PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vidzone:

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=215879

ingyért elég faja....<#worship>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Sippie
má úgyértem nekem nincs fent a home, az valami 3 gigát foglalt eleinte ha jól emléxem.
Még szép!!!E3 etalon<#vigyor3>Este 7re érek haza, majd foglaljatok nekem egy helyet<#nevetes1>

Ehhez nem kell 5 giga. Stream rendszerü közvetités lehet....gondolom én.<#fejvakaras>
Ha felmész a Home presentation szobába, ott egy bazi nagy kivetítõ van, szerintem ott lehet majd nézni az emeletrõl és a földszintrõl is.
Bár mint elöbb írtam ehhez rohadt nagy technikai háttér kell, bemegy a szobába 1000ember....

Mondjuk félõ, hogy rohadt sokan lesznek fenn, kiváncsi vagyok, hogy bírja a sony szerver... Menjünk minél elõbb, hogy miénk legyen az elsõ sor! <#mf1><#taps><#dumcsi>

Sippie
konf? milyen konf?
õõõ, nekem nincs 5 gigám a homera, akkor hol nézhetem? 😄
Húú de bepörögtél! <#wow2>

A sony konf. magyar idõ szerint kedd este 8-tól.

Fox és mindenki!!!!! enekesjim az USA ID-m, vegyetek fel, hogy együtt nézzük a konfot!!!!<#worship>.Most akkor EU vagy USA ID kell?<#confused>Írjatok majd mikor lesz a konf!!!!ÁÁÁÁÁÁ😄D

Én az usás id-t nem használom, unokaöcsém karaktere és haverjai vannak felvéve.
Eu home-ban idõzök mindig, ott van pár sakkpartner meg ismi felvéve.
Az eu nick: ChrisLowe

Mondjuk ha csak az usa adja élõben, akkor kölcsön fogom venni az id-t....

Ez már a nemnormális kategória.
Lassan becsomagolják az egész díszletet a szinkronszinészekkel és a hangmérnökkel cakkundpakk. <#wow1>

EU Home-ból is lehet majd nem? Vagy csak USA?

Ombika
Tenyleg lehet , majd az E3-at nezni HOME-bol?

Seth
Nem, csak egy igényes gyûjtõi kiadás 😊

PSN ID.: Beegabor

ez már beteges 😄

Bázmeg 😄

hánykor lesz a mi idõnk szerint a konf?

az usa-s idi-teket írjátok be és akkor feltudjuk venni egymást homeban. pontosabban azt írja be amelikkel homeban szokott mászkálni. az enyém Hun_Foxhound_US

predator0
Szerintem ha valahol még kóddal árulják, akkor az nagy betûkkel fel van tüntetve, hogy biztosan el is fogyjon 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

atyaúristen, neked valami komoly bajod lehet

Lol a kis optimista! <#taps>

Én inkább úgy látom, hogy az új psp kerül távolabb Magyarországtól. Innen is látszik igazi pesszemista magyar vagyok. <#action>

A Home-ban élõben fog menni a sony konf? Mert akkor ott nézem, sõt összegyûlhetnénk és megvitathatnánk a történéseket kedd este.

DoNorBi
Aha kösz az infót😉
A play.com még kóddal árulja,vki vásárolt már onnan?

Haverok, Buli, Fight Club!

Hát igen, ha még emiatt sem lesz, akkor sose.

predator0
Egy fényévnyi távolságból vegyél le egy lépést. Nem is akarok ebbe belegondolni 😄

EmThor
Abba még nem gondolt senki bele, hogy HA a psp játékok a store-on lesznek elérhetõk (miért is máshol), akkor egy lépéssel közelebb kerül Magyarország az EU store-hoz?!

Ombika
Olvasd mar visza te szer.....len,h miket mondtam pl LFS-nel is(VAK) , ahh de felkurtal te arcade istenito !!! Menj Hefneredhez es ......., innentol nem is veszlek figyelembe, mert csak 1-et fujsz ,mint bodri mikor leirtam mindent es te baxol ra!!! <#taps><#banplz><#lama>

predator0
Pop-up, kicsi a látótáv. A Thunder Droptól (amikor elektromosan becsapódsz a földbe, háztetõre, akármire) már párszor sikerült kiesni a pályáról 😄
InFamous játékban/hoz lévõ béta kódot szerintem már sehol sem fogsz kapni. Megjelenés elõtt elfogytak. Asszem Qúr elõfizetéses emberek kapnak, de lehet még máshol is fognak osztogatni.

EmThor
PS3-as Ace Combat-nak tudnék örülni!

Hitler az MGS5-rõl (klasszikus 😄 )

Azt majd a GC-n mutatják be.

EmThor
ezek szerint a ps3 slim is igazi

nekem aztán mindegy hogy vitatkozol-e velem, egyetlen egy értelmes dolgot nem tudtál felhozni, hogy miért szimulátor valami. sõt, igazából nem is tudnál, ha a Fifth Gear fõszerkesztõje, vagy egy igazi pilóta azt mondja, hogy ez ja, olyan mint a pályán, azt mondom oké.

