PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos render kép, és a licenszelt cuccok nem túl jól szoktak sikerülni. De remélem tévedek, mert már én is vágyom egy jó kalózos játékra, ahol végig csáklyázom a karibb tenger össze kereskedõ hajóját ^^
ezt nagyon jól el lehet sütni, sandbox kalózos game, custom hajóval meg csatákkal?
arrrr....<#eljen>#eljen>

arrrr....<#eljen>#eljen>

Ja igen, és mondtam, hogy MGS5 lesz<#wink>#wink>
Szép napot Mindenkinek!
Találtam egy ps2 mentést és szeretném rámásolni a gép virtuális ps2 memkarijára.Hogyan lehetséges ez?Simán penrõl bekopizom a virtuális memkarira?
Találtam egy ps2 mentést és szeretném rámásolni a gép virtuális ps2 memkarijára.Hogyan lehetséges ez?Simán penrõl bekopizom a virtuális memkarira?
Emthor papa tegnap Mayomkával LOTR-ba összehoztunk 8 ezüstös multi trófeát😛
Már csak 3 kell a platinához😛
Szóval , ha úgy van szívesen vennénk a csatlakozásod...
Már csak 3 kell a platinához😛
Szóval , ha úgy van szívesen vennénk a csatlakozásod...
zsír fuel video forgószéllel
aszongyák irányítás sz@r, a terep szép és csak az 1. helyért jár a nafta
még egy "vihar" vid.
aszongyák irányítás sz@r, a terep szép és csak az 1. helyért jár a nafta
még egy "vihar" vid.
barna a szeme a szkenen levõ "raiden"-nek, aszongyák grey fox, de úgy néz ki raiden fia
2 idõsík, nem hiszem h idõutazás lesz
2 idõsík, nem hiszem h idõutazás lesz
kész bazmeg .DDDD <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen><#finom>#finom><#worship>#worship>
na sikerült, süti volt rossz
úgy néz ki psp + ps3 game. Raiden fia?! az interjú se semmi, tiszta cenzúrázott
úgy néz ki psp + ps3 game. Raiden fia?! az interjú se semmi, tiszta cenzúrázott
Csak a preqoel vagy a régi MSX MG remake amit elfogadnék illetve amit vártam és itt van 😄DD
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
1. (The Big Boss image is posted above)
Interviewer: "Is that Big Boss?"
Kojima: It's a little different from XX
(or XXX's next form is a little different)
Interviewer: "Whaaaattt? Different???"
2.
Kojima: I still can't tell you what the title is, but this is the real deal. Put it this way, it's part of the orthodox "Metal Gear Saga"
(The text below was mostly blocked out, but it talked about what timeframe the game is based in, and it appears that it's across all time periods)
3.
Kojima: I want the game's core to be aimed towards Japan, and released globally. XXX... It's being made by MGS4 staff
Interviewer: That's awesome!
4.
Kojima: The symbol on the cap of the old man (he did not say Big Boss) will be important
Interviewer: This symbol is different from the fox, it looks like a world map
Kojima: No just the mark, but the system of the game will be new!
Note: Kojima uses "This old man" a lot through the interview rather than referring to Big Boss
5.
Interviewer: It sounds interesting, but do you think people will understand it at all?
Kojima: I think people will understand
Well... Tried my best to translate it, but it's so hard with all the blocked out text... bloody Kojima. That's all I can do for now, maybe I'll give it another go later
Summary:
Interestingly the old man in the cap might not be Big Boss, the story will be part of the main MGS saga and it will go through different time periods. New game system, and it's being made by the staff from MGS4
Interviewer: "Is that Big Boss?"
Kojima: It's a little different from XX
(or XXX's next form is a little different)
Interviewer: "Whaaaattt? Different???"
2.
Kojima: I still can't tell you what the title is, but this is the real deal. Put it this way, it's part of the orthodox "Metal Gear Saga"
(The text below was mostly blocked out, but it talked about what timeframe the game is based in, and it appears that it's across all time periods)
3.
Kojima: I want the game's core to be aimed towards Japan, and released globally. XXX... It's being made by MGS4 staff
Interviewer: That's awesome!
4.
