincs valami módszer arra,hogy CIB MC dombornyomott internetes kártyával vásároljak store-ról?
Már olyan rég meg akartam venni az echochrome-ot,csináltattam bankkártyát,erre kiderül,hogy a CIB-es nem müxik. Valami ötlet? ;(
http://gamer-planet.freeblog.hu
Én a videogamesplus.ca-ról szoktam amcsi gammákat rendelni. Még sohasem volt velük semmi problémám.(Kopp-kopp!!!)
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Régen már kérdeztem,de mostanra már elfelejtettem:
Melyek azok a honlapok,ahol USA régiós játékok vannak,és hoznak be itthonra?
Végre sikerült megcsináltatni a kártyát,úgyhogy próbaképp majd a Prototype-ot megrendelem külföldrõl.
game-en milyen régiósak?
Elõre is thx!
fordítani nehéz, de nem lehetetlen, tudom ajánlani pár költõ versét, angolra fordítva (Ady Endre, akár), lehet angolban is szépet és választékosat alkotni. A magyar nyelv meg sokszínû, de ezt távolról sem tükrözi a fordítások színvonala. A baj ezekkel, hogy az angol nyelv amit használnak minden játékban primitív, egyszerû, hiszen játékról van szó, amit a fiatalabb korosztálynak is értenie kell. Aztán egy alapjáraton primitív nyelv, primitív mondatai lefordíttatnak egy fordító által, aki leszarja, aki iparosmunkaként fogja fel, és lesz ezekbõl a primitív mondatokból egy buta végeredmény, ami durván kiütközik az összetett magyar nyelvben.
amúgy szerintem magyarról angolra fordítani nehéz. nem ezeket az egyszerû nyelvezetet, hanem úgy általában egy bonyolultabb szöveget. de ez off, ne menjünk bele
Inkább sehogyan se fordítsák, mint hibásan, mert egyszerûen tönkreteszi az élményt.
Valami idegen nyelv ismerete, meg tényleg alap manapság.
Egy horrórgagyiságban, meg nem hangzanak el olyan irodalmi értékû párbeszédek, amik megkövetelnék, hogy valami írástudó mûfordító vegye az egészet kezelésbe. Ez egy ilyen mûfaj egyelõre.
Én is örülnék, ha nem a B múvik után következne jól lemaradva. De ahhoz tényleg igényes, értékes alkotásokra lenne szükség.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Azt a folyamatot ami pedig lezajlik egy honosításnál azt remélem picit átlátod, mert az angolról nehezebb magyarra fordítani szerintem mint fordítva, mivel a magyar nyelv sokszínûségével fel nem veheti a versenyt...
amúgy nem értem miért baj, hogy nincs magyarosítás. amióta játszom játékokkal (~10 év) nem találkoztam jó magyar fordítással. Régebben még nem is tûnt fel annyira, manapság pofánver, amikor látom véletlenül párhuzamosan a kettõt, angol hang, magyar felirat. egyszerûen hibásak, rosszak. olyan mértékû félrefordítások, magyartalanságok vannak bennük, a játékkal mintha nem is játszottak volna. inkább ne fordítsanak, minthogy meggyalázzák ezt a szép nyelvet, amit mi beszélünk. Az meg nem mentség, hogy nem tudsz angolul, ha azt a pénzt, amit a konzolba, a hdtv-be és a játékokba öltél, tanárra költötted volna, akkor sosem lenne többé gond a magyarosítás hiánya.
Ha valaki megvette a megfelelõ (japán) PS3 újságot, és a videon látható dolgokat teszi (EyeToy kell hozzá), akkor egy érdekes és talányos reklámot tanulmányozhat. 😊
Gondoltam hátha mást is érdekel.
Viszont nem igazán használja ki maxra a boxot sem, de még is, így a M$ sincs rákényszerülve, hogy optimalizált kódot használjon. De az ilyen standardá vált dolgok már csak ilyenek.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ezt a vidzone-t meg kiváncsian várom 😊
2009 summer a megjelenés.
Elvileg a héten jön a billiárd is a psn-re 10dolcsiért. Vicc, de többet játszom a kis 10dolcsis játékokkal mint a lemezes nagyköltségvetésû progikkal: <#eljen>#eljen> (az öröm elsõsorban annak szól, hogy nem kell tizenezreket kifizetnem egy játékért, hanem árfolyamtól függõen 1500-2500 ft-ból kijövök)
Mielött beírna istencsászár közlöm ez nem azért van mert szarok a lemezes ps3-as játékok hanem azért mert roppant jól sikerültek az only psn játékok (flower, magicball, rag doll, pinball, bowling, GT5p stb). <#mf1>#mf1>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A KZ2-é az nagyjából a csoda szintjén lenne.
Egy szinten jogos, amit írsz, az Unreal Engine sok szép játékot adott, ez tény. Csak alapvetõen egy gond van vele, mégpedig, hogy nevéhez illõen nem olyan hatékony realisztikus megjelenítésben, mint más enginek.
És ugye emléxünk olyan visszásságokra, amikor a fejlesztõket vádolták, hogy visszatartották a motor legutóbbi verzióját és ezzel gyak lehetetlenné tettek 1-1 játék fejlesztését. Talán ennek is volt valami alapja.
PS3 ID:ggeerryy87
😊
PS3 ID:ggeerryy87
\" örökké nem eshet.... \"
Emlékszünk a Quake 3 motorra, hasonlóan népszerû volt mint az Unreal, mert csodákat lehetett vele mûvelni és remek játékok jöttek ki vele elég csak a COD/Medal of Honor szériára gondolni...
Jött a Doom3 , Cryengine és mégsem lett belõlük semmi, senki sem lieszenszelte csak házon belül született egy Quake 4 meg a Prey ami nagy nehezen megjelent, a Cryenginét meg csak a Far Cry használta aztán a Crysis, bár a wiki szerint a Crysis motorját páran liszenszelték, de ezek valami noname fejlesztések, kis költségû, valszeg sosem fognak megjelenni.
Szval lehet arról áradozni hogy milyen szép a Kz2 vagy Uncharted, ez tény gyönyörûek, a motor fejlett, sok mindent tud, de nem fogják liszenszelni, mert nem arra készült, bonyolult és költséges lenne és nem valószinû hogy minõségi játékokat tudna belõle kihozni egy másik csapat, ellenben az Unreal motor erre alkalmas, ezért népszerû, láttunk itt már GoWot, Vegast, Lost Odysseyt, Mirror's Edgét, Mass Effectet, Bisohockot ami k elég eltérõ látványvilágúak, teljesen más stílusok és mégis bármelikyet ugy emlegeti mindenki hogy az é egyik legjobb játéka.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szerintem teljesen jogos a cikk álláspontja. Ha megnézzük, hogy hány játék produkált igazán jó eladásokat a GoW-on kívül, akkor sajna a fejlesztõknek sem biztos, hogy ennek az "olcsóhúsinak" ne lenne híg a leve is.
Ha még beesik valaki, akkor már sürgõsen emelni kell a fórum létszámát, hogy elkerüljük a meglepõdéseket!😄