PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 játékmód van a 9 és 8 golyós billiárd meg ez az inferno pool, ami nem mást takar mint hogy ha többen játszotok akkor mindekinek van egy asztla amiröl ha elraksz egy golyot akkor azt átküldheted valamelyik ellenfelednek (átrepül hozzá, s igy neki annyival több lesz), amit persze a másik megtesz igy megy az adok-kapok 😊. Itt idöre megy a játék s a végén az gyõz akinek kevesebb golyó maradt az asztalán. Igaz van még egy pár dolog amit nem értek (van vmi inferno mód ami töltödik ha hiba nélkül játszol,meg lehet raktározni is a golyokat s egyben átküldeni stb.) mert nem sokat nyomtam vele de igy elsöre kb ez a lényege. Amugy van off-online multi is, meg trófea támogatás. A fizika nem rossz, bár az irányitás kicsit tul érzékeny, s nekem a zene is inkább idegesitö.
Nemrég cseréltem le a routert mert az elõzõvel (vezetékes) folyton ki be jelentkezgetett. Most van egy infrás eleinte azzal tökéletesen mûködött, aztán egyre gyakrabban kezdte el ezt csinálni. Most meg már be sem lehet vele lépni (folyamatosan bejelentkezik míg ki nem kapcsolom)! A network beállításokat lefuttattam minden mûködik, de mikor teszteli akkor a másodiknál csak checkingel a végtelenségig... Én vagyok a nagyon láma ,vagy ennyi volt a gépemnek? Ha van valami ötletetek pls írjatok!
Köszi!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Szerintem elég jól néznek ki a képek, a PC-s változatnál minden esetre szebbek.
Anno amikor az 1C bejelentette, hogy konzolra is kiad játékokat sokat vitatkoztam az emberekkel, hogy szerintem áthozzák a legnagyobb sikerüket is, szerintük meg csak a gagyi PSN szintû progijaikat.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Inferno billiárdhoz dobhattak volna demót, ha valahol valaki talál teszteket belinkelhetné.
HotShotGolf-on húsvét óta hetente új bajnokságok vannak, mindenfélét lehet nyerni a karakterhez.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
* Army of Two, Electronic Arts
* Battlefield: Bad Company, Electronic Arts
* Devil May Cry 4, Capcom
* Gran Turismo 5 Prologue, Sony Computer Entertainment America
* Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Konami
* Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction, Sony Computer Entertainment America
Nekem logikusnak tunik.
Ékezet nélkul van megadva a neved és elfogadta? Furcsa...mindenesetre nekem nem fogadja el
lowdog:Nekem van logitech bill de ezen nincs numerikus kulon...most is arról írok, a jobb oldali alt gr az ékezetválasztó, de ezzel nem megy és a virtuálison meg nem adja be
(bal oldali alt gomb + 130 a numerikus billentyuzeten)
"á" ugyanigy ALT+160
Rika, nekem is ékezet nélkül van megadva és jó
Ékezetes kártyatulajdonosnevet, hogy írok be a kártyaadatoknál. Emiatt nem akarja elfogadni a kártyát, viszont 'É' betût nem találok és billentyûzettel sem tudom beírni. <#rinya>#rinya><#guluszem1>#guluszem1><#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
Tuttam ám én, hogy tejis közénktartozolám!<#papakacsint>#papakacsint>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
viccet félretéve, ma + este rideg lesz, trash panic, Resident Evil 1 REmake, Last Guy trófeák, Tomb Raider Underworld trofik... crash commando demo, inferno pool (lehetõleg demo is);