PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sry a dupla postért, itt a link: http://www.logitech.com/index.cfm/265/3932&cl=hu,hu Vagyis a 6 sebességes váltót csak az NFS széria támogatja, ami egy rakás fosch, és a 900 fokos elfordulást is csak a GT5 támogatja, vagyis szinte semmi értelme nincs a G25-nek.

Sima Drive Force is 900 fokos, szóval azt sem használja ki rendesen? Szégyelljék magukat... Talán majd a Dirt 2-ben.

balla27
a 900 fokos kormány a gran turismonál nagyon király. a többi játéknál már csalódás(dirt)

De az csak a váltó miatt más nem? Nem hiszem, hogy sok játék kihasználná a 6 sebességes váltót.

Brink - erdemes lesz figyelni. 😊 www.brinkthegame.com

PS3 ID: iib

Ombika
Bar, ha van dellad es tobb idore tervezed es szimfun vagy, feltetlen G25! 😊

Okés 😊

Ombika
Ha mar veszel, akkor GT inkabb, plane ha Gran Turismo fun is vagy! 😊

Gondolkozom, hogy majd veszek egy kormányt ps-hez. Driving Force GT-t érdemes venni, vagy bõven elég a Driving Force Pro is? Gondolom minden kormányt támogató játék felismeri õket (pl. Dirt)

DoNorBi
Most nézem shopto-t a beta kód elfogyott nekik.
Milyen hibákra gondolsz?

Haverok, Buli, Fight Club!

Sippie
a fullban is úgy popupol mint állat?
jujj az az. az nekem is maradandó élmény. olyan pusztítást én játékban még nem láttam 😄

predator0
Amúgy ShopTo nagyon durva. Továbbra is innen fogok rendelni mindent (ami olcsó és megéri). SMS-ben is elküldték a béta kódomat.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

predator0
Jaja. Eddig nekem a legdurvább jelenet egy mellékküldetésben (Street Fight) volt. Két banda egymás öldöklését kellett megfékezni. Voltak vagy 30-an és elég keményen osztották egymást rakétákkal, mindennel 😄 Hirtelen azt sem tudtam mit csináljak. Aztán kezdõlépésként szétrobbantottam a közeli benzinkutat.

benzinkutat robbantottál már fel?

NEXUS6
"A függöny!?"😊))
<#wilting>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Nekem van. ShopTo-ról rendeltem elõ a játékot.
InFamous amúgy baromira tetszik, a hibái ellenére is.

JGTC
Köszi a válaszokat! Ma reggel megint mûködött minden gond nélkül! <#nemtudom>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DoNorBi
Most vettem észre nemrég h a demoba is vannak side mission-ök,tökre megörültem neki😊
Uncharted 2 beta kódja van már vkinek?és ha igen akkor honnan?

Haverok, Buli, Fight Club!

Hogy sikerült EU store-ból megvenni?

fullra legyalultam a 2. szigetet is az infamousban. g.cijó volt.

Köszi! <#eljen>
Akkor gondolom tudsz EU store-ból vásárolni, jó Neked! <#taps>

Nem értem miért nem került az Usa store-ra, amcsik komázzák a billiárdot, erre pont egy ilyen késik...remélem jövõhéten felrakják, mert én csak ott tudok vásárolni.
Egyébként van benne valami challenge vagy carrier mód, vagy csak egymás ellen lehet nyomni?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Nõk elég sok poligonból épülnek fel hehe 😛

zzeN
bal alsó sarok

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

NEXUS6
Miez? Valami inFamousse a'la Paris?
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
Warner Bros. interjú:

I am very excited about some of our upcoming games based on LOTR, and when the timing is right, I cannot wait to share our plans for games that will appeal more to hardcore gamers and RPG fans.

EmThor

zzeN
dél fele már ÜK-ba is volt
megrendeltem PL-tól az SE kiadást, elsõ rendelésemnél nem jött semmi email, most meg jött h hova küldjék meg ezek, na de van az adatok aljánál egy RENDELÉS-i link, most akkor ez lenne a megerõsítõ email? mert ráklikkeltem de a cím nem találhatót dobta ki az FF...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

EmThor
Platinumba érkezett inFamous SE!