Kojima: The symbol on the cap of the old man (he did not say Big Boss) will be important
Interviewer: This symbol is different from the fox, it looks like a world map
Kojima: No just the mark, but the system of the game will be new!
Note: Kojima uses "This old man" a lot through the interview rather than referring to Big Boss
5.
Interviewer: It sounds interesting, but do you think people will understand it at all?
Kojima: I think people will understand
Well... Tried my best to translate it, but it's so hard with all the blocked out text... bloody Kojima. That's all I can do for now, maybe I'll give it another go later
Summary:
Interestingly the old man in the cap might not be Big Boss, the story will be part of the main MGS saga and it will go through different time periods. New game system, and it's being made by the staff from MGS4
Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned
új cucc PS3-ra, nyitott világú akció RPG, disney adja ki, propaganda fejleszti (turok), kalózos hajós

új cucc PS3-ra, nyitott világú akció RPG, disney adja ki, propaganda fejleszti (turok), kalózos hajós

sziasztok!miért van az ,hogy az magyar fiókom eltünt,de a többi maradt?remote play funkcióval variáltam az utóbbi idõben a psp_vel.vissza lehet azt hozni valahogy? köszi a választ
KillZone 2 help !
Felrakom a jatekot, aztan ha patchelek, ha nem , akkor sincs hangom, de csak ennel az 1 jateknal?! 😞
Felrakom a jatekot, aztan ha patchelek, ha nem , akkor sincs hangom, de csak ennel az 1 jateknal?! 😞
Ámen! 😊
Nekem nem volt pénz rajta, emiatt volt gond, amúgy visa electron volt és maradt, bár címet a regben meg a kártyaszámot értelemszerûen cseréltem.
Nem lesz gond, ahogy Fox is mondja, kártyaszámcsere és go 😊 (3szori rossz próba után letilt 24 órára, jó tudni)
Nem lesz gond, ahogy Fox is mondja, kártyaszámcsere és go 😊 (3szori rossz próba után letilt 24 órára, jó tudni)
qrvajó lett ez az infamous. második sziget vége felé vagyok, de még mindig mutat újat. ilyen változatos küldetésekkel operáló játékot még nem is nagyon láttam.
nekem spec semmi fennakadás nem volt. lejárt a régi, megjött az új. az új kártyaszámot meg simán átírtam a rendszerbe.
fórumos ismitõl.
"A Gametrailers értesülései szerint csak jövõre készül el a játék, az információ pedig állítólag Petro Piaseckyj producertõl származik. Hivatalos bejelentésben a csapat még nem erõsítette meg a híreket, de vélhetõen az úriember nem beszélt a levegõbe."
EmThor, Fox vagy bárki figyelmébe aki már foglalkozott a dologgal:
Kártyacsere elött állok. Nem járt még le a store-on használt kártyám csak épp más dologra fogom használni és kivenném vagyis lecserélném egy másikra. Egy Raiffeisen-es domboros masterra.
Emlékszem Nektek volt probléma a csere körül, viszont valahogy megoldottátok, mert mintha ugyanúgy menne a vásárlásotok. <#eljen>#eljen>
Szóval a kérdés adott: miképp történjen a csere, egyszerûen csak átírom az adatokat vagy van valami amire figyelnem kell? Nem emlékszem anno mi volt a problémátok, megköszönném ha segítenétek. <#law>#law>
Kártyacsere elött állok. Nem járt még le a store-on használt kártyám csak épp más dologra fogom használni és kivenném vagyis lecserélném egy másikra. Egy Raiffeisen-es domboros masterra.
Emlékszem Nektek volt probléma a csere körül, viszont valahogy megoldottátok, mert mintha ugyanúgy menne a vásárlásotok. <#eljen>#eljen>
Szóval a kérdés adott: miképp történjen a csere, egyszerûen csak átírom az adatokat vagy van valami amire figyelnem kell? Nem emlékszem anno mi volt a problémátok, megköszönném ha segítenétek. <#law>#law>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ugye tudod, hogy az ókorban megölték a rossz hír hozóját? 😄
Heavy Rain már csak jövõre!!!
Ne szambázzál sehová, holnap, legkésõbb holnapután a kezedben lesz.
