PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inferni pool video igaz nem tul sokat mutat, de a léyneg talán látszik.
Nagynehezen de nekem lejött az infernio pool. Megvettem láttatlanban mert már hiányzott egy billiárd program.

3 játékmód van a 9 és 8 golyós billiárd meg ez az inferno pool, ami nem mást takar mint hogy ha többen játszotok akkor mindekinek van egy asztla amiröl ha elraksz egy golyot akkor azt átküldheted valamelyik ellenfelednek (átrepül hozzá, s igy neki annyival több lesz), amit persze a másik megtesz igy megy az adok-kapok 😊. Itt idöre megy a játék s a végén az gyõz akinek kevesebb golyó maradt az asztalán. Igaz van még egy pár dolog amit nem értek (van vmi inferno mód ami töltödik ha hiba nélkül játszol,meg lehet raktározni is a golyokat s egyben átküldeni stb.) mert nem sokat nyomtam vele de igy elsöre kb ez a lényege. Amugy van off-online multi is, meg trófea támogatás. A fizika nem rossz, bár az irányitás kicsit tul érzékeny, s nekem a zene is inkább idegesitö.
Nekem is szokott ilyet csinálni. Kikapcsolom és vissza. Utána jó szokott lenni. Vagy profil váltás. Egyik profilból a másikba, és utána azonnal be szokott jelentkezni. Gondolom terhelt a rendszer a store update miatt, mert utoljára ilyen gondom múlt csütörtökön volt.

Nekem is ugyan ez van 😞 Most ott tartok hogy megy is meg nem is. Van, hogy bejeletkezik vagy 20.próbálkozásra, aztán jó egy darabig, majd megint nem jó, aztán pár próba után megint megy tovább mint ha mi se történt volna. A letöltés is hol megy hol nem, de a net akadás nélkül rajta. Hogy mitöl van arra én se tudtam rájönni mert eddig ment rendesen s nem nyultam hozzá semmihez.
JGTC
Hi. Akadt egy kis gond azt hiszem a PS-emmel. Az a jelenség, hogy playstation networkre egyszerûen nem hajlandó bejelentkezni! DNS hibát ír ki. Holott netezni vígan lehet vele!
Nemrég cseréltem le a routert mert az elõzõvel (vezetékes) folyton ki be jelentkezgetett. Most van egy infrás eleinte azzal tökéletesen mûködött, aztán egyre gyakrabban kezdte el ezt csinálni. Most meg már be sem lehet vele lépni (folyamatosan bejelentkezik míg ki nem kapcsolom)! A network beállításokat lefuttattam minden mûködik, de mikor teszteli akkor a másodiknál csak checkingel a végtelenségig... Én vagyok a nagyon láma ,vagy ennyi volt a gépemnek? Ha van valami ötletetek pls írjatok!

Köszi!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

NEXUS6
IL-2 Sturmovik

Szerintem elég jól néznek ki a képek, a PC-s változatnál minden esetre szebbek.
Anno amikor az 1C bejelentette, hogy konzolra is kiad játékokat sokat vitatkoztam az emberekkel, hogy szerintem áthozzák a legnagyobb sikerüket is, szerintük meg csak a gagyi PSN szintû progijaikat.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Megjavultam 😊
Beállitásoknál a routeren és a ps3-on is minden automata, ha lekérdezni a secondary DNS-nél 0.0.0.0.0-van a többit rendesen kitölti. Ja és a net az megy a ps3-on csak a store nem.
Az mitöl lehet, hogy eddig minden gond nélkül ment a net, store a ps3-on, de 2 napja dns error hibát ad ki felakarok jeletkezni a storra? A laptotpon van net rendesen.
öhh, jah. jobban megnézve az.

zzeN
tomb ráder nem?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ez mi?

Killzone2 Eu store-on is van ingyen.

Inferno billiárdhoz dobhattak volna demót, ha valahol valaki talál teszteket belinkelhetné.

HotShotGolf-on húsvét óta hetente új bajnokságok vannak, mindenfélét lehet nyerni a karakterhez.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

tomi890125
Cellfactor: Psychokinetic Wars a másik demo

The Only One!