5c0rp330n
egyébként honnan az infó? lehet követni vhol az eseményeket?

5c0rp330n
<#guluszem1>
erre kiváncsi leszek

Ombika
Eleg ovodas kinezete van! 😞 GT miota igerik mar! 😊

Jól néz ki, csak kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a fogása.

EmThor
PSP Go, 16 gb flash memory, micro sd, szétcsúsztatható, 1 stick, bluetooth, movie store,

Jak & Daxter
Littlebig Planet
Gran Turismo
ja és ha jól értettem METAL GEAR GO

mindez a júniusi Qore véletlenül letölthetõ jövõ csütörtöki számából

Ombika
Jezusom ugylatom nemvagy kepbe es kar veled vitatkozni, mikor ezt a fekes HSZ-ed olvastam! 😊))

balla27
1 dolog biztos ,hogy az lfs az jó nagyon.én még nem tudtam összehozni a dfp-vel.

próbáltam, lfs-t, rfactor-t, még régebben a nagy szimulátornak tartott richard burn rallyt is. továbbra is fenntartom a véleményem, hogy nem attól szimulátor valami, hogy fékezni kell benne.

Ombika
Jol van E.m.e leulhetsz a Griddel egyutt! HA probaltad mar LFS pc-n vagy ilyen kaliberu szimulatorokat, ahol rajohetsz,h drfitnel pl terhelesvaltasnal hogyan viselkedik az auto, kasznicsavarodast szamol stb.. PErsze ezt mindet csak ugytudod eszlelni, ha eletbe is mentel mas hatsoskerekessel es probaltal is driftelni! Az meg,h nem adja vissza a G25 GT5P-ben olyan jol, mint 1 DFP stb ez baromsag!!!! JAH MEGVMI ARCADE RETEK (GRID,NFS ).. AMEN!!! 😊

Megkérdezhetem, hogy te miért csinálod minden fórumon a fesztivált? Annyira értelmetlen dolgokat hordasz össze... Fárasztó egy stílusod van az biztos!
persze amennyiben van tapasztalatod milyen egy Ferrari F430-al menni a nürburgringi pályán, illetve tudod milyen egy afrikai poros úton farolni a Subaru Imprezáddal, természetesen érezve a különbséget a gumik keménységei között, akkor én kérek elnézést. amennyiben nem, joggal feltételezem hogy csak azért szimuláció valami, mert nem árt fékezni a kanyar elõtt. a kedvencem, mikor leszimulátoroznak valamit, mert 50-el már nem lehet bevenni egy kanyart...

már bocs de mi az, hogy retek arcade? szerintem az élethû szimulátor az, amikor a kocsiban ülsz. gyanítom vezetsz autót, ha jól adtad meg a korodat, akkor meg ne gyere már ezzel a baromsággal, hogy tökéletes szimulációt vársz egy játéktól... falnak megyek ettõl, mikor leszólják, hogy nem szimuláció...

balla27
szerintem az összes ps3-as játékot támogatja a g25,de nem teljes értékû lesz a hatás.ha mindegy lenne,akkor nem lenne dvp-playstation 3 verzió.mert abban is volt ps-2 is.g25 pc-n az igazi,a dvpro vagy gt a ps3-on a legjobb

Lejjebb van a link, hogy a G25-t melyik ps3-as játékok támogatják. Amúgy az nfs már nekem sem a szívem csücske...

balla27
kormány csak a gt5-höz kell,a többin hányás az egész

balla27
a ps hivatalosan a driving force pro,és a driviving force gt ismeri el.remélem jól tudom.ha veszel a g25,ami nagyon fasza kormány,de pc-s,nem biztos hogy 100 százalékosan fog mûködni a ps.gondolok itt a rángatásra.dfp kormányomat próbáltuk pc-vel is,és hírbõl nem olyan ,mint a ps3 -on,mert ott kemény

Ombika
NFS-re kormanyt hasznalni jezusom, nem kommentalom! Shift-ben se bizom,h ertelmes fizikat kapna, de barcsak nelenne igazam!! 😛

Én csak ps3 alatt használnám, és ott az NFS széria az egyetlen ami kihasználja, és az Undercover már nem is... Talán ha a Shift kihasználja és jó lesz, majd akkor...

Ombika
Kizarolag full szimre valo, grid meg ilyen hasonlo szarokhoz nem is ertem ki az aki kormanyt hasznal ,mind retek arcade jatek!! Amugy meg en nem csak ps3-ra hasznalom, hanem pc-re is ,ott joval tobb szim van ugye! 😊 szal nekem kizarolag G25 kellett!!!! 😛 DE , ha 1 szer rakapsz jobb lab fek,gazfroccs vs kuplungra, mast soha nem akarsz csinalni! 😊 En DFP-rol valtottam erre, mondjuk mar az is, 900 fokos volt! 😊