Papesz
Köszönöm, megnyugodtam kicsit, bár jobb lenne ha megjönne, azért majd beszambázok a postára is, hátha... 😊
AMEX-en asszem 200.000 hitelkeret van, megkéred a kártyát, vásárolsz róla EU store-ról és pár napon belül a folyószámládról átutalod a hiányzó összeget az AMEX-re, gondolom így mûködik
store mellett külföldre is jó, irtózok a hitel bármilyen formájától, de +anyagi biztonság és az éves díja is csak egy pár ezres asszem, ennyit megér, erõsen gondolkodok rajta én is
store mellett külföldre is jó, irtózok a hitel bármilyen formájától, de +anyagi biztonság és az éves díja is csak egy pár ezres asszem, ennyit megér, erõsen gondolkodok rajta én is
Csak ezzel lehet ott vásárolni. Egyébként USA store is elfogadja. 2 in 1.
Norbi7: Várj postázástól számítva 28 napot (elõbb ugyanis a game nem fog az esettel foglalkozni, a 45 napot ne lépd túl, mert akkor pedig már nem foglalkoznak vele), ha addig sem jön meg a csomag, akkor írj a game-nek, hogy elveszett. Visszakapod a pénzed vagy igény szerint újra megpróbálják elküldeni, ha van raktáron.
Norbi7: Várj postázástól számítva 28 napot (elõbb ugyanis a game nem fog az esettel foglalkozni, a 45 napot ne lépd túl, mert akkor pedig már nem foglalkoznak vele), ha addig sem jön meg a csomag, akkor írj a game-nek, hogy elveszett. Visszakapod a pénzed vagy igény szerint újra megpróbálják elküldeni, ha van raktáron.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Sziasztok!
A csütörtöki game.co.uk-s rendelésem ma sem jött meg. Ha bemegyek a postára, ugye semmilyen számra, azonosítóra nem tudok hivatkozni? Mit csináljak?<#help>#help>
A csütörtöki game.co.uk-s rendelésem ma sem jött meg. Ha bemegyek a postára, ugye semmilyen számra, azonosítóra nem tudok hivatkozni? Mit csináljak?<#help>#help>
Ha OTP-hez érkezik, akkor nem kell munkáltatói igazolás.
Kérdéseidre a válaszok és bõvebb infók ITT.
Ha nem hitelkártyának használja az ember (ergo visszarakja a levett pénzt), akkor szerintem megéri.
Kérdéseidre a válaszok és bõvebb infók ITT.
Ha nem hitelkártyának használja az ember (ergo visszarakja a levett pénzt), akkor szerintem megéri.
American Express Blue kártyának milyen költségei vannak? OTP-hez kell érkeznie a fizetésnek, ha igényelni akarok egyet?
ha már sok cím megy PSP-re (motorstorm, LBP), jöhetne onnan is cucc a nagygépre, mondjuk patapon!
Hong kongi store-n ne probálkozz semmilyen kártyával, mert egy ideje nem fogad el más országban kiadott kártyát. Amúgy az USA store a Visát szereti, a MasterCard-ot nem nagyon.
Esetleg az Entropay-el próbálkozhatsz, az egy virtuális bankkártyát ad. Nekem nem jött be, mert valaminek a fénymásolatát kérték.
Amúgy pár hónap múlva meglepem magam (két hónap munkaviszony kell hozzá) egy American Express Blue kártyával, így legalább nem kell ezzel (sem) szarakodnom.
ShopTo ma adta fel az InFamous-t, csütörtök-péntekre itt lesz szerintem. Jupi. Aztán június 3-tól Uncharted 2 multi béta, utána június 16. Ghostbusters. Be vagyok táblázva, bazz 😄
Esetleg az Entropay-el próbálkozhatsz, az egy virtuális bankkártyát ad. Nekem nem jött be, mert valaminek a fénymásolatát kérték.
Amúgy pár hónap múlva meglepem magam (két hónap munkaviszony kell hozzá) egy American Express Blue kártyával, így legalább nem kell ezzel (sem) szarakodnom.
ShopTo ma adta fel az InFamous-t, csütörtök-péntekre itt lesz szerintem. Jupi. Aztán június 3-tól Uncharted 2 multi béta, utána június 16. Ghostbusters. Be vagyok táblázva, bazz 😄