Meg is rendeltem, majd haverral végig toljuk ^^

EmThor
EU store cirka 1 órája friss, crash commando meg még 1 demo, HK store-on reggel óta savage moon demo, csomó killzone 2 video (multi badge-ek karakter osztályonként), rock band + monster hunter psp demók, trash panic full, van minden!

EmThor

Még szép!!!!

Army of Two 13 font shopto-n. Szerintetek megér ennyit?

EmThor

EmThor
EmThor
új platinum címek usa-ban

* Army of Two, Electronic Arts
* Battlefield: Bad Company, Electronic Arts
* Devil May Cry 4, Capcom
* Gran Turismo 5 Prologue, Sony Computer Entertainment America
* Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Konami
* Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction, Sony Computer Entertainment America

Rám se, nyugi

Mondjuk ez eszembe sem jutott még...

zsolt1983
szeritem ugy olgyak meg h. megveheted DVD n. azt betolod egy olvasoba (pc) es arrol toltod fel a jatekot a psp re. igy kielegitenek az internet hozzaferessel nemrendelkezok taborat is.
Nekem logikusnak tunik.

Rám senki sem figyel? Szégyelljétek magatokat 😊

greyfox
Nem fontos a numerikuson írni, altgr+sima számok is jók!

Steam: greyfox

Bazze bolond vagyok....settingsnél a US írásmódot átraktam UK-re....így már oké! Koszi mindenkinek a segitséget!

EmThor: azt hogy??
Ékezet nélkul van megadva a neved és elfogadta? Furcsa...mindenesetre nekem nem fogadja el

lowdog:Nekem van logitech bill de ezen nincs numerikus kulon...most is arról írok, a jobb oldali alt gr az ékezetválasztó, de ezzel nem megy és a virtuálison meg nem adja be

ALT+130

(bal oldali alt gomb + 130 a numerikus billentyuzeten)

"á" ugyanigy ALT+160

Amúgy azon gondolkoztam, ha tényleg bejelentik a PSP Go!-t, amiben nem lesz UMD csak egy 16 gigás memória, akkor arra store-ról kell leszedni a játékokat ugye. Vagyis ha Mo.-n is forgalmazni akarják, akkor kell hozzá csinálniuk egy Store felületet, különben a kutya sem fogja megvenni, mert nem lehet játékot rakni rá.

Sippie
az kurvajó... mázli hogy van egy Á a nevemben hogy én is szívhatom akkor a fogam? 😄
Elég jól néz ki.

Remélem teljesül a kívánság...

EmThor
E3, USA store, FF7, 9.99$, 1715mb.

Believe.

EmThor
40k Warhammer akcióhent, valaki?

space marine übervideo, vesszenek az orkok!

EmThor
reggelt, Johnny: infamous, bionic & prototype 😊

Rika, nekem is ékezet nélkül van megadva és jó

Új probléma merült fel a bankkártyacserénél:

Ékezetes kártyatulajdonosnevet, hogy írok be a kártyaadatoknál. Emiatt nem akarja elfogadni a kártyát, viszont 'É' betût nem találok és billentyûzettel sem tudom beírni. <#rinya><#guluszem1><#fejvakaras><#wilting>

Köszi a tippeket, de nem jött be.Esetleg másvalakinek ötlet??<#violent><#violent>

NEXUS6
Nekem teccik ám a zavatárod, teee!
Tuttam ám én, hogy tejis közénktartozolám!<#papakacsint>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

tarti19
FOX új õrület kapott el téged?😄

Na bazz....erre nem gondoltam. Azt hittem store-on belül van. Köszi!<#eljen>

Johnny23
Srácok!

inFamous vagy Bionic Commando ??? (estleg mind2 ?)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

most mér? sztem olyan szép 😄 kitartás! e3 alatt biztos beõrülök az mgs-re aztán váltok 😄

EmThor
ja, kieget meg jövõ hónapban.

b+ ez a neonrózsaszín bántsa a szemem 😄

Ma kap trphy peccset a Last Guy??

EmThor
most már csak az hiányzik, h elsõ sorból nézzük a Brüno-t, mi? 😄

viccet félretéve, ma + este rideg lesz, trash panic, Resident Evil 1 REmake, Last Guy trófeák, Tomb Raider Underworld trofik... crash commando demo, inferno pool (lehetõleg demo is);

LOL