Johnny23
:-)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

greyfox
Idõvel lesz, de mi tetszik benne? 😊

Steam: greyfox

Johnny23
Srácok! most ez a Lost Planyet 2 ,ugye lesz PS3-ra is, mert iszonyat jól néz ki

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

EmThor
Tricia Helfer 23:00-tól :3

EmThor
hajjaj

EmThor
Edge pontszámok, érdekes a mindenhol "lehúzott" (5-6\10) Fuel itt 8 pontot kapott! Azt mondják egyébként szép játék, tényleg, technikailag is zsír, hangulatos, csak nem nagyon tudták megtölteni ezt a hatalmas világot tartalommal, versenyzel, jön a benzin, új jármû, stb.

REVIEW SCORES

Infamous - 7

Ghostbusters - 7

Fuel - 8

Damnation - 3

Terminator: Salvation - 3

EmThor
PS3 alól, a videok alatt van egy downloads gomb, itt a WMV változat felett háromszög, file, save target és lehet nézni a gépen a letöltés után!

Dante's Inferno vid

Lost Planet 2 vid ZSÍR

Dragon Age Oct. 20th vid

NFS Shift vid.
Brütal Legend vid

Alpha Protocol vid

EmThor
ha-ha-ha, úgy látszik összejön, az éjjeli szösszenet Phil Harrison már nem az Atari élén

😄

Sippie
õõõ, a célkereszt nélküli vonal? 😄
EmThor
fogalmam nincs mi ez... O_O

Alien!
viszont ezt próbából odalököm ma a haverok elé,hogy felejtsék el a COD4/KZ2/Socom/MAG féle vonalat,ez lesz a tuti....😊 ilyet még csinálnak?!?!? pffff...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
<#eljen>

október 20: dragon age origins!!44

Alien!
😊) kemény lenne.....bár hozzá kell tennem,hogy Jack Tretton magasan a legszimpatikusabb ember a Sony-nál szvsz.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
PS2 Aragorn's Quest

video

EmThor
thx hatrix

EmThor
lehet az usa store update a hajnali 5 órási (itteni idõ szerint) GTTV akármihez van kötve ?!
még nichts 😊

EmThor
EmThor
usa store update még sehol O_o

EmThor
ps3 lego batman jövõ péntekig 6.999 ft 576-ban

EmThor
Sony E3 2009 (neogaf) (a vicc apropója, hogy az 1UP netes magazin szerint a sony valami nagyon durva dologgal készül)

Elkezdõdik a bemutató. Minden töksötét. Csak egy lámpa világít meg egy üres területet. Jack Tretton belép. Pillanatnyi csend. Aztán megszólal "Hölgyeim és Uraim, ezeket adjuk Önöknek." A fények kialszanak. A képernyõn PS3 játékok és csak játékok jelennek meg. Az elsõ darabokra mindenki számított, Uncharted 2, R&C, GOW3, Heavy Rain, MAG, WKC. A közönség elismerõen hümmög. Aztán jön a GT5 törhetõ autókkal, Yakuza 3 US/EU verzió, EyePet. A közönség egyre elégedettebb. Aztán kezdõdik az igazi móka, MGS5 exkluzív, 60fps, a közönség ájuldozik, az Eight Days és The Getaway visszatér, közel megjelenés elõtti állapotban, az emberek szóhoz sem jutnak. Titkos PS3 játékok (mindjárt 3db), a hallgatóságból többen rosszul lesznek és mentõt kell hívni; aztán a Project Trico legutóbbi változatát mutatják be, egy 10 perces trailer formájában, az emberek sírnak és sikoltoznak, a játék csodaszép és Sackboy-al is játhatunk, a PSP-GO-t használva 2. kijelzõként, mire szabályos orgia tör ki. Aztán hirtelen újra megjelenik a fény és Tretton mellett ott van Phil Harrison. Tretton azt mondja "Szia Phil! Üdv újra a Sony-nál!" "Jó újra itt.", így Phil, aki hozott még valakit: "Elhoztam egy barátomat is!". Egy második fényforáss Wada-ra (SquareEnix, Final Fantasy) irányul, aki bejelenti az FF7 remake-et, ami ingyen jár majd az FFXIII 2009 karácsonyi megjelenéséhez. "Japán nem bocsátott meg nekünk tavaly", mondja. "Ne aggódj, most már minden rendben", mondja Phil és Tretton szinte egyszerre. A közönség most már végképp' nem bír magával, Tretton megszólal "Kösz hogy eljöttetek, jövõre ugyanitt!" és mind a hárman kézenfogva lelépnek a színpadról. Ekkor felvillan a képernyõ még utoljára, amin ez áll: "Megvettük a Capcom-ot, most már hazamehettek".

<#buck>

store meg még mindig nem frissült

Ez router gond lesz, adj neki egy statikus IP-t, aztán forwardold a portokat ha kell.

Papesz